|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Rozeznanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VII
![]() ![]() Nie miej złości, nie miej żalu Bądź dziś wesół w każdym calu Wstaw do biura ptaszka w klatce Mów, że kochasz się w sąsiadce A na domiar dnia świetnego Mów, że szef jest twym kolegą. Wlej do kawy ździebko rumu By pozbawił cię rozumu Na ten dzień dziś tak wspaniały W którym robi się kawały
![]() |
#3542 |
Rozeznanie
|
jestem na siebie strasznie zła
![]() poniedziałki to dla mnie najgorsze dni pod każdym względem. siedze cały dzień na uczelni, ale mam same okienka w sumie, a zajęcia lipne. przygotowałam sobie jedzenie (kanapkę, jabłko, banana) myślałam, że wystarczy, ale nie wystarczyło i zjadłam jeszcze prince polo i 3bita. w domu zaprawiłam jeszcze kit katem. grrrr. nie nawidze poniedziałków. na za tydzień przygotuję się inaczej. dzisiaj zaczęłam od: I pół jabłka, banan, 2 łyżki otrąb, 4 łyżki jogurtu naturalnego, 2 suszone morele, cynamon, łyżka ziaren słonecznika II (na uczelni, będzie) 2 kromi chleba, masło, sałata lodowa, pomidor, plasterek wędliny drobiowej III kus-kus, pierś z kurczaka, lodowa, pomidor IV 2 chrupkie, wędlina, i jakaś sałatka może z pora. jak wrócę z ucxelni, to was ponadrabiam, a teraz lecę ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3543 |
Zakorzenienie
|
Naur, Yellow, poczynając od ogólnie średniego dnia, przez to, że nie udało mi się wkręcić do firmy TŻta (już oficjalnie wiemy), do tego, że popołudniu się dowiedzieliśmy, że nasz kolega z klubu motoryzacyjnego się zabił
![]() Człowiekowi różne myśli do głowy przychodzą, jak widzi własne auto w takim stanie (bo jeździł takim jak ja, inny silnik, nawet kolor ten sam)... No i tak smutno wewnętrznie człowiekowi jest. Czekamy na info, kiedy pogrzeb i klubowo na wieniec się będziemy składać.. Co do ćwiczeń, to ja na ręce robię to: http://fitappy.eu/2011/05/03/cwiczen...wisle-ramiona/ I widzę efekty ![]() Silvia, ja OCM stosuję tylko od czasu do czasu, może dlatego takie dobre efekty ![]() I stanowczo żądam zmiany dnia ważenia i tabelki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3544 |
Rozeznanie
|
Naur Muszę Cię zmartwić, ale nie ma lekkiego zestawu ćwiczeń. Jak chcesz tracić tłuszczyk to trzeba się trochę wypocić.
![]() ![]() Sprawdź Mel B, Tiffany, Gym Break, HIIT, Fitappy, Jillian Michaels, Bob Harper.. Na razie tyle mi do głowy przychodzi.. Silvia09 Trzymam kciuki! ![]() Yellow Me Nowy miesiąc, nowe wyzwania. Zastanawiam się czy nie zacząć 'plank challenge' albo jakiś na brzuch challenge. U mnie dziś niestety chłodno, rano jak biegałam to troszkę zmarzłam.
![]() |
#3545 |
Raczkowanie
|
KasDi ale mi chodzi o rozruszanie ciała a nie o spalanie, bo chcę je robić w dni, kiedy nie mam treningu biegowego czy basenu, żeby się nie przetrenować a jednak ruszać jakoś, zastanawiam się nawet nad jogą, ale cos na brzuch czy łapy tez się przyda, dla ujędrnienia.
Dotka dzięki wielkie za ćwiczenia ![]() ![]() A wypadek, ech.. straszne to jest, wspołczuję Ci bardzo. Mnie dlatego wlasnie strasznie stresuje prowadzenie samochodu, bo ciągle mam z tyłu głowy gdzieś, że tylko sekundy mogą dzielić mnie lub innych od śmierci. Arsenalfan niestey najłatwiej jest trzymać dietę, kiedy jest się w domu, można gotować, planować latwiej. Nie przejmuj się, tylko uważaj żeby następnym razem nie kupować już słodyczy ![]() Jestem psychicznie zmięta ![]()
#3546 |
Zakorzenienie
|
Dotka straszne wieści u Ciebie
![]()
#3547 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry - widzę, ze u wszystkich jakoś słabo jest - niedobrze
![]() Ja chciałabym w poniedziałek rozpocząć zajęcia na siłowni, ale chyba musze się jeszcze wybrać do lekarza - wydaje mi się, że mam rwę kulszową po prawej stronie biodra - od dłuższego czasu mnie to pobolewa więc wolę sprawdzić co jest nie tak ( no bo chyba nie boli bez przyczyny). Co do menu - nie rozpisuje narazie bo jest strasznie kiepskie, a wagę podaję bo chcę być w tabelce. Naur jeśli szukasz takich ćwiczeń na rozruszanie to ja uwielbiam robić Tiffany Rothe - na boczki. Strasznie dużo wtedy energii mam! KasDi Zaczęłaś biegać? Gratuluję ![]() Dotka90 współczuję i generalnie wiem co czujesz. Pod koniec zeszłego roku mój kolega z pracy miał wypadek na motocyklu - zginął on i jego dziewczyna ( która dopiero co przeprowadziła się do niego z innego kraju). Zginął w swoje urodziny jadąc bezpiecznie i nie było w wypadku ani cienia jego winy ![]() Ja sama w zeszłym roku miałam dwa wypadki samochodowe ( w odstepie niecałego tygodnia ![]() ![]() Silvia09 dzieki ![]() miss a co Ty taka jakoś ostatnio bez energii?:P
#3548 |
Raczkowanie
|
Pudel dzięki, zaraz sobie obczaję te ćwiczenia
![]() Podobają mi się te rózne z Fittappy ![]() ![]() ![]() KasDi ile ty masz wzrostu? Bo wyglądasz podobnie do mnie jesli chodzi o figurę ![]()
#3549 |
Wtajemniczenie
|
Ja na brzuch i ramiona kilka lat temu robiłam Tamilee Webb + dodatkowo jakies 40 min z Carmen Electrą i po 3 tyg regularnych ćwiczeń + diety widziałam super efekty !
Dotka, współczuję. ![]() Odnośnie dietkowania, obrazek na nowy miesiąc. ![]()
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczę: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". |
![]() ![]() |
![]() |
#3550 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny!
Na początku przepraszam za długą nieobecność, ale tak jak pisała w zeszłym tygodniu miałam gości, którzy pojechali dopiero w piątek (uroki mieszkania blisko rekreacyjnych miejsc ![]() Widzę, że na wątku pojawiło się jakieś przesilenie wiosenne. Kurczę faktycznie coś w tym jest. Ja w okresie zimowym nie miałam problemu, żeby zebrać się do ćwiczeń pilnować diety. A teraz kiedy coraz cieplej dopadają mnie dziwne kryzysy, a przecież nie ma na nie miejsca, bo lato już za pasem. Co do nadrabiania nie bardzo mam na to czas, dlatego wybaczcie, ale będę odpisywać na bieżąco ![]() Dotka współczuję Ci ostatnich przeżyć ![]() Ja na ramiona polecam ćwiczenia z hantelkami odwodzenie i przywodzenie, np podczas oglądania seriali. To takie przyjemne z pożytecznym, a efekty są zauważalne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3551 |
Raczkowanie
|
Ano jakoś rzeczywiście ogólnie tutaj smutno i ciężko wszystkim, albo są zalatane, zapracowane. Miejmy nadzieję, że niebawem to przesilenie minie
![]() Ojp, MissEngineer dzięki ![]() ![]() ![]()
#3553 |
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj z rana wskoczyłam kontrolnie na wagę. Pomimo kilkakrotnego folgowania sobie w ubiegłych tygodniach, mam pół kilograma mniej niż miałam podczas okresu i tuż przed nim. Najlepszy dowód na to, że moje odczucie bycia napuchniętą i niemieszczenie się w staniki to nie wymysł mojego rozumku, tylko po prostu puchnę. Będę musiała wybrać się z tym do lekarza, bo inaczej przez połowę miesiąca będę chodziła ciągle wkurzona.
żółta_ nie wiedziałam, że pokrzywa działa też zbawiennie na cerę, myślałam, że głównie kondycja włosów się po niej poprawia? Czemu piszesz, że najpierw wysypuje? KasDi_ obejrzyj sobie filmiki na stronie Gazety Wyborczej bodajże, jak Małysz jeździł dzisiaj po Wawie udając taksówkarza ![]() arsenal_ jak na kogoś, kto już tyle z nami jest, powinnaś troszkę lepiej wiedzieć ![]() ![]() Naur_ Dziewczyny Ci dobrze radzą z fitappami. Ja z tą panią robiłam ćwiczenia na ramiona z hantelkami i efekty widać bardzo szybko. A wybór ma taki, że spokojnie ułożysz sobie jakiś lekki zestaw na rozruszanie. Pudel_ to samo co u wszystkich chyba, wiosenne przesilenie. Nic mnie nie jest w stanie z łóżka wyrwać, lepiej się nie chwalic o której ja dzisiaj wstałam... engi_ obok jakich rekreacyjnych miejsc mieszkasz??
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" |
![]() ![]() |
![]() |
#3554 |
Raczkowanie
|
Miss mieszkam koło kilku takich miejsc: Kraków, Tatry ogólnie głównych atrakcji na południu Polski
![]() Yellow jaki ten samochód jeśli można wiedzieć? ![]() Naur piona! Mam takie same tłuszczesy ![]() Czy sadzenie, plewienie w ogrodzie to też aktywność fizyczna? Bo rąk, ani nóg nie czuję. Pół dnia plewiłam w trawniku stokrotki, które same się rozsiały, ale chyba bez opylania się nie obejdzie, bo ich ilość jest bliżej nieokreślona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Wtajemniczenie
|
nie ma opcji co do zmiany terminu tabelki. przerabialiśmy to kiedyś, zostaje poniedziałek. *tyran*
![]() |
#3556 |
Rozeznanie
|
Kasdi-brawo!
![]() Kasiula-troche chyba przesadzasz z tym sprzątaniem. rozumiem, remonty jakie sa wszyscy wiedzą, ale w końcu jestes w ciąży i to już zaawansowanej, więc nie ma co się forsować. yellow-pokrzywa na cerę? ciekawe. zawsze myślałam, że na włosy głównie. zaczęłam pić, ale to taka ohyda, że szybko przestałam. yellow, miss-w sumie to sie trochę dziwię, że byłam głodna, bo zjadłam w domu spore śniadanie, trzymało mnie ono długo, potem na drugie miało być jabłko a potem kanapka i banan. miałam ze sobą 1,5 litra wody, która cały czas popijałam, ale tak przed ostatnimi zajęciami wziął mnie głód, że było po mnie. w przyszyłym tygodniu zabieram jakąś sałatkę jeszcze. jeste dzisiaj jakas taka dziwna. lipna pogoda. nie rozumiem fenomenu prima aprilis. mnie to wkurza. czytam wiadomości na różnych portalach i czasami zastanawiam się co jest prawda a co nie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3557 |
Zadomowienie
|
yes indeed
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" |
![]() ![]() |
![]() |
#3558 |
Raczkowanie
|
Missmanhattan ano fajne te ćwiczenia i sobie skomponuję jakieś urozmaicone zestawy na dni bez biegania, a kto wie, może i dodatkowo w te dni też
![]() To ja mam podobnie z tą wodą, tylko nie wiem już co mam z tym zrobić, czasem jest dobrze a czasem jak balon ![]() ![]() MissEngineer piona! ![]() ![]() ![]() Humor nadal mam podły...buuuu...
#3559 |
Zakorzenienie
|
szykuję męża do wyjazdu i czasu brak
![]()
#3560 |
Zadomowienie
|
Cześć!
![]() Denerwująca jest już ta pogoda, raz gorąco, raz zimno. Nie wiadomo już jak się ubierać. Każdy jakiś taki zmęczony, smutny. Zaczynam kwiecień dietkowo. Odmówiłam nawet dzisiaj słodyczy ;p Jutro z rana 2h w klubie fitness, a potem zajęcia do 16 ;/ Trzeba będzie zaopatrzyć się w jedzenie. Wgl kolega mi na uczeni powiedział, iż widać że ćwiczę, bo mi pupa zrobiła się lepsza ![]() Yellow - Piłam pokrzywę i faktycznie miałam lekką kaszkę po niej, ale co mnie zmartwiło to że wyskoczyła mi wysypka na przedramionach, więc odstawiłam. Boję się wrócić do picia jej. Dotka - Wątpię, żeby ocm dawało coś przy stosowaniu od czasu do czasu. Fakt cera poprawiła mi się, ale spodziewałam się lepszych efektów.
#3561 |
Rozeznanie
|
dotka no własnie z nic-się-nie-stało czyli z powietrza się bierze nadprogramowe kilogramy
![]() rozłozyłam sobie osiągnięcie celu w czasie, nie będę fit na juz przeciez.. miss mam nadzieję, że odczuł dotkliwie, chociaż nie sądzę, by wprowadziło to jakiekolwiek zmiany w jego toku rozumowania ![]() silvia z tym moim uczuleniem przypuszczam ze wiele czynnikow, aczkolwiek pewnie najwazniejszy to klima ... mega mi przesusza skorę. jakas masakra ![]() ![]() robię kolejne testy, bo nic na razie niewiadomo.. piję wapno, troche przechodzi, posiedze kilka dni pod rząd w pracy i znowu się dzieje. i tak w kołko ![]() kciuki trzymane, jak tam poszło ? ![]() żółciutka jak zawsze optymistycznie ![]() mi tez się podoba wszystko dookoła i taka piękna wiosna, i dzisiaj wybiegłam prawie w podskokach prosto na wschód słońca... a tu szok, lodówka, przymrozek i szczękanie zębami na przystanku ![]() ![]() no ale wiosna moja naj naj ![]() właśnie kwiecien jest, kóry uwielbiam i czysta karta. jutro idę na siłkę w końcu ![]() ![]() ![]() szczurek trzymaj dyscyplinę słusznie ! przynajmniej nasze wszystkie grzeszki weekendowe wychodzą ![]() ![]()
#3562 |
Rozeznanie
|
Dotka Szczere wyrazy współczucia
![]() Naur Każdemu chyba odpowiada co innego. Ale wiadomo, jeśli chcesz tylko trochę się rozruszać to Fitappy czy Tiffany boczki - będą dobre. Ja lubię się wypocić - bo wtedy czuję, że poćwiczyłam ![]() Pudel Dziękuję ! ![]() ![]() Żółciutka Widzę, że czas decyzji. Auto, kwiaty ![]() ![]() Miss Widziałam filmik z Małyszem ![]() Silvia Żółciutka To w końcu co najlepsze na cerę? Bo ja, mimo że nie mam okresu, mam wysyp : na twarzy, ramionach, a z pleców mogłabym skrobaczką zdzierać (mimo że kąpię się po każdym bieganiu/ćwiczeniu) arsenalfan A ja lubię Prima Aprilis! Bo można się pośmiać i rozdają darmowe cukierki na uczelni ! ![]()
![]() |
#3563 |
Raczkowanie
|
KasDi a widzisz, czyli jestes sporo wyższa ode mnie, to tłumaczy wyższą wagę przy podobnej figurze
![]() ![]() Silvia no kolega dobrze wypatrzył, a gapi się tam gdzie zapewne większość facetów ![]() No to zmykam poćwiczyć coś troszkę a jutro z rana bieganie ![]()
#3564 |
Zadomowienie
|
szafirowa - Ja już piję 3 dzień wapno i jakoś poprawy nie widzę. Dalej swędzi mnie szyja i twarz. Też będę musiała wybrać się do aerologa. W okresie zimowym zawsze jak wstawałam rano ciekło mi z nosa, oczy mnie swędziały. Teraz kiedy mamy wiosnę już takich objawów nie mam
![]() Same rozmowy były bardzo luźne, także noł stres ![]() KasDi - Uuu to Ty już masz poważnie. Ja mam tylko problem z twarzą. Byłaś u dermatologa? Może to dlatego, ze okresu nie masz? Ja tak myślę, że u mnie hormony moga być powodem, bo @ mam co 3 tygodnie ;/ A wizyta u gina w sierpniu! Naur - No dobrze niech się patrzy, ale co za bezpośredniość, rzucać takimi tekstami przy ludziach ![]() ![]() ![]() Jutro na śniadanko planuję owsiankę z bananem na ciepło ![]()
#3565 |
tree hugger
|
Cześć, Dziewczyny - spodobało mi się podejście, które prezentujecie w pierwszym poście i chciałabym dołączyć.
Od czego by tu zacząć? Mam 25 lat, mierzę 166 cm i ważę 80 kg, z czego ostatnie 15 kg zyskałam niedawno w czasie kilkumiesięcznego pobytu w szpitalu (obalam mit, że nie da się przytyć na szpitalnym żarciu ![]() ![]() Także tego... ![]()
#3566 |
Rozeznanie
|
Miss, Silvia tak działa pokrzywa że oczyszcza z toksyn, więc najpierw wszystko co złe wyłazi i zsypuje twarz i np. dekolt a potem ponoć jest o niebo lepiej. Jak mówię ja nie doczekałam do lepiej, bo też się przeraziłam wysypem na początku, mimo że wiedziałam że będzie
![]() Tu parę linków: pokrzywa na cerę pokrzywa efekt na cerze sok z pokrzywy zamiast herbatki Engi samochód retro, ładny ![]() ![]() Arsenal to chyba tak nie działa że można zjeść olbrzymie śniadanie na zapas np. 700 kcal a potem w ciągu dnia 300 kcal z jabłka i banana ![]() Szafirowa piątka ![]() ![]() isza89 ![]() ![]() ![]() ![]()
#3567 |
Zakorzenienie
|
Naur, ja b. dużo jeżdżę, kocham jeździć autem, samochody to nasza wspólna pasja, jakoś nigdy człowiek nie myśli o tym, że to takie niebezpieczne
![]() Czemu humor u Ciebie taki? Pudel, biedaku, to też miałaś niezłe przeżycia, 2 wypadki w tak krótkim czasie ![]() Szczurku, przecież to był żart ze zmianą dnia tabelki ![]() Silvia, ja OCM stosuję od czasu do czasu i efekty mam, także nie powiedziałabym,że nic nie daje ![]() Szafirowa, powodzenia na siłce ![]() Isza witaj ![]() Faktycznie nieciekawie u Ciebie, ale mam nadzieję, że wyjdziesz na prostą ![]() ![]() A czeka mnie to w przyszłości jeszcze raz ![]() Arsenal, dobrze Yellow mówi, źle to rozplanowałaś ![]() Nie dziwię się, że głód Cię dopadł, bo co to za II śniadaie - jabłko? Jabłko ma ze 40kcal i na dodatek wzmaga apetyt. Rozumiem jabłko z jogurtem, orzechami. Ale samo to naprawdę jest nic. Wszamałam placuszki owsiane z serkiem i dżemem na śniadanie ![]() Zbieram się zaraz, dziś wolne, a roboty więcej niż w pracy ![]() Jadę zawieźć psa do fryzjera, potem z mamą na zakupy i coś tam załatwić, potem psa odebrać i z mamą zamówić sofę, bo sobie nową kupuje. A kiedyś jeszcze trzeba poćwiczyć! Jeszcze odebrałam wczoraj wyniki badań, są minimalnie lepsze niż ostatnio, ale nadal złe, muszę iść do rodzinnego po skierowanie do kliniki hematologii, super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3568 |
Rozeznanie
|
szafirowa Ja latem zawsze zaczynam się dusić, kaszlę i łzawią mi oczy - bo w samochodzie klimatyzacja, w pracy klimatyzacja. Jeszcze jakby chociaż to było czyszczone
![]() Noce są bardzo zimne, a w dzień można swobodnie bez kurtki chodzić. Kwiecień plecień, bo przeplata trochę zimy, trochę lata. Naur Ważne, żeby się ruszać ![]() ![]() ![]() eliza Mąż pojedzie, to mam nadzieję, że będzie Cię trochę więcej na wątku ![]() Silvia Ja @ mam teraz bardzo regularny, ale zwykle przed i w trakcie mam wysyp. Teraz ani nie jestem przed ani w trakcie, więc cera powinna być czysta, a nie jest. Do dermatologa iść nie chcę, bo kiedyś Pani mi zrobiła taką kurację (jak byłam nastolatką), że przez trzy dni bardzo szczypała mnie twarz, a potem miałam czerwono - sine plamki. Rozmawiałam o tym z mamą i jej zdaniem to dlatego, że mój organizm się oczyszcza z toksyn. (bo to nie są potówki tylko takie czerwone spore krostki) Spróbuję tą pokrzywę - może to przyspieszy oczyszczanie. isza89 cześć ![]()
![]() |
#3569 |
Zadomowienie
|
Wstałam dzisiaj wyjątkowo wcześnie
![]() Engi_ ja mieszkam około półtorej godziny drogi od Krakowa, na Zagłębiu. Mam 45 minut pociągiem do Katowic, półtorej godziny właśnie do Krakowa i też jakieś 45 minut do Częstochowy. Na szczęście cała moja rodzina jest stąd, bo bym chyba oszalała, gdyby tak się goście na głowę znienacka zwalali :/ arsenal_ tak jak Ci piszą dziewczyny, wcale nie jest dziwnym, że byłaś głodna. Nie da się najeść na zapas. To prawda, że porządne, pełnowartościowe śniadanie jest najważniejsze, bo od niego zależy ile zjemy w ciągu reszty dnia i jak długo będziemy mieli poczucie sytości, ale przede wszystkim - nie chodzi o ilość, ale o jakość. Nie napisałaś co zjadłaś na to śniadanie. I po drugie - uczucie sytości to może trzy, cztery godziny, a nie cały dzień. I też lepiej jeść regularnie i po tych trzech godzinach coś przekąsić, nawet jak się głodu jeszcze nie czuje. Wyznacz sobie stałe pory posiłków dostosowane do dni na uczelni i każdego dnia staraj się jeść o tych samych porach, organizm się do tego przyzwyczai i metabolizm od razu przyspieszy. I łatwiej Ci będzie oszacować co mniej więcej powinnaś zjeść, bo z tym dniem nawaliłaś. Naur_ jak picie pokrzywy? Przyzwyczaiłaś się do smaku? I czy działa? Odnośnie fitappów - te ćwiczenia wyglądają bardzo niewinnie. Dlatego też przygotowałam sobie zestaw kilku różnych serii, w sumie wyszło około godziny ćwiczeń. Od razu się przekonałam, że ta ich łatwość to tylko pozory i zredukowałam ten zestaw, bo chociaż dało radę to pociągnąć, to wiedziałam że dzień w dzień tak nie dam rady, nawet z dwoma dniami na regeneracje mięśni. Także ja na Twoim miejscu zaczęłabym powolutku, drobnymi kroczkami, po to żeby sie najpierw wbić w regularność takich ćwiczeń, a potem dopiero dokładać ich pod względem ilości ![]() silvia_ jak facet Ci strzela taki komplement, to jest największy dowód na to, że ćwiczenia rzeczywiście działają, bo oni są zazwyczaj ślepi na wszystko ![]() szafirowa_ podejrzewam, że zmiany w toku rozumowania takich ludzi, byłby w stanie wprowadzić jedynie przeszczep mózgu, a jako że jest na chwilę obecną niewykonalny to sytuacja jest raczej "hopeless". KasDi_ też mnie ten tekst rozwalił ![]() isza89_ witamy na wątku ![]() żółta_ zacznę pić tą pokrzywę, ewentualnie brać w tabletkach, jeśli nie uda mi się przemóc, ale muszę jeszcze miesiąc poczekać, bo póki co biorę tabletki na kondycje włosów i paznokci i tego lepiej nie mieszać.
![]() ![]() |
![]() |
#3570 |
Rozeznanie
|
Naur-hantelki polecam kupić przez internet. w sklepach się nie opłaca.
Silvia-na nasz nastrój ma tez duży wpływ zmiana czasu. ja to odczuwam bardzo. z dnia na dzień zrobiło się dłużej jasno, tak jak piszesz raz ciepło, raz zimno. ja mam totalny problem jak się ubrać. rano wychodze jest mi zimno, wracam po południu, gorąco. zwariować można. hahaha. kolega widać się interesuje ![]() KaDsi-aż obejrzałam filmik z Małyszem i się uśmiałam. fajny pomysł ![]() ![]() isza-witaj ![]() dotka, yellow, miss-nie zrozumiałyście mnie. nie chodziło mi o to, że zjem wielkie śniadanie, potem długo, długo nic i wyskoczę z jednym jabłkiem. ale nieważne. popełniłam błąd, wiem o tym i za tydzień będzie dobrze ![]() ja dzisiaj zrobiłam sobie wolne. mam tylko jeden wykład, więc sobie go daruję. posprzątam całe mieszkanie tzn mój pokój i część wspólną, zrobię pranie i jakoś sporzytkuje ten dzień. wieczorem planuję marsz. na śniadanie były 2 kromki chleba z pastą jajeczną, pomidor miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.