Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-01-10, 06:31   #331
pacia91
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III

pajeczyna urocze te buty będą w sam raz jak się zrobi ciepło

Te pękające 'bańki' w brzuchu to też gazy mi się wczoraj wydawało, że chyba coś poczułam ale nie jestem pewna właśnie przez te wzdęcia i wewnętrzne gazy mogłam coś pomylić. Próbowałam później się skupić tylko na odczuwaniu ruchów ale nic szczególnego się nie wydarzyło.

Chyba będę musiała iść do laryngologa, codziennie katar i zatykające się od niego uszy. Już w lecie jak robiłam TK głowy to mi wyszedł stan zapalny ale oczywiście olałam sprawę i teraz się to za mną ciągnie Zastanawiam się czy brać ten wynik TK do lekarza skoro jest sprzed kilku miesięcy Robiłam go z powodu omdleń a przy okazji w opisie wspomnieli o stanie zapalnym śluzówki nosa no i w morfologii mi zawsze wychodzi stan zapalny tzn. podwyższone limfocyty. Tylko z kolei czy lekarz mi teraz coś poradzi w ciąży pewnie antybiotyk będzie chciał dać.
Stary 2018-01-10, 07:37   #332
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marmoladkazjablka Pokaż wiadomość
Żeby nie było to nie było jakieś przypadkowe trzęsienie i mój gin nie jest wariatem, ale sprawdzał jakieś więzadła w ten sposób i czy spojenie łonowe się nie rozchodzi (?) chyba dobrze pamiętam
Właśnie chciałam zapytać, czy to nie przypadkiem spojenie

Co do wzdęć itp., to ja rano też mam brzuch mniejszy, a wieczorem dużo większy, ale to i bez ciąży było
Za to tak śmiesznie mi rośnie i nie mam takiej piłki na dole jak Wy, a już pod biustem mi się zaczyna, tak jakby macica już wszystko zaczęła przesuwać do góry. Ale w pierwszej ciąży miałam identycznie,
z resztą na brzuchu sporo kg sprzed ciąży miałam, więc nie oczekuję piłeczki

Zgagi odpukać nie mam i nie miałam (a córka urodziła się kudłacz ), ale dziś nie spałam ponad 2h, bo tak mnie kaszel męczył

Któraś z Was pisała o bólu krocza (przepraszam za brak nicka, częściowo czytałam wczoraj, częściowo w nocy, i nie zostało mi cytowanie ). Ja czasem mam ból/kłucie, lekarz ostatnio sprawdzał mi szyjkę ale było 47mm, więc ok. Kazał też zrobić posiew bo może jakaś bakteria. Tego kłucia już nie mam, ale za to w ostatnich dniach jak kaszlałam na siedząco (zwłaszcza w samochodzie), to normalnie uczucie jakby zaraz mi coś miało wypaść Aż nie wiem, jak o tym pogadać z gin
Wyśle mnie to psychiatryka

---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ----------

Cytat:
Napisane przez pacia91 Pokaż wiadomość
Chyba będę musiała iść do laryngologa, codziennie katar i zatykające się od niego uszy. Już w lecie jak robiłam TK głowy to mi wyszedł stan zapalny ale oczywiście olałam sprawę i teraz się to za mną ciągnie Zastanawiam się czy brać ten wynik TK do lekarza skoro jest sprzed kilku miesięcy Robiłam go z powodu omdleń a przy okazji w opisie wspomnieli o stanie zapalnym śluzówki nosa no i w morfologii mi zawsze wychodzi stan zapalny tzn. podwyższone limfocyty. Tylko z kolei czy lekarz mi teraz coś poradzi w ciąży pewnie antybiotyk będzie chciał dać.
Pamiętaj, że muszą Cię przyjąć w przeciągu tygodnia

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ----------

Aaa, oglądałam wczoraj uwagę
Na koniec powiedziałam mężowi, że gdzieś cały czas marzy mi się spróbować VBAC, ale po takich historiach to mam ochotę ten naturalny rzucić w cho**rę i po prostu umówić się na cc

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Edytowane przez aaby
Czas edycji: 2018-01-10 o 07:35
aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 07:44   #333
pacia91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Pamiętaj, że muszą Cię przyjąć w przeciągu tygodnia
Pamiętam o tym ale i tak korzystam z Luxmedu, wizytę mam dzisiaj. Akurat dzisiaj też mam czystość pochwy i udało mi się tak umówić, że wizytę mam jedna po drugiej tylko w innym budynku - na szczęście są obok siebie
Jakbym miała czekać na NFZ to chyba bym umarła bo dzisiaj katar to mam dosłownie wszędzie, w zatokach, nosie i gardle i jestem półgłucha
Stary 2018-01-10, 09:00   #334
weIka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pajeczyna Pokaż wiadomość
Gazy sa na zewnatrz, a wzdecia to powietrze w jelitach, tak ze nie bedac w ciazy wyglada sie jak w ciazy i boli podbrzusze

