![]() |
#331 |
Raczkowanie
|
Dot.: kto się odważy pokazać w kostiumie??? :):)
no dobra.. to ja tez.
co prawda tylko góra, ale jak już będę miała zdjęcie to zaprezentuję również dół ![]() strój kupiony wczoraj w h&m bo niestety nigdzie indziej nic mi nie pasowała rozmiarowo. mam identyczny problem jak TY, tootsie. Czytając twój post normalnie czułam się jakbym to ja go pisała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#333 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jest to dla osob które maja cos do pokazania ![]() ![]() hihih... chodzi o piersiatka... a ty masz .. ![]() ![]() bardzo ladnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
Boże, jakie Wy macie figury
![]() Jak za dużo się wypraże na słoneczku i z główką bedzie coś nie tak to dodam moją fote ![]()
![]() |
#335 |
Wtajemniczenie
|
Mój z tamtego roku
![]() |
#337 |
Raczkowanie
|
malenka294 boski *_*
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
![]() ![]() ![]() P.S sa juz przeceny kostiumow? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bunny masz piękne, wielkie oczy ![]() EDIT: Przeczytałam mój post i chyba muszę dopisać, że nie mam na myśli nic innego poza Twoimi oczami znajdującymi się na twarzy ![]() Bez dwuznaczności proszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Raczkowanie
|
Ojojoj niezle dżagi z WAs Dziewczynki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Co prawda wybór był naprawdę mały (wszystko już powybierane :P) ,ale komponując bikini nie od pary można było uzyskać naprawdę świetny efekt, tym bardziej, że w tym sezonie modne sa właśnie nieskompletowane stroje ![]() A przecen nie widziałam. Chociaż w planet sport widziałam strój za 130 zł po przecenie ze 160. Więc może coś znajdziesz, ale na pewno nie w H&M |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#343 |
Zadomowienie
|
N4ti nie sądzę, by to wyglądało korzystnie. Lepiej kup majtki brązowe lub różowe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Zadomowienie
|
Z tego co wiem majtki dobierać można także w Reserved, C&A, Calzedonii.. może znajdziesz coś na allegro? czasem sprzedają osobno
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyno, czy Ty nie widzisz, że można Ci wszystkie żebra policzyć? Że masz wystający obojczyk? Że zamiast ramion i rąk masz kości! A zamiast nóg - dwa patyki?! Sorry, ale jak dla mnie to jest anoreksja... [pamiętam Cię - Twoje wypowiedzi - sprzed paru miesięcy... miałam inny nick "wpierałyśmy" się na forum fitness... ale nie miałam pojęcia jak wyglądasz, nie wiedziałam, że jesteś tak wychudzona...] Czy Twój organizm jeszcze normalnie funkcjonuje? Ile Ty ważysz...? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
BAN stały
|
Anoreksja? Nie każda szczupła kobieta, nawet bardzo, musi być chora.
Chyba jesteś troche nietolerancyjna, a może nawet zazdrosna no i przede wszytskich wulgarna (skoro nawet na forum nie potrafisz się powstrzymać od niecenzuralnych słów). Być może ciężko, ci w to uwierzyć, ale niektóre dziewczyny po prostu od urodzenia mają taki typ budowy i taką przemianę materii, że po prostu są i będą szczupłe. A takim jak ty, pozostaje tylko zazdrośc, ukryta pod płaszczykiem takich właśnie wypowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Raczkowanie
|
Stellios, przeciez N4ti napisala, ze chciala nieco schudnac, a loneliness nie wspomina przeciez o tym ze kazda szczupla dziewczyna jest chora, wiec nie wiem o czym mowisz LMFAO
![]() |
#349 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=stellios]Anoreksja? Nie każda szczupła kobieta, nawet bardzo, musi być chora.
Chyba jesteś troche nietolerancyjna, a może nawet zazdrosna no i przede wszytskich wulgarna (skoro nawet na forum nie potrafisz się powstrzymać od niecenzuralnych słów). Być może ciężko, ci w to uwierzyć, ale niektóre dziewczyny po prostu od urodzenia mają taki typ budowy i taką przemianę materii, że po prostu są i będą szczupłe. A takim jak ty, pozostaje tylko zazdrośc, ukryta pod płaszczykiem takich właśnie wypowiedzi.[/QUOTE Moze neandertalczyk ze mnie ale nie doszukalam sie niecenzuralnych slow w wypowiedzi Loneliness. Fakt, bezposrednio ale jak to mowia prawda w oczy kole.. Nie wiem czy doczytalas, Stellios, ze owa Wizazanka sie odchudzala... cale 5kg (podobno). Duzo to nie jest ale przy tak szczuplej budowie chyba zbedne.. Jak dla mnie zdjecia sa malo apetyczne cenzuralnie sie wyrazajac. Forum jest po to by wyrazac wlasne zdanie i nie polega ono na wzajemnym tzw. "slodzeniu". Decydujac sie na uczestniczenie w Forum powinnismy byc rowniez przygotowani na krytyke a ta bywa rowniez konstruktywna o ile nie widzimy i odbieramy jej zbyt zgryzliwie..
Two hearts are beating together I'm in love.... ![]() Edytowane przez emurulez77 Czas edycji: 2006-07-07 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Wtajemniczenie
|
Nie rozumiem czemu chudość jest krytykowana, a grubość nie. Nie mam do zarzucenia nic dziewczynom mającym kobiece kształty, ale czemu to nie działa w drugą stronę? Dziewczyna chciała schudnąć to schudła, nikt nie napada na nikogo za nadwagę. Skoro komuś się podobają bujniejsze kształty, komuś mogą się podobać chude.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#352 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A swoją drogą ślicznie wszystkie wyglądacie w kostiumikach, chociaż nie wszystkie kostiumy tak samo bardzo mi się podobają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 |
Zadomowienie
|
o wlasnie, jesli dziewczyna ejst chuda to sie ja krytykuje, mowi sie ze zaraz wpadnie w anoreksje/bulimie [ o ile ejszcze tego problemu nie ma], ze wyglada "nieapetycznie" ze jest taka i siaka. a jak dziewczyna jest grubsza to sie jej wlasnie słodzi, oh alez ty masz kobiece ksztalty, oh nie martw sie swietnie wygladasz, masz ladne piersi duze [nie wspomina sie o duzej reszcie] ITP ITD. nie mowie akurat o tym watku bo tu jak widzialam byly same szczuple dziewczyny i nalezace do tych normalnych, ale mowie ogolem.zawsze tak jest. ja uwazam ze nie mozna oceniac po sobie ze sie tak wyraze a dokladnie chodzi mi o to ze jesli widzimy duzo chudsza dziewczyne od siebie i tak jak u Nati, widac jej były żeberka i kości tez , to odrazu wielki szok, o boze boze jak to mozliwe, istna anoreksja. wezmy lepiej pod uwage ze nie kazdy ma taka budowe jak MY i to ze MY nie ebdziemy nigdy tak chude to nie powod by czepiac sie itd. chcialam o tym powiedziec, bo znam niejedna taka osobe [m.in moja mame] ktore maja po prostu taka budowe, ze widac wszystkie ksoci itd. moja mama starala sie zgrubnac jadla duzo i co? i nic, zgrubla owszem tu i owdzie troszke ale kosci nadal wystawaly w roznych miejsach, bo tak po prostu ma.
![]() |
#355 |
Zadomowienie
|
Tak Mysia_, to jest prawda, ale nijak to się ma do tematu, ponieważ Twoja mama chciała przytyć, a N4ti się odchudzała. Jest różnica? Jest. Ja się nie czepiam, każdy robi co chce.. i nic na to nie poradzimy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Zadomowienie
|
Tak nie na temat-Milky_quartz: sliczny masz podpis....
![]() |
#357 |
Rozeznanie
|
Przepraszam, jeśli moje słowa kogoś uraziły i bynajmniej nie jest to zazdrość [stellios!!!].
Pisałam o tym na forum 'dietetyka', ale napiszę jeszcze raz. Parę miesięcy temu, a nawet parenaście, byłam zarejestrowana na Wizażu pod innym nickiem. Udzielałam się głównie na forum fitness. Zmieniałam swoje nawyki żywieniowe. Zdrowe odżywianie, itp. I miałam kontakt z N4ti! Z tego, co pamiętam, to zmieniałyśmy w sposobie odżywiania te same rzeczy. Schudłam 4 kg [a i tak wyglądałam 'grubiej' niż N4ti!!!]. I wylądowałam w szpitalu. Fajnie, nie? Zdrowe odżywianie. I, delikatnie mówiąc, troszkę mi się zdrowie spieprzyło, organizm źle funkcjonował. Konsekencje odczuwam do dziś, choć już przytyłam, itp. I co, mam być zazdrosna? Przepraszam, chciałam dobrze. Skoro widzę, że dziewczyna popełnia identyczne błędy,jak ja, albo nawet jeszcze gorsze, to chciałam jej zaoszczędzić choroby, łez, spieprzonych kilku miesięcy/lat/życia, szpitali, problemów, stresu rodziny... Czy to źle? Ech... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
widze ze jak mnie nie bylo rozwinela sie jakas dyskusja.
Nie nie jestem chora, jesli chodzi o moje wystajace zebra i kosci to zawsze bylam taka koscista od bioder w gore. Nie mowie juz o tym ze mam jakas chorobe jesli chodzi o zebra ale to na tle...hmm ortopedycznym? Mam tez krzywy kregoslup. loneliness tak tak zmienilam w sposobnie odzywiania pewne skladniki, odstawilam ser zolty itp, do tego cwiczylam i zgubilam 5 kg. Teraz jem nadal normalnie, nawet nie odmawiam sobie jedzenia po 19 ale poprawila mi sie przemiana materii. pewnie dlatego nie moge znow nabrac masy. Ja sie nie glodzilam bo jadlam wszystko normalnie procz kilku skladnikow. Nie mam anoreksji, waze 54 kg na 173 cm wzrostu waga jest normalna.
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() Edytowane przez Divine18 Czas edycji: 2007-05-09 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Będąc w szpitalu poznałam wiele anorektyczek... Nie twierdzę, że Ty jesteś chora, ale na pewno jesteś w grupie podwyższonego ryzyka ![]() 54kg to dobra waga przy 164cm wzrostu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:06.