|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV
Chyba mi wcięło posta..
Hula, wzięłabyś mój balsam do ust i podała SdC jutro, jeśli się zgodzi? ( I dane do przelewu )Ja chyba nie mam nic dla nikogo, poza rzeczami Asiuni ?
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#3542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dlatego jakby ecrulo jechała to może by była tak dobra i zebrała moje rzeczy...... chyba że ktoś inny by mógł tak przeglądam wątek i nie wiem czy ktoś by mógł zabrac moje rzeczy... albo Hucianki albo całkiem druga strona krakowa czyli borek, bieżanów itd....a bronowice to co :P Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2011-11-23 o 23:20 |
|
|
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30687993]Z tańszych - http://allegro.pl/loreal-odzywka-amp...943400709.html lub http://allegro.pl/loreal-fiberceutic...943400728.html
(osobiście używałam tych pierwszych i byłam z nich bardzo zadowlona - teraz też je chyba wezmę). Z droższych - http://allegro.pl/kerastase-vita-cim...939340292.html (miazga, raz miałam robione u fryzjera i efekty rewelacja, lepsze niż Loreal, ale oczywiście droższe). Teraz musisz tylko się zdecydować ile kasy chcesz przeznaczyć [/QUOTE]Hiper, mówisz że warto kupić ten cement kerastase? Jedna ampułka wystarcza na... jeden raz?
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogromna prośba do osób znających się na kulturze Rosji. Moja siostra jest nią zafascynowana, a w sobotę ma urodziny - znacie może jakieś zespoły rosyjskie albo płyty z muzyką niekoniecznie współczesną, może być folk czy coś w tym stylu. |
|
|
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
Piatnizza?
Albo Aria
|
#3546 |
|
maszyna, nie człowiek
|
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kategor...grupy_muzyczne
Po rosyjsku to ja lubię tylko wybrane piosenki, nie mam ulubionego zespołu Mj brat lubi ten -> http://pl.wikipedia.org/wiki/Lube---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- A może jakiś zbiór wierszy Brodskiego? Niektóre są fenomenalne <3
|
#3547 | |
|
Zakorzenienie
|
Zapoznam się, bo nie wiem o czym piszesz
.Cytat:
. A na wiersze chyba za młoda - 15 lat kończy. Mój błąd - nie napisałam.Ale BARDZO dziękuję za wskazówki .
|
|
|
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj na Zmierzchu
![]() Strasznie nierówny ten film - pierwsze 40min nic się nie dzieje (poza zbliżeniami na rozchylone usta i maślane oczy ), za to ostatnie pół godziny jest tak naładowane szybką akcją, że pod koniec ma się wrażenie, że pourywali sceny i zlepili je przypadkowo.Patrzyłam na ekran i czułam się jak wiekowa matrona Coś co powinno (w założeniu reżysera) roztkliwić mnie jako kobietę było nudne i usypiające. A może po prostu przestałam wierzyć w bajki o bezgranicznej och ach miłości? ![]() Zmarnowany wieczór, a to dopiero I część filmu ;p Aha i taka informacja. Po napisach końcowych jest jeszcze jedna kilkuminutowa scena, więc nie wychodzić dopóki nie zapalą w sali świateł, jak to zrobiło 3/4 mojej publiczności
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka, to samo było u mnie, wszyscy wyszli, a my się ubieramy, patrzymy - a tu jeszcze jedna scena i tak resztka ludzi stała i oglądała, podczas gdy ponad połowa sali już sobie poszła
|
#3550 |
|
Konto usunięte
|
to chyba nie pójdę na tę och ach bajkę
|
|
|
|
#3551 |
|
Matka Smoka
|
Hula - mogę ja Twoje rzeczy zabrać dziś, i tak będę mieć dla Ciebie Słonika, no i jeszcze ta herbata nieszczęsna
![]() ville - dlaczego dopiero teraz sie zadeklarowałaś na spotkanie? Wzięłabym dla Ciebie pocztowki |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o to bardzo Cie prosze zabierz to bym podjechała do Ciebie może jakoś ![]() może jutro bo mam cały dzień wolny? Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2011-11-24 o 10:23 |
|
|
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
Aj, źle Ci powiedziałam, bo nigdy nie wiem które było wcześniej - Aria już nie gra, teraz jest Kipelov
http://en.wikipedia.org/wiki/KipelovA ja znowu nie
|
#3555 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Film jest koszmarnie nierówny i bezemocjonalny. W trakcie pobytu na Wyspie Esme nudziłam się i zastanawiałam, gdzie to płomienne uczucie między nimi, wyglądali oboje na zażenowanych kolegów, którzy popełnili papierek i szukają instrukcji obsługi związku ![]() Mało osób zauważyło, że miała adidasy na ślubie, aczkolwiek siedziałyśmy koło lasek, które wychwyciły i skomentowały każdy szczegół, jednocześnie sprawiając wrażenie, jakby książka była zbyt długa, by ją przeczytać w całości. Wcale nie były młodzieżą, a zachowywały się, jakby ta historia była prawdziwa i dogłębnie je szokująca. Umierałam ze śmiechu, słysząc ich durne komentarze, a Shir się przesiadła, bo poszłyśmy na film z napisami, a nie lektorkami ![]() Podobała mi się część filmu, w której była w ciąży, bardzo udanie ją wystylizowali na wychudzoną, zmęczoną i wyniszczoną. Scena picia krwi mnie obrzydziła, na widok łamanego kręgosłupa przeszły mnie ciary, a dziecko po narodzinach było brudne, jak to na noworodki przystało. Edward został pokazany jako ciota, ale to już wiele razy pisałam Jacob nie zawiódł, już w początkowej scenie się rozbiera Scena imprintingu byłaby żałosna, gdyby nie całkiem zgrabny montaż pokazujący Renesmee w różnych latach życia. Śliczne dziewczyny dobrali. Walki, kłótnie i sceny romantyczne wywołały we mnie tylko ziewanie, ale całość uratowała ścieżka dźwiękowa, mimo że najsłabsza ze wszystkich części.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-11-24 o 11:39 |
|
|
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
Ale spojlerujesz
Zgadzam się ze wszystkim, co napisałaś. Pattison jest szkaradny, nosiło mnie tam, jak go widziałam na ekranie Btw. mogłyście dać znać, że idziecie. Ja poszłam sama
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2011-11-24 o 12:01 |
|
|
|
#3557 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jedna ampułka = jedna aplikacja = jeden zabieg fryzjerski, który w salonie kosztuje około 60-80 zł. |
|
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30698611]Jeśli masz zniszczone wlosy, które potrzebują regeneracji to tak. Jeśli nie to spokojnie możesz kupić coś bardziej nawilżającego, albo na objetość.
Jedna ampułka = jedna aplikacja = jeden zabieg fryzjerski, który w salonie kosztuje około 60-80 zł.[/QUOTE] Mam bardzo połamane i przez to chyba będę je jutro ścinać. A tyle zapuszczałam ![]() Może bym coś zamówiła razem z Tobą, ale trudno mi się zdecydować. Właśnie na regenerację coś bym chciała.
|
|
#3559 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Wątpię, czy jest śmiałek, który się na to wybiera bez czytania Zaznaczę na biało, skasuj mój cytat
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
Bo to taki film do odbębnienia przez żeńską część publiki, ale lepiej się do niego nie przyznawać
![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Kurcze, jestem chora, siedzę w domu, a w pracy młyn i to się na mnie odbija, multum telefonów, ja się stresuję jak głupia, bo mnie tam nie ma. Jak wrócę to już słyszę te komentarze z wyrzutami i 'konsekwencje'... ;/ Chcę innej pracy ![]() W dodatku antybiotyk nic, a nic mi nie pomaga...
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3562 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny!kiedy planujecie jakieś kolejne spotkanie w realu???chętnie się podłączę
|
|
|
|
#3563 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mogę Ci coś skomponować, ale daj znać do jakiej kwoty. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba jednak wyślę... Hiper, list motywacyjny też?
|
#3565 |
|
Copyraptor
|
GG, nie mam ochoty brać w tym udziału bo nie podoba mi się sama forma programu, poznawanie nowych ludzi z szałbiznesu też mnie kiepsko kręci
Dostałam propozycję mailowo, na adres piekarzynkowy, więc pewnie tą drogą do mnie dotarli Ktoś coś pisał o Carmexach w sztyfcie - Malla? Widziałam dziś w Rossmanie na Bagateli, ale chyba tylko zwykłe, nie smakowe. Lenka, SdC, Jojla - dostałam dziś maila, że z "niezależnych przyczyn logistycznych" wyślą paczkę dopiero dziś |
|
|
|
#3566 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3567 |
|
Copyraptor
|
Hula, czy ja mogę w końcu komuś przekazać Twój stanik?
![]() Ecrulo, pamiętasz o tym, że chciałaś świeczniki? Dać je komuś? I pikusie. I kredkę diora. I żółwia ![]() MLH, wciąż jesteś chętna na wymianę za twister? GG, ty chciałaś wieloryba i pasek, przypominam.
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2011-11-24 o 12:53 |
|
|
|
#3568 |
|
Konto usunięte
|
Idę sobie pobiegać
|
|
|
|
#3569 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Pytałam o Carmexy w sztyfcie, ale właśnie smakowe, bo zwykłe są w sklepach.
|
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
ooo tak :d jakby Ci sie udało go wcisnąć Ineso to byłoby fajnie jakoś ją może przekonasz do tego
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.

)

. Nie wypowiadałaś się chyba na wątku
.
[/QUOTE]

), za to ostatnie pół godziny jest tak naładowane szybką akcją, że pod koniec ma się wrażenie, że pourywali sceny i zlepili je przypadkowo.
Coś co powinno (w założeniu reżysera) roztkliwić mnie jako kobietę było nudne i usypiające. A może po prostu przestałam wierzyć w bajki o bezgranicznej och ach miłości?

Scena imprintingu byłaby żałosna, gdyby nie całkiem zgrabny montaż pokazujący Renesmee w różnych latach życia. Śliczne dziewczyny dobrali.