![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy wrześniowe 2018 ❤
Ja poki co mam wrazenie takiego totalnego przejedzenia, ale takiego na etapie rzygnac teraz czy za 5 minut
![]() ![]() PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Drocia jak tam się czujesz ? Jak plamienia ?
Ja dostałam wczoraj antybiotyk i dietę na najbliższe tygodnie odpowiednia do antybiotykoterapii - śmiałam się do doktorki ze jak najda mnie to cała dieta nie będzie miała znaczenia ![]() Ale będę próbować bo narazie mogę jeść normalnie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#333 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
Dziś u nas pobudka o 5.20. Wstałam, idę do Małej, a ona swoim językiem (ale w miarę wyraźnie) :
- a gdzie tatuś? - tatuś śpi - aa aa a? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Caly czas sie cos maze ![]() Ale za to nie mam wstretu na lodowke i jedzenie, gdyby nie to, ze caly czas czuje sie najedzona ![]() PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Wtajemniczenie
|
Witaj ![]() Ja chyba od przyszłego tygodnia - przynajmniej na jakiś czas - będę szła na zwolnienie ![]() Zastanawiam się teraz, co ja będę tyle czasu w domu robić heh ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#338 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() 1 ciąża ![]() ![]() ![]() No i w przyszłym miesiącu, oboje z mężem kończymy 28 lat ![]() Edytowane przez izk_a Czas edycji: 2018-01-20 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostanie 2 miesiące też się dają we znaki Koniec końców i tak wszystko wynagrodzi. Trzymajcie się zdrowo i wesoło ![]() Aż do września Będę zaglądać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam w klubie bo ja od wtorku idę na zwolnienie, przynajmniej tak myślę bo w poniedziałek mam wizytę u ginekologa a ze względu na pracę w żłobku na pewno dostanę zwolnienie lekarskie. No i tu jest właśnie kwestia najważniejsza bo też nie wiem co będę w tym czasie robić ![]()
![]() |
#341 | |
Wtajemniczenie
|
Mamy wrześniowe 2018 ❤
Cytat:
Ja sobie dzisiaj kupiłam trochę muliny, kanwę i śliczny wzór z małym słonikiem, jak już będę się bardzo nudzić to wyszyję ją i powiesimy w pokoju dla maleństwa ![]() Książki też powyciągam, uwielbiam czytać, a jakoś nigdy nie mam na to czasu. Jak będziesz czytać coś fajnego - byle nie fantasy - to podrzuć tytuł ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy wrześniowe 2018
![]()
Hej witam w tygodniu 4+2. Beta w piątek zrobiona z wynikiem 170. Jeszcze nie byłam u lekarza mszę się dopiero zapisać ale termin będzie około 27.09
Dziewczyny kiedy chcecie powiedzieć dziadkom / w pracy?? Mój mąż chciał od razu ale mu nie kazałam się jeszcze chwalić. Ja na pewno chce najpierw pogadać z lekarzem czy wszystko jest ok. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez Heledore Czas edycji: 2018-01-20 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Innym powoli zaczniemy mówić po lekarzu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez izk_a Czas edycji: 2018-01-20 o 17:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#346 |
❤ bee happy ❤
|
![]()
Pomylka
![]()
Edytowane przez Dorotti666 Czas edycji: 2018-01-20 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#347 | ||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Byłam dzisiaj na zakupach i kupiłam dwie pary spodni ciążowych, w końcu mam w czym chodzić ![]() Poli zdrowiej szybko ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Rodzicom powiedzieliśmy w Święta ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
Yyy... To jak u Was w 4 tyg bety po 80 troche to jak u mnie moglo byc 1000 i tez 4 tydzien?
![]() PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
O hej!
![]() dziewczynom jeszcze nie pisałam, czekam na potwierdzenie lekarza ![]() O to całkiem podobnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
![]()
czwartek
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Drocia, takie są widełki moja beta w 3+5tc czyli 4tc wyniosła 1131, a po 48h 2984 ![]() To wszystko zależy od tego kiedy była Owulacja, kiedy doszło do zagnieżdżania itp ![]() Kazdy wynik bety u każdej kobiety jest inny, najważniejszy jest przyrost i nie wolno ich porównywać ![]() Życzę wam spokojnych i nudnych ciąż ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2018-01-20 o 18:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję i wzajemnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale dziękuję za zainteresowanie. Zastanawiam się, gdzie zlikwidować ten podpis ![]() Jeśli chodzi o inne tematy, które poruszacie. Mam 35 lat więc mi też możecie mówić Pani Matko ![]() Z objawów to mam senność i smaki na fast food ( cheesburger rządzi). Reszta w sumie spoko. Plus mam powiększony brzuch, chociaż to jeszcze nie brzuch ciążowy i jutro jadę sobie kupić do h&m jakieś ciążowe spodnie. W poprzedniej ciąży przetestowałam kilka firm i h&m ma najlepsze jeansy na ciążę. Później je sprzedałam a dobrą kasę w stanie nienaruszonym.
![]() ![]() |
![]() |
#360 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() ja się czujecoraz lepiej ale nadal słaba, bylismy dzis z Sara u lekarza bo ona znow tez ma pogorszenie i ma siedzeic ze mna w domu caly tydzien ![]() Cytat:
![]() w domu jest masa rzeczy do roboty (np odpoczywanie ![]() a tak poważnie możesz się rozwinąć kulinarnie, zrobić sobie ogródek domowy z ziółek, kupić sobie tą książkę co się prowadzi notatki w ciaży (dobrze żem sobie przypomniała ![]() potem jak minie 1 trymestr możesz zacząć powoli trenować ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() zresztą z tymi mdłościami też było spoko -to był wtedy jedyny probelmik :P Tul tego swojego maluszka <3 Cytat:
W pracy w 1 ciąży powiedziałam na team meetingu, że odchodze za kilka miesięcy do nowej pracy, że otwieram własną działalnosć i będę głównie w domu pracować, i że muszę się totalnie przebranżowić. No i co poniektórzy nie załapali ale kilka osób się domyślało przez mój nagły wstręt do kawy. Rodzicom i teściom dałam malutkie ubranka te niedrapki i czapeczke z pepco i powiedziałam, że będą mogli nam niedługo dużo takich ubranek kupować. Tym razem nie mam pomysłów ![]() Cytat:
![]() a dwa - niektórym o wiele szybciej przemyka jajeczko do macicy i szybciej trwa ten proces zagnieżdzania, a innym dłużej, beta zaczyna się wydzielać 24 h (chyba) po zapłodnieniu - a zakres podawany jest między (jeśli mnie pamięć nie myli) 4-12 dni? coś takiego, więc Tobie komórka zapłodniona mogła wyskoczyć z jajowodu w tempie ekspresowym a moja się guzdrała ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
![]() H&M spodnie ciążowe to najwspanialsza rzecz na swiecie ! ja w 1 ciazy kupilam uzywane i Kocham je calym sercem i czekam az w nie wskocze ![]() I chyba dokupie sobie, zresztą plan mam taki - to moja ostatnia ciąża :P troszke sobei pofolguje i kupie sobie troszke ubran ciazowych ![]() OBJAWY CIAZOWE pachnie mi jedzenie ![]() ![]() mąż kupił sobie mrożoną pizze, wyszłam od małej z pokoju bo ją usypiałam i mówię do niego: och ale pięknie pachnie Twoja pizza, a on do mnie mówi, że jeszcze jej do piekarnika nie włożył ![]() ahahah - faktycznie - piekarnik się nagrzewał ale pusty, coś się przypaliło na blaszce i śmierdziało (według męża) a mi mega pachniało. Potem obrałam wielkiego zmutowanego granata i jesu jakie to pyszne jakie to wspaniale przepyszne. No a z racji diety antybiotykowej to nie mogę mięsa a tak mi pieknie ono pachnie i tak bym zjadła ![]() nie miałam tak w 1 ciąży - boziu trzymajcie kciuki by to oznaczało, że ta ciaża będzie inna i nie będzie w ogóle mdłosci ![]()
![]() 21 tc ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Polinezyjka Czas edycji: 2018-01-20 o 21:09 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.