![]() |
#331 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Cytat:
Nie chodze jeszcze do pracy, ale odliczam dni. Kasia idzie do żłobka w poniedziałek, a ja w nastepny do roboty. Normalnie niedobrze mi sie robi na samą mysl o tym. Dziewczynki cieszcie sie ze nie macie okresu, bo to przeciez cos okropnego. U mnie wszystko w diabli sie rozregulowalo, od 2 miesiecy mam tak, ze miske mozna by podstawiac i to prawie po dwa tygodnie. Ale to chyba przez tabletki, bo pierwsze opakowanie miałam wziąć od pierwszego dnia okresu, cos polecialo, wiec wzielam a tu znowu nic i okres dopiero przyszedl po 2 tygodniach a tabletki juz bralam bo myslalam, ze dzieki temu chociaz hormony mi sie unormuja. A tu jeszcze gorzej. Musze chyba znow sie wybrac do gina. Kiedys słyszalam o tych zastrzykach, ale moj gn stanowczo mi odradzil twierdzac, ze to strasznie wali w łeb, podobno nie mozna sie z kobietami dogadac, bo tak hormony buzuja. Ale nie wiem jak jest naprawde, bo osobiscie nie znam nikogo kto by to brał. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Rozeznanie
|
Iwonka nie wiem za bardzo co masz na mysli pisząc, że te zastrzyki "walą w łeb" ale mi naprawde nic nie wali, ale może ja nie jestem obiektywna
![]() Powiedzcie mi dziewczynki, czy kaszki z BoboVity można robić z mlekiem NAN. Bo nie wiem czy można mieszać produkty różnych firm. Właśnie dostałam wezwanie na komisje dla Lili, składaliśmy o dodatek pielęgnacyjny w związku z tym jej serduszkiem, mam nadzieję, że nie pojedziemy na darmo. I właśnie przydało by się to nowe echo serca, a tu jak strajk tak strajk ![]() Wreszcie mamy pogode. Słoneczko świeci, tylko teraz troche wieje. Ale wietrzymy się ostro. Oczywiście jak tylko odejdziemy z Pyzą od kompa. |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Wtajemniczenie
|
U nas tez pogoda dzisiaj sie poprawiła i własnie wrócilysmy ze spacerku
![]() Humbak ja tak robie mleko Nan a kaszki z BoboVity.
#334 |
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() Mam na imię Beata,mam prawie 25 lat ![]() Z miłą chęcią do Was dołączę (jeżeli mogę ![]() ![]()
Dla Ciebie córciu/syneczku wszystko co robię..... Każdy Twój wróg będzie zawsze moim wrogiem... Edytowane przez flerynka Czas edycji: 2006-06-08 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Wtajemniczenie
|
Witaj Flerynka, wspaniale, że do nas dołączyłaś
![]()
![]() |
#336 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#337 |
Rozeznanie
|
Witaj Flerynko, Nikolka prześliczna.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#338 |
Zadomowienie
|
Hej Flerynka,super,ze zaszczyciłas nasze progi he,he
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
U mnie pogoda w kratke, dlatego siedzimy w domq..Nudzi mi sie, choc prania mam w cholere, ale zabrac sie za nie nie moge..wole na wizazu poszperac
![]() Moj Szymuś skonczył dziś 5 miesiecy, tak sie zastanawiam ze chyba jest najstarszy co? bo juz sie pogubilam w tych datach... zdrowy, rezolutny chłopak i czesto ze mna obserwuje kandydatki na przyszła synową dla mamusi ![]() ![]() Jedne z aktualniejszych zdjec ![]() ![]() ![]() ![]() Synkowi mojemu dużo uśmiechu,by stał się promyczkiem słońca,świecącym bez końca ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Rozeznanie
|
Wszystkiego najlepszego dla Szymusia
![]() ![]() Na tym pierwszym zdjęciu robi taka sama śnieszna minę jak Lili. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
Moniu buziaczki dla Szuymusia
![]() ![]() Moja Agacia jest odrobinke strarsza bo 5 mcy skonczyla 5tego maja Mariko a skąd taka zmiana???????? Beatko witaj ale nas duzo.... teraz to juz nie wiem jak bede nadązyc... buziczki ![]()
#344 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak chciałam zorganizować wkrótce nasze spotkanko, bo cieplej ma być i Uskow chętnie by zjechała ze swoją słodką Antosią. A teraz ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() drugi urlop mam w pierwszej połowie lipca-wiec moze wtwedy.... buziaczki.... ![]() ps.tez chciałabym byc kiedys kwiatem...nawet pokrzywy ![]()
![]() |
#346 |
Wtajemniczenie
|
Flerynka witaj
![]() Moni@ dużo uśmiechu dla Szymonka ![]()
#347 |
Zadomowienie
|
Moni wszystkiego najlepszego dla Szymonka,niech rośnie nam kawaler zdrowiutko!
![]() Katesiu i dla Twojej Agaci też dużo buziaczków ![]() Jastin co u Ciebie bo zawsze byłas taka aktywna a dziś cisza. Ja również dzisiaj byłam cały dzień poza domem bo u nas pogoda przepiękna. Mojej Amelce ząbek się wyrzyna,także biedna marudzi,muszę jej kupić jutro żel. A jutro czeka nasz szczepienie,ciekawe jak moja kruszynka to zniesie. Dam jutro znać.Alien czyżbyś się zaszyła w wir obowiązków domowych? |
![]() ![]() |
![]() |
#348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
buziaczki dla Kasi i Ciebie ![]()
![]() |
#349 | |
Zadomowienie
|
U mnie też pogoda troche lepsza, ale to nie jest szczyt marzeń. Nadal jest wietrznie, więc pojechaliśmy dziś do teściowej samochodem, mimo że zawsze chodziliśmy na spacer z wózkiem. Ale Kasiek jeszcze troche ma katar i chciałabym żeby jej do piatku przeszło, bo mamy umówione szczepienie i chciałabym, żeby była calkowicie zdrowa, bo jeszcze bede potrzebowała zaświadczenia lekarskiego do żlobka. Mój TŻ wyjezdza w poniedziałek na 3 dni w delegację i to akurat teraz kiedy dziecko idzie pierwsze dni do żłoba. Nie wiem komu ja się będę wypłakiwać, jaka to ja nieszczesliwa.
Monia wszystkiego najcudowniejszego dla Szymonka. ![]() ![]() ![]() Cytat:
Dziewczynki a znacie kogos kto stosuje moze plastry antykoncepcyjne? Bo ja mam wrażenie że to działa na zasadzie nicorette jak sie chce rzucic palenie. Ale oczywiscie to tylko takie wyobrażenie, bo nie mam o tym fioletowego pojęcia. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
Iwonko czyli nicorette powoduje niechęc do papierosów (albo wspomaga niesięganie po fajki) a plastry anty- powoduja wstret do seksu?
![]() w sumie to sama jestem ciekawa jak to działa ![]()
#351 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale wczoraj przeczytałam w jednym z wątków, że dziewczyna chciała oddać dziecko do żlobka i nie było miejsc, to ja jak przeanalizowałam,że w sumie nie mam najgorszej sytuacji, bo przyjęli ją bez problemu, jeść jej dadzą, bo mają dietę mleczną, jest blisko i teściowa zadeklarowała się, ze jak tylko bedzie mogla to bedzie ją odbierac wczesniej lub jej córka, jak akurat obydwoje bedziemy pracowac. Dla Ciebie i Twoich pociech również moc całusów. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witam nową mamusie ![]() Moni@ wszystkiego dobrego dla Szymusia,spóźnione ale szczere ![]() Kochane zajrze później bo Wikunia siedzi mi na kolankach i strasznie sie wierci ![]() Buziaczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zadomowienie
|
Jastin tak też myślałam,że u Ciebie chyba awaria kompa lub neta. Zgadłam.
![]() Zajrzę do Was po szczepieniu i napiszę jak nam poszło i w ogóle podam wymiary mojej laseczki. A propo napiszcie dziewuszki wymiary chodzi mi o dł,wagę,obwód klatki piersiowej i główki w wieku 4,5 miesiąca. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
Nel mojej Wikuni tez sie ząbek wyrzyna marudzi w nocy i cały czas wkłada wszystko do buźki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
Flerynka odzywaj sie do nas i umieszczaj zdjęcia swoich pocieszek,napewno niejedna mamuśka tutaj chciałaby zobaczyc Twoje szkaraby
![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Przyczajenie
|
Cześć
![]() Dziękuję Wam za tak miłe powitanie!!!!!! Będę się starała jak najczęściej do Was zaglądać,na ile czas mi pozwoli ![]() Co do plasterków antykoncepcyjnych,to moja znajoma,oraz koleżanka mojej szwagierki używają i są bardzo zadowolone. Działają podobnie jak tabletki z tą różnicą że nie trzeba codziennie o nich pamiętać ![]() Tyle tylko,że są chyba dość drogie 50-60 zł miesięcznie |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Zadomowienie
|
Jastin ale świetne zdjęcie Wikusi,te w czapeczce,bomba.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
siemka!!!
Nel moja agacia jak miała 4,5 mca wazyła 7160, dł. ciała-69, obw.głowy 42,2, obw.kl.piers.-41.takze wielkosciowo bardzo podobna do Amelki (no moja troche grubsza ![]() buziaczki ![]()
#359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj robiłam jej porządki w szafie,ale ciuszków musiałam juz odłożyć,rośnie jak na drożdżach... Wszystkie ubranka w jakie sie teraz miesci to 74-bluzeczki,kaftaniki a pajace i śpiochy 68 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
Jastin ale nam dzieciaczki rosną...., ja pamietam jezcze jak dzis jak w szpitalu załozyłam małej 56-i wisiało na niej-a teraz 68 jeszcze wcisne (bo to zalezy od firmy-bo co firma to inna rozmiarówka) ale wyglada wtedy jak nabita kiszka
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.