|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV
Vlog Laury nie wiem czemu, ale przy wstawce z pompkami Jacka parsknęłam smiechem :"D |
![]() ![]() |
![]() |
#3542 | |
.
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3544 |
Konto usunięte
|
Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV
no właśnie nie wiem ale miło, ze Madzik sama przyznaje, ze "stara się w makijażu coś knocić". Edytowane przez 201607131114 Czas edycji: 2016-01-24 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja miałam usuwane wszystkie ósemki na raz - dwie z tego rosły w bok i nie żałuję, bo nie wyobrażam znowu iść do dentysty i usuwać je osobno. Wygląda to tak, że dziąsło jest rozcięte i zęba wyciąga się po kawałku - jak cokolwiek zaczyna boleć, to przynajmniej ja dostałam dodatkowe znieczulenie. Zabieg trwał w sumie 15-20 min. i wyszłam stamtąd jak chomik. Chomik trzymał mi się jakieś 3 dni, a sam ból przeszedł po dwóch dniach (odstawiłam wtedy przeciwbólowe). Najgorszy był dzień zabiegu (zabieg miałam o 9.00), a reszta to już z górki. Szwy miałam ściągane po 10 dniach i nic więcej mi nie było. Kratery po dziurach prawie zupełnie mi zniknęły (zabieg w czerwcu) Powodzenia, nie czytaj internetów, nie denerwuj się za bardzo i postaraj się o usunięcie wszystkiego na raz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3546 | |
Zakorzenienie
|
madzik i imponujący rozwój słownika- nowe słowo! mniemanie.
---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
ale inne podróbki ril tekniks mogą być gorszej jakości podróbkami niż te madzika, więc w sumie nie wiadomo, na co się trafi. ale to to samo! tyle że inne.
![]() |
#3547 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3548 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3549 |
Zakorzenienie
|
najnowsze denko u Szusz zacina się na koniec. W takim momencie (no musiłam)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3550 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To jest po prostu Madzik czyli kwintesencja jakości wszystkiego - obrazu, dźwięku, wypowiedzi, informacji. Ten kanał jest na jutubach niezastąpiony, tylko tam, u prekursorki zakupów na alliexpres dowiesz się, ze takie samo, ale nie zawsze i w sumie inne ale tanio wiec jakość ta sama. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3551 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tak btw, jeśli śni ci się, że jesteś na balu z Gabrielem Machtem, to wiedz, że nowy odcinek Suits zbliża się wielkimi krokami ![]() (co prawda siadanie we dwójkę na jednym krześle teraz wydaje mi się trochę dziwne, ale nie ujmuje uroku sytuacji) Edytowane przez 2011607111034 Czas edycji: 2016-01-24 o 14:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3552 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3553 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3554 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3556 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3557 | ||
Użyszkodniczka
|
Cytat:
Co do pogrubionego- jakie dziwne? U Gabriela na kolanach, proszę Cię, nie mów mi więcej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3559 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Logic level: Madzik ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Mam "mniemane uczucia" wobec polecanych przez nią produktów. Niech ktoś mniemaneuczucua doda do tagów, serio ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3560 |
Rozeznanie
|
T
#3561 |
Zakorzenienie
|
Obejrzałam vlog Katosu, studio filmowe robi ogromne wrażenie!
#3562 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny!
![]() Jakoś po łebkach udało mi się nadrobić zaległości, uff ![]() Szusz Też mnie zastanowiło to jej nagłe narzekanie na to jaka droga jest organizacja wesela. Faktycznie trochę sprawia to wrażenie próby ściągnięcia sponsorów + tradycyjna dla szusz chęć zrobienia halo wokół swojej biednej osoby. Szusz o ile narzeka na cały świat, to jakoś na kwestie finansów nie narzekała nigdy i dla niej to normalne kupić sobie apaszkę czy okulary za 2 tysiące. Nie mówiąc o wyjazdach w drogie miejsca, stołowaniu się zawsze w restauracjach itp. Dla mnie też priorytetem życiowym są podróże, ale nie zmienia to faktu, że uważam za przesadę np. ceny w restauracjach w popularnych miejscach w Europie. A kwestia wesela - są osoby, dla których to jest ważne i nie jest im szkoda pieniędzy na sukienkę, salę itp. A jeśli dla kogoś to jest nieistotne, to po prostu tego nie robi i już. Więc nie wiem, nad czym tu debatować i narzekać. To nie jest żaden przymus, szczególnie dla usamodzielnionych osób po 30stce. No ale znając szusz, to u niej "skromna niedroga sukienka" oznacza wyjazd za granicę po kieckę od projektanta. Tak jak pierścionek musiał być zza granicy, bo w Polsce się nie da kupić. Jeszcze zwróciłam ostatnio większą uwagę na jej oczy. Ok, są czerwone od alergii, ale gdy się malowała, to dało się zauważyć, że ona dobiera takie kolory cieni, które jeszcze dodatkowo podkreślają i wydobywają tę czerwień. W ogóle jak dla mnie szusz jest mistrzynią błędnego doboru kolorów zarówno w makijażu, jak i ubraniach. Kokosowa Wg mnie nowy nos wygląda duuużo lepiej. Może w widoku od przodu są pewne niedociągnięcia, ale też ona ma trudne rysy twarzy. Doceniam to, że otwarcie o tym mówi i potrafi się przyznać, że po prostu jej nos jej się nie podobał i dlatego go zoperowała. Przypomniała mi się tutaj operacja nosa u Charlize Mystery, która wymyśliła łzawą historyjkę, jak to w szkole na każdym wfie dostawała piłką w nos i od tego jej się wydłużył i musiała zrobić operację. ![]() freelee Obejrzałam kiedyś kilka jej filmików i przykro, że właśnie takie osoby promują szczytne sprawy, jak zdrowe odżywianie itp. Nie można promować czegoś dobrego poprzez sianie nienawiści. ![]() Byłam w szoku, gdy zobaczyłam jej ataki na jutuberkę Blogilates. Lubię z nią czasem poćwiczyć. Freelee wykorzystała u siebie jej filmiki, poprzerabiała je, zmieniła jej głos na jakiś okropny, a w tle komentarz z hejtem - jak dla mnie za takie cos można ją spokojnie pozwać do sądu. Już wolę zniszczyć ludzkość jedząc jajecznicę, niż stać się taką weganką, jak ona. Ratowanie zwierząt, niszczenie ludzi. :/ Ostatnio zaczęłam oglądać filmiki Nicol Concilio. Jak na razie mi się podoba. Zwróciłam na nią uwagę na instagramie, bo ona robi takie mega cyrkowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3563 |
Zakorzenienie
|
Ile lat ma RLM?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3564 | |
mała księżniczka
|
![]() Cytat:
Oglądała któraś z was serial "BrzydUla"? Tę polską wersję? Tam była bohaterką o imieniu Violetta Kubasińska, która przekręcała wszystkie powiedzenia. Nasz Madzik jest żywą Violettą Kubasińską. Ona wszystko przekręci i użyje w zły kontekście. Uwielbiam jej posłuchać dla odpreżenia. Aaa no i jeszcze zaczęła od "Wasz kochany Madzik", "byłam pierwszą dziewczyną na youtube, która kupowała na ali", "pamiętajcie, musicie przymknąą na to oko" = miało być chyba mieć oczy szeroko otwarte... #loveMadzik
![]() ![]() |
![]() |
#3565 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3566 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Plus, co robią tam Abstra? ![]() Mi się wydaje, że kiedyś padł u niej rocznik '86. Edytowane przez loczek88 Czas edycji: 2016-01-27 o 17:26 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3567 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3568 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3569 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3570 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.