|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bollywood
no u nas juz w czerwcu w muranowie było
no dziwne ![]() ps Bess fajny "podpis"
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
moze ta "premiera"to znak ze bollywood zaczyna powoli wychodzic z podziemia i odtad stanie sie bardziej dostepne.Marzeniaaaa la la la
![]() Dzieki za komplement,jutro z okazji szarukowych urodzin zmieniam image na 1 dzien,Mona Lisa mi zrobila znowu fajnego avka i podpisy
|
|
|
|
#333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(TZ wyjechał
|
|
#334 |
|
Rozeznanie
|
ehhhh......... pieknie..... no normalnie kocham ja,ubostwiam.....ona jest piekna.....
http://img262.imageshack.us/my.php?i...wtmk2tcow7.jpg http://img308.imageshack.us/my.php?image=14wtmkvz3.jpg http://img308.imageshack.us/my.php?i...wtmk1jnjd9.jpg no przeprszam musialam dac upust swojemu zachwytowi
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
ups, dubelek....
|
|
|
|
#336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wiem czy wiecie ale dzis o 19,40 na tvn bedzie specjalne wydanie Uwagi o BOLLYWOOD
|
|
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wiem czy wiecie ale dzis o 19,40 na tvn bedzie specjalne wydanie Uwagi o BOLLYWOOD
![]() ups dubelek z wrazenia zrobilam
|
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
no i juz po kto ni eiwdzial powtórka bladym switem zdaje sie ze o 5,40
program jak dla mnie za krótki ,za malo ciekawostek ale mily.Generalnie zawsze dobrze zobaczyc Szaruczke i innych w tv
|
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Ja widziałam
Chciałabym sie też na takiego epizoda załapać kurcze ![]() Ale może mamy szanse, bo mówili, że podobno szukają dziewczyn z Polski
|
|
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
ii tam tak tylko gadali.Wyczytalam na foruym bollywood ,ze zalapac sie do statystowania to akurat nie takie trudne,szczegoolnie na miejscu z indiach.A teraz jedna kobitka z Australi moze miala okazje widziec, a moze nawet zamienic slowko z Szarukiem?bo on wlasnie tam teraz kreci ,a ja zaprosili do statystowania.Juz 2 albo 3 raz poszla i czekam z niecierpliwoscia na jej relacje
|
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze, ja bym się dała zabić za takie statystowanie
Może polecę z moją koleżanką Hinduską do Indii i sie załapię ![]() ![]() Bess, skąd weźmiesz tą relacje tej babki z Australii??
|
|
|
|
#343 |
|
Zadomowienie
|
Też widziałam
a ta babeczka z Polski to w angli się załapała
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
jak ona wreszcie napisze na forum bolly
.Juz 2 dni zdjeciowe opisywala.Tam jest caly wątek "Grałam w bollywodzkich filmach" nawet zdjecia sa z Salmanem,przed domem Szaruka.Cala relacja dzieczyny ktora pojechala do Indii i tam ja facio zaczepil na ulicy.Tam to podobno norma.
|
|
|
|
#345 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej kuurcze, ja się chyba serio tam wybiore Tylko gorzej jak mnie nikt nie zaczepi..
|
|
|
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
tak.wybierz sie
mozesz sobie przeciez tylko poczytac.Ale nieraz trudno sie oprzec zeby nie mielić jęzorem przynajmniej mnie wiele tam ciekawych rzeczy,o filmach mozna przeczytac czy warto obejrzec,ciekawostki .Dzis wyczytalam ze Preity bierze narkotyki bardzo mi sie smutno zrobilo.no i przede wszystkim natrafilam na blog gdzie byly zdjecia z krecenia u nas fanaa.niestety nie pamietam adresu
|
|
|
|
#348 |
|
Rozeznanie
|
OMG !!! bess skad takie wiadmosci,jestem wstrzasnieta.......... masakra,nie potrafie sobietego wyobrazic....... mam nadzieje ze to tylko plotki!! :/
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam nadzieje, że to tylko plotki...Już się tam zarejestrowałam
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
dzis o 21 w tym radiu ma byc audycja o bolly
http://www.bezkitu.com/ramowka.php?day=2 Żeby sluchac radia wystarczy miec winampa(najlepiej nowego)wcisnac play na stronce,stereo albo mono i juz A to cos dla odszarukowania watku,piekny Abishek w pieknej opasce do wlosów(tez sobie ost taka sprawilam )Na koniec dziwna twarz Preity.
Edytowane przez bess Czas edycji: 2006-11-08 o 20:50 |
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
noo z małym poslizgiem ale juz sie zaczeło
Edytowane przez bess Czas edycji: 2006-11-08 o 21:06 |
|
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze ja dopiero teraz weszłam na neta...I nie umiem się połączyć
Dzisiaj na wieczór przeznaczyłam sobie "Swades" ![]()
|
|
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
trwa godzine.wiec jeszcze leci
a to jest chyba czestotliwosc na ktorej mozna złapac na normalnym odbiorniku jakby sie komu nie udalo przez komp100,3 FM |
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem, może mam złe oprogramowanie czy coś, ale nie umiem sie połączyć..Cały czas pisze 'connecting' i nic. A na normalnym radiu mi nie łapie tej stacji
Bess, widziałaś może "One 2 ka 4" czyli Szaruka w roli policjanta-przystojniaka?
|
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
Audycja bedzie za tydzien o tej samej porze.Proponuje wejsc na stronke jakies 5 ,10 min wczesniej bo moze w trakcie jest juz zaladowany serwer i dlatego niemozecie sie połaczyc.
Niestety nie widzialam.Bardzo wielu rzeczy nie widzialam i dlugo nie zobacze
|
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w sumie też jeszcze nie widziałam, ale mam na płytce DVD i zamierzam w najbliższym czasie obejrzeć
Jakby co to zdam relacje ![]() Co do audycji, to będę na nią polować za tydzień, bo sobie nie przepuszczę
|
|
|
|
#357 |
|
Konto usunięte
|
Justin-Timbarlake ja widzialam
Fajny film, moze nie jakis wybitny ale trafil do moich ulubionych Szaruk taki... hmmmm.. no Juhi bardzo fajna, lubie pare Juhi i Srk Jedyne co mnie wkurzalo to dzieci (ale ja nie lubie dzieci :P) Wg warto zobaczyc ![]() A "Swades" kocham, swietny film. |
|
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisałabym parę słów od siebie na jego temat, ale od wczoraj jestem pod takim wrażeniem, że nie umiem nic wykrztusić ![]() A już jutro mnie czeka "One 2 Ka 4" ![]()
|
|
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
czy kto sie udziela na forum www.shahrukh.fora.pl?
Jaka tam jest atmosfera ?Bezkrytyczne nastolatki wielbiace go jak bóstwo ?bo tego mam po dziurki w nosie i nie wiem czy tam zaglądac ,mimo ze dzis sie zarejestrowałam.
|
|
|
|
#360 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam tam parę postów na koncie, ale nie mam pojecia, co tam się ostatnio dzieje - mam straszne zaległości w czytaniu postów i nie chce mi się ich odrabiać, tak więc nie mam zbyt wielkiej wiedzy na temat tego, co działo się tam w przeciagu kilku ostatnich miesiecy.
![]() Za to bardzo przydatny jest dział download. Zresztą sama zobaczysz.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:42.

no dziwne 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

(TZ wyjechał

bardzo mi sie smutno zrobilo.