on nie płaci za mnie na randkach, czy to normalne? - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-04-17, 13:28   #331
motyla
Zakorzenienie

Dot.: on nie płaci za mnie na randkach, czy to normalne?

Cytat:
Napisane przez peopeo Pokaż wiadomość
Motyla, nie ja dobitnie wytluszczonym drukiem podkreślam swoje racje, i kwituje dobitnym "kumasz"?
rozmowa z Tobą stała się mocno jałowa, więc to będzie moja ostatnia wiadomość do Ciebie, "Kobito".

boldowanie słów ma na celu podkreślenie tej części wypowiedzi, którą uważasz za ważną. z takim zamysłem użyłam tej opcji.

natomiast pytanie "kumasz?" nie jest pytaniem, które wyraża agresję czy frustrację. mogłam zamiast tego użyć "rozumiesz?", ale wybrałam bardziej kolokwialną wersję. jeśli już to pytanie było nacechowane jakąś emocją, to było to podirytowanie, ponieważ zawsze, gdy muszę dorosłej osobie tłumaczyć oczywiste oczywistości, odczuwam lekkie podirytowanie.

agresję i frustrację wyrażają z reguły wykrzykniki i caps lock.

rozumiesz?

Edytowane przez motyla
Czas edycji: 2018-04-17 o 13:29
motyla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-17, 13:43   #332
banana84
Zadomowienie

GG do banana84

Cytat:
Napisane przez pandemonium4 Pokaż wiadomość
Facet na randce też nie wie jakie masz intencje i może też szukasz tylko rozrywki, bo Ci sie nudzi. To Ty nie chcesz wydać na próżno za swoją kawę, a facet ma chcieć sponsorować obcej osobie. Ale mniejsza o to.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Wtedy kiedy mialam najwiecej ofert/randek to kurat czas gdy mialam tygodniowe grafiki, duza liczbe godzin i prace w ktorej stalam i nosilam roznosci czesto do 2-3 rano i wracalam do niej na 7 rano..wiec owszem jesli to byl moj dzien wolny to chcialam przy okazji gdzies wyjsc ale czesto ledwo stalam a tu jeszcze szykowanie i czesto kilkugodzinne spotkanie. Ale szlam bo chcialam kogos poznac na dluzej niz na 1 noc.
Mieszkalam tez z chlopakiem ktory w sumie pokazal mi ta stronke i na niej dzialal. On tez narzkela ze musi placic za dziewczyny ale ciagle inne..albo nawet jak te same to w miedzyczasie bzykal inne. A przytojny nie byl. Wiec tylko domyslac sie moge jak sobie radzili ci z ktorymi sie spotykalam. Wiec nie mialam problemow by mi ktos obcy tego drinka kupil. Bo gdyby faktycznie byl w porzadku i sie tylko ze mna dalej spotykal to by rewanze byly:P

Albo poczatki randkowania w uk i jedna z nielicznych randek nie z neta. Kolesia poznalam jak bylam w pracy (on tez)...bardzo przystojny, czarujacy, jak tylko weszlam do pracy to reszta dziewczyn nim tylko gadala. Zagadal do mnie, potem gdy dzies poszlam pozostawial swoj numer u innych pracownikow. Myslalam wow....ale ze mnie szczesciara..w koncu los sie usmiechnol...pisalismy i stwierdzil ze przyedzie za 3 tyg..bo mieszkal dosc daleko....ja w wrazenia wzielam 2 dni wolne...wystroilam sie elegancko...on wyjalal apartamncik taki bo troche za dalko mial by tylko na pare godzin przyjechac...ja w skowronkach...ze ktos sie tak stara...milismy niby isc na drinki i kolezcje..ale jakos nic z tego nie wyszlo..no nic siedzielismy tam w tym aprtemnciku...wkoncu najwaznjiejsze ze byl...jakies winko..ja zapalacilam za jedzenie bo skoro sie tak do mnie fatygowal.. milo i dobrze sie rozmawialo..widzilam ze mu sie bardzo podobam...no ale koniec koncow byl taki ze jednak bardzo dazyl do konsumpcji tej znajomosci...a co lepsze zaczal i oferowac pomoc w zalatwiniu pracy w sex biznesie...bo ma znajomosci a ja bym mogla kupe kasy na tym zarobic ;p....

