|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
właściwie mam trochę szczęścia jak się teraz zastanowiłam, bo początek roku to czas podsumowań i pewnie będzie teraz trochę spotkań i prezentacji podsumowujących 2014...
tak czy inaczej s.ram po gaciach! ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
ooa dokąd planujesz wyskok na narty?
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3542 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
Sarajewo
![]()
![]() |
#3543 |
Zakorzenienie
|
a dlaczego te drzwi i strach?
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-sw...wa,500934.html ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-S5830i
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie zapominaj, że ja 15 lat miałam jakieś 12 lat temu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3546 | |||
Wtajemniczenie
|
Wieczór!
Ja mam już kilka lat DKNY Be Delicious Fresh Blossom - moje ukochane ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie nudy. TŻ mnie rano zirytował, bo rzucił we mnie moją czapką a nie wiedział, że ma metalowe kuleczki. No i się zdenerwowałam bo dostałam nimi po głowie. Potem on się sfochał, że nie idzie na zakupy. No to pojechałam z mamą. A jak wróciliśmy to zabrałam się za naprawianie firanek, które chyba właściciel zostawił w szafie. Strasznie potargane były, to przycięłam tu i tam. Okno mamy w kształcie trójkąta i myślałam, że te głupie firanki tak samo. Narobiłam się, naszyłam, namęczyłam. Wieszam to g...no i są za krótkie!!! Bo to nie był trójkąt prostokątny!!! ![]() I w ogóle jakieś mam negatywe nastawienie dziś. Mamy nowy rok i mam zacząć pracować nad sobą w wiadomym celu. A mnie takie myśli nachodzą, że ja wcale nie chce tego wiadomego celu. Idę, będę jutro. O! Dobra wiadomość, to paczka od teściowej dojechała na Islandię. Ale dostaniemy ją dopiero w poniedziałek. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
Wtajemniczenie
|
Aaaaaa powieliło mi kilka razy posta
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3548 |
Wtajemniczenie
|
Apka mi wczoraj szalała!
iza243 no brawo dla Domiego ![]() kasiab91 jak dziś ząb? Tż Ci dorasta ![]() ![]() _Kluska_ Hanula już jaka dzielna dziewczynka! Wiem, że przerażona powrotem jesteś, ale serio wszystko będzie dobrze. Raz dwa się wdrozysz. W środę wraca laska którą ja zastępuję. I ona jest przerażona i ja. A włosów ja nie mogę zobaczyć;( mysia1986 szacun za te Twoje ćwiczenia! Serio. Ja mam lenia w du.pie. chociaż od wczoraj z tż-tem zdrowo jemy. Przynajmniej tyle ![]() PannaMagda no szkoda,że k. się rozchorował. Z drugiej strony sam w łóżku to pewnie mocniej tęskni ![]() ![]() ![]() RudaEwcia25 biedny Kostello. Oby leki pomogły! My jak się u doradcy o kredyt dowiadywalismy a tż-ta siostra pracuje w nl to babka powiedziała że ok jest to możliwe, ale kredyt w jurkach ![]() arletka1313 brawo za mobilizację i ćwiczenia, chociaż moim zdaniem też wyglądasz pięknie ![]() Gianna M jak szybko Nata zaczyna śmigać! Wow. yssmay coś widzę mąż Ci się psuje ostatnio. Może jak dostanie tą pracę to mu przejdzie. A dostanie na pewno! A ja przedwczoraj wieczorem poklocilam się z tż-temo remont. No tak mnie wkurzył że szok. Jeszcze remintu nie ma a kłótnie już tak. Co to pozniej będzie? Ale chyba miał jakieś przesilenie bo na wszystkich naskakiwal. Tak się sfochowal że spał osobno. O nie. Rano przyszedł i przepraszał, w końcu się nauczył. Dodał, że zachował się jak pala.nt więc chyba przemyślał. Zrobił śniadanko do łóżka i bara buch na zgodę ![]() Siostra moja studentka znów przyjechała. A dziś siostrę tż-ta odwozimy na lotnisko. I plan na sprzątanie mam. Miłego dnia dziewczyny!
#3549 |
Zakorzenienie
|
hej ho!
Militu masz zapro ode mnie na fb co planujecie remontować? z moich doświadczeń wynika, że remonty są konfliktogenne więc współczuję ![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Yss Wy to ostatnio się macie ze sobą. tak to jest jak nagle trzeba spędzać razem calutkie dnie. a trójkątne okno chętnie zobaczę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3550 |
Zakorzenienie
|
Witam
Jak mi się nie chce iść do pracy.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3551 |
Zakorzenienie
|
Dobry Den😁 noc masakra. Mlody od1szej z nami. Placze i krzyki.
Klusia czarna magia jak czytam o Twojej pracy. Ale wierze ze dasz rade. Yss oj Mezu palke przegina. Do pionu go postawic. Mili no pieknie przeprosil😁 apka tez mi szaleje. Madzia w poniedzialek ja juz bede sama... Mysia brawo za fitness. Ciezarowka musiala rowno zasuwac. Spadam na berkfast😁😁😁
![]() |
#3552 |
Wtajemniczenie
|
Dobry!
Noc spokojna i pobudka z uśmiechem, więc jest super. Śniegu nie ma, wyparował w nocy. No i dobrze. Wystarczy ![]() A wczoraj zrobiłam sobie dzień dziecka. Tż miał wychodne ,.Kubula ładnie zasnął, a ja maseczka i dwa odcinki serialu ![]() ![]() Kluska już w poniedziałek?! ![]() ![]() Ewcia bidulinek nasz Chorowitek. Niech szybko przechodzi. Mili o tak, remonty to sprawdzian dla związku. Ile u nas było nerwów , a tu koniec ciąży, sprzątać niby nie wolno ale nie ma kto pomóc. Hormony, stres czy zdąrzymy. No ale wszystko się udało ![]() Mysia ale super fitnes. Ciężarówka to jeszcze przysiady na porodówce będzie z położnymi robić ![]() Yss wyczuwam nerwówke u was, jak nie ty. Kochana, odreaguj jakoś. Pewnie jak tż dostanie pracę to ciśnienie zejdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3553 |
Zakorzenienie
|
bry dzień.
kluska to już w poniedziałek???omg, no ale co, dasz rade, wiadomo że łatwo nie będzie ale się wkrecisz ![]() nocka w miare, trochę popłakiwała ale pospała do 8, i teraz próbuje usnąć, moze jej się uda samej. ale pogoda, koszmar!!!wieje, pada, ponuro, zimno, do doopci!!!
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3554 |
Zakorzenienie
|
Ziajka gdzie twój tz tak wychodzi?
Wysłane z mojego GT-S5830i ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Co tu taka cisza ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Zadomowienie
|
Kluska bedzie napewno dobrze. Początki zawsze sa trudne ale szybko sie wdrazysz ;-)
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#3556 |
Wtajemniczenie
|
hej, melduję się...wczorajszy dzień nie należał do apkowych...ja nie wiem co z nia jest. Przeczytać jeszcze przeczytam, ale żeby odpisać to mi co chwila, że brak połączenia...
idę pocwiczyć póki Jaśka kima i wracam
#3557 |
Zakorzenienie
|
dziękuję laski, miło mi że we mnie wierzycie
![]() Ziajka woow cudny wieczór, zazdroszczę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3558 |
Zakorzenienie
|
Mnie też apka szaleje :/
teraz tez odpowiedzi nie mogę dodać Dzień dobry ![]()
![]() |
#3559 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U nas noc koszmarna! I uwaga Tula spala pieknie jedna pobudka i cala noc w lozeczku a dokuczala nam Fiona!!! Przez ten wiatr dostala szalu jakiegos! Szczekala bkegala nawet jak ja wzielismy do siebie do lozka to nic nie dalo nadal poszczekiwala. Wiec na zmiane nie spalismy zeby ja glaskac:/ rano tz pozwolil dospac do 10,30 ![]() Iza szybko zleci w pracy ![]() Kluska o matko juz do pracy!kiedy to zlecialo:/ dobrze bedzie! Aga mi apka tez szaleje jak cholera! Ewciu jak sie czuje Kostus? Magda ty nie przesadzaj juz mloda dziewczyna z Ciebie!my w tym samym wieku jestesmy a ja ciagle czuje sie jak 20 latka ![]() Idziemy na zakupy bo mi sie zachcialo na obiad wrapsow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3560 |
Zakorzenienie
|
dziękuję laski, miło mi że we mnie wierzycie
![]() Ziajka woow cudny wieczór, zazdroszczę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Ja wczoraj po tym fitnesie zasnac nie moglam ![]() Klusa, to wszystko co napisalas brzmi powaznie, ale rozkrecisz sie, wdrozysz na owe i bedziesz sigac, ze hej! Gratuluje mamuski przespanych pieknie nocek! Dzieciny byly laskawe. Czuje lekke zakwasy w posladach i nogach z tylu ![]() ![]() Milego dnia
#3562 |
Zakorzenienie
|
Gianka, nie dość, że w tym samym wieku to jeszcze wzrost podobny
![]()
![]() |
#3563 |
Zakorzenienie
|
widzę mysia że fitnesik się udał
![]() ![]() Lenulka zasypia, zaraz wstawię żeberka. coś ogarnę i nie wiem co jeszcze ![]()
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3564 |
Zakorzenienie
|
Mysiu no jak tylko lekkie zakwasy to znaczy zr masz formę dziewczyno
![]() Arletko i niech tak Ci to poczucie szczupłości zostanie ![]() Ziajka masz racje, to że Hania juzw zaadaptowana w żłobku daje mi mega spokój ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3565 |
Zakorzenienie
|
O widzę ze mój post rano jednak się dodał. Ta apka to szit i tyle. Kostek dzisiaj ślicznie śniadanko i obiad zjadł a 2dni poscil i juz się bałam o niego. Byliśmy na zakupach. Kupiłam 2dni się części Kwiatów na poddaszu 😉😉😉 mąż ma breche ze kupuje non stop książki a ja się zabezpieczam na starość.
Gianka noc hrdcore dobrze ze chociaż Nacia dobrze spala. Mysia czyli ciezarowka dala Ci czasu, super. Kostus biega i się bawi. A ja się chyba przeziebilam.
#3566 |
Zakorzenienie
|
Arletko, takie poczucie to bardzo fajna sprawa
![]() ![]() Kluska, martwie sie, ze te zakwasyy poczuje bardziej jutro ![]() ![]() A ja dalej u taty, wyjsc mi sie nie chce, bo padac zaczelo. ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Ewciu, fajnie, ze Kostus zdrowieje. A co do ksiazek to ich nigdy za wiele <3
#3567 |
Wtajemniczenie
|
jestem, w międzyczasie Dżas wstała i obiadowałyśmy...teraz ogarniam bo poszli na spacer.
Migotka, no to gratulacje Ciociusiu. też jestem ciekawa co teraz Wam "profesorek" zaproponuje. Mysia, no nie, Ty to sportsmenka pełną gębą jesteś...ja też się wzięłam trochę, bo chcę być bardziej zwarta, no i szczerze mówiąc to noszenie Jaśki nadwyręża mnie trochę i muszę się wzmocnić. Kluska, pod pewnymi względami prowrót do pracy super sprawa. Wiadomo, że będzie więcej obowiązków, ale kurcze ten powrót do świata ![]() Gianka, no brawo dla Pipki Twojej dorosłej, no to czekam na moją...moja to zawsze coś małpuje od Twojej. Arletka, obniżaj łóżeczko, Jaśka jak tylko załapała że można wstać, to od razu zaczęła skakać i raczkować. Ruda, jak Koti? na kredytach się nie znam...ale jak ma przedsiębiorstwo i się rozlicza, i wiadomo że są dochody to moze nie będzie tak źle. Nie wiem, czy nie lepiej na Waszym miescju skontaktować się z doradcą kredytowym typu openfinance. Magda, musisz koniecznie K. przywitać w stroju pielęgniarki ![]() a my jutro idziemy do afrykanarium ![]()
#3568 |
Zakorzenienie
|
Agabi jesteś genialna !
![]() ![]()
![]() |
#3569 |
Zakorzenienie
|
Agabi ponoć często 90% samolotów waw-wro to ludziki co chcą afrykanarium zobaczyć. daj znać czy warto
![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Hanka drzemke złapała (drugą! ! ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Agabi a jak poszukiwanie żłobka? u nas otworzyli nowy z dofinansowaniem, 700zł kosztuje więc różnica spora ale od 2rż. może za rok się przeniesiemy
![]() ![]() |
![]() |
#3570 |
Zakorzenienie
|
Apka znowu szaleje
---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Agabi no Kostus dzisiaj juz o Niebo lepiej. A powedz co cwiczysz? Kluska ale super sprawa z tym zlobkiem. Mysia a jak mnie sie doopy ruszyc nie chce... ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Gianka a Nacia to juz taka fest kobitka... Az sie lezka kreci.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.