|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Przyczajenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Postanowiłam zjednoczyć się z Wami, w końcu łatwiej jest się mobilizować wspólnie.
173 cm 56kg 19lat Mam zamiar poprawić kondycję i wygląd swojego ciała, a także zrzucić kilka kilogramów. Początkowy cel? 50kg Jestem w cudownym miejscu na naszej planecie ( +23°C), więc ciało powinno być odsłonięte cały czas. Niestety mam okropny cellulit na całych udach. Znacie może jakieś skuteczne sposoby na zwalczenie pomarańczowej skórki? Mam zamiar korzystać z diety antyrakowej, ograniczyć spożycie kalorii do 1600 i ćwiczyć tak jak do tej pory. DO tej pory ćwiczyłam co drugi dzień na siłowni. Godzinne ćwiczenia kardio (bieganie, stepy, rower) i raz w tygodniu mięśnie. Tym razem mam zamiar dołożyć bieganie poza taśmą i pilates. Swoją misję zaczynam od jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3542 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
jezuu dziewczyny słyszałyście już? Znaleźli ciało tej 6-cio miesięcznej dziewczynki którą niby porwali w Sosnowcu.... okazało się, że to matka zabiła (niby nie chcący) swoją córeczkę i zwłoki zostawiła pod drzewem!!!!!!!!! Jezuuuuuuuuuuuuu http://wiadomosci.onet.pl/regionalne...wiadomosc.html
co za potwór a nie matka!!!! Mam nadzieję że zgnije w więzieniu!!! ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3543 |
Zadomowienie
|
No muszę się poważnie zastanowić nad tą ceną itd i chyba to jest bez próbnego... A co do butów...a są ocieplane? i jaki rozmiar zamówiłaś i jaki nosisz? i koniecznie proszę o zdjęcie na nodze albo opinie jak wyglądają do spódnicy bo do spodni na pewno pasują...
![]()
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
![]() ![]() |
![]() |
#3544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na powaznie - co ci sie przetluszcza? Tylko skora glowy, a reszta wlosow sucha? czy calosc. Opowiem Wam jak z moimi wlosami bylo ![]() ![]() Mi przetluszczala sie skora glowy. Reszta sucha jak pieprz, jak to krecone. Dziewczyny stosuja czesto taki trik - moczysz wlosy do mycia woda. Na wlosy nakladasz odzywke, a szamponem myjesz tylko skore glowy, i plukanie. Odzywka ochroni reszte wlosow przed wysuszajacym dzialaniem szamponu ( bo zakladam, ze to standardowy SLS-owiec). Jesli zakladalas olej, to on sam z siebie zadziala ochronnie, jak odzywka. Dzis od rana dobry humor ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | ||
Zakorzenienie
|
Oj bardzo mi przykro
![]() Cytat:
Wlasnie wlaczylam tv.... Ale finał ten historii... ![]() Cytat:
![]() ![]() Wrzuce w leginsach bo w spodniach nie chodze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3546 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no i miałam podobne śniadanko: chlebek z miodkiem ![]() niedługo na siłownię zmykam, a na dworze -22 ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
Zakorzenienie
|
Oka kochane ja uciekam do pracy, mialam brac laptopa ze soba dzisiaj ale jednak zrezygnowalam zobaczylam -23 na termometrze i dalam spokoj
![]() Milego dnia perełki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zmykam na siłownię ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3549 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=heroine86;32031905]Dzień dobry
![]() no właśnie słyszałam ![]() ![]() /QUOTE] Co do Madzi.. Ta kobieta co się wypowiada to nie matka, ona tylko urodziła to dziecko, wydaje mi się, że może to dziecko żyje i tą Madzię sprzedali... powinni sprawdzić stan konta rodziców. ;/ Bo jeśli zabiła to sama na pewno też nie działała, ale to się w głowie nie mieści, inni mają chore dzieci i żyją, opiekują się maleństwem. Dają radę a tu taka śliczna dziewczynka, widać zdrowa. Ciekawe jak to się dalej potoczy... nie uwierzę, że nie żyje dopóki ciała nie będzie...;/ ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Kurcze ale mam zakwasy po rowerku stacjonarnym po 30 minutach.. wczoraj już nie ćwiczyłam wróciłam do domu i padłam do łózka ![]() Dzisiaj coś popedałuję, tylko włączę sobie jakiś serial ![]()
#3550 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3551 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() U mnie dziś na wadze 47,1 kg czyli udało mi się wrócić do wagi którą miałam na wakacjach ![]() ![]() Wydaje mi się, że to te drożdże mi pomagają bo od paru dni nie jem wcale słodkiego i ani trochę mnie nie ciągnie ![]() Najlepsze jest to, że Tż przy mnie objada się snickersami i innymi pysznościami a ja całkowita olewka, WCALE nie mam na to ochoty ![]() ![]() Babciam, Gosia dziękuję kochane ![]() A co do tej dziewczynki to ja też już sama nie wiem w co tu wierzyć. W jednych wiadomościach mówią, że znaleźli zwłoki po drzewem, w drugich że dalej szukają ![]() ![]() Mam tylko nadzieję, że dziewczyna jednak żyje.
#3552 |
Rozeznanie
|
hej.ja caly czas was podczytuje ale mam mini depresje wiec sie nie udzielam zeby was nie pozarazac;p z dieta jakos idzie. na wadze mam 71 kg wiec troche ubylo
![]() co do malej madzi to poprostu szook, ze ta kobieta nawet do szpitala nie pojechala ani nie probowala jej ratowac... a z takich lepszych informacji to zakupilam grupon na vacu. nigdy jeszcze nie bylam i jestem ciekawa. kolezanka mi mowila ze kiedys jej siostra 13 kg schudla dzieki temu. poczekam az nie bedzie tak mrozno i ruszam na treningi ![]()
KOCHAM MOJEGO SKARBA ![]() Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę' |
![]() ![]() |
![]() |
#3553 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A przetłuszczają mi się całe, zaraz robią mi się strąki z włosów, przyczepiają się do szyi i wyglądam jakbym była łysa. Szampon ten od przetłuszczających się dostałam od fryzjerki, mówi że jest bardzo dobry i powinien pomóc, ale właśnie nie wiem czy jest sens go używać skoro dodatkowo natłuszczam włosy olejkiem i Waxem. Poza tym używam szamponów tylko z apteki, ziołowych czy z pokrzywy. Powinnam się zdecydować pewnie albo to albo to, ale nie mogę patrzeć jak są takie bez życia i blasku ![]() Cytat:
![]() A te drożdże muszą naprawdę działać skoro się powstrzymujesz przed SNICKERSEM !! ![]() No to cześć tak w ogóle ![]() Dziś wielki dzień wychodzę na dwór pierwszy raz w takie zimno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3554 |
Rozeznanie
|
dziewczyny ma ktoras z was pas do ponczoch?? chcialam sobie zamowic na allegro ale nie wiem na co zwrocic uwage przy wyborze??? chodzi mi glownie o te zapinki przy paseczkach bo sie zastanawiam jak zaczepic do ponczoszki???:p
KOCHAM MOJEGO SKARBA ![]() Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę' |
![]() ![]() |
![]() |
#3555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wcinam zupe dyniowa z ryzem i groszkiem - pycha. I zaraz sie zbieram na zakupy, a potem smigam do Malmo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3556 |
Zakorzenienie
|
Milena ja za makijaz będę placic 55 zl. A za probny 20 zl jak nei będzie bazy i podkładu nakładać, a jak na „gotowo” to 40 zl probny.
Monia fajnei, ze zdecydowalas sie na te Niemcy. Nie chcialam nic sugerowac, ale uwazam ze dobra decyzja. |
![]() ![]() |
![]() |
#3557 | |||
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() Dostałam okres!!!!!!!!!!!! Tak mnie brzuch boli, że zaraz zwariuję!!! Nie wyspałam się dzisiaj, synek w nocy ciągle się budził i marudził... może coś go bolało? sama nie wiem..... Na termometrze o 8 rano było -20 ! w domu u mnie tak zimno, że masakra! mam strasznie nie szczelne okna (plastiki) i drzwi wejściowe... Dobrze, że od poniedziałku ma być troche mniejszy ten mróz. Ciekawe czy dzisiaj listonosz mi coś przyniesie ![]() Zjadłam płatki z otrebami i oglądam TVN24 - mówią ciągle o tej powalonej matce tej dziewczynki.... Dla mnie to ona jakaś chora psychicznie jest, ciagle gada jakieś bzdury, wymyśla, kłamie! Pewnie sprzedała dzieciaka..... Idę zaraz kawkę sobie zrobię. Musze dziś iść do Biedronki na małe zakupy. A taki mróz że nosa wystawić sie nie chce! ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
Co do "upadku dziecka" o którym mówi ten potwór a nie matka to jest w ogóle jakaś głupota! Każda normalna matka zadzwoniłaby po pomoc, po karetkę! Ratowałaby dziecko! Nawet gdyby dziecko zmarło to jaka normalna matka zaniosłaby dziecko pod drzewo???? I tam je zostawiła???? No masakra!! Ona coś zrobiła z tym dzieckiem, ciekawe tylko CO. ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() Jak będziesz je olejować to będziesz miała cały czas olej na głowie :/ ja nawet waxa nie używam bo mam po nim ciągle tłuste włosy :/ ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3558 |
Zakorzenienie
|
Murka no teraz łatwo, ale nie wiem, to może przez to prawko, trochę się stresowałam ( i stresuje przed jazdą ) i pewnie też dlatego ten kg spadł
![]() A co do włosów, to ja myłabym teraz zwykłym szamponem, jak używasz tego olejku i maski no to i tak je tłuścisz, więc nie widzę sensu myć nim ![]() ![]() A ja na obiadek robię sobie ziemniaczki z piekarnika z serem żółtym i do tego sos czosnkowy ![]() ![]()
#3559 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3561 | |||||
Zakorzenienie
|
No i jestem po siłowni
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Też mam nadzieję, że dziecko żyje... Cytat:
![]() ![]() ![]() moja koleżanka też chodziła na vacu, ale nie wystarczająco długo... była zadowolona, spadło jej trochę na wadze, ale nie miała funduszy by kontynuować... Cytat:
![]() Ja założyłam na siebie tyle warstw, że wyglądałam jak bałwan ![]() ![]() też bym poszła na babskie ploty ![]()
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2012-02-03 o 12:56 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3562 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do cellulitu, ja z nim walczę od bardzo dawna, ale jeszcze się go nie pozbyłam... słyszałam, że dobre są prysznice naprzemienne: zimną i gorącą wodą ![]() aaa, i właśnie sobie przypomniałam, że skuteczny jest peeling z kawy sypanej+żel pod prysznic+ opcjonalnie cynamon/olejek zapachowy= wymieszać, nałożyć na ciało i masować gąbką ![]() ![]() zupa dyniowa ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() kobiety to mają prze.srane z tą @ ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. No już spadła tyle ile chciałam i więcej nie chcę, żeby spadała ![]() ![]() ![]() ![]() 3. Już nie wiem w co to wierzyć, bo co chwila nowe wersje, mam nadzieję tylko, że dziewczynka żyje i ma się dobrze. Zgadzam się z Tobą, nie rozumiem jak mogła nawet nie wezwać pogotowia ![]() ![]() Brak słów na to wszystko po prostu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3564 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() PS. Nie cierpię mielonych!! Piąteczka ![]() Cytat:
![]() No ja mam taką białą czapkę z 'uszami', nie wiem jak one się nazywają ale takie coś w stylu pilotów tylko puchata ![]() Dobra dziewczyny idę do Tż, a później od razu do koleżanki to nie będzie mnie już. Do jutra ![]() ![]()
![]() |
#3565 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam w zamrażalniku pizzę ze szpinakiem własnej roboty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no po prostu to się w głowie nie mieści ![]() ![]() Cytat:
![]() witajcie w klubie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() to fajną masz czapkę ![]() Cytat:
![]()
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3566 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dała bym jej kare śmierci !! Tak było głośno o tej Madzi że niby porwanie tyle kasy chcieli dac tyle czasu matka oszukiwała .. ;/ patologia !!! Jak mogła ! nie rozumie Jej zachowania .. ;/ ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- fajne te buuutki !! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3567 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja normalnie z Wami pisac nie mogę bo kompa mam przy oknie balkonowym a tu tak zimno, że masakra! ręce mi zamarzają....
Chciałam tylko napisać, że brzuch mnie okropnie boli a listonosz dziś nic mi nie przyniósł ![]() Dziś się dowiedziałam, że moja sąsiadka wyjeżdza za pracą do Oslo do Norwegii a moja bardzo dobra koleżanka wyjeżdza z mężem i córką do Stavanger też w Norwegii. Tzn. jej mąz dziś juz poleciał a ona z córką za jakiś czas ma dolecieć do niego. W ogóle to stwierdziłam że 80% moich znajomych z fejsa ( a mam ich 337) którzy kiedyś mieszkali w moim mieście to teraz mieszkają za granicą, 10% mieszka w innych większych miastach w Polsce a reszta czyli tez ok. 10% została tutaj..... ale tez myślą o wyjeździe. Matko Święta... co się dzieje!!! Jeszcze pare lat temu nikt nie myślał nawet że będzie musiał wyjechać stąd za pracą.... a teraz zostają tu tylko staruszkowie. Strasznie się tu dzieje....
#3568 |
Zakorzenienie
|
Murka, Heroine bo mielone są bleee
![]() ![]() ![]() Murka powiedz mi co masz za szampon na porost włosów ![]() ![]() ![]() Monia oj to współczuję, że masz tak zimno koło kompa ![]() No a co do wyjazdu to u mnie to samo! Większość za granicą! Ja też jak zdam to prawko to chcemy jechać na 2-3 miesiące coś zarobić ![]()
#3569 |
Zakorzenienie
|
Monia, ja też siedzę niedaleko okna i tak pi.ździ
![]() ![]() ![]() no to się opier.dzielają z tą przesyłką ![]() właśnie, nasze społeczeństwo się starzeje, bo młodzi wyjeżdżają i tam już zostają... nie ma się co oszukiwać, tutaj pracy nie ma i raczej niewiele się zmieni ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3570 |
Zakorzenienie
|
Hejj
![]() w koncu piatek ![]() Wrociłam do doku i odpoczywam , ale zaraz sie biore za sprzatanie, bo chce miec jutro dzien tylko dla siebie ![]() ![]() ![]() Byłam w aptece kupiłam z l'biotica krem regenerujacy do rzes ![]() ![]() Monia mam pytanie ile powinnam wziasc na jedna dawke i po jakim czasie bedzie efekt? bo boje sie zeby mi nie zaszkodziło ![]() Gosia2011 ja ogladam tych pogromców ![]() ![]() ![]() ![]() bialaczekoladka super te butki ![]() ![]() Co do tej biednej dziwczynki ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.