Miłośniczki torebek Sabriny Pilewicz cz.2 - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-06-02, 14:34   #331
324f843f3d3bc43f87338f4a152988aa53a0f41b_5e3a05d165730
Konto usunięte

Dot.: Miłośniczki torebek Sabriny Pilewicz cz.2

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Dzięki Kasko! Tak właśnie sobie to wyobrażałam, ad Genowy i Corleone... Mi się Genova bardzo, bardzo, bardzo podoba, zwłaszcza, po przymierzeniu w butiku... W jakim masz kolorze?[/QUOTE]

Czarny mat krokodyl złote okucia - chyba ponadczasowa
324f843f3d3bc43f87338f4a152988aa53a0f41b_5e3a05d165730 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-02, 17:51   #332
malgoska_78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nalras Pokaż wiadomość
Malgoska, gratuluję! No to super niespodziankę miałaś Modena jest już legendarna Ja akurat jej nie mam i nie planuję puki co ale fakt faktem - legendarna jest . Najlepszy dowód, że przez tyle lat ciągle jest w ofercie! Pochwal się fotką koniecznie!

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Madeline, a jak wypada Monopoli przy Nuoro? Wiesz, wielkość, pojemność, dostęp, tak w ogóle, ogólne wrażenie itd :P
Dziękuję
Jak ost dzwoniłam do Pani SP to mówiła żebym się dowiadywała pod koniec czerwca więc ciesze się BARDZO tym bardziej, że w lipcu lecę na koncert do Wwy więc do samolotu oprócz kabinówki mi się Modena bardzo przyda :-D
Mam nadzieję, że długo nie będę musiała na nią czekać

Edytowane przez malgoska_78
Czas edycji: 2017-06-02 o 17:53
malgoska_78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-04, 07:51   #333
nalras
Raczkowanie

[1=324f843f3d3bc43f87338f4 a152988aa53a0f41b_5e3a05d 165730;74338536]

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Dzięki Kasko! Tak właśnie sobie to wyobrażałam, ad Genowy i Corleone... Mi się Genova bardzo, bardzo, bardzo podoba, zwłaszcza, po przymierzeniu w butiku... W jakim masz kolorze?[/QUOTE]

Czarny mat krokodyl złote okucia - chyba ponadczasowa [/QUOTE]

Och, ja jestem chora właśnie na czarną Genowę w krokodylu!!! Zazdro I krokodylem tiramisu też bym nie pogardziła . Akurat z Genowy to mogłabym mieć i dwie! Ale Genowy ze złotem nie widziałam jeszcze. W ogóle myślałam, że ona jest tylko w srebrze. Teraz widzę, że na stronie jest w złocie ale w zwykłej skórze. Mogłabyś wrzucić zdjęcia swojej??? Ciekawa jestem tego złota...

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

Cytat:
Napisane przez malgoska_78 Pokaż wiadomość
Dziękuję
Jak ost dzwoniłam do Pani SP to mówiła żebym się dowiadywała pod koniec czerwca więc ciesze się BARDZO tym bardziej, że w lipcu lecę na koncert do Wwy więc do samolotu oprócz kabinówki mi się Modena bardzo przyda :-D
Mam nadzieję, że długo nie będę musiała na nią czekać

Malgoska, to trzymam kciuki! Oby Ci się udało dostać ją jak najszybciej
nalras jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-04, 14:31   #334
malgoska_78
Zakorzenienie

Cytat:
Czarny mat krokodyl złote okucia - chyba ponadczasowa

Och, ja jestem chora właśnie na czarną Genowę w krokodylu!!! Zazdro I krokodylem tiramisu też bym nie pogardziła . Akurat z Genowy to mogłabym mieć i dwie! Ale Genowy ze złotem nie widziałam jeszcze. W ogóle myślałam, że ona jest tylko w srebrze. Teraz widzę, że na stronie jest w złocie ale w zwykłej skórze. Mogłabyś wrzucić zdjęcia swojej??? Ciekawa jestem tego złota...

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

Malgoska, to trzymam kciuki! Oby Ci się udało dostać ją jak najszybciej [/QUOTE]

Już się nie mogę doczekać i mam nadzieje, ze może jutro ja wyślą i we wtorek będzie cieszyć me oczy

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2017-06-04, 16:52   #335
nalras
Raczkowanie

Koniecznie daj znać! Człowiek się cieszy i ekscytuje co najmniej tak, jakby sam miał coś dostać

Ja tymczasem dla relaksu czytam sobie stare wpisy na wątku iiii... - HUKANA, odkryłam wpis, gdy Ty dołączyłaś i wklejałaś zdjęcia swojej Bari i Napoli Swoją drogą, dzięki za nie, bo parę lat minęło a tu i dziś się komuś (mi ) przydają

Edytowane przez nalras
Czas edycji: 2017-06-04 o 17:45
Stary 2017-06-04, 16:55   #336
malgoska_78
Zakorzenienie

Cytat:
Koniecznie daj znać! Człowiek się cieszy i ekscytuje co najmniej tak, jakby sam miał coś dostać

Ja tymczasem dla relaksu czytam sobie stare wpisy na wątku iiii... - HUKANA, odkryłam wpis, gdy Ty dołączyłaś i wklejałaś zdjęcia swojej Bari i Napoli Swoją drogą, dzięki za nie, po parę lat minęło a tu i dziś się komuś (mi ) przydają

Ja jak dawno temu chciałam kupić pierwsza torebkę SP to akurat była zadyma ze skórami trefnym i reklamacjami, ale widzę, ze teraz chyba już nie ma się co martwić

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2017-06-04, 17:48   #337
nalras
Raczkowanie

malgoska, no właśnie jak tak czytam te stare wpisy, to coś Twój nick wydaje mi się znajomy... i te butki Właśnie jestem w trakcie "afer skórowych" ale... mnie nie przerażają , bo raz, że właśnie ostatnio raczej nic o tym nie słychać, z moimi też nic się nie dzieje, a dwa, że... cóż, mi naprawdę nic się nie podoba oprócz sabrinek
O, a teraz właśnie czytam pierwszy wpis madeline

Edytowane przez nalras
Czas edycji: 2017-06-04 o 17:51

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-06-04, 18:02   #338
madeline1989
Zadomowienie

Nalras Hahahha tak pierwsze wpisy sama je pamietam Teraz to prawda ze skórami nic się nie dzieje , dla odmiany z okuciami niestety tak ale może nie na taka skale jak to było ze skórami. Mam tak samo... nic poza sabrinami mi się nie podoba w piątek będę w butiku pewnie coś znowu nawiozę

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
madeline1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-04, 18:11   #339
misia2211
Raczkowanie

Madeline, a co za zakup planujesz?

misia2211 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-04, 18:33   #340
nalras
Raczkowanie

madeline, podpinam się pod misia, co planujesz? Ja w butiku będę może na początku lipca... Genowa i może Venezia... ale nie ma takich skór, jak chcę... No i Nuoro granat w złocie jest, które tak chciałam... nie wiem, czy będzie jeszcze do lipca Chociaż tak sobie myślę, że bardziej "opłaca się" zamawiać kurierem - bo jeśli kupisz kilka w butiku to dostajesz jedne czekoladki i jeden krem do pielęgnacji a tak to do każdego zamówienia kurierem, więc jakby zamawiać osobno...
Stary 2017-06-04, 18:55   #341
madeline1989
Zadomowienie

Miłośniczki torebek Sabriny Pilewicz cz.2

Misia2211 , Nalras moje plany opierają się głównie na odwiedzeniu butiku i "pomacaniu" z ciekawości nowej kolekcji. Natomiast mam odłożona ossi niebo w złocie i chce ja obejrzeć na żywo nie wiem czy ten model będzie mi pasował ..
Narazie szczerze powiedziawszy jestem chyba pierwszy raz od dłuższego czasu zaspokojona torebkowe

Nalras Apropo opłacalności to ja wole odbiór osobisty... szkoda mi pieniędzy na przesyłki. Moim zdaniem przy takich kwotach powinny być free..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-06-04, 19:14   #342
misia2211
Raczkowanie

Oj tak, zdecydowanie powinny być darmowe

Stary 2017-06-04, 19:36   #343
madeline1989
Zadomowienie

Dziewczyny znajoma szuka dobrej opiekunki a właściwie opiekunek dla Marinelli taupe , piasek i czerwien wszystkie okucia gold

Stary 2017-06-04, 19:41   #344
misia2211
Raczkowanie

To chyba jakaś Miłośniczka Marinelli

Stary 2017-06-04, 19:42   #345
madeline1989
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia2211 Pokaż wiadomość
To chyba jakaś Miłośniczka Marinelli

Z dnia na dzień stała się miłośniczka Lv Wiec Sabriny wszystkie idą out 🤣

Stary 2017-06-04, 19:45   #346
nalras
Raczkowanie

madeline, też wolę odbiór osobisty Tak sobie żartowałam, że zamawiając pojedynczo miałabym więcej gratisów Ale w sumie ja zamawiałam z butiku tylko raz, i miałam dostawę gratis... myślałam, że tak jest w standardzie
Też chętnie zobaczyła bym nową kolekcję na żywo Daj znać, jak tam wrażenia
Acha, Madeline, a jaki dokładnie odcień czerwieni Marinelli ma Twoja znajoma (w sensie - jak się nazywa)? Ma może do niej pasek z łańcuszkiem?

Edytowane przez nalras
Czas edycji: 2017-06-04 o 19:47
Stary 2017-06-04, 19:50   #347
madeline1989
Zadomowienie

Nalras nie ma pasków z łańcuchem gold. Wszystkie torebki gold z modeli gdzie były dwa pasy w tym jeden z łańcuchem (w srebrze) maja tylko pasek skórzany. Oczywiście czerwien martini.

Przesyłka jest gratis czasem bardzo rzadko. Ja dostałam gratis jak zamawiałam dwie torebki, ale tak zawsze doliczają..

Edytowane przez madeline1989
Czas edycji: 2017-06-04 o 19:52
Stary 2017-06-04, 19:54   #348
hukana
Rozeznanie

Cytat:

Ja tymczasem dla relaksu czytam sobie stare wpisy na wątku iiii... - HUKANA, odkryłam wpis, gdy Ty dołączyłaś i wklejałaś zdjęcia swojej Bari i Napoli Swoją drogą, dzięki za nie, bo parę lat minęło a tu i dziś się komuś (mi ) przydają
Od tej pory kolekcja się trochę powiększyła - zmieniła, ale te dwa modele należą do moich ulubionych 👌

hukana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-04, 20:06   #349
nalras
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madeline1989 Pokaż wiadomość
Nalras nie ma pasków z łańcuchem gold. Wszystkie torebki gold z modeli gdzie były dwa pasy w tym jeden z łańcuchem (w srebrze) maja tylko pasek skórzany. Oczywiście czerwien martini.

Przesyłka jest gratis czasem bardzo rzadko. Ja dostałam gratis jak zamawiałam dwie torebki, ale tak zawsze doliczają..

Acha Nie wiedziałam Ja mam Marinellę karmin w złocie, z paskiem skórzanym, a lubię też te z łańcuszkiem. Ale skoro w ogóle nie było, to problem z głowy

Ja miałam przesyłkę gratis właśnie, gdy zamawiałam 2 modele. Więc pewnie to dla tego

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Napisane przez hukana Pokaż wiadomość
Od tej pory kolekcja się trochę powiększyła - zmieniła, ale te dwa modele należą do moich ulubionych 👌

Hukana, a jakie teraz masz?
Stary 2017-06-04, 21:04   #350
hukana
Rozeznanie

Cytat:
Acha Nie wiedziałam Ja mam Marinellę karmin w złocie, z paskiem skórzanym, a lubię też te z łańcuszkiem. Ale skoro w ogóle nie było, to problem z głowy

Ja miałam przesyłkę gratis właśnie, gdy zamawiałam 2 modele. Więc pewnie to dla tego

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Hukana, a jakie teraz masz?
Oj trochę się tego uzbierało 😂😂😂Napoli: czarna i srebrna,
Marinella: czerwona i czarna,
Bari: aqua i szara,
Roma: tiramisu,
Nuoro: fuksja, piasek, wanilia,
Pessione: kokos, winterrose, różowe złoto,
Chia: kokos i czerwona,
Palermo: czarna i srebrna,
Venezia: srebrna,
Siracusa: kokos.

Za przesyłkę ostatnio zawsze płacę nawet przy dwóch torebkach, więc nie wiem od czego to zależy ( tak samo z innymi darmowymi dodatkami) 🤔

Stary 2017-06-04, 21:24   #351
nalras
Raczkowanie

Cytat:
Oj trochę się tego uzbierało ������Napoli: czarna i srebrna,

Za przesyłkę ostatnio zawsze płacę nawet przy dwóch torebkach, więc nie wiem od czego to zależy ( tak samo z innymi darmowymi dodatkami) ��

Och, Hukana, piękne! Świetne modele i gratuluję wpaniałej kolekcji! Wszystkie, które mi się też podobają , łącznie z tak mało chyba popularną Siraciusą Tylko do Pessione coś nie mogę się przekonać... Niby mi się podoba ale... Jak Tobie się sprawdza? By the way, a ja się zastanawiałam, czy jest sens kupować ten sam model w innym kolorze dzięki za rozwianie wątpliwości, hehehe

Edytowane przez nalras
Czas edycji: 2017-06-04 o 21:34
Stary 2017-06-04, 21:29   #352
madeline1989
Zadomowienie

Cytat:
Och, Hukana, piękne! Świetne modele i gratuluję wpaniałej kolekcji! Wszystkie, które mi się też podobają , łącznie z tak mało chyba popularną Siraciusą Tylko do Pessione coś nie mogę się przekonać... Niby mi się podoba ale . Jak Tobie się sprawdza? By the way, a ja się zastanawiałam, czy jest sens kupować ten sam model w innym kolorze dzięki za rozwianie wątpliwości, hehehe

Ja mam tez podwójnie modele i nie narzekam. jak pasuje jakoś model a ja np nosze tylko sabrine to why not a tutaj moja new star do chia kokos noe mogłam się dobrać bo srebrna skradła moje serce Wiec poszła do mamy a ja wymieniłam na full wypas sassari
IMG_1496608130.508626.jpg

Stary 2017-06-04, 22:08   #353
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Oj trochę się tego uzbierało 😂😂😂Napoli: czarna i srebrna,

Za przesyłkę ostatnio zawsze płacę nawet przy dwóch torebkach, więc nie wiem od czego to zależy ( tak samo z innymi darmowymi dodatkami) 🤔

Ooo już małe autko w torebkach zakupione jak ja rozumiem te milosc♡♡
Nie mogę wchodzić na ten wątek, bo mam zachciewajki..
Chyba czas pozbyć się positano tiramisu i przygarnac coś nowego
Cytat:
Ja mam tez podwójnie modele i nie narzekam. jak pasuje jakoś model a ja np nosze tylko sabrine to why not a tutaj moja new star do chia kokos noe mogłam się dobrać bo srebrna skradła moje serce Wiec poszła do mamy a ja wymieniłam na full wypas sassari
Załącznik 7095281

Fajna jest.. i pakowna

LadyI jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-04, 22:09   #354
nalras
Raczkowanie

Cytat:
Załącznik 7095281

No, w podwójnych modelach nie ma nic złego Po prostu ja tak jakoś sobie w pewnej chwili wymyśliłam i zafiksowałam się, żeby nie dublować, tylko inne kolory kupować w innych niż mam modelach... ale to nie do końca ma jednak sens, hłe hłe hłe
A Sassari przepiękna!!! Wygląda, no - olśniewająco Serio, zjawiskowa jest

Edytowane przez nalras
Czas edycji: 2017-06-04 o 22:11
Stary 2017-06-04, 22:21   #355
hukana
Rozeznanie

Cytat:
Och, Hukana, piękne! Świetne modele i gratuluję wpaniałej kolekcji! Wszystkie, które mi się też podobają , łącznie z tak mało chyba popularną Siraciusą Tylko do Pessione coś nie mogę się przekonać... Niby mi się podoba ale... Jak Tobie się sprawdza? By the way, a ja się zastanawiałam, czy jest sens kupować ten sam model w innym kolorze dzięki za rozwianie wątpliwości, hehehe
Ja właśnie Pessione uwielbiam, ale wiem, że niektórym nie pasuje. Dla mnie to torebka na wyjście, a mniejsze są za małe. A że modele torebek się powtarzają 🤔 no jestem zakupoholiczką i zmieniam je razem z innymi dodatkami.

Stary 2017-06-04, 22:40   #356
nalras
Raczkowanie

Hukana, ja podwajanie modeli zacznę pewnie od Nuoro Mam kokos, a super by mi się też przydała granatowa Albo Pessione granatowa Nosisz ją na ramieniu? Wygodnie jest?
Stary 2017-06-04, 22:41   #357
madeline1989
Zadomowienie

Cytat:
No, w podwójnych modelach nie ma nic złego Po prostu ja tak jakoś sobie w pewnej chwili wymyśliłam i zafiksowałam się, żeby nie dublować, tylko inne kolory kupować w innych niż mam modelach... ale to nie do końca ma jednak sens, hłe hłe hłe
A Sassari przepiękna!!! Wygląda, no - olśniewająco Serio, zjawiskowa jest

Dokładnie !! Ja niestety wiele razy przekonałam się na własnej skórze , ze posiadanie wszystkich modeli to nie jest dobra droga. teraz stawiam na te które najbardziej mi odpowiadają
Hihi dzięki ta sassari to teraz faworyt wśród moich toreb

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-06-05, 08:39   #358
sorina
Zakorzenienie

Ja mam podwójne tylko Asti ale to maleństwo to się nie liczy tak to każda w innym kolorze i innym fasonie
sorina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-05, 08:47   #359
Lena_94
Wtajemniczenie

Madeline- bardzo ładna

Hukana- wow! Chętnie bym zobaczyła Nuoro w piasku i wanilii i Marinellę bo to chyba ta największa?
Stary 2017-06-05, 11:37   #360
martysww
Przyczajenie

Madeline piękna ta Sassari <3
Mi się marzy Sassari w granacie, Pessione wintergrey (chociaż wiem, że już niedostępna ) i jeszcze Modena koniecznie !
martysww jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości