|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
Pokaż wyniki sondy: Zadecyduj o przyszłości karmy na forum | |||
zostawiamy karmę w takiej postaci i na takich zasadach jak w okresie próbnym |
![]() ![]() ![]() ![]() |
720 | 44,01% |
zostawiamy karmę jak teraz oprócz mocy dotknięcia - wszyscy mają identyczną |
236 | 14,43% |
karma będzie widoczna TYLKO w profilu użytkownika, moc dotknięcia bez zmian |
84 | 5,13% |
karma będzie widoczna TYLKO w profilu użytkownika, ale wszyscy mają mieć jednakową moc dotknięcia |
83 | 5,07% |
całkowicie rezygnujemy z karmy |
513 | 31,36% |
Głosujący: 1636. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Zadomowienie
|
Dot.: KARMA: głosowanie
Nie chodzi mi o ujemną karme.
Chodzi mi o coś takiego co robiła pewna Wizazanka. Czyli pare osób ze "starej gwardii" uważające swoje zdanie za jedyne poprawne ![]() Poprostu takie gnojenie w grupach. |
![]() ![]() |
![]() |
#332 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Przyznaje bez bicia ,że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ![]() ![]() Zaczynałam od mocy dotyku '6', z zerowym 'kontem znajomości'. Rownież jak lwica broniłam przekonania ,że mamy tu kółko wzajemnej adoracji, "upasione pasą upasione" ( teraz chyba sama jetstem upasiona i dalej KOCHAM to okreslenie ![]() I baaardzo mi to nie pasowalo ![]() Na skutek tej swiatopogladowej dyskusji dostałam spory zastrzyk mocy od przeroznych wizazanek , ktore sie ze mną zgadzały i radosnie pisaly "aleś powiedziała tym ważnym " ![]() Ale,że nie byłabym sobą gdybym została taka biedna , naguśka, z jednym kwadratem..postanowiłam zapracować na wężyka ![]() Jak widać chyba się udało - a tym bardziej cieszy mnie to,że nie jest to efekt działalnosci upasieńców ( one macają mnie sporadycznie ![]() Już, juz spokojnie, prosze nie usypiać - konkluduję. ![]() To zapewne infantylne - ale uwielbiam te slodkie komentarze i byloby mi ich zal ( wiem ,że i tak znikną ale kto powiedzial ,ze kobiety myslą racjonalnie?! ![]() To zapewne egoistyczne - ale czuję się dumna ,że ktoś mnie docenil, polubil,spodobal mu się moj post...i postanowil mnie dokarmic!! ![]() To zapewne narcystyczne ale lubie patrzec na mojego dlugiego , zielonego węża ![]() A ,że na codzien jestem osobą absolutnie zamkniętą w sobie, przyjaciół ani bliskich znajomych nie posiadam, karma jest dla mnie czyms naprawde bardzo, bardzo miłym.... ![]() Dziękuje za uwage ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zadomowienie
|
Oki
![]() Jakby co to chowam sie za Ciebie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie usypialam. Z jeszcze wiekszym i ozywionym nieprzecietnie zainteresowaniem czytalam twoja konkludacje. Zatem ja rowniez jestem infantylna. Egoistyczna. I narcystyczna. A do tego... uuuuupasiona!!! ![]() ![]() I chetnie innym pomoge sie upasc! ![]()
![]() |
#335 |
Nie depcze krokusów
|
Poddaję się! Zrobiłam sobie avatara. Jednakże karmy bronić będę dalej (dopuszczając pewne modyfikacje)...
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Raczkowanie
|
![]()
glos oddany!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#338 |
Wtajemniczenie
|
![]()
głos oddany!!!
![]() pozdrawiam wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
Mi karma pasuje
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Rozeznanie
|
głos oddany
![]()
#341 |
Zadomowienie
|
Jejku, 1/3 chce rezygnowac z karmy! Czemu? To fajna zabawa. Mnie sie podoba, nikomu nie szkodzi, jest ciekawiej
![]()
#342 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() też luibię swojego wężyka mimo, ze jest króciutki. ![]() cenię każde dotknięcie czy to mocą 35 czy 1. liczy się gest a nie korzyść z niego płynąca. moja karma jest złożona z uznania wielu osób i to jest dla mnie ważne a nie to ile jej mam.
![]() |
#343 |
Przyczajenie
|
zagłosowałam
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Przyczajenie
|
przeczytane, przemyślane, zagłosowane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Raczkowanie
|
Ja równiez oddalam głosik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
![]()
I po bólu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
Zagłosowałam
![]()
#348 |
Przyczajenie
|
no i juz
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Rozeznanie
|
głos oddany
![]() Przyznam, że na początku, cały pomysł karmy wbudzał moje wątpliwości ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Przyczajenie
|
no i po wszystkim......
#351 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Nie depcze krokusów
|
Ja odezwałam się na forum dopiero po 1,5 roku od zarejestrowania, wcześniej tylko czytałam. Myślę, że pierwszy post nie musi świadczyć o tym, że ktoś jest tu zielony.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wizażanki z dużą mocą są jakieś trędowate? Złe? Bo wychodzi na to, jakby wszystkie Wizażanki o długim stażu i z mocnym dotykiem zdobyły swoją Karmę pokątnie, macając się nawzajem i w dupie (z przeproszeniem) mając inne dziewczyny; na dodatek może jeszcze gnojąc Wizażanki, które mają zdanie odmienne od nich, waląc negatywną Karmą ile wlezie? ![]() Toż to jakaś paranoja! Jak tak dalej pójdzie, to się będą na Wizażu odbywać jakieś skryte polowania na "czarownice" ![]() Czy może mi ktoś powiedzieć, czy tylko mnie drażnią takie stwierdzenia? Czy ja jestem taka ślepa i czegoś nie widzę?... Bo jakoś nie zauważyłam tu żadnych kółek wzajemnej adoracji. To chyba normalne, że niektóre Wizażanki się bardzo dobrze znają i wspólnie dostają głupawki na nawet niewinnym wątku? ![]() ![]() No nie rozumiem! P.S. Nie uważam, żebym była "upasiona". Ale jak tak dalej pójdzie, to będę się bała kogoś pomacać, bo widzę wysoki dotyk nie jest już mile widziany? ![]() P.S.2. Malla, masz rację. Jest przecież wiele użytkowniczek, które długo były na Wizażu jako "goście", a zalogowały się niedawno ![]()
![]() |
#355 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
;P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Nie depcze krokusów
|
Czy karma i moc nie mogłyby po prostu stanąć przy pewnej max. wartości? Osoba taka zostałaby ochrzczona jakąś miłą nazwą...
Karma to taki sposób patrzenia z przymrużonym okiem na ilość postów użytkownika, poniekąd może świadczyć o ich jakości (oczywiście nie zawsze). Czy nie możemy patrzeć na coś z przymrużeniem oka? Musimy być takie sztywne i czepialskie? ![]() Jeszcze nie dałam ani nie dostałam negatywa, mimo że przyglądałam się niejednej kłótni i spotkałam z chamstwem, nie mniej jednak to były czyjeś spory, nie moje. Kiedyś mnie korciło, żeby obniżyć komuś za "pokemony", ale panna dostała upomnienie od kogoś i zaczęła normalnie pisać. Za co dawałyście minusy? |
![]() ![]() |
![]() |
#358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mallo, też nie mogę się nadziwić, jak coś, co nas na początku tak bawiło, teraz potrafi tak poróżnić i wywołać takie dyskusje... Co do Twojego pytania... Raz dałam negatywną Karmę, bo mi ręce opadły. Teraz Karma coraz większa i mam duże opory przed jej rozdawaniem, mimo że czasem ręka drży ![]() Nie znoszę chamstwa i tak zwanego "bycia szczerą/ym" aż do bólu... ![]()
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie, a co z ta karma ujemna? Czasem czytam jakis post i rece mi opadaja i korci mnie, zeby dac osobie negatywa, ale wiele osob traktuje to jako zaczepke, albo powod do zemsty na zasadzie, jak tak, to ja ci oddam...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naprawdę czasem mam ochotę kogoś "ukarać", bo jeżeli obraża Wizażanki, i pomimo upomnień brnie dalej, to zasługuje na kopa w zadek. I w takich przypadkach wolałabym mieć mniejszą moc dotknięcia, niby 37 punktów mocy, ale to dość dużo ![]() Nie chciałam, aby Karma zostaą zlikwidowana. Jak patrzę na swoją Karmę, to jestem wzruszona, że tak mi się już robaczek rozrósł, że tyle osób tą metodą okazało mi sympatię ![]() ![]() ![]() Ale teraz sama już nie wiem...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.