Bylam wlasnie w kinie i tylko na chwile przed weszlam z mama do Heavy Duty, zerknac na jakies buty, tak w ramach atrakcji i zabicia czasu w oczekiwaniu na film i .. obie wyszlysmy z butami Ale no zrozumcie, byla promocja na Conversy i kosztowaly 99zl Załącznik 7385216

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
W sumie jak to tak rpzeczytałam jak napisałaś, to jest to więcej jak logiczne, co jest co

Śliczneeee! Też bym brała
weIka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 09:36   #335
Guerka
Wtajemniczenie

Dzień dobry Dziewczyny kciuki juz zaciśnięte za wszystkie wizyty i UP czekamy na relacje

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Stary 2018-01-10, 09:40   #336
pajeczyna
Zadomowienie

Aha, i zapisałam się na UP, 13.02. Trochę późno, bo 21+5, ale wcześniej było miejsce tylko na 21:20 i stwierdziłam, że mi się nie spieszy
pajeczyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 09:48   #337
tanzanka
Zadomowienie

Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III

Pajeczyna super conversy, bardzo słusznie, że kupiłaś
za wizyty! Czekamy na wieści!

Ja byłam dziś na tej czystości pochwy, u położnej oczywiście. Kochana taka, zmierzyła mi wszystko, podłączyła do sprzętu i naprawdę długo słuchałam bijącego jak dzwon ❤️ prawie się popłakałam, bo jak każda już zaczynam schizować- ruchów nie czuje, od wizyty minęło kupę czasu. Na koniec, a rozmawiałyśmy długo, dała mi wór próbek i nie wiem czego jeszcze, sprawdzę w domu. Byłam też na krwi i wszystko tak genialnie od ręki dobry dzion

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez tanzanka
Czas edycji: 2018-01-10 o 09:49
tanzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 09:48   #338
lina84
Rozeznanie

Witam, również 3mam kciuki za dzisiejsze wizyty, ja idę w piątek.

lina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 09:49   #339
aaby
Zakorzenienie

Ach, zapomniałam, że mamy zaktualizowaną listę wizyt
Kciuki za wszystkie dzisiejsze!

pajeczyna, gin u którego byłam na usg w 13tc powiedział, że połówkowe warto robić właśnie w 22-24tc, bo koło 20tc nie widać jeszcze wszystkich ewentualnych nieprawidłowości serduszka

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2018-01-10, 10:00   #340
Rosalyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frik frik Pokaż wiadomość
Piateczka ��
Ja też jestem z 83, a dokładniej maj, a Ty? ��

Ja kwiecień! Zatem jaka najstarsza mama na wątku będę lać za oglądanie takich programów jak uwaga!
Cytat:
Napisane przez tanzanka Pokaż wiadomość
Rosalyn Siostro!!! Też uwielbiam piec drożdżowe, a jeść... mmm poezja!
Biedny TZ
taaak, zwłaszcza jeść!!
Cytat:
rany, szacun za taka przemiane! Jestem pod wrazeniem, na pewno wiele pracy Cie to kosztowalo.

Bylam wlasnie w kinie i tylko na chwile przed weszlam z mama do Heavy Duty, zerknac na jakies buty, tak w ramach atrakcji i zabicia czasu w oczekiwaniu na film i .. obie wyszlysmy z butami Ale no zrozumcie, byla promocja na Conversy i kosztowaly 99zl Załącznik 7385216

Dzięki! Była to ogólna zmiana stylu zycia, która na szczęcie została mi do dziś więc pełen sukces.
Trampeczki piękne! Jeszcze jakiś fajny wózek do tego w pastelowych kolorach i będziesz stylową mamą

Edytowane przez Rosalyn
Czas edycji: 2018-01-10 o 10:03
Rosalyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 10:28   #341
karolinka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rosalyn Pokaż wiadomość
Najlepiej chyba jakieś lokalne serwisy. Lub można skorzystać z pomocy pośrednika ale to pewnie nie bardzo Ci odpowiada
Właśnie pośrednik średnio mi pasuje...
Tzn ogłoszenia u niektórych można wstawić za darmo ale jak się sprzeda to bierze sobie jakas prowizje, raczej niemała... a my obecnie bardzo liczymy się z pieniedzmi...

Cytat:
Napisane przez agugus90 Pokaż wiadomość
Karolinka, może Gumtree, otodom, gratka. Jak rodzice sprzedawali, to pośrednicy widząc ogłoszenie w Internecie się zgłaszali z prośbą czy mogą dorzucić do swojej bazy, a w momencie sprzedaży mieszkania z ich pośrednictwa koszt miał pokryć tylko kupujący a nie oni.
O skoro taka opcja to niezle...

Cytat:
Któraś z mam kupowała ciuszki w Lidlu? Dziś w moim było dużo body kopertowe za 10zł z bio bawełny i nie wiem czy to fajne?
Ja miałam kilka ciuszków z Lidla dla dziecka, marka Lupilu.
Fajne cenowo i jakosciowo

karolinka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 10:31   #342
Natus276
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki! Była to ogólna zmiana stylu zycia, która na szczęcie została mi do dziś więc pełen sukces.
Trampeczki piękne! Jeszcze jakiś fajny wózek do tego w pastelowych kolorach i będziesz stylową mamą
Podziwiam zawsze takie osoby bardzo 😊 po ciąży to chyba będę miała z 50 kg do zrzucenia żeby do jakieś normalnej wagi dojść...

Kciuki dzisiaj za wizyty

6.09.2014 -
Natus276 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 11:08   #343
pacia91
Wtajemniczenie

Cytat:
Pajeczyna super conversy, bardzo słusznie, że kupiłaś
za wizyty! Czekamy na wieści!

Ja byłam dziś na tej czystości pochwy, u położnej oczywiście. Kochana taka, zmierzyła mi wszystko, podłączyła do sprzętu i naprawdę długo słuchałam bijącego jak dzwon ❤️ prawie się popłakałam, bo jak każda już zaczynam schizować- ruchów nie czuje, od wizyty minęło kupę czasu. Na koniec, a rozmawiałyśmy długo, dała mi wór próbek i nie wiem czego jeszcze, sprawdzę w domu. Byłam też na krwi i wszystko tak genialnie od ręki dobry dzion

Też dzisiaj idę na czystość pochwy i jakbym trafiła na taką super położną to bym była bardzo zadowolona ale to pewnie moje pobożne życzenia

Cytat:
Napisane przez karolinka86 Pokaż wiadomość
Ja miałam kilka ciuszków z Lidla dla dziecka, marka Lupilu.
Fajne cenowo i jakosciowo
Mam zamiar dzisiaj iść na zakupy do Lidla to jak będzie coś fajnego to wezmę chociaż w tym miesiącu to będę się liczyć z każdym groszem...
Stary 2018-01-10, 11:11   #344
pajeczyna
Zadomowienie

Cytat:
Ach, zapomniałam, że mamy zaktualizowaną listę wizyt
Kciuki za wszystkie dzisiejsze!

pajeczyna, gin u którego byłam na usg w 13tc powiedział, że połówkowe warto robić właśnie w 22-24tc, bo koło 20tc nie widać jeszcze wszystkich ewentualnych nieprawidłowości serduszka
O dzięki za tę wiadomość prosto ze źródła. Niby wiem, że później lepiej, ale nie byłam pewna czy to już nie za późno. W takim razie będę spokojniejsza

Cytat:
Dzięki dziewczyny mam mniejsze wyrzuty sumienia i teraz czekam na wiosnę żeby w nich poskakać Właśnie ten wózek który chcemy kupić produkują w mało pastelowych kolorach i co ja teraz zrobię, nie będzie pasował do trampeczek?!
Jeśli się zdecydujemy na ten konkretny model to nie wiem który kolor wybrać. Te dwa które nam się podobają to te dolne - granat i seledynowy. Boję się że ten drugi nam się szybko znudzi plus zimą chodzimy głównie w czarnych i szarych rzeczach i chyba nam będzie średnio pasował :P Z drugiej strony granatowy jest też bardziej praktyczny. Mam też pomysł, żeby kupić seledynową gondolę na ten pierwszy okres letni, a spacerówkę już granatową. Jak sądzicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bumbleride indie.jpg (73,8 KB, 46 załadowań)
pajeczyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 11:25   #345
tanzanka
Zadomowienie

A ja słyszałam, że tak po środku to optymalnie że potem jak coś to jeszcze można zrobić dodatkowe, a takie większe dziecię ciężej się bada ;/ ?
Pajeczyna weselszy seledynowy
Pacia trzymam kciuki żeby też była super

tanzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 11:28   #346
_annika_
Zadomowienie

Cytat:
O dzięki za tę wiadomość prosto ze źródła. Niby wiem, że później lepiej, ale nie byłam pewna czy to już nie za późno. W takim razie będę spokojniejsza

Dzięki dziewczyny mam mniejsze wyrzuty sumienia i teraz czekam na wiosnę żeby w nich poskakać Właśnie ten wózek który chcemy kupić produkują w mało pastelowych kolorach i co ja teraz zrobię, nie będzie pasował do trampeczek?!
Jeśli się zdecydujemy na ten konkretny model to nie wiem który kolor wybrać. Te dwa które nam się podobają to te dolne - granat i seledynowy. Boję się że ten drugi nam się szybko znudzi plus zimą chodzimy głównie w czarnych i szarych rzeczach i chyba nam będzie średnio pasował :P Z drugiej strony granatowy jest też bardziej praktyczny. Mam też pomysł, żeby kupić seledynową gondolę na ten pierwszy okres letni, a spacerówkę już granatową. Jak sądzicie?
Ja bym brała granat. Co do gondoli to na pewno ci będzie łatwiej odsprzedać granatowa, ale w sumie jeśli ci sie bardzo ten seledyn podoba to nie ma co sobie odmawiać przyjemności

Mój maz wczoraj wymyślił, ze będziemy wozić bliźniaki w jednej gondoli w starym wózku, żeby było taniej. A ja mu na to, ze nowy wózek to ja dla własnej przyjemności kupuje, a nie dla dzieci, Wiec nie ma opcji, żeby skreślić ten wydatek z naszej listy

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
A ja słyszałam, że tak po środku to optymalnie że potem jak coś to jeszcze można zrobić dodatkowe, a takie większe dziecię ciężej się bada ;/ ?
Pajeczyna weselszy seledynowy
Pacia trzymam kciuki żeby też była super

No a moi gin lubi badać na poczatku tego okresu i kazał mi przyjść jak najwcześniej. No to mamy pełne spektrum opinii

Ja bym sie nie zapędzala w jakiś dalszych wnioskach tylko uznajmy, ze po prostu każdy dzien pomiędzy 18 a 22 tygodniem jest Ok
_annika_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 11:32   #347
agugus90
Zadomowienie

Dzień dobry!

W nocy rzucalam się z boku na bok, nie mogąc sobie znaleźć miejsca, a jak TZ wyszedł do pracy po 6.30, to wrabalam bułkę i od razu usnelam i wstałam o 11.

Trzymam kciuki za dzisiejsze cztery wizyty i czekam na relacje. A także za pomyślne dostanie się do innych lekarzy

A mi bardziej podoba się wózek granatowy niż seledynowy.
A TZ to najchętniej chciałby wózek z białym dołem w gondoli, bo są najsliczniejsze i uwaga, stwierdził, że on będzie go czyścić!, ale mamy kupić taki a nie brzydszy. Patrząc jak on sprząta, to nie jest dobra opcja :-/

agugus90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 11:32   #348
marmoladkazjablka
Zakorzenienie

Cytat:

Jeśli się zdecydujemy na ten konkretny model to nie wiem który kolor wybrać. Te dwa które nam się podobają to te dolne - granat i seledynowy. Boję się że ten drugi nam się szybko znudzi plus zimą chodzimy głównie w czarnych i szarych rzeczach i chyba nam będzie średnio pasował Z drugiej strony granatowy jest też bardziej praktyczny. Mam też pomysł, żeby kupić seledynową gondolę na ten pierwszy okres letni, a spacerówkę już granatową. Jak sądzicie?
Super trampki!

Ja właśnie wróciłam od fryzjera, lżejsza o 5 cm, z odświeżonym kolorem, odrazu gębą inna. Człowiek jak coś zrobił to się lepiej czuje z automatu
Jestem zachwycona włosami!

marmoladkazjablka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 11:38   #349
Natus276
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marmoladkazjablka Pokaż wiadomość
Super trampki!

Ja właśnie wróciłam od fryzjera, lżejsza o 5 cm, z odświeżonym kolorem, odrazu gębą inna. Człowiek jak coś zrobił to się lepiej czuje z automatu
Jestem zachwycona włosami!

Ja idę po pracy i mam nadzieję, że wyjdę równie zadowolona 😁

6.09.2014 -
Stary 2018-01-10, 11:38   #350
triolka
Zadomowienie

Dziewczyny wizyta pi 18 dziś proszę o kciuki bo się boję jakoś😖
No i żeby Michalina nie została Frankiem, nie biedak będzie kwiatki nosił na koszulkach😂

Stary 2018-01-10, 11:40   #351
agugus90
Zadomowienie

Triolka, będziemy trzymać, żeby było wszystko dobrze z Tobą i Michasia

agugus90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 11:44   #352
triolka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agugus90 Pokaż wiadomość
Triolka, będziemy trzymać, żeby było wszystko dobrze z Tobą i Michasia

😘

Stary 2018-01-10, 11:45   #353
marmoladkazjablka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez triolka Pokaż wiadomość
Dziewczyny wizyta pi 18 dziś proszę o kciuki bo się boję jakoś
No i żeby Michalina nie została Frankiem, nie biedak będzie kwiatki nosił na koszulkach

Kciuki trzymane mocno!

marmoladkazjablka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 11:48   #354
pacia91
Wtajemniczenie

Cytat:
No i żeby Michalina nie została Frankiem, nie biedak będzie kwiatki nosił na koszulkach😂

Michalina piękne imię szkoda, że mój mąż nie gustuje w takich starodawnych imionach...
Stary 2018-01-10, 11:57   #355
weIka
Rozeznanie

Cytat:

Kciuki mocne Będzie wszystko pięknie!
weIka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 12:16   #356
ladyroses
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach

ladyroses jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 12:47   #357
Natus276
Zakorzenienie

Nie wiem czy to kwestia pogody czy ciąży, ale taką niechęć do pracy mam, że masakra plus niewygodnie mi już, a gdzie tam do 16... może jednak urósł mi trochę ten brzuch pod tym tłuszczem, skoro mi tak przeszkadza nie wyobraża sobie jak kobiety mogą pracować praktycznie do końca ciąży i spędzać po 8 godzin za biurkiem

6.09.2014 -
Stary 2018-01-10, 12:56   #358
Rosalyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinka86 Pokaż wiadomość
Właśnie pośrednik średnio mi pasuje...
Tzn ogłoszenia u niektórych można wstawić za darmo ale jak się sprzeda to bierze sobie jakas prowizje, raczej niemała... a my obecnie bardzo liczymy się z pieniedzmi...
Jak chyba każda z nas teraz....
Cytat:
A mi się wydaje, że jest jeden plus tego seledynowego - będzie go lepiej widać na świtłach czy coś, jak chcesz przejść przez ulicę... A może tylko głupoty wymyślam ...
Cytat:

Kciuki bedą trzymane, koniecznie daj znać po

Rosalyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-10, 13:18   #359
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natus276 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy to kwestia pogody czy ciąży, ale taką niechęć do pracy mam, że masakra plus niewygodnie mi już, a gdzie tam do 16... może jednak urósł mi trochę ten brzuch pod tym tłuszczem, skoro mi tak przeszkadza nie wyobraża sobie jak kobiety mogą pracować praktycznie do końca ciąży i spędzać po 8 godzin za biurkiem
Oj ja też kompletnie straciłam zapał... Myślałam, że przerwa świąteczna, 10dniowy reset mi pomogą, ale gdzie tam! jest jeszcze gorzej
Odkopać się z zaległości nie mogę, nowe zadania się piętrzą, a to nie pomaga w chęciach.
W dodatku od paru dni boli mnie kręgosłup, więc ciężko mi wysiedzieć te 8h.
Założyłam sobie, że popracuję do końca marca a może i dłużej. Teraz ten koniec marca robi się taaaki odległy...

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2018-01-10, 13:26   #360
Natus276
Zakorzenienie

Cytat:
Oj ja też kompletnie straciłam zapał... Myślałam, że przerwa świąteczna, 10dniowy reset mi pomogą, ale gdzie tam! jest jeszcze gorzej
Odkopać się z zaległości nie mogę, nowe zadania się piętrzą, a to nie pomaga w chęciach.
Mam dokładnie to samo- wczoraj szefowa pytała czy odrobiłam się po l4 już, aż miałam jej ochotę powiedzieć, że jak moja praca tak będzie wyglądać to do końca życia się nie odrobię, a bardzo bym chciała pójść na L4 i macierzyński "z klasą" i nie zostawić po sobie syfu

Cytat:
W dodatku od paru dni boli mnie kręgosłup, więc ciężko mi wysiedzieć te 8h.
Założyłam sobie, że popracuję do końca marca a może i dłużej. Teraz ten koniec marca robi się taaaki odległy...
Ja założyłam koniec lutego i też mi się to wydaje długo. Choć mam wrażenie, że szefowa albo zapomniała o mojej ciąży, albo myśli, że będę pracować do samego porodu

6.09.2014 -
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości