![]() |
#331 |
Przyczajenie
|
Dobry dietetyk - Łódź
Hej
![]() Kogo możecie polecić z dietetyków z Łodzi? Słyszałam dobre opinie o Naturhouse w Silver Screen. Warto? Natalee |
![]() ![]() |
![]() |
#332 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry dietetyk - Łódź
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Przyczajenie
|
Polecam Naturhouse. Profesjonalnie i tanio!
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Przyczajenie
|
Dietetyk Szczecin?
Hej, nazywam się Monika. Od lat walczę z otyłością, mieszkam w Szczecinie. Próbowałam nawet diety Dukana, ale to mija się z celem, bo kilogramy i tak wracają! Szukam porządnego dietetyka w swoim mieście. Znajoma mówiła coś o poradni dietetycznej Slimer, nawet dała mi linka (slimer.pl), ale sama nie wiem. Nigdy nie byłam u żadnego. Słyszeliście o nim? Może warto spróbować?
Edytowane przez maskery Czas edycji: 2013-08-13 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Wtajemniczenie
|
Dietetyk Szczecin?
Polecam DIETMED, chudlam 1,5 kg na diecie ulozonej przez pania dietetyk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Raczkowanie
|
Dietetyk Wrocław
Witam, miałam już jedną przygodę z dietetykiem, ale niestety nie udaną
![]() Czy możecie mi polecić dietetyka we Wrocławiu, która umie porządnie zmotywować do diety, a jednocześnie otrzymam od niego/niej dużo rożnych przepisów (ogólnie nie lubię gotować i nie umiem eksperymentować w kuchni)?
#337 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dietetyk Wrocław
Wrocławskich nie znam ale dietę może Ci ułożyć jakiś specjalista z dobrej strony internetowej. Tylko powtarzam: dobrej!
No ale problem z motywacją pozostanie. Motywować przez internet jest ciężko. Chociaż może załóż jakiś kalendarz albo coś w tym stylu (patrz na tym forum w dziale dietetyka), w którym będziesz pisała osiągnięcia. komentarze innych mogą być formą mobilizacji. |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Raczkowanie
|
U mojej "obecnej" dietetyczki nie byłam już 3 miesiące i nawet nie zadzwoniła, czemu się nie pojawiam.
Nikt naprawdę nie może mi kogoś polecić?
#339 |
Raczkowanie
|
Mogę spróbować ułożyć ci dietę za darmo, jeśli nie uda ci się osiągnąć celu to nic nie stracisz.
![]() Jak chcesz dobrą motywację do redukcji, poszukaj sobie fotek fitnessek, a potem rozbierz się i spójrz w lustro. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry dietetyk - kogo polecamy? (różne miasta)
Dietetyk Kraków
Jeśli ktoś jest zainteresowany dobrym dietetykiem z Krakowa z czystym sumieniem polecam p. Dorotę prowadzącą Vita Art (lokalizacja Kapelanka). Z jej porad korzystał mój Facet. W ciągu 3 miesięcy schudł 14-15 kg Pani Dorota układa dietę specjalnie pod pacjenta, nie zaś wyciąga gotowca z szuflady, zmienia nawyki żywieniowe, podaje co z czym łączyć itp. Fajna dieta, smaczna, częste regularne posiłki przystosowane pod rytm dnia i co najważniejsze brak efektu jojo. Traci się tłuszcz a nie mięśnie- stała kontrola Z całą odpowiedzialnością polecam! Co równie ważne bardzo przyzwoicie cenowo ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Dietetyk Kraków Jeśli ktoś jest zainteresowany dobrym dietetykiem z Krakowa z czystym sumieniem polecam p. Dorotę prowadzącą Vita Art (lokalizacja Kapelanka). Z jej porad korzystał mój Facet. W ciągu 3 miesięcy schudł 14-15 kg Pani Dorota układa dietę specjalnie pod pacjenta, nie zaś wyciąga gotowca z szuflady, zmienia nawyki żywieniowe, podaje co z czym łączyć itp. Fajna dieta, smaczna, częste regularne posiłki przystosowane pod rytm dnia i co najważniejsze brak efektu jojo. Traci się tłuszcz a nie mięśnie- stała kontrola Z całą odpowiedzialnością polecam! Co równie ważne bardzo przyzwoicie cenowo |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Przyczajenie
|
Kogo mogłybyście polecić w stolicy? Chciałabym się udać do poradni, ale nie bardzo wiem, gdzie mogę liczyć na pewną skuteczność. Słyszała może, któraś z was o poradni dietetycznej "na Bemowie"? Jakieś sugestie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Przyczajenie
|
Bardzo chciałabym Ci powiedzieć więcej, ale może przy następnej okazji, ponieważ muszę popytać, o ile nie zapomnę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam, w trybie natychmiastowym potrzebuję namiarów na dobrego dietetyka we Włocławku. Proszę o opinię, ceny i ew. jakieś namiary. Słyszałam o p. Adrianie Kowalewskim z Dobrego Dietetyka, co o nim sądzicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Przyczajenie
|
Podobno u nich trzeba kupować ich suplementy diety,co jakoś przynajmniej na mnie działa zniechęcająco. Ja słyszałam,że bardzo dobry dietetyk przyjmuje w poradni Eskulap na retkini. Moja koleżanka tam chodzi i muszę przyznać ,że widać efekty gołym okiem. Na ich stronie pewnie można znaleźć kontakt telefoniczny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny,
Poszukuję dobrego, sprawdzonego ditetyka w Warszawie. Przeszukałam cały wątek , ale w większości opinie piszą osoby , które mają na koncie 3-5 wiadomości , co lekko śmierdzi mi reklamą. Tak samo nie wierzę za bardzo w rankingi typu znanylekarz.pl itp, bo w dzisiejszych czasach niestety lekarze często sami nabijają sobie opinie, a nie chcę wyrzucić kasy w błoto. Czy znacie kogoś kto uloży dobrą dietę i przy okazji nie skasuje za to majątku ? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
#346 |
Przyczajenie
|
A znacie może dr. Annę Majke? Działa w Krakowie, ale przyjmuje rez raz w miesiącu w Dąbrowie Górniczej. Bo jestem do niej umowiona i szukam opinii na jej yemat .
|
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez gwiazdka93 Czas edycji: 2013-11-06 o 07:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry dietetyk -Bielsko-Biała
BIELSKO-BIAŁA:
z czystym sumieniem Polecam Kamillę Nowicką-Olmę ( wystarczy wpisać w google, oprócz dietetyki prowadzi też zajęcia z fitnessu). Byliśmy z mężem u niej już jakiś czas temu, efekty rewelacyjne! Gdybym nadal trzymała się jej wytycznych, to nie musiałabym oszczędzać na kolejne odwiedziny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Przyczajenie
|
Czy była któraś z Was w Gabinecie Pielęgnacji Urody i Odchudzania- Krem w Lublinie?
Realizuje on program odchudzania "Nowa lekkość bytu". Czy warto się tam wybrać? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dietetyk włocławek
Witam i zapraszam do siebie na konsultacje / porady
![]() http://www.bellita.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Szukam dietetyka w Katowicach, może być prywatnie. A własciwie to wolałabym prywatnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Przyczajenie
|
w poradni Alter Ego mają dobrego dietetyka, moja znajoma korzysta z ich usług i bardzo sobie chwaliła zaangażowanie specjalisty, ona akurat walczyła z niedowagą (najzwyczajniej nie mogła przytyć) wyglądała strasznie, teraz jest już znacznie lepiej
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny.
Co do krakowskiego gabinetu dr Anny Majki to odradzam bo byłam u niej i na poczatku wydawało mi sie ze super, nie mniej jednak jak kolezanka poszla do niej i przyniosla te sama diete to szczena mi opadla -to sie nazywa indywidualne podejscie do pacjenta? Nie bardzo... Jestem teraz u Pani Paulina Filipowicz na Dąbiu i zobaczymy co sie z tego wykluje - aczkolwiek jestem dobrej mysli! |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam
![]() Słyszałam, że dietetycy są różni i jeden drugiemu nierówny. We Wrocławiu polecić mogę poradnie Red Apple. Moja siostra korzysta z ich usług. Jest niedrogo i na dodatek pacjent jest najważniejszy. Osobiście nigdy się nie odchudzałam i nie wiem, jak to jest , ale widzę po siostrze, że ten dietetyk jej odpowiada. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Raczkowanie
|
Dot.: szukam dietetyka w Kielcach
wiem , że odpowiadam na wiadomość sprzed 4 lat, ale gdyby ktoś jesszcze kiedyś potrzebował jakichś namiarów to serdecznie polecam Panią Kamilę Sobaś, znam już parę osób którym pomogła, a co najważniejsze nigdy nie stosuje do kuracji żadnych chemicznych cudów, przy tym świetna kobieta
![]()
#356 |
Przyczajenie
|
Witam, jestem dietetykiem i lekarzem, prowadzę terapię z pacjentami na terenie Śląska. Dojeżdżam do domu pacjenta. Mieszkam w Katowicach, więc ewentualny dojazd do Sosnowca nie stanowi problemu. Jeśli byłaby Pani zainteresowana proszę o kontakt.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Przyczajenie
|
Na pewno dobrze jest znaleźć takiego dietetyka, który oprócz wiedzy na temat żywienia ma także wiedzę na temat zdrowia, który sprawdzi nasze aktualne badania, będzie miał cały ten sprzęt, żeby sprawdzić skład naszego ciała no i będzie chciał nam poświęcić na wizytę więcej niż 15 minut. Jestem w trakcie poszukiwań!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dietetyk z okolic Katowic
ja mam super dietetyczkę, ale we Wrocławiu. ma swoja poradnię,pracuje z dorosłymi i z dzieciakami, naprawde polecam. Mi bardzo skutecznie pomogła a teraz kontroluje u niej tylko wagę
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- masz rację, ja u mojej dietetyk na pierwszej wizycie siedziałam godzinę. Zrobiła ze mna taki wywiad zywieniowy, ze do głowy mi nie przyszło,ze dietetyk potrzebuje tyle wiedzieć. Oczywiscie badanie na Tanicie było i jest do tej pory co wizytę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
W Warszawie polecam www.vitanina.pl
Sent from my GT-I9100 using Wizaz Forum mobile app
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Przyczajenie
|
Także polecam Panią Ewę Przesmycką z Wrocławia. Jest bardzo dokładna i dużo wie nie tylko o odchudzaniu, ale i o samej zywnosci. Doradza co zdrowe a co nie. Jeśli chodzi o wizytę - bardzo profesjonalnie. Wywiad żywieniowy, analiza składu ciała i dieta z produktami, które lubię. Naprawdę polecam. Zgubiłam dzięki niej już 11 kilo
![]() W ogóle to bardzo miła kobieta. Prowadzi bezpłatne warsztaty dla dzieci w szkołach, co też o niej dobrze świadczy. Osobiście nie mogłam trafić lepiej. Ma gabinet na południu Wrocławia, blisko Hallera. Tu macie jej stronę www.redapple.net.pl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.