![]() |
#331 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 3
Cytat:
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7895292 1]U mnie w 11 13 i 14tc wyglądała na dziewczynkę ale na tym etapie to się ocenia przez kąt wyrostka ![]() ![]() (pappa nie mówi nic w temacie płci) Oświeciło mnie, że nie wzięłam dzisiaj rano witaminek i teraz się poważnie zastanawiam czy efektem tego się dzisiaj wyśmienicie czuję ... już dzisiaj nie biorę, łyknę jutro i zobaczymy co będzie ![]() Jest szansa i dla mnie, pod warunkiem że dzieć będzie współpracował oczywiście 😉 Ofc chodziło mi o Nifty a nie o pappa 😂 ach ten budyń |
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7895292 1]U mnie w 11 13 i 14tc wyglądała na dziewczynkę ale na tym etapie to się ocenia przez kąt wyrostka ![]() ![]() (pappa nie mówi nic w temacie płci) Oświeciło mnie, że nie wzięłam dzisiaj rano witaminek i teraz się poważnie zastanawiam czy efektem tego się dzisiaj wyśmienicie czuję ... już dzisiaj nie biorę, łyknę jutro i zobaczymy co będzie ![]() ---------------- Natchniona rozważaniami nt. płci postanowiłam popatrzeć na moje foty z usg pod tym kątem i przeraziłam się, że coś tam dynda ![]() ![]() Wiesz co też mam podobne przemyślenia. Ostatnio Pani w aptece poleciła mi zamiennik pregny ( w domu okazało się że jednak to nie taki zamiennik no ale mam oddzielnie kwas foliowy metylowany więc luzik) ale dziś 30 min po połknięciu witamin....zrobiło mi się nie dobrze i poleciałam do wc. Sam zapach tych tabsów mnie dobija, więc chce wrócić do pregny i zobaczyć czy to nie sprawka przypadkiem tego zamiennika ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
Co tu taka cisza? 🤔
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam weekend pod znakiem podróży, załatwień i wizyt rodzinnych ale już ostatni goście się zabrali
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#336 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7893912 6]Heeeej obudziłam się dziś wyspana bez mdłości i bez bólu głowy! Taka koniunkcja w ciąży raczej mi się do tej pory nie zdarzyła 😉 Edzik gratuluje udanej wizyty i dziewczynki ! Mam szczerą nadzieję, że następne zwolnienie dostane chodzone i sobie kinowe zaległości ponadrabiamy, bo płacę za unlimited, a mnie tam nie widzieli od września. Muszę się rozruszać, gdzieś wyjść po trochę, bo od tego leżenia zrobiłam się rozlazłym kapciuchem 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] bo to tak właśnie jest, ja jak miałam zapierdziel w pracy to byłam mneij zmęczona niż jak nie było co robić ;/ mi tez się śnił chłopak, ze wyjeli mi na porodówce, i takie bardzo duże dziecko było i chłopak Cytat:
![]() ![]() mi znowu wszystko gorzkie w smaku ;/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
Hej 🌼
U mnie dzis wizyta bez usg na pewno bedzie. Chociaz dowiem sie co z moimi wynikami krwi i moczu. No i moze poznam termin usg polowkowego 😊 gin przyjmuje od 14 wiec popoludniu Wam dam znac co i jak. Przy okazji zapytam ja co na przeziebienie, bo cos mnie rozklada. Na razie daje rade bez lekow, ale nastepna wizyta za miesiac wiec lepiej podpytam. Jak kaszle to mnie tak dziwnie ciagnie u dolu brzucha, ale to pewnie normalne (?) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w poniedziałek
![]() U nas weekend w górach bardzo udany. Aż żal było wracać, zwłaszcza, że tam pełno śniegu i jakaś taka atmosfera świąteczna się zrobiła. Bardzo mi się nie chce w pracy siedzieć i wręcz marzę o L4. Dobra już kończę narzekać ![]() Kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() ![]()
#340 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry .
Witam Was po weekendzie ![]() U mnie dziś deszcz ze śniegiem ![]() ![]() ![]() Kciuki trzymam za wizyty - ja mam jutro i pojutrze - takie kombo - a połówkowe Groszku możesz mi wpisać jak Cię proszę na 6.12❤️ Miłego dnia Babeczki ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Kciuki za wizyty!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#342 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
Też jestem tego zdania
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#344 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja tak mam - jak mi się czasem kaszlnie lub kichnie mocno to dobrą minutę leżę bez ruchu, bo mam uczucie "naciągniętego" mięśnia i czekam aż przejdzie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przemyślałam sprawę i wzięłam na noc witaminy. Dzisiaj odpukać też jest ok. Może dopadł mnie ten słynny przyjemny drugi trymestr? Tak to ja mogę być w ciąży ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Do nas pojutrze przyjeżdża już teściowa, w czwartek wybywa mąż i zostawia nas we 2 do wtorku. Jest jakiś postęp bo teściowa zapowiedziała przez telefon, że nie ładuje samochodu pod korek żeby móc zabrać od nas trochę starych szmat i oryginalnych kieliszków ![]() Wczoraj nastąpił u nas przełom : mąż przemówił do brzucha! ![]() To chyba po tym jak pod prysznicem zobaczył, że delikatnie się zaokrągliłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Zadomowienie
|
Hej hej
![]() ![]() Weekend minął nie wiem kiedy...a dziś rano odslaniam rolety a tu biało... ![]() ![]() Ja dziś mam wolne i zamierzam jechać na mały shopping.. muszę kupić spodnie ciążowe w H&M i może jeszcze jakaś sukienkę ![]() Miłego dnia ! ![]() ![]()
#347 | ||
Zakorzenienie
|
Stokrotka mi na kaszel gin zleciła syrop dla ciężarnych aczkolwiek jest niesmaczny. Dość mocno czuć czosnek a w połączeniu z maliną smakuje ochydnie, bynajmniej dla mnie.
Są też tabletki z tej samej firmy,prenalen? Jakoś tak. W aptece będą widzieć o co Ci chodzi, A tak to herbatki z imbiru polecam z cytryną i miodem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
![]() W sobotę kino i kolacja ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#348 | |||
Zakorzenienie
|
Nie ma na co czekać w sumie - u mnie wizyta bez USG także ani foci nie będzie ani nic
![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
![]() Jedyne czego nie znoszę to taka przejściowa pogoda - padający deszcz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#349 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie 😚
Ja rano zaliczyłam laboratorium i spóźnilam się przez to do pracy. Ale to nic. Po południu mąż mi odbierze wyniki, a później po 16 gin. Ale jestem ciekawa co tam w środku jest 😈 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
Rybcia pokaz spodnie i sukienke
![]() Ja w sobote obeszlam mnostwo sklepow i nie znalazlam dla siebie nic ![]() Zaciskam kciuki za dzisiejsze wizyty!! ![]() Dzien dobry! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#351 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Zakorzenienie
|
Witam po weekendzie,
kciuki za wizyty ![]() Groszku wpisz mi wizytę 23.11. mam prenatalne na NFZ, dziwnie, bo wg mnie za późno ale ok, nie upierałam się, bo miałam to włąsciwe z certyfikatem u swojego gin, ale dzwoniłam do tej rejestratorki,ze chyba błąd jakiś powstał, ale upierała się ze ok, 14t 6 d będę miała, a wg mnie to do 14 ukończonego a tu idzie 15 tc no ale tak jak mówię nei kłóciłam się, a więc prawie w 16 tc wg NFZ mam usg prenatalne które trzeba zrobić do 14 tc ![]() Cytat:
![]() Patrze ze na święta już zaczne 21 tc już będzie widać brzuchy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edzik, udanych zakupow! 😘 Ja dzis mam w planach prasowanie, juz duzo nie zostalo 😎 i ogarniecie lazienki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#356 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#358 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uuu jaka oszczędność ![]() ![]() Ja wczoraj wieczorem prasowałam i szykowałam sobie ciuchy do pracy. Okazuje się, że te koszule, które mnie nie cisną, nie rozchodzą się na biuście itp wszystkie są jasne. Za to mam całe zero jasnych biustonoszy które by mnie nie cisnęły. Także czeka mnie zakup nowego. ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę wstawić drugie pranie i biorę się za ogarnięcie chałupy, bo zapuściła nam się trochę. Ja nie wiem jak to jest, że bałagan to się sam robi ale w drugą stronę to już nie bardzo ![]() U mnie na Święta dopiero 19 będzie ![]()
![]() |
#360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Dzień dobry ![]() ![]() Kladlam się z okropnym bólem głowy i z takim samym wstalam ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.