Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-02, 22:07   #3541
cleveland
Przyczajenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Postanowiłam zjednoczyć się z Wami, w końcu łatwiej jest się mobilizować wspólnie.
173 cm
56kg
19lat
Mam zamiar poprawić kondycję i wygląd swojego ciała, a także zrzucić kilka kilogramów.
Początkowy cel?
50kg
Jestem w cudownym miejscu na naszej planecie ( +23°C), więc ciało powinno być odsłonięte cały czas. Niestety mam okropny cellulit na całych udach. Znacie może jakieś skuteczne sposoby na zwalczenie pomarańczowej skórki?
Mam zamiar korzystać z diety antyrakowej, ograniczyć spożycie kalorii do 1600 i ćwiczyć tak jak do tej pory. DO tej pory ćwiczyłam co drugi dzień na siłowni. Godzinne ćwiczenia kardio (bieganie, stepy, rower) i raz w tygodniu mięśnie. Tym razem mam zamiar dołożyć bieganie poza taśmą i pilates.
Swoją misję zaczynam od jutra
cleveland jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 23:34   #3542
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

jezuu dziewczyny słyszałyście już? Znaleźli ciało tej 6-cio miesięcznej dziewczynki którą niby porwali w Sosnowcu.... okazało się, że to matka zabiła (niby nie chcący) swoją córeczkę i zwłoki zostawiła pod drzewem!!!!!!!!! Jezuuuuuuuuuuuuu http://wiadomosci.onet.pl/regionalne...wiadomosc.html

co za potwór a nie matka!!!! Mam nadzieję że zgnije w więzieniu!!!

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość

Tylko zapytam orientujecie się czy jest sens używać szamponu przeciw przetłuszczającym się włosom, kiedy jednocześnie nakładam 2 razy w tygodniu olejek na włosy i jeszcze Waxa? Czy to mija się z celem?
Ale to zależy jaki masz problem z włosami Przetłuszczają ci się czy są przesuszone?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 06:56   #3543
Milena001
Zadomowienie

No muszę się poważnie zastanowić nad tą ceną itd i chyba to jest bez próbnego... A co do butów...a są ocieplane? i jaki rozmiar zamówiłaś i jaki nosisz? i koniecznie proszę o zdjęcie na nodze albo opinie jak wyglądają do spódnicy bo do spodni na pewno pasują...
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 07:03   #3544
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko zapytam orientujecie się czy jest sens używać szamponu przeciw przetłuszczającym się włosom, kiedy jednocześnie nakładam 2 razy w tygodniu olejek na włosy i jeszcze Waxa? Czy to mija się z celem?
Sens jest, bo przeciez wlosy czasem trzeba umyc
A na powaznie - co ci sie przetluszcza? Tylko skora glowy, a reszta wlosow sucha? czy calosc.
Opowiem Wam jak z moimi wlosami bylo. Od dziecka byly obcinane na krotko i myte ''zwyklym'' szamponem. Czesanie, a jakze. Chcialam zapuszcac, ale nigdy nie przetrwalam dlugosci do karku, bo wygladaly okropnie i sie puszyly. Dopiero dwa lata temu, tu na Wizazu znalazlam watek dla kreconowlosych, i odkrylam, ze moje wlosy sa krecone. Nigdy tego nie bylo widac, bo czesanie to raz, a dwa ze skret pojawia sie dopiero jak wlosy sa dlugie - krotkie sa calkiem proste.
Mi przetluszczala sie skora glowy. Reszta sucha jak pieprz, jak to krecone. Dziewczyny stosuja czesto taki trik - moczysz wlosy do mycia woda. Na wlosy nakladasz odzywke, a szamponem myjesz tylko skore glowy, i plukanie. Odzywka ochroni reszte wlosow przed wysuszajacym dzialaniem szamponu ( bo zakladam, ze to standardowy SLS-owiec).
Jesli zakladalas olej, to on sam z siebie zadziala ochronnie, jak odzywka.
Dzis od rana dobry humor wolny dzien, dieta dobrze, waga 62,4 i musze utrzymac tendencje spadkowa. Na sniadanie - kawa z mlekiem, dwie kromki razowca z miodem, koktajl z mleka sojowego i jagodowej smoothie. I zabieram sie za sprzatanie.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 07:54   #3545
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
dziękuję nie ma mojego numeru
Oj bardzo mi przykro

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
jezuu dziewczyny słyszałyście już? Znaleźli ciało tej 6-cio miesięcznej dziewczynki którą niby porwali w Sosnowcu.... okazało się, że to matka zabiła (niby nie chcący) swoją córeczkę i zwłoki zostawiła pod drzewem!!!!!!!!! Jezuuuuuuuuuuuuu http://wiadomosci.onet.pl/regionalne...wiadomosc.html

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

Ale to zależy jaki masz problem z włosami Przetłuszczają ci się czy są przesuszone?
O MATKO!!!
Wlasnie wlaczylam tv....
Ale finał ten historii...

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
No muszę się poważnie zastanowić nad tą ceną itd i chyba to jest bez próbnego... A co do butów...a są ocieplane? i jaki rozmiar zamówiłaś i jaki nosisz? i koniecznie proszę o zdjęcie na nodze albo opinie jak wyglądają do spódnicy bo do spodni na pewno pasują...
Sa lekko ocieplane, zamowilam rozmiar 40 bo mam dosc spora nozkeNa mnie sa idealne
Wrzuce w leginsach bo w spodniach nie chodze
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 08:54   #3546
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:

co za potwór a nie matka!!!! Mam nadzieję że zgnije w więzieniu!!
no właśnie słyszałam przerażające...

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Dzis od rana dobry humor wolny dzien, dieta dobrze, waga 62,4 i musze utrzymac tendencje spadkowa. Na sniadanie - kawa z mlekiem, dwie kromki razowca z miodem, koktajl z mleka sojowego i jagodowej smoothie. I zabieram sie za sprzatanie.
brawo za spadek tak trzymaj
no i miałam podobne śniadanko: chlebek z miodkiem
niedługo na siłownię zmykam, a na dworze -22 już na samą myśl mi się nie chce
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 09:23   #3547
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Oka kochane ja uciekam do pracy, mialam brac laptopa ze soba dzisiaj ale jednak zrezygnowalam zobaczylam -23 na termometrze i dalam spokoj

Milego dnia perełki
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-03, 09:27   #3548
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Oka kochane ja uciekam do pracy, mialam brac laptopa ze soba dzisiaj ale jednak zrezygnowalam zobaczylam -23 na termometrze i dalam spokoj

Milego dnia perełki
Miłego!

Ja zmykam na siłownię będę potem
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-03, 09:34   #3549
Gosia2011
Rozeznanie

[QUOTE=heroine86;32031905]Dzień dobry

no właśnie słyszałam przerażające...

/QUOTE]

Co do Madzi..
Ta kobieta co się wypowiada to nie matka, ona tylko urodziła to dziecko, wydaje mi się, że może to dziecko żyje i tą Madzię sprzedali... powinni sprawdzić stan konta rodziców. ;/
Bo jeśli zabiła to sama na pewno też nie działała, ale to się w głowie nie mieści, inni mają chore dzieci i żyją, opiekują się maleństwem. Dają radę a tu taka śliczna dziewczynka, widać zdrowa. Ciekawe jak to się dalej potoczy... nie uwierzę, że nie żyje dopóki ciała nie będzie...;/

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Kurcze ale mam zakwasy po rowerku stacjonarnym po 30 minutach.. wczoraj już nie ćwiczyłam wróciłam do domu i padłam do łózka
Dzisiaj coś popedałuję, tylko włączę sobie jakiś serial

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Gosia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 09:40   #3550
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo do Bieszczad to mam spory kawałek :P bo ja takie górne podkarpackie
No to moze podobne okolice Ja z bylego tarnobrzeskiego. Jeszcze sie okaże, że sąsiadkami jestesmy
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 09:52   #3551
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
U mnie dziś na wadze 47,1 kg czyli udało mi się wrócić do wagi którą miałam na wakacjach Ciekawa jestem na jak długo
Wydaje mi się, że to te drożdże mi pomagają bo od paru dni nie jem wcale słodkiego i ani trochę mnie nie ciągnie
Najlepsze jest to, że Tż przy mnie objada się snickersami i innymi pysznościami a ja całkowita olewka, WCALE nie mam na to ochoty sama się dziwię, bo ze słodyczy było mi bardzo ciężko zrezygnować, a teraz jak ręką odjął

Babciam, Gosia dziękuję kochane

A co do tej dziewczynki to ja też już sama nie wiem w co tu wierzyć. W jednych wiadomościach mówią, że znaleźli zwłoki po drzewem, w drugich że dalej szukają A w radio słyszałam, że dziewczyna wypadła matce z rąk podczas kąpieli na kafelki nie wiadomo jaka jest prawda.
Mam tylko nadzieję, że dziewczyna jednak żyje.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-03, 10:14   #3552
kasiaaa178
Rozeznanie

hej.ja caly czas was podczytuje ale mam mini depresje wiec sie nie udzielam zeby was nie pozarazac;p z dieta jakos idzie. na wadze mam 71 kg wiec troche ubylo przezywam teraz straszne nerwy i stresy wiec troche zgubie hehe tylko tym sie pocieszam.

co do malej madzi to poprostu szook, ze ta kobieta nawet do szpitala nie pojechala ani nie probowala jej ratowac...

a z takich lepszych informacji to zakupilam grupon na vacu. nigdy jeszcze nie bylam i jestem ciekawa. kolezanka mi mowila ze kiedys jej siostra 13 kg schudla dzieki temu. poczekam az nie bedzie tak mrozno i ruszam na treningi

Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę'
kasiaaa178 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 10:28   #3553
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Przetłuszczają. Suche nie są, a nakładam Waxa i olejek żeby nadać im blasku i żeby były bardziej miękkie. Ale one po 1 dniu już są takie tłuste że muszę myć od nowa

Cytat:
Sens jest, bo przeciez wlosy czasem trzeba umyc
A na powaznie - co ci sie przetluszcza? Tylko skora glowy, a reszta wlosow sucha? czy calosc.
Opowiem Wam jak z moimi wlosami bylo. Od dziecka byly obcinane na krotko i myte ''zwyklym'' szamponem. Czesanie, a jakze. Chcialam zapuszcac, ale nigdy nie przetrwalam dlugosci do karku, bo wygladaly okropnie i sie puszyly. Dopiero dwa lata temu, tu na Wizazu znalazlam watek dla kreconowlosych, i odkrylam, ze moje wlosy sa krecone. Nigdy tego nie bylo widac, bo czesanie to raz, a dwa ze skret pojawia sie dopiero jak wlosy sa dlugie - krotkie sa calkiem proste.
Mi przetluszczala sie skora glowy. Reszta sucha jak pieprz, jak to krecone. Dziewczyny stosuja czesto taki trik - moczysz wlosy do mycia woda. Na wlosy nakladasz odzywke, a szamponem myjesz tylko skore glowy, i plukanie. Odzywka ochroni reszte wlosow przed wysuszajacym dzialaniem szamponu ( bo zakladam, ze to standardowy SLS-owiec).
Jesli zakladalas olej, to on sam z siebie zadziala ochronnie, jak odzywka.
W moim przypadku to nawet częściej niż czasem
A przetłuszczają mi się całe, zaraz robią mi się strąki z włosów, przyczepiają się do szyi i wyglądam jakbym była łysa. Szampon ten od przetłuszczających się dostałam od fryzjerki, mówi że jest bardzo dobry i powinien pomóc, ale właśnie nie wiem czy jest sens go używać skoro dodatkowo natłuszczam włosy olejkiem i Waxem. Poza tym używam szamponów tylko z apteki, ziołowych czy z pokrzywy. Powinnam się zdecydować pewnie albo to albo to, ale nie mogę patrzeć jak są takie bez życia i blasku

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej laseczki
U mnie dziś na wadze 47,1 kg czyli udało mi się wrócić do wagi którą miałam na wakacjach Ciekawa jestem na jak długo
Wydaje mi się, że to te drożdże mi pomagają bo od paru dni nie jem wcale słodkiego i ani trochę mnie nie ciągnie
Najlepsze jest to, że Tż przy mnie objada się snickersami i innymi pysznościami a ja całkowita olewka, WCALE nie mam na to ochoty sama się dziwię, bo ze słodyczy było mi bardzo ciężko zrezygnować, a teraz jak ręką odjął
No i widzisz jak łatwo poszło z tym kilogramem, super
A te drożdże muszą naprawdę działać skoro się powstrzymujesz przed SNICKERSEM !!

No to cześć tak w ogóle
Dziś wielki dzień wychodzę na dwór pierwszy raz w takie zimno Ale w końcu się z Tż zobaczę A o 20 idę do tej koleżanki na 'pogaduszki' Umyłam już włosy tylko tym szamponem, ale są teraz puszyste ciekawe ile wytrzymają, może do wyjścia dadzą radę W ogóle mam od wczoraj kołyskę w domu, ale tak mnie kark boli od niej że chyba nie będę ćwiczyć. Ale fajnie daje w brzuszek

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 10:39   #3554
kasiaaa178
Rozeznanie

dziewczyny ma ktoras z was pas do ponczoch?? chcialam sobie zamowic na allegro ale nie wiem na co zwrocic uwage przy wyborze??? chodzi mi glownie o te zapinki przy paseczkach bo sie zastanawiam jak zaczepic do ponczoszki???:p

Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę'
kasiaaa178 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 11:07   #3555
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cleveland Pokaż wiadomość
Postanowiłam zjednoczyć się z Wami, w końcu łatwiej jest się mobilizować wspólnie.
173 cm
56kg
19lat
Mam zamiar poprawić kondycję i wygląd swojego ciała, a także zrzucić kilka kilogramów.
Początkowy cel?
50kg
Ja mam 172 i nie odwazylabym sie odchudzac do mniej niz 55, bo dalej to juz niedowaga. Ty jestes na granicy, dalsze kilogramy w dol to juz dazenie do niedowagi. Cwiczyc mozna, owszem, zbudowac miesnie, na cellulit - odpowiednia dieta, masaze itp. ale dazenie do gubienia kilogramow bym odradzala.
Wcinam zupe dyniowa z ryzem i groszkiem - pycha. I zaraz sie zbieram na zakupy, a potem smigam do Malmo. Milego dzionka, dziewczyny.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 11:26   #3556
czbasia
Zakorzenienie

Milena ja za makijaz będę placic 55 zl. A za probny 20 zl jak nei będzie bazy i podkładu nakładać, a jak na „gotowo” to 40 zl probny.
Monia fajnei, ze zdecydowalas sie na te Niemcy. Nie chcialam nic sugerowac, ale uwazam ze dobra decyzja.
Stary 2012-02-03, 11:57   #3557
monika01011986
Zakorzenienie

hej laseczki
Dostałam okres!!!!!!!!!!!! Tak mnie brzuch boli, że zaraz zwariuję!!!
Nie wyspałam się dzisiaj, synek w nocy ciągle się budził i marudził... może coś go bolało? sama nie wiem.....
Na termometrze o 8 rano było -20 ! w domu u mnie tak zimno, że masakra! mam strasznie nie szczelne okna (plastiki) i drzwi wejściowe... Dobrze, że od poniedziałku ma być troche mniejszy ten mróz.
Ciekawe czy dzisiaj listonosz mi coś przyniesie
Zjadłam płatki z otrebami i oglądam TVN24 - mówią ciągle o tej powalonej matce tej dziewczynki.... Dla mnie to ona jakaś chora psychicznie jest, ciagle gada jakieś bzdury, wymyśla, kłamie! Pewnie sprzedała dzieciaka.....

Idę zaraz kawkę sobie zrobię. Musze dziś iść do Biedronki na małe zakupy. A taki mróz że nosa wystawić sie nie chce!

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość
Co do Madzi..
Ta kobieta co się wypowiada to nie matka, ona tylko urodziła to dziecko, wydaje mi się, że może to dziecko żyje i tą Madzię sprzedali... powinni sprawdzić stan konta rodziców. ;/
Bo jeśli zabiła to sama na pewno też nie działała, ale to się w głowie nie mieści, inni mają chore dzieci i żyją, opiekują się maleństwem. Dają radę a tu taka śliczna dziewczynka, widać zdrowa. Ciekawe jak to się dalej potoczy... nie uwierzę, że nie żyje dopóki ciała nie będzie...;/
też mi się wydaje że oni mogli sprzedać to dziecko.
Co do "upadku dziecka" o którym mówi ten potwór a nie matka to jest w ogóle jakaś głupota! Każda normalna matka zadzwoniłaby po pomoc, po karetkę! Ratowałaby dziecko! Nawet gdyby dziecko zmarło to jaka normalna matka zaniosłaby dziecko pod drzewo???? I tam je zostawiła???? No masakra!! Ona coś zrobiła z tym dzieckiem, ciekawe tylko CO.

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
Przetłuszczają. Suche nie są, a nakładam Waxa i olejek żeby nadać im blasku i żeby były bardziej miękkie. Ale one po 1 dniu już są takie tłuste że muszę myć od nowa
No to powinnaś robić tak jak ja włosy myję szamponem do włosów przetłuszczających się a odżywkę nakładam od połowy włosów w dół, aby nie dotknąć skóry głowy.
Jak będziesz je olejować to będziesz miała cały czas olej na głowie :/ ja nawet waxa nie używam bo mam po nim ciągle tłuste włosy :/

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Monia fajnei, ze zdecydowalas sie na te Niemcy. Nie chcialam nic sugerowac, ale uwazam ze dobra decyzja.
Ja teraz też myślę że to dobra decyzja Zaczynam się cieszyć z tego wyjazdu i nawet się juz doczekać nie mogę

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-03, 12:00   #3558
meeedzik
Zakorzenienie

Murka no teraz łatwo, ale nie wiem, to może przez to prawko, trochę się stresowałam ( i stresuje przed jazdą ) i pewnie też dlatego ten kg spadł
A co do włosów, to ja myłabym teraz zwykłym szamponem, jak używasz tego olejku i maski no to i tak je tłuścisz, więc nie widzę sensu myć nim chyba, że będziesz myła tylko nim i nie będziesz dawała odżywki żadnej, żeby nie obciążać włosów, to może wtedy zobaczysz jakieś efekty Sama nie wiem co Ci radzić.

A ja na obiadek robię sobie ziemniaczki z piekarnika z serem żółtym i do tego sos czosnkowy sama sobie wymyślam obiad, bo mam dziś mielone a ja ich nie lubię
Stary 2012-02-03, 12:33   #3559
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez kasiaaa178 Pokaż wiadomość
dziewczyny ma ktoras z was pas do ponczoch?? chcialam sobie zamowic na allegro ale nie wiem na co zwrocic uwage przy wyborze??? chodzi mi glownie o te zapinki przy paseczkach bo sie zastanawiam jak zaczepic do ponczoszki???:p
pas am takie apseczki i na końcu nich są taki klemrki, między które wkąłda się kawałek pończochy i je zapina- są obłe więc nie sozkadzaja pończochy, są specjalnie do tego stworozne. tlyko pamietaj, ze do pasa do pończoch nie założysz zwykłych samonośnych pończoch raczej, bo one mają grubą gumę, która nie pzowala się kalmerką zamknąć
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-03, 12:36   #3560
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

Co do "upadku dziecka" o którym mówi ten potwór a nie matka to jest w ogóle jakaś głupota! Każda normalna matka zadzwoniłaby po pomoc, po karetkę! Ratowałaby dziecko! Nawet gdyby dziecko zmarło to jaka normalna matka zaniosłaby dziecko pod drzewo???? I tam je zostawiła???? No masakra!! Ona coś zrobiła z tym dzieckiem, ciekawe tylko CO.

Tez wersja sprzedazy dziecka wydaje mi sie najbardziej. bo i gdzie sa zwloki?? Znalezli ubranka w worku a ciala nie. Przeciez nie rozebrala dziecka i w jednym miejscu zostawila ubranka a gdzie indziej cialo? No i pies przeciez pwoiniem wytropic. Na odcicnu 100 m jak mozna nei znalesc, czlwoiek obok czlowieka i znajdzie. Poza tym jest zima i jakiegos wielkiego dolu nie mogla wykopac. Nie miala zadnej lopaty przeciez.. ehh.. mam nadzieje ze mala zyje i ma sie dobrze..
Stary 2012-02-03, 12:50   #3561
heroine86
Zakorzenienie

No i jestem po siłowni 36 min bieżni, 25 min twister i 10 min na rowerku jestem padnięta ale i tak największym wyczynem było przejść do siłowni i z siłowni do domu, masakra jak mroźno

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
No to moze podobne okolice Ja z bylego tarnobrzeskiego. Jeszcze sie okaże, że sąsiadkami jestesmy
ja też :P haha

Cytat:
ale Ci waga spada cudnie! kurde, te drożdże chyba naprawdę działają, skoro mówisz, że wcześniej trudno Ci było zrezygnować ze słodkiego ja też się na razie trzymam bez słodkiego, ale bez drożdży :P i nie powiem, że nie mam ochoty na czekoladę i nutellę, które są w półce jeszcze się nie rzuciłam

Cytat:
A co do tej dziewczynki to ja też już sama nie wiem w co tu wierzyć. W jednych wiadomościach mówią, że znaleźli zwłoki po drzewem, w drugich że dalej szukają A w radio słyszałam, że dziewczyna wypadła matce z rąk podczas kąpieli na kafelki nie wiadomo jaka jest prawda.
Mam tylko nadzieję, że dziewczyna jednak żyje.
No właśnie, zagmatwana ta historia na maxa. Nie wiadomo już w co wierzyć co chwila nowe wersje... ale żeby nie mieć serca w ogóle, kiedy coś się dzieje z dzieckiem? jakimkolwiek?! chyba wezwanie karetki nie jest jakimś wyczynem trzeba być naprawdę potworem bez uczuć...
Też mam nadzieję, że dziecko żyje...

Cytat:
Napisane przez kasiaaa178 Pokaż wiadomość
hej.ja caly czas was podczytuje ale mam mini depresje wiec sie nie udzielam zeby was nie pozarazac;p z dieta jakos idzie. na wadze mam 71 kg wiec troche ubylo przezywam teraz straszne nerwy i stresy wiec troche zgubie hehe tylko tym sie pocieszam.

a z takich lepszych informacji to zakupilam grupon na vacu. nigdy jeszcze nie bylam i jestem ciekawa. kolezanka mi mowila ze kiedys jej siostra 13 kg schudla dzieki temu. poczekam az nie bedzie tak mrozno i ruszam na treningi
hej dobrze, że się trzymasz z dietą mimo stresów mam nadzieję, że się z nimi szybko uporasz

moja koleżanka też chodziła na vacu, ale nie wystarczająco długo... była zadowolona, spadło jej trochę na wadze, ale nie miała funduszy by kontynuować...

Cytat:
No to cześć tak w ogóle
Dziś wielki dzień wychodzę na dwór pierwszy raz w takie zimno Ale w końcu się z Tż zobaczę A o 20 idę do tej koleżanki na 'pogaduszki' Umyłam już włosy tylko tym szamponem, ale są teraz puszyste ciekawe ile wytrzymają, może do wyjścia dadzą radę W ogóle mam od wczoraj kołyskę w domu, ale tak mnie kark boli od niej że chyba nie będę ćwiczyć. Ale fajnie daje w brzuszek
Ubierz się ciepło, bo jeśli u Ciebie jest tak zimno jak u mnie to
Ja założyłam na siebie tyle warstw, że wyglądałam jak bałwan no ale, co będę marznąć
też bym poszła na babskie ploty

Edytowane przez heroine86
Czas edycji: 2012-02-03 o 12:56
Stary 2012-02-03, 12:50   #3562
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cleveland Pokaż wiadomość
173 cm
56kg
19lat
Początkowy cel?
50kg
Uważasz, że naprawdę potrzebna Ci dieta? bo nie sądzę jeśli chesz wyrzeźbić ciało to trening jest dobrym rozwiązaniem a zawsze jak ćwiczysz to też coś spadnie zejście do 50 kg przy Twoim wzroście to trochę nierozsądne, to już niedowaga

co do cellulitu, ja z nim walczę od bardzo dawna, ale jeszcze się go nie pozbyłam... słyszałam, że dobre są prysznice naprzemienne: zimną i gorącą wodą ale ja nie byłam w tym konsekwentna więc trudno spodziewać się efektów...
aaa, i właśnie sobie przypomniałam, że skuteczny jest peeling z kawy sypanej+żel pod prysznic+ opcjonalnie cynamon/olejek zapachowy= wymieszać, nałożyć na ciało i masować gąbką muszę do tego powrócić! Kiedyś stosowałam i naprawdę widziałam różnicę w kondycji skóry

Cytat:
Wcinam zupe dyniowa z ryzem i groszkiem - pycha.
zupa dyniowa krem? uwielbiam! ale teraz nie ma nigdzie dyni... z ryżem i groszkiem jeszcze nie jadłam

Cytat:
hej laseczki
Dostałam okres!!!!!!!!!!!! Tak mnie brzuch boli, że zaraz zwariuję!!!
no w końcu! pomęczysz się trochę i będziesz miała z głowy
kobiety to mają prze.srane z tą @

Cytat:
dokładnie! to nie jest człowiek, to potwór jak można nie ratować dziecka? ja mam nadzieję, że ono żyje...

Cytat:
A ja na obiadek robię sobie ziemniaczki z piekarnika z serem żółtym i do tego sos czosnkowy sama sobie wymyślam obiad, bo mam dziś mielone a ja ich nie lubię
o jesuuuu język mi uciekł do
Stary 2012-02-03, 14:37   #3563
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
1. No i jestem po siłowni 36 min bieżni, 25 min twister i 10 min na rowerku jestem padnięta ale i tak największym wyczynem było przejść do siłowni i z siłowni do domu, masakra jak mroźno

2. ale Ci waga spada cudnie! kurde, te drożdże chyba naprawdę działają, skoro mówisz, że wcześniej trudno Ci było zrezygnować ze słodkiego ja też się na razie trzymam bez słodkiego, ale bez drożdży :P i nie powiem, że nie mam ochoty na czekoladę i nutellę, które są w półce jeszcze się nie rzuciłam

3. No właśnie, zagmatwana ta historia na maxa. Nie wiadomo już w co wierzyć co chwila nowe wersje... ale żeby nie mieć serca w ogóle, kiedy coś się dzieje z dzieckiem? jakimkolwiek?! chyba wezwanie karetki nie jest jakimś wyczynem trzeba być naprawdę potworem bez uczuć...
Też mam nadzieję, że dziecko żyje...
1. Widzę, że coraz to dłużej biegasz na bieżni podziwiam na pewno szybko ujrzysz spadek na wadze

2. No już spadła tyle ile chciałam i więcej nie chcę, żeby spadała choć przez week na pewno nadrobię Tż mnie już od miesiąca na pizze ciągnie a i jeszcze piweczko wpadnie

3. Już nie wiem w co to wierzyć, bo co chwila nowe wersje, mam nadzieję tylko, że dziewczynka żyje i ma się dobrze. Zgadzam się z Tobą, nie rozumiem jak mogła nawet nie wezwać pogotowia
Brak słów na to wszystko po prostu

Cytat:
o jesuuuu język mi uciekł do
ja uwielbiam ziemniaki, a takie bez tłuszczu w piekarniku to chyba aż tak dużo kalorii nie mają jedynie ten sos
Stary 2012-02-03, 14:43   #3564
murka04
Zadomowienie

Cytat:
hej laseczki
No to powinnaś robić tak jak ja włosy myję szamponem do włosów przetłuszczających się a odżywkę nakładam od połowy włosów w dół, aby nie dotknąć skóry głowy.
Jak będziesz je olejować to będziesz miała cały czas olej na głowie :/ ja nawet waxa nie używam bo mam po nim ciągle tłuste włosy :/
Chyba też zacznę tak robić, nie zaszkodzi spróbować. Pocuduję z tym olejkiem i Waxem jeszcze miesiąc i jak nie będzie efektu to odstawię to

Cytat:
A co do włosów, to ja myłabym teraz zwykłym szamponem, jak używasz tego olejku i maski no to i tak je tłuścisz, więc nie widzę sensu myć nim chyba, że będziesz myła tylko nim i nie będziesz dawała odżywki żadnej, żeby nie obciążać włosów, to może wtedy zobaczysz jakieś efekty Sama nie wiem co Ci radzić.

Chyba zrobię tak że będę myła szamponem od przetłuszczania się co 2 dni, na zmianę z ziołowym na porost włosów i wzmocnienie. A w weekendy olejek albo Wax. Zobaczymy co z tego wyjdzie
PS. Nie cierpię mielonych!! Piąteczka

Cytat:
No i jestem po siłowni 36 min bieżni, 25 min twister i 10 min na rowerku jestem padnięta ale i tak największym wyczynem było przejść do siłowni i z siłowni do domu, masakra jak mroźno

Ubierz się ciepło, bo jeśli u Ciebie jest tak zimno jak u mnie to
Ja założyłam na siebie tyle warstw, że wyglądałam jak bałwan no ale, co będę marznąć
też bym poszła na babskie ploty
Kobieto, oddaj mi trochę chęci do ćwiczeń
No ja mam taką białą czapkę z 'uszami', nie wiem jak one się nazywają ale takie coś w stylu pilotów tylko puchata

Dobra dziewczyny idę do Tż, a później od razu do koleżanki to nie będzie mnie już. Do jutra

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 15:03   #3565
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
1. Widzę, że coraz to dłużej biegasz na bieżni podziwiam na pewno szybko ujrzysz spadek na wadze

2. No już spadła tyle ile chciałam i więcej nie chcę, żeby spadała choć przez week na pewno nadrobię Tż mnie już od miesiąca na pizze ciągnie a i jeszcze piweczko wpadnie

3. Już nie wiem w co to wierzyć, bo co chwila nowe wersje, mam nadzieję tylko, że dziewczynka żyje i ma się dobrze. Zgadzam się z Tobą, nie rozumiem jak mogła nawet nie wezwać pogotowia
Brak słów na to wszystko po prostu
z każdym dniem jest mi coraz łatwiej mam nadzieję, że właśnie coś zleci

ja mam w zamrażalniku pizzę ze szpinakiem własnej roboty a piwa nie lubię :P to jedyny plus no, ale Tobie się należy, tyle osiągnęłaś jesteś moim motywatorem razem z Monią

no po prostu to się w głowie nie mieści okropieństwo

Cytat:
ja uwielbiam ziemniaki, a takie bez tłuszczu w piekarniku to chyba aż tak dużo kalorii nie mają jedynie ten sos
no z piekarnika mają niewiele nawet na diecie można, byle bez sosu :P

Cytat:
PS. Nie cierpię mielonych!! Piąteczka
witajcie w klubie też nie znoszę!

Cytat:
Kobieto, oddaj mi trochę chęci do ćwiczeń
No ja mam taką białą czapkę z 'uszami', nie wiem jak one się nazywają ale takie coś w stylu pilotów tylko puchata
na początku jest trudno się zmotywować, ale potem już z górki a najlepiej mieć karnet na cały miesiąc wtedy nawet jak się nie chce to trzeba iść bo szkoda wydanej kasy
to fajną masz czapkę

Cytat:
Dobra dziewczyny idę do Tż, a później od razu do koleżanki to nie będzie mnie już. Do jutra
to miłego wieczorku! baw się dobrze!
Stary 2012-02-03, 15:13   #3566
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:

dała bym jej kare śmierci !! Tak było głośno o tej Madzi że niby porwanie tyle kasy chcieli dac tyle czasu matka oszukiwała .. ;/ patologia !!! Jak mogła ! nie rozumie Jej zachowania .. ;/

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Wrzucam foto
fajne te buuutki !!
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 15:21   #3567
monika01011986
Zakorzenienie

dziewczyny ja normalnie z Wami pisac nie mogę bo kompa mam przy oknie balkonowym a tu tak zimno, że masakra! ręce mi zamarzają....
Chciałam tylko napisać, że brzuch mnie okropnie boli a listonosz dziś nic mi nie przyniósł ile czasu te legginsy i tuniki idą!!! No masakra!!!
Dziś się dowiedziałam, że moja sąsiadka wyjeżdza za pracą do Oslo do Norwegii a moja bardzo dobra koleżanka wyjeżdza z mężem i córką do Stavanger też w Norwegii. Tzn. jej mąz dziś juz poleciał a ona z córką za jakiś czas ma dolecieć do niego. W ogóle to stwierdziłam że 80% moich znajomych z fejsa ( a mam ich 337) którzy kiedyś mieszkali w moim mieście to teraz mieszkają za granicą, 10% mieszka w innych większych miastach w Polsce a reszta czyli tez ok. 10% została tutaj..... ale tez myślą o wyjeździe. Matko Święta... co się dzieje!!! Jeszcze pare lat temu nikt nie myślał nawet że będzie musiał wyjechać stąd za pracą.... a teraz zostają tu tylko staruszkowie. Strasznie się tu dzieje....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-03, 15:41   #3568
meeedzik
Zakorzenienie

Murka, Heroine bo mielone są bleee a mama mi mówi, że jak byłam mała, to same w ręku jadłam nie wierze
Murka powiedz mi co masz za szampon na porost włosów ? Bo ja też bym chciała, żeby mi szybciej urosły w ogóle to będę je mierzyć około 20-25 lutego i zobaczymy czy coś mi urosną przez miesiąc
Monia oj to współczuję, że masz tak zimno koło kompa szkoda, że te rzeczy z allegro nie przyszły, bo sama jestem ciekawa.
No a co do wyjazdu to u mnie to samo! Większość za granicą! Ja też jak zdam to prawko to chcemy jechać na 2-3 miesiące coś zarobić
Stary 2012-02-03, 15:43   #3569
heroine86
Zakorzenienie

Monia, ja też siedzę niedaleko okna i tak pi.ździ ale wlazłam pod kołdrę z laptopem ale ręce zamarzają, fakt!

no to się opier.dzielają z tą przesyłką

właśnie, nasze społeczeństwo się starzeje, bo młodzi wyjeżdżają i tam już zostają... nie ma się co oszukiwać, tutaj pracy nie ma i raczej niewiele się zmieni Polska.... ;/
Stary 2012-02-03, 18:14   #3570
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Hejj
w koncu piatek
Wrociłam do doku i odpoczywam , ale zaraz sie biore za sprzatanie, bo chce miec jutro dzien tylko dla siebie bez sprzatania itp

Byłam w aptece kupiłam z l'biotica krem regenerujacy do rzes i Lactulosum w koncu
Monia mam pytanie ile powinnam wziasc na jedna dawke i po jakim czasie bedzie efekt? bo boje sie zeby mi nie zaszkodziło

Gosia2011 ja ogladam tych pogromców jakos bardziej zmotywowana jestem po kazdym odcinku bo co oni dali jade a ja nie dam??

bialaczekoladka super te butki wogole podobaja mi sie byty z deeze i stylowych butkow.pl

Co do tej biednej dziwczynki to az mi brak słow ta matka to kawał szm**** wprawdzie malenstwu nic zycia nie przywroci, ale mam nadzieje ze ta baba poniesie zasluzona kare! naprawde to potwór a nie człowiek

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości