Odchudzanie Bez Ściemy :) Zróbmy to razem :) - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-09-02, 11:25   #331
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Konto usunięte

Dot.: Odchudzanie Bez Ściemy :) Zróbmy to razem :)

Cytat:
Napisane przez Mimiko Pokaż wiadomość
Głównie kupuję ubrania w sieciówkach i właśnie jak ważyłam ponad 70 kg to miałam problem z tym, żeby dostać na siebie spodnie, bo np. w mohito rozmiarówka spodni kończy się często na 42. Teraz problemu już nie mam i spodnie zazwyczaj kupuję 38, a górę raczej 36. Mam mały biust, więc on nigdy nie jest "przeszkodą" w zakupach. Nie mogę za to dobrać spódnic. Mam dużą różnicę między talią a biodrami i to, co dobre w pasie, ledwo przechodzi przez biodra, a to, co dobre w biodrach odstaje na brzuchu. Przez to praktycznie nie mam takiej części garderoby jak spódnica.
Mam ten sam problem, ale u góry, tj. sukienki, w ktorych moge sie dopiąć w biuscie, wiszą na mnie od pasa w dół. Z kolei nie mogę za nic dopiąć sie w biuscie w sukienkach, które idealnie leżą na mnie od pasa w dół Najlepsze to takie, które z tylu na plecach mają taką gumkę, ktora sie naciąga, ale malo takich sukienek, a jak juz, to nie kazda jest fajna. Koniec konców, u góry pasują na mnie sukienki rozmiar 40, a na dole sukienki 36. Moze w USA byloby mi latwiej, bo tam wiele szczuplych dziewczyn, ale ze sztucznym biustem.

A Twoj problem, mysle, ze moglyby rozwiązac częsciowo ubrania vintage Sylwetki kobiet sie zmienily w ostatnich 60 latach, ale dawniej wlasnie tak miały: wąziutkie talie i ladnie zarysowane biodra, jak Ty
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-02, 11:35   #332
kocica27
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MrsSeductive Pokaż wiadomość
Ja już przestałam patrzeć na rozmiary bo można się psychicznie załamać. U mnie najlepiej ocenia moja mama która widzi mnie raz w miesiącu i widzi czy tyje czy chudne

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To masz fajnie. Moja mama się do tego nie nadaje zupełnie. Jej teksty to dopiero załamka...

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76824176]Mam ten sam problem, ale u góry, tj. sukienki, w ktorych moge sie dopiąć w biuscie, wiszą na mnie od pasa w dół. Z kolei nie mogę za nic dopiąć sie w biuscie w sukienkach, które idealnie leżą na mnie od pasa w dół Najlepsze to takie, które z tylu na plecach mają taką gumkę, ktora sie naciąga, ale malo takich sukienek, a jak juz, to nie kazda jest fajna. Koniec konców, u góry pasują na mnie sukienki rozmiar 40, a na dole sukienki 36. Moze w USA byloby mi latwiej, bo tam wiele szczuplych dziewczyn, ale ze sztucznym biustem.

A Twoj problem, mysle, ze moglyby rozwiązac częsciowo ubrania vintage Sylwetki kobiet sie zmienily w ostatnich 60 latach, ale dawniej wlasnie tak miały: wąziutkie talie i ladnie zarysowane biodra, jak Ty [/QUOTE]

Ja z biustem też teoretycznie się nie mieszczę, ale po prostu upycham. Bioder sobie nie ukroisz, biust trochę można zmniejszyć minimizerem.
kocica27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-02, 11:46   #333
MrsSeductive
Żona

Cytat:
Napisane przez kocica27 Pokaż wiadomość
To masz fajnie. Moja mama się do tego nie nadaje zupełnie. Jej teksty to dopiero załamka...
To u mnie ojciec jak rzuci tekstem to aż beczeć się chce.

MrsSeductive jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-02, 12:17   #334
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już przestałam patrzeć na rozmiary bo można się psychicznie załamać. U mnie najlepiej ocenia moja mama która widzi mnie raz w miesiącu i widzi czy tyje czy chudne

Zresztą, każdy sklep/marka ma inną rozmiarówke, więc ciężko jest podać jeden rozmiar jako swój pewnik
Stary 2017-09-02, 13:09   #335
kocica27
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość

Zresztą, każdy sklep/marka ma inną rozmiarówke, więc ciężko jest podać jeden rozmiar jako swój pewnik
Jest jeszcze Polska Norma Oraz tabelka z wymiarami (w załączniku).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wymiary.jpg (135,2 KB, 14 załadowań)
Stary 2017-09-02, 13:20   #336
MrsSeductive
Żona

Cytat:
Aż się zmierze dla śmiechu

Stary 2017-09-02, 13:29   #337
kocica27
Rozeznanie

Cytat:
Aż się zmierze dla śmiechu

W liceum to była nasza biblia. Nie pamiętam, z jakiuej to książki, ale to były czasy...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-09-02, 13:34   #338
MrsSeductive
Żona

Cytat:
W liceum to była nasza biblia. Nie pamiętam, z jakiuej to książki, ale to były czasy...
Ja to pierwszy raz w życiu widzę

Stary 2017-09-02, 13:41   #339
ansaria
Raczkowanie

Cytat:
Zgadzam się, rozmiarówka wszędzie inna.

Mam to samo z talią i biodrami. Kiedyś brałam spódnice dobre na biodra, a na talię - pasek. Teraz kupuję spódnice albo sukienki obcisłe i najwyżej trochę się naddadzą w biodrach.
Mam podobny problem:P W sensie mam bardzo wąską talię i mniejszy brzuch w porównaniu z udami. Najgorzej jest ze spodniami z wysokim stanem - jak w nogach są ok to na plecach tak okropnie odstają, tak samo sukienki się na plecach marszczą. Tak jakbym była za bardzo wygięta na plecach xD

Cytat:
Ale tu nie ma żadnych rozmiarów podanych:P jak z tego korzystać?
ansaria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-02, 13:51   #340
kocica27
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ansaria Pokaż wiadomość
Mam podobny problem:P W sensie mam bardzo wąską talię i mniejszy brzuch w porównaniu z udami. Najgorzej jest ze spodniami z wysokim stanem - jak w nogach są ok to na plecach tak okropnie odstają, tak samo sukienki się na plecach marszczą. Tak jakbym była za bardzo wygięta na plecach xD

Ale tu nie ma żadnych rozmiarów podanych:P jak z tego korzystać?
Spodnie to insza inszość. Ja rzadko noszę.

W tabelce jest typ budowy 1 - s, 2 - m, 3 - l. To takie bardzo ogólne.
Stary 2017-09-02, 13:52   #341
ansaria
Raczkowanie

Cytat:
Spodnie to insza inszość. Ja rzadko noszę.

W tabelce jest typ budowy 1 - s, 2 - m, 3 - l. To takie bardzo ogólne.
Mi wychodzi taki ślaczek pomiędzy s i m

Stary 2017-09-02, 13:54   #342
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez QueenOfHearts Pokaż wiadomość

czasem związek wpływa na masę;-)
Mój Tż mnie dokarmia, dużo jedzenia kupuje i ogólnie lubi jeść.
Muszę się pilnować przy nim.

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Oj,
a skąd te pomyje?
U mnie podobnie
Kupuje chipsy mówie ze nie jem a on chociaz jednego sprobój itp
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76821291]Staram sie jesc 3x dziennie, ale wieksze posilki, a nie 5x dziennie, a mniejsze. Zauwazylam, ze jak jem mniejsze, a czesciej, to w miedzy czasie chodze glodna, a jak zjem solidnie posilki, ale rzadziej to w przerwach jestem najedzona i nie podjadam.[/QUOTE]
Ja tez wole 3 razy dziennie a konkretnie
Cytat:
To prawda. To tak jak na Chodakowską naskoczyli że stawy się niszczą.

Ja uważam że jak ktoś lubi z nią ćwiczyć to niech ćwiczy. Ja np lubię włączyć jej trening Bikini. Jeju później z dwa dni mam zakwasy że ledwo chodzę ale lubię ten program i będę go ćwiczyć

Ja tam Ewke lubie, kiedys w miesiac duzo cm z nia zgubiłam
czekam az @ się skonczy i wracam do ćwiczen

Hej
W weekendy mniej mnie jest , bo staram sie odpocząć od kompa i spędzić czas z tż
Własnie poszedł na zakupy to weszłam

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-02, 14:04   #343
kocica27
Rozeznanie

Cytat:
Mi wychodzi taki ślaczek pomiędzy s i m

Czyli mniej więcej wiadomo, o co chodzi.
Stary 2017-09-02, 16:34   #344
rombek
Wtajemniczenie

Cześć,
Zaliczyłam już dzisiaj trening, a zaraz zaczynam grzeszenie, bo przychodzą znajomi na planszówki
Stary 2017-09-02, 16:46   #345
kocica27
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rombek Pokaż wiadomość
Cześć,
Zaliczyłam już dzisiaj trening, a zaraz zaczynam grzeszenie, bo przychodzą znajomi na planszówki
Saturday night. Niestety, ciężko gdzieś wyjść, czy kogoś zaprosić i nic nie zjeść... Też mam ten problem w weekendy, opycham się, ale staram się wybierać warzywa i więcej wtedy ćwiczyć.

Ja dzisiaj zrobiłam z synem plank challenge i przegrałam.
Stary 2017-09-02, 18:15   #346
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Przy tych wymiarach do 172cm, to chyba bym musiala 50kg wazyc xD

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
Saturday night. Niestety, ciężko gdzieś wyjść, czy kogoś zaprosić i nic nie zjeść... Też mam ten problem w weekendy, opycham się, ale staram się wybierać warzywa i więcej wtedy ćwiczyć.

a ile syn ma lat?;p
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-02, 18:24   #347
ansaria
Raczkowanie

Zgrzszyłam.. W sumie jeszcze nie, ale robię ciasto bezowe:P Normalnie dzisiaj miałam takiego lenia, w końcu z TŻ-tem się zebraliśmy, posprzątaliśmy i naszła mnie ochota na upichcenie czegoś:P Beza już w piekarniku, nie wiem kto to zje xD. Jutro chyba siostrę z mężem zaproszę, ale i tak będę chciała kawałek spróbować

Ogólnie w weekendy daję sobie i diecie trochę wolnego. W sensie nie obżeram się jak głupia, staram się w jakiejś granicy mieścić, ale sobie folguję.. Macie też takie mini cheat day-e?
Stary 2017-09-02, 18:55   #348
Konto usunięte

Cytat:
Macie też takie mini cheat day-e?
Mam. Ale u mnie one są groźne, bo są jak efekt domina. Jedna zła rzecz goni następną, dlatego muszę się pilnować. Np. wczoraj zjedliśmy wieczorem pizze, a dzisiaj pojechaliśmy z TŻ-et do centrum handlowego i dałam się namówić na ten wrap twister z KFC Jestem bardziej niż pewna, że gdybym wczoraj tej pizzy nie zjadła, to dzisiaj też bym wybrała coś bardziej dietetycznego. Nie zdarza mi się to jednak często - jakieś 2 gorsze dni (zazwyczaj pod rząd) raz na miesiąc, czy raz na dwa miesiące.

Byłam dzisiaj w H&M - czy wy też stwierdzacie, ze dużo gorzej wygląda się w lustrach w przebieralniach? To chyba to światło - podkreśla wszystko co możliwe. Rozebrałam się, nawet zrobiłam parę zdjęć No więc tak: na te dzisiejsze 54,5, i po tych 2,5 miesiącach chodzenia jak szalona, schudłam , bo widzę to gołym okiem. Wyszczuplały mi nogi, tyłek i brzuch. Natomiast nie poleciałam z ramion i biustu - dalej, u samiutkiej góry, jest mnie za dużo. Podejrzewam, że stamtąd poleci na ostatnim miejscu? Ze złych wiadomości, tyłek mi się lekko spłaszczył, a wcześniej miałam fajną, okrągłą pupę. Wnioski? Muszę zacząć ćwiczyć z Cindy, bo wtedy najlepiej wyglądałam - tak mega zdrowo i byłam gibka i wyglądałam na taką silną dziewczynę . Chodzenie/maszerowanie jest dobre na zrzucanie kilogramów, ale totalnie nie modeluję i nie wzmacnia sylwetki.
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-02, 18:57   #349
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rombek Pokaż wiadomość
Cześć,
O, w jakie planszówki gracie?
Cytat:

I to jest chyba najlepsze rozwiązanie przede wszystkim dla zdrowia psychicznego hehe
Cytat:
Zgrzszyłam.. W sumie jeszcze nie, ale robię ciasto bezowe:P Normalnie dzisiaj miałam takiego lenia, w końcu z TŻ-tem się zebraliśmy, posprzątaliśmy i naszła mnie ochota na upichcenie czegoś:P Beza już w piekarniku, nie wiem kto to zje xD. Jutro chyba siostrę z mężem zaproszę, ale i tak będę chciała kawałek spróbować

Ogólnie w weekendy daję sobie i diecie trochę wolnego. W sensie nie obżeram się jak głupia, staram się w jakiejś granicy mieścić, ale sobie folguję.. Macie też takie mini cheat day-e?
Też zazwyczaj w weekend mniej pilnuje diety np właśnie piję winko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-09-02, 19:02   #350
kocica27
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość

a ile syn ma lat?;p
9:d

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
Zgrzszyłam.. W sumie jeszcze nie, ale robię ciasto bezowe
Stary 2017-09-03, 06:44   #351
Mimiko
BAN stały

[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76824176]
A Twoj problem, mysle, ze moglyby rozwiązac częsciowo ubrania vintage Sylwetki kobiet sie zmienily w ostatnich 60 latach, ale dawniej wlasnie tak miały: wąziutkie talie i ladnie zarysowane biodra, jak Ty [/QUOTE]

Być może masz rację, ale niestety jestem typem leniwca, który na zakupy idzie do najbliższego centrum handlowego

[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76833881]Mam. Ale u mnie one są groźne, bo są jak efekt domina. Jedna zła rzecz goni następną, dlatego muszę się pilnować. Np. wczoraj zjedliśmy wieczorem pizze, a dzisiaj pojechaliśmy z TŻ-et do centrum handlowego i dałam się namówić na ten wrap twister z KFC Jestem bardziej niż pewna, że gdybym wczoraj tej pizzy nie zjadła, to dzisiaj też bym wybrała coś bardziej dietetycznego. Nie zdarza mi się to jednak często - jakieś 2 gorsze dni (zazwyczaj pod rząd) raz na miesiąc, czy raz na dwa miesiące.

Byłam dzisiaj w H&M - czy wy też stwierdzacie, ze dużo gorzej wygląda się w lustrach w przebieralniach? To chyba to światło - podkreśla wszystko co możliwe. Rozebrałam się, nawet zrobiłam parę zdjęć No więc tak: na te dzisiejsze 54,5, i po tych 2,5 miesiącach chodzenia jak szalona, schudłam , bo widzę to gołym okiem. Wyszczuplały mi nogi, tyłek i brzuch. Natomiast nie poleciałam z ramion i biustu - dalej, u samiutkiej góry, jest mnie za dużo. Podejrzewam, że stamtąd poleci na ostatnim miejscu? Ze złych wiadomości, tyłek mi się lekko spłaszczył, a wcześniej miałam fajną, okrągłą pupę. Wnioski? Muszę zacząć ćwiczyć z Cindy, bo wtedy najlepiej wyglądałam - tak mega zdrowo i byłam gibka i wyglądałam na taką silną dziewczynę . Chodzenie/maszerowanie jest dobre na zrzucanie kilogramów, ale totalnie nie modeluję i nie wzmacnia sylwetki.[/QUOTE]

Mam tak samo jeśli chodzi o cheat day! Jak pofolguję sobie jednego dnia to koniec, potrafię potem objadać się kilka dni pod rząd. I oczywiście dotyczy to tylko słodyczy, bo inne posiłki mnie tak nie kuszą. Dochodzę do wniosku, że jestem dziwna, bo potrafiłam zrezygnować z naleśników, pierogów, placuszków, klusek, słodkich napojów i fast foodów, a ze słodyczy nie mogę I wczoraj na tej imprezie rodzinnej było tyleeee jedzenia, a pani domu co chwilę dopytywała czy nie jem, bo mi nie smakuje, że wmusiłam w siebie o wiele za dużo

Nie znoszę przebieralni, bo naprawdę wyglądam w tym świetle źle i zastanawiam się czy po prostu to wina sklepów czy może ja na co dzień tak wyglądam Ale serio mam coś takiego, że w domu wyglądam lepiej, tj. podobam się sobie, a jak wyjdę gdzieś to już nie ma tak dobrze. Nie da się ukryć, że ćwiczenia dobrze wpływają na sylwetkę, jak się katowałam to też widziałam efekty.
Mimiko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-03, 07:35   #352
rombek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
O, w jakie planszówki gracie?

I to jest chyba najlepsze rozwiązanie przede wszystkim dla zdrowia psychicznego hehe

Też zazwyczaj w weekend mniej pilnuje diety np właśnie piję winko

Wczoraj było Dawno, dawno temu, Smallworld i Siedem Cudów
Stary 2017-09-03, 07:56   #353
kocica27
Rozeznanie

Cześć

Dzisiaj znowu brzydka pogoda. Chyba zrobię dywanówkę.
Stary 2017-09-03, 09:24   #354
MrsSeductive
Żona

Dzień dobry ja dziś znów w pracy na szczęście tylko 10h może uda mi się dziś pojeździć na rowerze stacjonarnym ale zobaczymy bo i tak bez życia jestem.

Pogoda kiepska.

Stary 2017-09-03, 09:39   #355
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mimiko Pokaż wiadomość
Nie znoszę przebieralni, bo naprawdę wyglądam w tym świetle źle i zastanawiam się czy po prostu to wina sklepów czy może ja na co dzień tak wyglądam Ale serio mam coś takiego, że w domu wyglądam lepiej, tj. podobam się sobie, a jak wyjdę gdzieś to już nie ma tak dobrze. Nie da się ukryć, że ćwiczenia dobrze wpływają na sylwetkę, jak się katowałam to też widziałam efekty.
To dobrze, ze nie jestem sama Też mi sie wydaje, ze w domu ta skóra ma zupelnie inny odcien i wygląda na jędrniejszą.

Ja dzisiaj spalam do 08:30, pije kawę. Sniadania jeszcze nie jadlam, ale zaraz sie zabieram. Kupilam wczoraj mrożone maliny w Piotrze i Pawle i platki owsiane, bo mi sie skonczyly. Pewnie smoothie zrobie z kefirem.

Pogoda, tak, kiepska. Nawet z domu sie nie chce wychodzic. Oglądam Sablewskiej Sposób na Modę Zawsze mnie ten program relaksuje. A dzisiaj Rolnik Szuka Zony, premiera nowego sezonu - ogląda któras?
Stary 2017-09-03, 09:59   #356
kocica27
Rozeznanie

Cytat:
Dzień dobry ja dziś znów w pracy na szczęście tylko 10h może uda mi się dziś pojeździć na rowerze stacjonarnym ale zobaczymy bo i tak bez życia jestem.

Pogoda kiepska.

To gdzie pracujesz, skoro niedziele masz zajęte?

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76839136]

Pogoda, tak, kiepska. Nawet z domu sie nie chce wychodzic. Oglądam Sablewskiej Sposób na Modę Zawsze mnie ten program relaksuje. A dzisiaj Rolnik Szuka Zony, premiera nowego sezonu - ogląda któras? [/QUOTE]

Moje ulubione programy telewizyjne to Wstydliwe choroby i Historie wielkiej wagi

Seriale to raczej z netu, bo w tv rzadko mają coś ciekawego.
Stary 2017-09-03, 10:00   #357
MrsSeductive
Żona

Cytat:
To gdzie pracujesz, skoro niedziele masz zajęte?

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Moje ulubione programy telewizyjne to Wstydliwe choroby i Historie wielkiej wagi

Seriale to raczej z netu, bo w tv rzadko mają coś ciekawego.
Galeria.

Stary 2017-09-03, 10:50   #358
Mimiko
BAN stały

[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76839136]To dobrze, ze nie jestem sama Też mi sie wydaje, ze w domu ta skóra ma zupelnie inny odcien i wygląda na jędrniejszą.

Ja dzisiaj spalam do 08:30, pije kawę. Sniadania jeszcze nie jadlam, ale zaraz sie zabieram. Kupilam wczoraj mrożone maliny w Piotrze i Pawle i platki owsiane, bo mi sie skonczyly. Pewnie smoothie zrobie z kefirem.

Pogoda, tak, kiepska. Nawet z domu sie nie chce wychodzic. Oglądam Sablewskiej Sposób na Modę Zawsze mnie ten program relaksuje. A dzisiaj Rolnik Szuka Zony, premiera nowego sezonu - ogląda któras? [/QUOTE]

Jestem rannym ptakiem, więc spanie do tej godziny jest mi obce. Zawsze wstaje po 6 i o 7 jem już śniadanie. Owsianka z malinami jest super, w ogóle z różnymi owocami smakuje super, ale jeszcze do niedawna nie tknęłabym owsianki. Zmieniło mi się odkąd gotuję ją na wodzie a nie na mleku.

Nie oglądam telewizji prawie wcale, chyba że jakiś sport. Filmy i seriale tylko z netu.
Mimiko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-03, 11:17   #359
kocica27
Rozeznanie

Cytat:
Galeria.

To w weekendy dzikie tłumy. Ja pracuje od poniedziałku do soboty i dzisiaj też wyjątkowo miałam 1h - jestem lektorem.
Stary 2017-09-03, 11:18   #360
MrsSeductive
Żona

Cytat:
To w weekendy dzikie tłumy. Ja pracuje od poniedziałku do soboty i dzisiaj też wyjątkowo miałam 1h - jestem lektorem.
Nie lubię ludzi którzy jak idioci krążą po galerii. Są nawet stali bywalcy.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości