Dobry dietetyk - kogo polecamy? (różne miasta) - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-01, 22:16   #331
NataleeC
Przyczajenie

Dobry dietetyk - Łódź

Hej

Kogo możecie polecić z dietetyków z Łodzi? Słyszałam dobre opinie o Naturhouse w Silver Screen. Warto?

Natalee
NataleeC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 07:17   #332
Gu66
Przyczajenie

Dot.: Dobry dietetyk - Łódź

Cytat:
Napisane przez NataleeC Pokaż wiadomość
Hej

Kogo możecie polecić z dietetyków z Łodzi? Słyszałam dobre opinie o Naturhouse w Silver Screen. Warto?

Natalee
Witam . Z całym sercem mogę polecić poradnię Mój Dietetyk na Struga 24 w Łodzi. Byłam na diecie i efekt jest widoczny. Czuję się b. dobrze i nie głoduje. Na dodatek Pani dietetyk podchodzi do pacjentów b. profesjonalnie i rzetelnie. Polecam bo warto.
Gu66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 23:36   #333
Jolka_Z
Przyczajenie

Polecam Naturhouse. Profesjonalnie i tanio!
Jolka_Z jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 21:07   #334
maskery
Przyczajenie

Dietetyk Szczecin?

Hej, nazywam się Monika. Od lat walczę z otyłością, mieszkam w Szczecinie. Próbowałam nawet diety Dukana, ale to mija się z celem, bo kilogramy i tak wracają! Szukam porządnego dietetyka w swoim mieście. Znajoma mówiła coś o poradni dietetycznej Slimer, nawet dała mi linka (slimer.pl), ale sama nie wiem. Nigdy nie byłam u żadnego. Słyszeliście o nim? Może warto spróbować?

Edytowane przez maskery
Czas edycji: 2013-08-13 o 13:07
maskery jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 16:50   #335
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Dietetyk Szczecin?

Polecam DIETMED, chudlam 1,5 kg na diecie ulozonej przez pania dietetyk
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 08:11   #336
aniamik
Raczkowanie

Dietetyk Wrocław

Witam, miałam już jedną przygodę z dietetykiem, ale niestety nie udaną
Czy możecie mi polecić dietetyka we Wrocławiu, która umie porządnie zmotywować do diety, a jednocześnie otrzymam od niego/niej dużo rożnych przepisów (ogólnie nie lubię gotować i nie umiem eksperymentować w kuchni)?
aniamik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 09:45   #337
Garderobianka
Raczkowanie

Dot.: Dietetyk Wrocław

Wrocławskich nie znam ale dietę może Ci ułożyć jakiś specjalista z dobrej strony internetowej. Tylko powtarzam: dobrej!

No ale problem z motywacją pozostanie. Motywować przez internet jest ciężko. Chociaż może załóż jakiś kalendarz albo coś w tym stylu (patrz na tym forum w dziale dietetyka), w którym będziesz pisała osiągnięcia. komentarze innych mogą być formą mobilizacji.
Garderobianka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-29, 19:45   #338
aniamik
Raczkowanie

U mojej "obecnej" dietetyczki nie byłam już 3 miesiące i nawet nie zadzwoniła, czemu się nie pojawiam.
Nikt naprawdę nie może mi kogoś polecić?
aniamik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 21:56   #339
diablo69
Raczkowanie

Mogę spróbować ułożyć ci dietę za darmo, jeśli nie uda ci się osiągnąć celu to nic nie stracisz. Tylko musiałabyś pisać jeszcze dzisiaj, bo jutro wyjeżdżam. PW na stronie.

Jak chcesz dobrą motywację do redukcji, poszukaj sobie fotek fitnessek, a potem rozbierz się i spójrz w lustro. Muzykę motywującą znajdź. ;P
diablo69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 13:54   #340
MartinaMartina
Przyczajenie

Dot.: Dobry dietetyk - kogo polecamy? (różne miasta)

Dietetyk Kraków
Jeśli ktoś jest zainteresowany dobrym dietetykiem z Krakowa z czystym sumieniem polecam p. Dorotę prowadzącą Vita Art (lokalizacja Kapelanka). Z jej porad korzystał mój Facet. W ciągu 3 miesięcy schudł 14-15 kg Pani Dorota układa dietę specjalnie pod pacjenta, nie zaś wyciąga gotowca z szuflady, zmienia nawyki żywieniowe, podaje co z czym łączyć itp. Fajna dieta, smaczna, częste regularne posiłki przystosowane pod rytm dnia i co najważniejsze brak efektu jojo. Traci się tłuszcz a nie mięśnie- stała kontrola Z całą odpowiedzialnością polecam! Co równie ważne bardzo przyzwoicie cenowo

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Dietetyk Kraków
Jeśli ktoś jest zainteresowany dobrym dietetykiem z Krakowa z czystym sumieniem polecam p. Dorotę prowadzącą Vita Art (lokalizacja Kapelanka). Z jej porad korzystał mój Facet. W ciągu 3 miesięcy schudł 14-15 kg Pani Dorota układa dietę specjalnie pod pacjenta, nie zaś wyciąga gotowca z szuflady, zmienia nawyki żywieniowe, podaje co z czym łączyć itp. Fajna dieta, smaczna, częste regularne posiłki przystosowane pod rytm dnia i co najważniejsze brak efektu jojo. Traci się tłuszcz a nie mięśnie- stała kontrola Z całą odpowiedzialnością polecam! Co równie ważne bardzo przyzwoicie cenowo
MartinaMartina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 11:42   #341
PatinkaPL
Przyczajenie

Kogo mogłybyście polecić w stolicy? Chciałabym się udać do poradni, ale nie bardzo wiem, gdzie mogę liczyć na pewną skuteczność. Słyszała może, któraś z was o poradni dietetycznej "na Bemowie"? Jakieś sugestie?
PatinkaPL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 09:44   #342
miranda_82
Przyczajenie

Bardzo chciałabym Ci powiedzieć więcej, ale może przy następnej okazji, ponieważ muszę popytać, o ile nie zapomnę Dwie moje dobre koleżanki korzystały z porad tej poradni i wiem jedynie, że były zadowolone z efektów.
miranda_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-02, 13:25   #343
niebieskozieloneoko
Przyczajenie

Exclamation Dietetyk włocławek

Witam, w trybie natychmiastowym potrzebuję namiarów na dobrego dietetyka we Włocławku. Proszę o opinię, ceny i ew. jakieś namiary. Słyszałam o p. Adrianie Kowalewskim z Dobrego Dietetyka, co o nim sądzicie?
niebieskozieloneoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 23:04   #344
Aga 211
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez NataleeC Pokaż wiadomość
Hej

Natalee
Podobno u nich trzeba kupować ich suplementy diety,co jakoś przynajmniej na mnie działa zniechęcająco. Ja słyszałam,że bardzo dobry dietetyk przyjmuje w poradni Eskulap na retkini. Moja koleżanka tam chodzi i muszę przyznać ,że widać efekty gołym okiem. Na ich stronie pewnie można znaleźć kontakt telefoniczny.
Aga 211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 08:48   #345
notnicegirl
Raczkowanie

Hej Dziewczyny,
Poszukuję dobrego, sprawdzonego ditetyka w Warszawie. Przeszukałam cały wątek , ale w większości opinie piszą osoby , które mają na koncie 3-5 wiadomości , co lekko śmierdzi mi reklamą. Tak samo nie wierzę za bardzo w rankingi typu znanylekarz.pl itp, bo w dzisiejszych czasach niestety lekarze często sami nabijają sobie opinie, a nie chcę wyrzucić kasy w błoto. Czy znacie kogoś kto uloży dobrą dietę i przy okazji nie skasuje za to majątku ? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Jestem zakupoholiczką

Zakochana w Tiffany Rothe
notnicegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 06:10   #346
puuusia
Przyczajenie

A znacie może dr. Annę Majke? Działa w Krakowie, ale przyjmuje rez raz w miesiącu w Dąbrowie Górniczej. Bo jestem do niej umowiona i szukam opinii na jej yemat .
puuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-06, 07:14   #347
gwiazdka93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez puuusia Pokaż wiadomość
A znacie może dr. Annę Majke? Działa w Krakowie, ale przyjmuje rez raz w miesiącu w Dąbrowie Górniczej. Bo jestem do niej umowiona i szukam opinii na jej yemat .
Na forum.gazeta.pl są wątki osób odchudzających się u niej Nie pamiętam już dokładnie jakie zasady ona każe wprowadzić, ale wiem, że ta dieta była dla mnie dość mocno zaskakująca

Edytowane przez gwiazdka93
Czas edycji: 2013-11-06 o 07:16
gwiazdka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 12:25   #348
Pinsleepee
Raczkowanie

Dot.: Dobry dietetyk -Bielsko-Biała

BIELSKO-BIAŁA:
z czystym sumieniem Polecam Kamillę Nowicką-Olmę ( wystarczy wpisać w google, oprócz dietetyki prowadzi też zajęcia z fitnessu). Byliśmy z mężem u niej już jakiś czas temu, efekty rewelacyjne! Gdybym nadal trzymała się jej wytycznych, to nie musiałabym oszczędzać na kolejne odwiedziny
Pinsleepee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 20:51   #349
DominikaDro
Przyczajenie

Czy była któraś z Was w Gabinecie Pielęgnacji Urody i Odchudzania- Krem w Lublinie?
Realizuje on program odchudzania "Nowa lekkość bytu". Czy warto się tam wybrać?
DominikaDro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 18:18   #350
bellitapl
Przyczajenie

Dot.: Dietetyk włocławek

Witam i zapraszam do siebie na konsultacje / porady
http://www.bellita.pl
bellitapl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 01:04   #351
Miya1991
Przyczajenie

Witam
Szukam dietetyka w Katowicach, może być prywatnie. A własciwie to wolałabym prywatnie.
Miya1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 11:27   #352
ingebr
Przyczajenie

w poradni Alter Ego mają dobrego dietetyka, moja znajoma korzysta z ich usług i bardzo sobie chwaliła zaangażowanie specjalisty, ona akurat walczyła z niedowagą (najzwyczajniej nie mogła przytyć) wyglądała strasznie, teraz jest już znacznie lepiej
ingebr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 21:53   #353
pysznastka
Przyczajenie

Hej dziewczyny.

Co do krakowskiego gabinetu dr Anny Majki to odradzam bo byłam u niej i na poczatku wydawało mi sie ze super, nie mniej jednak jak kolezanka poszla do niej i przyniosla te sama diete to szczena mi opadla -to sie nazywa indywidualne podejscie do pacjenta? Nie bardzo...

Jestem teraz u Pani Paulina Filipowicz na Dąbiu i zobaczymy co sie z tego wykluje - aczkolwiek jestem dobrej mysli!
pysznastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-02, 18:25   #354
kolorowytrend
Przyczajenie

Wink Dot.: Dobry dietetyk - kogo polecamy? (różne miasta)

Witam
Słyszałam, że dietetycy są różni i jeden drugiemu nierówny. We Wrocławiu polecić mogę poradnie Red Apple. Moja siostra korzysta z ich usług. Jest niedrogo i na dodatek pacjent jest najważniejszy. Osobiście nigdy się nie odchudzałam i nie wiem, jak to jest , ale widzę po siostrze, że ten dietetyk jej odpowiada.
kolorowytrend jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 20:25   #355
lokata008
Raczkowanie

Dot.: szukam dietetyka w Kielcach

wiem , że odpowiadam na wiadomość sprzed 4 lat, ale gdyby ktoś jesszcze kiedyś potrzebował jakichś namiarów to serdecznie polecam Panią Kamilę Sobaś, znam już parę osób którym pomogła, a co najważniejsze nigdy nie stosuje do kuracji żadnych chemicznych cudów, przy tym świetna kobieta
Stary 2014-02-03, 20:35   #356
ania136
Przyczajenie

Witam, jestem dietetykiem i lekarzem, prowadzę terapię z pacjentami na terenie Śląska. Dojeżdżam do domu pacjenta. Mieszkam w Katowicach, więc ewentualny dojazd do Sosnowca nie stanowi problemu. Jeśli byłaby Pani zainteresowana proszę o kontakt.
Pozdrawiam
ania136 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 21:33   #357
szczek
Przyczajenie

Na pewno dobrze jest znaleźć takiego dietetyka, który oprócz wiedzy na temat żywienia ma także wiedzę na temat zdrowia, który sprawdzi nasze aktualne badania, będzie miał cały ten sprzęt, żeby sprawdzić skład naszego ciała no i będzie chciał nam poświęcić na wizytę więcej niż 15 minut. Jestem w trakcie poszukiwań!
szczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-04, 14:16   #358
kolorowytrend
Przyczajenie

Dot.: Dietetyk z okolic Katowic

ja mam super dietetyczkę, ale we Wrocławiu. ma swoja poradnię,pracuje z dorosłymi i z dzieciakami, naprawde polecam. Mi bardzo skutecznie pomogła a teraz kontroluje u niej tylko wagę Ewa Przesmycka 600 590 460 albo wejdź na jej stronę www.redapple.net.pl. Polecam jednak zadzwonić

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

masz rację, ja u mojej dietetyk na pierwszej wizycie siedziałam godzinę. Zrobiła ze mna taki wywiad zywieniowy, ze do głowy mi nie przyszło,ze dietetyk potrzebuje tyle wiedzieć. Oczywiscie badanie na Tanicie było i jest do tej pory co wizytę Jeżeli ktoś poswięca Ci 15 minut to ja jestem przekoannaa, ze nie ułozy dla Ciebie dopasowanej diety
kolorowytrend jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 17:06   #359
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

W Warszawie polecam www.vitanina.pl

Sent from my GT-I9100 using Wizaz Forum mobile app

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 19:42   #360
maniawroclaw
Przyczajenie

Także polecam Panią Ewę Przesmycką z Wrocławia. Jest bardzo dokładna i dużo wie nie tylko o odchudzaniu, ale i o samej zywnosci. Doradza co zdrowe a co nie. Jeśli chodzi o wizytę - bardzo profesjonalnie. Wywiad żywieniowy, analiza składu ciała i dieta z produktami, które lubię. Naprawdę polecam. Zgubiłam dzięki niej już 11 kilo Najważniejsze jest jednak to, że zawsze mogę się z nia skontaktować, gdy mam wątpliwości.
W ogóle to bardzo miła kobieta. Prowadzi bezpłatne warsztaty dla dzieci w szkołach, co też o niej dobrze świadczy. Osobiście nie mogłam trafić lepiej.
Ma gabinet na południu Wrocławia, blisko Hallera. Tu macie jej stronę www.redapple.net.pl
maniawroclaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości