![]() |
#3541 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII
Ivi wlasnie jesli po 1.5 miesiaca ma gdziee to faktycznie tak jest. Glowa do góry a wyjdzie słoneczko. Jeśli ktoś po paru miesiącach ma kogos poniżej to tej miłosci nie było. Tyczy się obu stron
|
![]() ![]() |
![]() |
#3542 |
Nie depcze krokusów
|
Hej, ładny kotek, co się stało u Ciebie?
![]() |
#3543 |
Raczkowanie
|
E_nigmatic
Rzeszów, a ty ? Jest ktoś może z Rzeszowa na tym forum? ![]() Ivy_rose Czas, czas i jeszcze raz czas. Mój ex też mną manipulował przez dobre dwa tygodnie, kiedy wybierał pomiędzy mną a nią. Teraz widzę że zależało mu tylko na jednym, pamiętam te głupie słówka jego "Jestem uzależniony od Ciebie, nie mogę przestać Cię dotykać" Tym mnie karmił, jak teraz na to patrzę myśle sobie ale byłam głupia i naiwna. Tęsknie za nim tak jak wy, ale teraz już chyba mniej. Ciągle siedzi w tej mojej głowie przez cały dzień, ale sama dostrzegam poprawę w swoim zachowaniu z tygodnia na tydzień. Najważniejsza jest praca nad sobą ![]()
#3544 |
Raczkowanie
|
Ivi, my się musimy pozbierać po latach wspomnien, zapewnień i obłudzeń !!
Otrząśnij się i zacznij żyć pełnią życia bo naprawdę na facecie świat sie nie kończy. Chociaż teraz może wydaje ci sie to niemozliwe. Timotei, ja jestem ze śląska ![]()
![]() |
#3545 |
Raczkowanie
|
Hej. Jasne, mów wszystko, co Ci leży na serduchu... Opowiadaj, ulży Ci.[/QUOTE]
Dziewczyny nie potrafię się pozbierać, nic mnie nie ciszy a wręcz wszystko dołuje... Rozstałam się ze swoim facetem i nie mogę się z tym pogodzić, nie potrafię tego przyjąć do wiadomości. Nie zawsze się między nami układało. Bywały lepsze i gorsze momenty, ale z nikim nie czułam takiej więzi... Co najgorsza nie oszukał mnie, mnie zdradził, nie obraził po prostu nie chce mieć dzieci... Wiele byłabym w stanie zaakceptować, ale nie tego... ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Chciałabym kiedy takiego chociaż nikłe na to szanse bo jestem uczulona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3546 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Teekla Tak bardzo mi przykro, takie rozstania są najgorsze. Nie potrafię sobie wyobrazić jak musisz się czuć. Pamiętaj, ze zawsze możesz się tu wygadać. Jakby co służę nawet na priv. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3547 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jakbym czytała o sobie..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3548 |
Raczkowanie
|
To że nie chce miec dzieci to nie powód. Może sie boi ? Może nie jest pewien Ciebie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3549 |
Raczkowanie
|
Teekla
narazie jesteś na początku tej drogi. Faza szoku, nie dowierzania. Też to przechodziłam, okropne uczucie. Z czasem to mija i znów powraca niestety ale zmniejszą siłą. Ivy_rose A jak wyglądały Twoje poprzednie związki, ile trwały ?
#3550 |
Raczkowanie
|
1 związek - 2 lata
2 - 3 miesiące 3 (ten własnie) - 4 miesiące Wiem, że wszystko króciutkie. Mam 21 lat, więc też ciężko mieć długie związki za sobą. Wiem że jestem młoda, wszystko się poukłada, nie mówię, że nie. Po prostu jest mi przykro, że tak to wyszło. Każdy z nich złamał mi serce. |
![]() ![]() |
![]() |
#3551 |
Raczkowanie
|
mam tyle samo lat co ty. W moim przypadku to był pierwszy tak długi związek (5lat),pierwszy raz odczułam stratę, porzucenie, upokorzenie.
Musisz wierzyć w to że poradzisz sobie,po dwuletnim związku wyszłaś na prostą.Więc teraz też tak będzie ![]()
#3552 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko znowu w głowie mi siedzi: ile razy jeszcze będę cierpieć? ile razy ktoś mnie porzuci? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3553 |
Raczkowanie
|
nie wyobrażam sobie kiedykolwiek rozmawiać ze swoim exem przez telefon. Nie jest tego wart, szkoda mi mojego czasu na takiego człowieka
#3554 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko dlaczego inni mogą sobie poukładać życie normalnie, a my ciągle trafiamy jak kulą w płot ![]() ileż można. Mi jest źle bo nie mam nikogo bliskiego. Zero znajomych, niestety znajomości sie pourywały przez te lata i teraz nie ma czego odbudowywać. Byłoby mi łatwiej gdybym miała jakąś bliską duszę przy sobie.
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Raczkowanie
|
E_nigmatic
U mnie niestety też kontakty się pourywały. Głupia wolałam spędzić czas z nim niż wyjść z koleżankami na piwo. Po tym wszystkim zostałam sama jak palec, próbowałam i dalej próbuje odbudować kontakty ale to już nie to samo. Smutno mi dzisiaj bo nawet nie mam co ze sobą teraz zrobić ![]()
#3556 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
E_nigmatic Ja nie rozumiem, tyle moim koleżanek ma fajnych facetów, zaręczają się, biorą ślub. A ja nawet nie mogę mieć faceta na dłuższy czas. Co do koleżanek, to ja na szczęście nauczona doświadczeniem nadal mam parę. Chociaż w sumie przez 4 miesiące to jak się mogły pourywać... Jakby co, jakbyście nie miały z kim pogadać to jestem do dyspozycji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3557 |
Raczkowanie
|
Pochodzi z rodziny z której nie wyniósł wzorców. Gdy był dzieckiem nie miał beztroskiego dzieciństwa i musiał się opiekować swoim bratem bo jest od Niego straszy. Rodzice chodzili swoimi drogami a jak byli to się awanturowali. Twierdzi, że przez te przeżycia postanowił sobie, że nigdy nie będzie mieć dzieci, że nie potrafiłby wychować dziecka i że cierpiałoby tak jak On. Byłby w stanie opiekować się ta drugą osoba, swoja partnerką, ale dziecko to dla niego za dużo. Jego brat ma podobny stosunek z taka różnicą, że on nawet nie chce mieć poważnej dziewczyny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3558 |
Raczkowanie
|
Może i masz rację, że z czasem to blaknie. Na pewno na tą chwilę nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, za bardzo mnie skrzywdził, za duży żal mam do niego o to wszystko. Zresztą i tak ma już nową miłość, w końcu to ona jest teraz najważniejsza.
#3559 |
Raczkowanie
|
Teekla
Tak bardzo mi przykro, takie rozstania są najgorsze. Nie potrafię sobie wyobrazić jak musisz się czuć. Pamiętaj, ze zawsze możesz się tu wygadać. Jakby co służę nawet na priv.[/QUOTE] Dziękuje ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Przykro mi, że Ciebie też coś takiego spotkało... |
![]() ![]() |
![]() |
#3560 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Moim zdaniem powinien się wybrać na terapię. Może nie będzie chciał dalej dzieci, ale chociaż ułatwi mu to znalezienie swojego miejsca w związku (czyt. nieokłamywanie dziewczyn co do swoich potrzeb).
![]() ![]() |
![]() |
#3561 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z moim pierwszym chłopakiem też nie mam kontaktu. Nadal jest z dziewczyną, dla której praktycznie mnie zostawił, a to już ponad 1,5 roku minęło. On po paru miesiącach pisał, w przeddzień naszej niedoszłej rocznicy (prawie rok od rozstania) napisał mi MAJĄC WTEDY DZIEWCZYNĘ, że o mnie myśli, że ogląda i czyta wszystkie prezenty ode mnie (napisałam mu kiedyś 100 powodów dlaczego go kocham). Gdy kazałam mu to wyrzucić powiedział, że on nigdy tego nie wyrzuci bo to są wspomnienia. No i właśnie wtedy powiedziałam mu ze dopóki jest z tą osobą, z którą jest nie potrafię mieć z nim normalnego kontaktu, nie potrafię z nim normalnie rozmawiać. Od tamtej chwili zero kontaktu Nawet teraz mam do niego żal o to, gdy się z nią rozstanie to ok, będę mogła z nim pogadać. Dopóki z nią jest? NIE |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3562 |
Raczkowanie
|
Słuszna uwaga :P Wydaje Ci się, że tak łatwo kogoś namówić na terapie? Powiedział wprost jakie ma potrzeby.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3563 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3564 |
she-wolf
|
Ja z kolei mam znajomych (naszą małą paczkę, nigdy nie lubiłam szerokich gron), sądzę, że jestem im równie bliska co oni mi... ale ciągle z kolei męczą mnie pewnie irracjonalne myśli, że jako że znają się z byłym, to że on coś zrobi, że ich "przeciągnie na swoją stronę" - że albo nie będą przez niego mieć dla mnie czasu, bo jak np. zaprosi ich do siebie do domu to wiadomo, że z nimi nie pójdę, albo coś nagada... ech, głupie to
![]() Pewnie gdybym ułożyła to sobie w głowie/przekonała się, że nie mam czego się bać, to byłoby mi o wiele, wiele lepiej. Chyba najbardziej ze wszystkiego boję się samotności. I że jej przyczyną będzie ON. Bo najpierw zabrał mi siebie, a teraz boję się, że zabierze mi bliskie mi osoby. Musiałam to z siebie wyrzucić ![]()
![]() |
#3565 | |
Raczkowanie
|
No ja wiem, że nie powinnam wchodzić na tego facebooka... i doigrałam się dzisiaj. O 2 w nocy dzwonił pijany i dał mi do zrozumienia że ma zamiar uprzykrzyć mi życie. Potem dzwonił i pisał rano. Ale ja do niego nie wrócę... Nie pozwolę żeby kiedykolwiek ktokolwiek podniósł jeszcze na mnie rękę. Ludzie się nie zmieniają.
A jak u Was? Dzisiaj lepszy dzień czy gorszy? Ps. Jak myślicie, czy poznawanie kogoś żeby zapomnieć o byłym to bardzo zły pomysł? Czy może coś pomaga? ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
Jeśli przeciągnie ich na "jego stronę" to nigdy nie byli przyjaciele. Nie martw się, nie będziesz samotna. Też tak myślałam, ale zawsze znajdzie się jakaś dobra duszyczka do rozmowy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3567 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem po rozstaniu czasem fajnie się spotkać lub porozmawiać z przedstawicielem płci przeciwnej, bo można spojrzeć na siebie inaczej i pokazuje to nam, że dalej jesteśmy atrakcyjne
![]() ![]() Ja jestem z Łodzi! Ktoś jeszcze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3568 | ||
she-wolf
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3569 |
Raczkowanie
|
Jakoś znowu gorszy.
Takie huśtawki nastroju ![]() Do kitu to wszystko ......
![]() |
#3570 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do tego pomysłu, to myślę, że w pewnych kwestiach to dobry pomysł. Ja np. poznałam kilka osób i usłyszałam dużo komplementów. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.