Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-24, 13:18   #3541
201605301111
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV

Vlog Laury
nie wiem czemu, ale przy wstawce z pompkami Jacka parsknęłam smiechem :"D
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 13:21   #3542
_Morticia
.

Cytat:
Napisane przez stotek Pokaż wiadomość

Nowa Madzik. Jej zakupy z aliexpress.

Faktycznie, zeby siedziec, gadac i pokazywac kosmetyki potrzeba wypasionego aparatu.
Liczylam, na jakies przebitki czy coś... przeliczylam sie. jak zwykle.
co to znaczy, że ma "mniemane uczucia" co do podróbek pędzli RT?

Normal is an illusion. What is normal for the spider, is chaos for the fly.

_Morticia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 13:24   #3543
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość

Vlog Laury
tyle razy słowo "fu ck" padło we vlogu, jak ta dziewczyna od przekleństw się pozbiera

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 13:25   #3544
201607131114
Konto usunięte

Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV

Cytat:
Napisane przez _Morticia Pokaż wiadomość
co to znaczy, że ma "mniemane uczucia" co do podróbek pędzli RT?

no właśnie nie wiem ale miło, ze Madzik sama przyznaje, ze "stara się w makijażu coś knocić".

Edytowane przez 201607131114
Czas edycji: 2016-01-24 o 13:27
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 13:31   #3545
pazza_polacca
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Pociesza mnie myśl, że jest to do zrobienia. Niech zgadnę, jeden zabieg-jeden ząb? Chciałabym jak najszybciej mieć te ósemki z głowy : < Ba, dosłownie
Skoro zapowiada się zębowy armagedon, to chyba na ten urlop wybiorę się jeszcze przed wyrywaniem.

ja miałam usuwane wszystkie ósemki na raz - dwie z tego rosły w bok i nie żałuję, bo nie wyobrażam znowu iść do dentysty i usuwać je osobno.
Wygląda to tak, że dziąsło jest rozcięte i zęba wyciąga się po kawałku - jak cokolwiek zaczyna boleć, to przynajmniej ja dostałam dodatkowe znieczulenie.
Zabieg trwał w sumie 15-20 min. i wyszłam stamtąd jak chomik. Chomik trzymał mi się jakieś 3 dni, a sam ból przeszedł po dwóch dniach (odstawiłam wtedy przeciwbólowe). Najgorszy był dzień zabiegu (zabieg miałam o 9.00), a reszta to już z górki. Szwy miałam ściągane po 10 dniach i nic więcej mi nie było. Kratery po dziurach prawie zupełnie mi zniknęły (zabieg w czerwcu)

Powodzenia, nie czytaj internetów, nie denerwuj się za bardzo i postaraj się o usunięcie wszystkiego na raz
pazza_polacca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 13:36   #3546
olenkasz
Zakorzenienie

madzik i imponujący rozwój słownika- nowe słowo! mniemanie.

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
no właśnie nie wiem ale miło, ze Madzik sama przyznaje, ze "stara się w makijażu coś knocić".
podróbki ril tekniks to są te same pędzle z tej samej fabryki, co oryginały, niczym się nie różnią, może jedynie ilością włosia. a tak to niczym.
ale inne podróbki ril tekniks mogą być gorszej jakości podróbkami niż te madzika, więc w sumie nie wiadomo, na co się trafi.
ale to to samo! tyle że inne.
Stary 2016-01-24, 13:41   #3547
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
A i jeszcze jedno dziołszki - czy faktycznie warto zainwestować w Beauty Blender?
Miałam gąbczana z RT, ale dosyć szybko się porwała na strzępy i nie wiem, czy jest sens nawet te 3 dychy dać na kolejną, czy wydać 7 i mieć na rok gąbkę - o ile faktycznie da się ją utrzymać w dobrym stanie przez taki okres czasu?
Mi się gąbki z RT bardzo dobrze trzymają, ale nie widzę różnicy między nimi, a BB, którego miałam dwa razy. Już nie przepłacam.
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-24, 13:44   #3548
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
podróbki ril tekniks to są te same pędzle z tej samej fabryki, co oryginały, niczym się nie różnią, może jedynie ilością włosia. a tak to niczym.
ale inne podróbki ril tekniks mogą być gorszej jakości podróbkami niż te madzika, więc w sumie nie wiadomo, na co się trafi.
Madzik to popłynął trochę - aż komentarz jej napisałam... Z pędzlami RT to jest taka bajka, że niektóre dziewczyny mają oryginały i "podróby" - a nie sory, z innej strony fabryki robione. Jako widz, od razu stwierdzam, że albo w pędzlu włosie jest dłuższe, bardziej/mniej zbite itd. No niech ludziom nie wciskają ciemnoty.
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 13:46   #3549
smerffie
Zakorzenienie

najnowsze denko u Szusz zacina się na koniec. W takim momencie (no musiłam)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (106,9 KB, 459 załadowań)

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 13:49   #3550
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
madzik i imponujący rozwój słownika- nowe słowo! mniemanie.

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

To jest po prostu Madzik czyli kwintesencja jakości wszystkiego - obrazu, dźwięku, wypowiedzi, informacji. Ten kanał jest na jutubach niezastąpiony, tylko tam, u prekursorki zakupów na alliexpres dowiesz się, ze takie samo, ale nie zawsze i w sumie inne ale tanio wiec jakość ta sama.
Stary 2016-01-24, 13:57   #3551
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez iamdanifromcalifornia Pokaż wiadomość
Offtopy o wege/wega były na szaro wszystkie.
Samo stwierdzenie, że można tu offtopować napisałam na czarno bo to chyba już nie offtop, więc nie wiem dlaczeo teraz pisze na szaro
Właśnie te stwierdzenia miałam na myśli, to nadal offtopy
Cytat:
Napisane przez Zanetka1990 Pokaż wiadomość
Mąż mojej znajomej wstawił jej na tablicę "To jest X(jej imię). X uwielbia budzić swojego faceta pieszczotami oralnymi. X jest mądra. Bądź jak X". Oczywiście karuzela śmiechu i salwy heheszków w komentarzach .
Matko, ukatrupiłabym Ale to ja, dla żony może to był świetny żart.

Tak btw, jeśli śni ci się, że jesteś na balu z Gabrielem Machtem, to wiedz, że nowy odcinek Suits zbliża się wielkimi krokami Cóż to był za cudowny sen <3 Miła odmiana po tych wszystkich psychodelach.
(co prawda siadanie we dwójkę na jednym krześle teraz wydaje mi się trochę dziwne, ale nie ujmuje uroku sytuacji)

Edytowane przez 2011607111034
Czas edycji: 2016-01-24 o 14:01
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-24, 13:58   #3552
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
Haha, myślałam, że to u mnie coś nie tak
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 13:59   #3553
evelyn93
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
Też się z tego chichrałam
evelyn93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 13:59   #3554
201709190931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Rodzinny mógłby Ci wypisywać leki, gdyby Twój pulmonolog wypisał odpowiednie zaświadczenie. A kolejki do lekarzy chorób płuc są straszne, łączę się w bólu, choć myślę, że to wynika nie tylko z winy systemu, ale i też przez osoby, które zapisują się np. do 5 lekarzy w mieście, idą do jednego, a reszty wizyt nie odwołują, bo co ich to obchodzi... albo przez takich, którzy idą do lekarza, bo nie mają z kim pogadać, a w korytarzach przychodni kwitnie życie towarzyskie. Trochę system, trochę ludzie i się uzbiera rok czekania :/
Uwielbiam jak emeryci przychodzą przed 8 do lekarza mimo, że wizytę mają na 12, wpychają i powodują opóźnienia. Zdarzyło mi się kilka razy, że zanim się dopchałam do okienka i odebrałam swój numerek 1 czy 2, to do lekarza weszła już jakaś pani z piętnastką. Swoją drogą też wkurzające zapisywanie wizyt od 8 i dokładnie o tej godzinie otwieranie przychodni i tworzenie obsuwy, bo 15 osób stoi w kolejce po numerek
201709190931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 14:06   #3555
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
takie samo, ale nie zawsze i w sumie inne ale tanio wiec jakość ta sama.
<3
Stary 2016-01-24, 14:08   #3556
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
To jest po prostu Madzik czyli kwintesencja jakości wszystkiego - obrazu, dźwięku, wypowiedzi, informacji. Ten kanał jest na jutubach niezastąpiony, tylko tam, u prekursorki zakupów na alliexpres dowiesz się, ze takie samo, ale nie zawsze i w sumie inne ale tanio wiec jakość ta sama.
"Te top coaty jakością nie grzeszą, jakość tych żeli jest nawet bym powiedziała z tych wyższych półek żelowych..." WTF ?! Mój mózg tego nie ogarnia.
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 14:10   #3557
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość

Tak btw, jeśli śni ci się, że jesteś na balu z Gabrielem Machtem, to wiedz, że nowy odcinek Suits zbliża się wielkimi krokami Cóż to był za cudowny sen <3 Miła odmiana po tych wszystkich psychodelach.
(co prawda siadanie we dwójkę na jednym krześle teraz wydaje mi się trochę dziwne, ale nie ujmuje uroku sytuacji)
Przebieram nóżkami, niech ten dzień już nadejdzie!
Co do pogrubionego- jakie dziwne? U Gabriela na kolanach, proszę Cię, nie mów mi więcej

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
"Te top coaty jakością nie grzeszą, jakość tych żeli jest nawet bym powiedziała z tych wyższych półek żelowych..." WTF ?! Mój mózg tego nie ogarnia.
Stary 2016-01-24, 14:10   #3558
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
opłaca się za tyle złociszy
Stary 2016-01-24, 14:26   #3559
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość

Logic level: Madzik

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:
opłaca się za tyle złociszy

Mam "mniemane uczucia" wobec polecanych przez nią produktów.

Niech ktoś mniemaneuczucua doda do tagów, serio

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-24, 14:30   #3560
punamama
Rozeznanie

T
Stary 2016-01-24, 14:36   #3561
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Obejrzałam vlog Katosu, studio filmowe robi ogromne wrażenie!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1453646112051.jpg (67,4 KB, 355 załadowań)

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 14:39   #3562
mangosteen
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny!
Jakoś po łebkach udało mi się nadrobić zaległości, uff

Szusz
Też mnie zastanowiło to jej nagłe narzekanie na to jaka droga jest organizacja wesela. Faktycznie trochę sprawia to wrażenie próby ściągnięcia sponsorów + tradycyjna dla szusz chęć zrobienia halo wokół swojej biednej osoby.
Szusz o ile narzeka na cały świat, to jakoś na kwestie finansów nie narzekała nigdy i dla niej to normalne kupić sobie apaszkę czy okulary za 2 tysiące. Nie mówiąc o wyjazdach w drogie miejsca, stołowaniu się zawsze w restauracjach itp. Dla mnie też priorytetem życiowym są podróże, ale nie zmienia to faktu, że uważam za przesadę np. ceny w restauracjach w popularnych miejscach w Europie.
A kwestia wesela - są osoby, dla których to jest ważne i nie jest im szkoda pieniędzy na sukienkę, salę itp. A jeśli dla kogoś to jest nieistotne, to po prostu tego nie robi i już. Więc nie wiem, nad czym tu debatować i narzekać.
To nie jest żaden przymus, szczególnie dla usamodzielnionych osób po 30stce.
No ale znając szusz, to u niej "skromna niedroga sukienka" oznacza wyjazd za granicę po kieckę od projektanta.
Tak jak pierścionek musiał być zza granicy, bo w Polsce się nie da kupić.

Jeszcze zwróciłam ostatnio większą uwagę na jej oczy. Ok, są czerwone od alergii, ale gdy się malowała, to dało się zauważyć, że ona dobiera takie kolory cieni, które jeszcze dodatkowo podkreślają i wydobywają tę czerwień.
W ogóle jak dla mnie szusz jest mistrzynią błędnego doboru kolorów zarówno w makijażu, jak i ubraniach.

Kokosowa
Wg mnie nowy nos wygląda duuużo lepiej. Może w widoku od przodu są pewne niedociągnięcia, ale też ona ma trudne rysy twarzy.
Doceniam to, że otwarcie o tym mówi i potrafi się przyznać, że po prostu jej nos jej się nie podobał i dlatego go zoperowała.
Przypomniała mi się tutaj operacja nosa u Charlize Mystery, która wymyśliła łzawą historyjkę, jak to w szkole na każdym wfie dostawała piłką w nos i od tego jej się wydłużył i musiała zrobić operację.

freelee
Obejrzałam kiedyś kilka jej filmików i przykro, że właśnie takie osoby promują szczytne sprawy, jak zdrowe odżywianie itp.
Nie można promować czegoś dobrego poprzez sianie nienawiści.
Byłam w szoku, gdy zobaczyłam jej ataki na jutuberkę Blogilates. Lubię z nią czasem poćwiczyć. Freelee wykorzystała u siebie jej filmiki, poprzerabiała je, zmieniła jej głos na jakiś okropny, a w tle komentarz z hejtem - jak dla mnie za takie cos można ją spokojnie pozwać do sądu.
Już wolę zniszczyć ludzkość jedząc jajecznicę, niż stać się taką weganką, jak ona. Ratowanie zwierząt, niszczenie ludzi. :/

Ostatnio zaczęłam oglądać filmiki Nicol Concilio. Jak na razie mi się podoba. Zwróciłam na nią uwagę na instagramie, bo ona robi takie mega cyrkowe konturowanie, włącznie z czymś czerwonym pod oczami, a potem czary mary i robi się z tego ładny makijaż. :P
mangosteen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 14:55   #3563
Lady in Blue
Zakorzenienie

Ile lat ma RLM?
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-24, 15:02   #3564
diamelen
mała księżniczka

Thumbs up Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV

Cytat:
Logic level: Madzik

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Mam "mniemane uczucia" wobec polecanych przez nią produktów.

Niech ktoś mniemaneuczucua doda do tagów, serio

Oglądała któraś z was serial "BrzydUla"? Tę polską wersję? Tam była bohaterką o imieniu Violetta Kubasińska, która przekręcała wszystkie powiedzenia. Nasz Madzik jest żywą Violettą Kubasińską. Ona wszystko przekręci i użyje w zły kontekście. Uwielbiam jej posłuchać dla odpreżenia.

Aaa no i jeszcze zaczęła od "Wasz kochany Madzik", "byłam pierwszą dziewczyną na youtube, która kupowała na ali", "pamiętajcie, musicie przymknąą na to oko" = miało być chyba mieć oczy szeroko otwarte... #loveMadzik

diamelen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 15:04   #3565
evelyn93
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Ile lat ma RLM?
W jakimś artykule z końca 2014 było napisane, że 28, więc teraz 29-30.
evelyn93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 15:14   #3566
loczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Morticia Pokaż wiadomość
Oczywiście, już wyjaśniam co miałam na myśli:
Cera z trądzikiem i wieloma bliznami i nowymi niedoskonałościami do ukrycia, co sugeruje sięgnięcie po dobrze kryjący podkład. Podkłady z lepszym kryciem na skórze która nie jest gładka i 'normalna' zazwyczaj robią efekt ciastka (nie mówię, że zawsze, wszystkie, każdemu - ale parę lat temu zmagałam się z trądzikiem, i każdy podkład z kryciem mocniejszym niż 'lekkim' tak właśnie wyglądał), oraz pomimo wyrównywania kolorytu, podkreślają grudki, strupy, suche skórki i inne tego typu rzeczy. Do tego Karolina ma przetłuszczającą się strefę T, więc jeśli sięga po podkłady matujące, te mają tendencje do podkreślania suchych skórek i tworzenia ciastka jeszcze bardziej.
Ale to nie wystarczy sięgnąć po nawilżający, lekki podkład, dobry kryjący korektor i mocny puder + fixer i poprawki matu w ciągu dnia?

Cytat:
Łamię się dziołszki nad dwoma ppdkładami - Gosh ten taki kryjący w czarnej tubce płaskiej i Max Favtor Facefinity 3in1. Ważne, żeby nie ciemniał, nie zapchał i nie złaził z buziora przy dotknięciu jej czymkolwiek.
Jeżeli chodzi o nieciemnienie i ludzki odcień ( testowałam najjasniejszy) to polecam MF.

Cytat:
A i jeszcze jedno dziołszki - czy faktycznie warto zainwestować w Beauty Blender?
Skoro nie jesteś pewna, może najpierw skusisz się na jajo DM? Jest twardszy od RT, wydaje mi się być identyczny jak BB, a kosztuje 2.50E. Zużyłam takie 3 i jestem bardzo usatysfakcjonowana .

Cytat:

Co do podkładu - nadal się waham, sprawdziłam tester MF, ale w Hebe najjaśniejszy dostępny odcień to Nude - a przed nim są chyba jeszcze 3 normalnie. Sama nie wiem, czy bez zmacania ten drugi najjaśniejszy warto? Podkłady = zło.
Nie wiem jakie dotychczas odcienie/podkłady stosowałaś oraz jak jasną masz karnację. Dla mnie najjaśniejszy był ok na tyle, że sama, z moją biało-beżową twarzą, myślę czy go nie kupić. Na Twoim miejscu brałabym w ciemno najjaśnieszy.

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
No to andziaks ma teraz swoje 5 min, jestem ciekaw aile przybedzie jej subskrybentów
Przepraszam, ale jestem niedoinformowana. Co Andziaks ma wspólnego z tymi vlogerkami?? Myślałam że to inny wszechświat.
Plus, co robią tam Abstra?

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Ile lat ma RLM?
Mi się wydaje, że kiedyś padł u niej rocznik '86.

Edytowane przez loczek88
Czas edycji: 2016-01-27 o 17:26
loczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 15:20   #3567
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość
Przepraszam, ale jestem niedoinformowana. Co Andziaks ma wspólnego z tymi vlogerkami?? Myślałam że to inny wszechświat.
Plus, co robią tam Abstra?
Czarek i Maff są parą

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-24, 15:26   #3568
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Czarek i Maff są parą
I Bal to ich klub, czy tylko mi się wydaje ?

Edit: W sensie chłopaków z Abstra
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 15:28   #3569
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
I Bal to ich klub, czy tylko mi się wydaje ?

Edit: W sensie chłopaków z Abstra
chyba da, nie pomyslałam o tym nawet
Stary 2016-01-24, 15:32   #3570
201606270916
Konto usunięte

Cytat:

Vlog Laury
Wyszli do lasu zimą? Samobójcy, dobrze że nadal żyją
201606270916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości