|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Śmieszne i irytujące sytuacje podczas jazdy środkami komunikacji miejską:]
Kiedyś jechałam z kumpelą autobusem miejskim. Jeszcze wtedy nastolatkami byłyśmy. Stałyśmy sobie przy oknie, a przed nami zaczynały się siedzenia i przed moją kumpelą siedział sobie jakiś starszy pan. Moja kumpela żuła gumę. I nagle autobus gwałtownie zahamował i ta guma jej wyleciała z ust prosto na włosy tego pana. On chyba nic nie poczuł, bo nie zareagował. A autobus akurat sie na przystanku zatrzymał i wysiadłyśmy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Konto usunięte
|
Dot.: Śmieszne i irytujące sytuacje podczas jazdy środkami komunikacji miejską:]
Ja kiedyś miałam niezłą jazdę wczoraj w tramwaju nocnym po imprezie, masakra
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Konto usunięte
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;24210833]Ja kiedyś miałam niezłą jazdę wczoraj w tramwaju nocnym po imprezie, masakra
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O tak, nocne autobusy ze studentami po imprezie są najlepsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Zima, ścisk i tłok w porannym autobusie. Pan wszedł ze swoim dzieckiem (na oko przedszkolak, 1 klasa podstawówki). Chcą się wydostać na swoim przystanku, a pan do mnie i koleżanki: No dziewczyny, wciągnąć brzuchy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;24210833]Ja kiedyś miałam niezłą jazdę wczoraj w tramwaju nocnym po imprezie, masakra
![]() ![]() ![]() ![]() kiedy to było?
![]() |
#337 |
Konto usunięte
|
Heh, sorry, kopiowałam tę przygodę z innego wątku, a pisałam ją tam dzień po tym, jak się wydarzyła
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- To było dokładnie 27 listopada ubiegłego roku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
Haha, muszę zacząć jeździć nocnymi
![]() ![]() ![]()
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;24226083]Heh, sorry, kopiowałam tę przygodę z innego wątku, a pisałam ją tam dzień po tym, jak się wydarzyła
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- To było dokładnie 27 listopada ubiegłego roku ![]() ![]() ![]()
![]() |
#340 |
Wtajemniczenie
|
wczoraj jadę autobusem
pan może tak 45-50 lat rozmawia przez telefon no cześć ja będę za jakieś 20 minut no to poszukaj w internecie jak nie ma , tam wszystko jest jest jak zrobić żabkę z papieru to i będzie jak zawiązać krawat ![]()
![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
Jechałam kiedyś autobusem wieczorem do domu. Siedziałam sama na podwójnym siedzeniu pod oknem, blisko drzwi. Na przystanku wsiadł gruby pijany pan, nic nie wskazywało na to, że usiądzie obok mnie, ale jednak
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez matyldaaaa Czas edycji: 2011-01-08 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
Z bylym wracalam nocnym autobusem z sobotniej imprezy. Autobus jadacy taka 'interesujaca' trasa, przewaznie z atrakcjami, przewaznie pelny double decker.
No i tej nocy - pelno ludzi i jakas parka. Chlopak jakis nastukany czyms i swiruje. Z pyskiem do tej swojej dziewczyny, ktora go ignoruje. To chyba go zirytowalo jeszcze bardziej bo zaczal szukac zaczepki. Jakis koles siedzial przed nimi... Tej pijany-agresywny zaczal mu wrzucac. I rozkreca sie i mysli, ze go zastraszyl... az ten 'zastraszony' wstaje i okazuje sie, ze jeszcze wiekszy wariat. Jakis wannabe gangster z Man. Zaczyna sie awantura, poczatkowo pomyslalam, ze zaraz zacznie sie standardowe bicie, policja, reka noga, mozg na scianie a mnie sie spac chce. No ale ten gangsta jak nakrecony zaczyna 'ty nie wiesz kim ja jestem, nie wiesz z kim zadarles, ja jestem czlonkiem takiego i owakiego gangu' Ten poczatkowo agresywny zglupial... chyba z miejsca wytrzezwiaj... Ten drugi kontynuuje 'Wszyscy w Manchesterze mnie znaja!!!' My, pasazerowie, zaczynamy dostrzegac absurd sytuacji i zaczynamy sie smiac. Jakas panna sie odwrca do mnie i mowi 'ja go nie znam'. Ktos podlapuje i ludzie 'ja tez nie' 'ani ja'. Gangsta w szale 'get off the bus, get off the bus!!!!!!' Tamtem drugi facet zaczyna udawac integralna czesc autobusu, fotel, rurke... Jego dziewczyna udaje, ze jej tam nie ma. Gangsta kontunuje 'get off the bus, get off the bus I'll eat your heart of the pavement!!!!' i wali piesciami w co popadnie. Ja placze ze smiechu, inni tez. Widzac, ze jednak tamten nie podejmie wyzwania, wciaz krzyczac 'get off the bus' wysiadl na swoim przystanku. Facet-rurka zaczal znow oddychac, ludzie wyja i skanduja 'get off the bus'. Do tej pory sie z tego smieje i to jest moj tekst 'I'll eat your heart of the pavement'. (Innej nocy nie bylo tak smiesznie bo moj ex wyladowal w szpitalu po pobiciu na tej samej lini, ja kiedys z 2 godziny w autobusie czekalam na przyjazd policji bo ktos zaczal sie lac...) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Zadomowienie
|
O matko mnie ostatnio przytrafiło się coś obrzydliwego. Jechałam rano na uczelnie , w tramwaju mega ścisk a przede mną 20 minut drogi. Stał za mną facet i cały czas wciągał gluty ale to tak że było to słychać i to dosłownie co 5 sekund. Tuż za moim uchem , dodatkowo cały czas chrząkał nie wiem czy od ich połykania
![]() Już miałam mu dać chusteczke ale bałam sie że mnie specjalnie usmarka ![]() Na szczęście nie bawem wysiadł
![]() |
#344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
Przypomniała mi się sytuacja którą opowiadałam mi znajoma.
Otóż, owa znajoma jechała tramwajem. Akurat nie było zbyt dużego tłoku więc wszyscy pasażerowie mieli miejsca siedzące. Nagle na jednym z przystanków już mieli odjeżdżać ale motorniczy zaczekał na chłopaka, który biegł chyba z pół kilometra do tego tramwaju i wsiadł w ostatnie drzwi. Na następnym przystanku chłopak wysiadł, a pasażerowie poczuli dziwny smród ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A moglabys zdradzic , ktora to linia cieszy sie az tak zla slawa? Tez czasami zdarza mi sie jezdzic nocnym autobusem po Manchesterze ,ale na szczescie nie mialam takich sytuacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Zadomowienie
|
Mnie najbardziej irytuje jak dojeżdżam do pracy metrem (mieszkam za granicą) ale to nie tylko do pracy, niekiedy też tak gdzieś, na zakupy itp i wsiada grupa polaków, pijanych jak nie wiem co, łysych w najczęściej dresowej bluzie lub spodniach, strasznie się wyróżniają z pośród innych ludzi. Wszyscy się na nich patrzą. Poprostu jest to okropne i jeszcze nie widziałam żeby ludzie z innych państw tak wygladali i się zachowywali.. Strasznie mnie to denerwuje bo potem tylko jak rozmawiam z kimś i mówię że jestem z pl to zaraz.... wstyd i tyle...
![]() |
#348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale duzo 'zabawy' miewalam w 43 tez ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Rozeznanie
|
moja dzisiejsza przygoda w autobusie :P
upał cholerny, na przystanku wsiada śmierdzący żul z 4 worami i krzesłem bez jednej nogi, wszyscy uciekli na koniec autobusu bo tak od niego śmierdziało a on się rozsiadł z tymi worami na środku, kierowca w pewnym momencie przyhamował a żulikowi te wory poleciały na drugą stronę autobusu, jak po nie poleciał to znowu one w drugą stronę a on truchtem za nimi, wyglądało to jak z jakiejś komedii, wszyscy się śmiali a jak w końcu wysiadał to zapomniał tego krzesła i zorientował się jak autobus już odjeżdzał ale kierowca mimo dramatycznego machania workami nie zatrzymał się ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#351 | |
Holy Crap!
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
nyan nyan ^^
|
![]() ![]() ![]() ![]() Oby więcej takich pozytywnych historii autobusowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Aaaaa, świetne ![]() Ja mam ostatnio same irytujące przygody :C dojeżdżam na uczelnię kilka razy w tygodniu autobusem o 6, jadę ponad godzinę, więc zazwyczaj słuchawki na uszy i jeszcze przysypiam ![]() - Ty jesteś Sonia? - Nie...? - Jesteś Sonia. - Nie, jestem Justyna. - Siostra Hani. - Nie? - Aaa. To przepraszam. Ale dalej się śmiał i do końca jazdy dziwnie na mnie patrzył, chyba myślał że jednak jestem Sonia i go oszukałam ![]()
![]() |
#354 |
Raczkowanie
|
Historia opowiedziana przez mojego brata:
Jedzie sobie autobusem, wsiadł chłopak, długie włosy, ubrany na czarno- typowy "metal". Oparł się o drzwi. Nie chciały się zamknąć bo on był o nie oparty. A jak w każdym autobusie była informacja "Nie opierać się o drzwi". No to kierowca mówi do niego: "Przesuń się no". Chłopak nie reaguje. W końcu pasażerowie zaczęli mówić do niego, żeby odszedł od tych drzwi, po chwili zaczęli go przepychać ![]() ![]()
"Czasami w życiu nagle wszystko staje się czarne. Niczym krucha porcelana pęka i rozsypuje się dookoła. Brak sił sprawia, że nie jesteśmy w stanie poukładać go na nowo. Pozbawieni nadziei, pokonani odchodzimy w cień. Czy znajdziemy w sobie siłę, która pomoże nam odnaleźć promyk światła? "
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Konto usunięte
|
proszę, piszcie więcej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Zadomowienie
|
2 lata temu, w maju dokładnie ( bo tak wbiło mi się to w pamięć
![]() ![]() ![]() ![]() Z innych surrealistycznych przygód "o lekkim zabarwieniu" ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Konto usunięte
|
o boże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Holy Crap!
|
Hardkor
![]()
![]() |
![]() |
#359 |
Holy Crap!
|
A to widziałyście
![]() http://www.youtube.com/watch?v=cgsUAQrI-ac
![]() |
![]() |
#360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cholera, niewazne przeciez co on tam bredzi pod nosem itd, ale jak nozna kogos popchnac nna ziemie i wywrocic...
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.