Edytowane przez banana84
Czas edycji: 2018-04-17 o 14:09
banana84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-17, 13:49   #333
peopeo
Rozeznanie

Motyla, serio, w życiu są inne problemy niż dyskusje na wizażu i jeśli moje posty Cię irytują tylko dlatego, że się nie zgadzamy, to naprawdę musisz być zestresowana.

A ja osobiście nic do ciebie nie mam, żyj i ciesz się zyciem!
peopeo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-17, 13:51   #334
f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0
Konto usunięte

Cytat:
Motyla, nie ja dobitnie wytluszczonym drukiem podkreślam swoje racje, i kwituje dobitnym "kumasz"?

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Nuova, nie gwarantuje, w życiu nigdy nic nie wiadomo, ale jak facetowi który chce zrobić dobre wrażenie szkoda 10 zł na kobietę to ja dziękuję.

...

Dobre wrażenie to sie robi ciekawa rozmowa a nie opłaceniem rachunku.

Ja widze, ze Twoje wartości człowieka patrzysz przez pryzmat wydanej kasy na kobietę.
Nie kupił jej kawy a to buc
f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-17, 14:13   #335
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie się wydaje, że wszystko zależy od tego, czego kobieta szuka w mężczyźnie. Jeśli szuka partnera na męża i ojca, to będzie zwracała uwagę na najmniejsze gesty.

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Nuova Pokaż wiadomość
Wow, tyle można wniosków wyciągnąć z tego, że chłop za jedną kawę nie zapłacił? Zły mąż, zły ojciec, zły człowiek w ogóle.

I pewnie mu nie staje!

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
Jeżeli kobieta szuka męża, jak wspomniałam wcześniej, to facet ma być tym, kto finansowo utrzymuje rodzinę, przynajmniej z założenia, bo gdy pojawiają się dzieci kobieta zawsze ma pod górkę. Są kobiety które muszą zrezygnować z pracy, bo dziecko albo poważnie chore, albo ciagle choruje jak np.ja kiedy byłam mała, albo życie układa się tak, że jakiś czas pracy nie ma... I wtedy dobrze mieć faceta który kobiecie nie żałuje.
A KOBIETA MUSI zrezygnować z pracy jak się dziecko chore trafi.

Rozumiem, że jak facet zrezygnuje to jest nienormalny? Czy tylko niemeski?

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
Ta dyskusja nie ma sensu, bo zbyt się różnimy światopoglądowo.
Nie różnimy się swiatopoglądowo, tylko ty swój światopogląd próbujesz zmarnować na resztę populacji, która się z Tobą wyraźnie nie zgadza.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-17, 14:13   #336
peopeo
Rozeznanie

Zapewniam, że nie jestem materialistka, ani ja, ani maz, wręcz przeciwnie, często pomagamy bezinteresownie, dlatego takie wyliczanie drobnych sum jest dla mnie wstydliwe.
Stary 2018-04-17, 14:15   #337
Limonka2738
Zakorzenienie

Pomyłka!

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.

Edytowane przez Limonka2738
Czas edycji: 2018-04-17 o 14:17

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-04-17, 14:17   #338
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez teoretycznaa Pokaż wiadomość
Bez przesady. jaka wygoda? Przecież mnie stać na tą głupią kawe. Tu nie chodzi o kwotę tylko o gest i o kulturę, że powinien przynajmniej zaproponować, że może on zapłaci.
A ty proponowałaś, że za niego zapłacisz? Czy ciebie ten brak "gestu i kultury" też dotyczy?
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-17, 14:20   #339
peopeo
Rozeznanie

Limonka, naprawdę, ja z Tobą nie widzę sensu dyskusji, my się nigdy nie zgodzimy i trzeba to zaakceptować, tyle.
Stary 2018-04-17, 14:20   #340
malwoz88
Raczkowanie

[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;82996481]A ty proponowałaś, że za niego zapłacisz? Czy ciebie ten brak "gestu i kultury" też dotyczy?[/QUOTE]

Pisała, że proponowała.

Ciekawe, czy gościu dał sobie spokój z Autorką czy coś jeszcze pisał oprócz propozycji randki z kolacją?
malwoz88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-17, 14:24   #341
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Limonka, naprawdę, ja z Tobą nie widzę sensu dyskusji, my się nigdy nie zgodzimy i trzeba to zaakceptować, tyle.
Nie interesuje mnie to.

Przestań wygłaszać seksistowskie poglądy i twierdzić, że wszyscy je podzielają albo mnie ignoruj, bo ja się nie zamknę.

Nawet nie dla Ciebie bo jesteś już za daleko żeby cokolwiek zdziałać, ale dla osób, które czytają lub będą czytać ten wątek, żeby im się nie wydawało, że piszesz coś mądrego.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-04-17, 14:40   #342
peopeo
Rozeznanie

Limonka na prezydenta
Stary 2018-04-17, 14:43   #343
f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malwoz88 Pokaż wiadomość
Pisała, że proponowała.

Ciekawe, czy gościu dał sobie spokój z Autorką czy coś jeszcze pisał oprócz propozycji randki z kolacją?

Ale trzeba zaznaczyć, ze odmówił bo każdy płaci za siebie.

No ciekawe czy będzie następna randka czy jednak nie
f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-17, 14:54   #344
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2
Konto usunięte

Ja zrozumialam ze to koniec juz jest.

ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-17, 14:59   #345
b7c523c48d685fff13c5db5a9d3e58ccf0b35a9f_65555d08413b4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Limonka2738 Pokaż wiadomość
Nie interesuje mnie to.

Przestań wygłaszać seksistowskie poglądy i twierdzić, że wszyscy je podzielają albo mnie ignoruj, bo ja się nie zamknę.

Nawet nie dla Ciebie bo jesteś już za daleko żeby cokolwiek zdziałać, ale dla osób, które czytają lub będą czytać ten wątek, żeby im się nie wydawało, że piszesz coś mądrego.

b7c523c48d685fff13c5db5a9d3e58ccf0b35a9f_65555d08413b4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-04-17, 15:17   #346
peopeo
Rozeznanie

Moje poglady nie są seksistowskie.

Uważam, że intelektualnie obie płcie są równe, powinne mieć te same prawa i być darzone takim samym szacunkiem. Każda płeć ma jednak inne potrzeby, i to, że Ty ich nie masz, nie znaczy, że mam o tobie pamiętać w każdym wątku i wyszczegolniac,kiedy mówię o przeciętnej kobiecie. Chyba, że masz taki kaprys, to proszę, stwórzmy listę i wszystkie uzytkowniczki deklarujace się jako nieprzecietne kobiety, będą tam wpisane, na ich chwałę.
Stary 2018-04-17, 15:22   #347
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:

Uważam, że intelektualnie obie płcie są równe, powinne mieć te same prawa i być darzone takim samym szacunkiem.
Chyba że nie zapłaci za twoją kawę, wtedy jest to niemięskie i szacunek do męskości takiego mężczyzny już się nie należy.

Stary 2018-04-17, 15:23   #348
OldWorldBlues
mad lad

Cytat:
Są.
Cytat:
Każda płeć ma jednak inne potrzeby
Czyli niby jakie? Sugerujesz, że mężczyzna nie ucieszy się z drobnych gestów/przyjemności ze strony kobiety?
Stary 2018-04-17, 15:25   #349
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
(...) Każda płeć ma jednak inne potrzeby, (...)
Nie jestem rasistką, ale lubię, kiedy czarni znają swoje miejsce.

Czy ty czytasz zanim coś zapostujesz?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-04-17, 15:25   #350
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez banana84 Pokaż wiadomość
Wtedy kiedy mialam najwiecej ofert/randek to kurat czas gdy mialam tygodniowe grafiki, duza liczbe godzin i prace w ktorej stalam i nosilam roznosci czesto do 2-3 rano i wracalam do niej na 7 rano..wiec owszem jesli to byl moj dzien wolny to chcialam przy okazji gdzies wyjsc ale czesto ledwo stalam a tu jeszcze szykowanie i czesto kilkugodzinne spotkanie. Ale szlam bo chcialam kogos poznac na dluzej niz na 1 noc.
Mieszkalam tez z chlopakiem ktory w sumie pokazal mi ta stronke i na niej dzialal. On tez narzkela ze musi placic za dziewczyny ale ciagle inne..albo nawet jak te same to w miedzyczasie bzykal inne. A przytojny nie byl. Wiec tylko domyslac sie moge jak sobie radzili ci z ktorymi sie spotykalam. Wiec nie mialam problemow by mi ktos obcy tego drinka kupil. Bo gdyby faktycznie byl w porzadku i sie tylko ze mna dalej spotykal to by rewanze byly:P

Albo poczatki randkowania w uk i jedna z nielicznych randek nie z neta. Kolesia poznalam jak bylam w pracy (on tez)...bardzo przystojny, czarujacy, jak tylko weszlam do pracy to reszta dziewczyn nim tylko gadala. Zagadal do mnie, potem gdy dzies poszlam pozostawial swoj numer u innych pracownikow. Myslalam wow....ale ze mnie szczesciara..w koncu los sie usmiechnol...pisalismy i stwierdzil ze przyedzie za 3 tyg..bo mieszkal dosc daleko....ja w wrazenia wzielam 2 dni wolne...wystroilam sie elegancko...on wyjalal apartamncik taki bo troche za dalko mial by tylko na pare godzin przyjechac...ja w skowronkach...ze ktos sie tak stara...milismy niby isc na drinki i kolezcje..ale jakos nic z tego nie wyszlo..no nic siedzielismy tam w tym aprtemnciku...wkoncu najwaznjiejsze ze byl...jakies winko..ja zapalacilam za jedzenie bo skoro sie tak do mnie fatygowal.. milo i dobrze sie rozmawialo..widzilam ze mu sie bardzo podobam...no ale koniec koncow byl taki ze jednak bardzo dazyl do konsumpcji tej znajomosci...a co lepsze zaczal i oferowac pomoc w zalatwiniu pracy w sex biznesie...bo ma znajomosci a ja bym mogla kupe kasy na tym zarobic ;p....
Szczerze mówiąc (pisząc), nie bardzo rozumiem jak się ma Twoja wypowiedź do stwierdzenia, że tak samo jak Ty nie chciałaś inwestować swoich pieniędzy w kawy dla siebie na randkach - z uwagi na nieznanie prawdziwych zamiarów mężczyzn, tak mężczyźni mogli nie mieć zamiaru inwestować pieniędzy w Twoje kawy (i tak wyjściowo mieli gorszą sytuację, bo na swoje kawy musieli obowiązkowo wydać), bo wszak nie wiedzieli jakie są Twoje prawdziwe intencje.

Cytat:
Napisane przez popeo
Uważam, że intelektualnie obie płcie są równe, powinne mieć te same prawa i być darzone takim samym szacunkiem. Każda płeć ma jednak inne potrzeby, i to, że Ty ich nie masz, nie znaczy, że mam o tobie pamiętać w każdym wątku i wyszczegolniac,kiedy mówię o przeciętnej kobiecie. Chyba, że masz taki kaprys, to proszę, stwórzmy listę i wszystkie uzytkowniczki deklarujace się jako nieprzecietne kobiety, będą tam wpisane, na ich chwałę.
Ale do płci nie jest przypisane, która z nich ma być żywicielem w związku. Może lata temu, gdy kobiety nie miały możliwości pracować zawodowo (nie miały nawet praw wyborczych), ale dziś? Naprawdę dla mnie Twoje stanowisko jest szokujące. Połowa kobiet nie ma pracy - gdzie?

Edytowane przez siarka40
Czas edycji: 2018-04-17 o 15:30
siarka40 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-17, 15:45   #351
peopeo
Rozeznanie

Siarka, polowa kobiet w moim regionie nie ma, i mieszkam w Europie.

Nie chce mi się już z wami polemizować w tak elementarnych kwestiach.
Stary 2018-04-17, 15:45   #352
teoretycznaa
Raczkowanie

Ja bym nie potrafiła być na czyimś utrzymaniu. Na samym początku pisałam, że nie szukam sponsora. Ale moim zdaniem finanse w związku powinny być wspólne i nieważne które z partnerów zarabia więcej, bo w tych czasach często kobiety zarabiają więcej od mężczyzn. Ten pan miał inny pogląd na to i dobrze, że wyszło to tak szybko. Owszem, odzywał się jeszcze, min napisał, że źle go zrozumiałam i on mi może kolacje postawić 😂
teoretycznaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-17, 15:48   #353
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym nie potrafiła być na czyimś utrzymaniu. Na samym początku pisałam, że nie szukam sponsora. Ale moim zdaniem finanse w związku powinny być wspólne i nieważne które z partnerów zarabia więcej, bo w tych czasach często kobiety zarabiają więcej od mężczyzn. Ten pan miał inny pogląd na to i dobrze, że wyszło to tak szybko. Owszem, odzywał się jeszcze, min napisał, że źle go zrozumiałam i on mi może kolacje postawić
Ale nie na Ciebie jest hejt w tym wątku tak naprawdę. Dopóki masz swoje prywatne wymagania i nie narzucasz ich całej ludzkości, to możesz robić co chcesz.

REKLAMA
Stary 2018-04-17, 15:54   #354
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Ja bym nie potrafiła być na czyimś utrzymaniu. Na samym początku pisałam, że nie szukam sponsora. Ale moim zdaniem finanse w związku powinny być wspólne i nieważne które z partnerów zarabia więcej, bo w tych czasach często kobiety zarabiają więcej od mężczyzn. Ten pan miał inny pogląd na to i dobrze, że wyszło to tak szybko.
O ile fakt niepłacenia za mnie na początkowych randkach by mnie nie zniechęcił, tak rzeczywiście podejście, że również w związku „każdy sobie rzepkę skrobie” raczej nie pasowałoby mi.

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:

A ja mieszkam w Polsce i mam zupełnie inne spostrzeżenia.
Nie dziw się, że Twoje podejście wiele osób szokuje - bo serio takie poglądy kojarzą mi się z latami świetlnymi wstecz.
Stary 2018-04-17, 16:00   #355
OldWorldBlues
mad lad

Cytat:
Całe szczęście.
Cytat:
Ale moim zdaniem finanse w związku powinny być wspólne i nieważne które z partnerów zarabia więcej, bo w tych czasach często kobiety zarabiają więcej od mężczyzn.
No wcale nie tak często. Wygodnie jest tak pisać z wiedzą, że mężczyzna z którym się spotykałaś na stawianie randek mógł sobie pozwolić. Jeśli zarabiałby dużo mniej od Ciebie to stawiałabyś Ty?
Stary 2018-04-17, 16:05   #356
teoretycznaa
Raczkowanie

Jeżeli znałabym go trochę i byłby ze mną szczery, ja bym miała pewność, że jest jak mówi czyli że kiepsko zarabia, powiedziałby mi wprost o co chodzi, to dlaczego nie? Jeżeli byłby to nowo poznany człowiek, to nie i możecie wylać na mnie wiadro pomyj,ale moja znajoma niedawno takiego absztyfikanta właśnie poznała, biedny zuczek nie miał pieniędzy, kredyty, alimenty i coś tam coś tam. Ona mu tak wszystko stawiała, później prosił żeby wzięła mu pozyczke, jak odmówiła to zwial 😁 ale
Stary 2018-04-17, 16:06   #357
7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30
Konto usunięte

Cytat:

To Ty w Rumunii mieszkasz?
Jesli tak to nie dziwie sie, ze masz takie poglady
7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2018-04-17, 16:07   #358
MeganEagle
Raczkowanie

Jest tutaj dyskusja o równouprawnieniu. To, że mamy równe prawa i obowiązki nie znaczy ze obie płcie sa takie same.

Zakładanie, że kobieta i meżczyzna sa dokłądnie takimi samymi jednostkami to głupota, i ignorancja najwazniejszych rożnic biologicznych, psychicznych i społecznych.

Dostrzeganie tych róznic to nie jest seksizm, tylko coś normalnego Co nie znaczy ze seksizm nie istnieje - ale nie popadajmy w paranoje...

Autorka wątku ma prawo poszukiwac takiego mężczyzny jaki jej odpowiada, równiez pod wzgledem podejscia do finansów i ma prawo szukac meżczyzny szarmanckiego i uprzejmego, w klasycznym tego słowa znaczeniu (dla niektorych seksistowskim),a nie zafiksowanego na punkcie równości finansowej co do każdej złotówki wydanej na kawę. To nie jest jakiś wyjątkowo ekstrawagancki pogląd i kaprys, tylko raczej standard. Osoby ktore chca sie rozliczac co do kawy i lodów, również w koncu na siebie natrafią i będa z tym szcześliwe. : ]

Edytowane przez MeganEagle
Czas edycji: 2018-04-17 o 16:13
MeganEagle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-17, 16:09   #359
teoretycznaa
Raczkowanie

I nie wiem z czym wygodnie mi pisać? Moja mama też zarabia więcej od mojego taty i dla sto maja nie żyć razem z tego powodu? Są szczęśliwi, mają wolny budżet i nikt nikomu kasy nie wylicza.
Stary 2018-04-17, 16:09   #360
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Ja bym nie potrafiła być na czyimś utrzymaniu. Na samym początku pisałam, że nie szukam sponsora. Ale moim zdaniem finanse w związku powinny być wspólne i nieważne które z partnerów zarabia więcej, bo w tych czasach często kobiety zarabiają więcej od mężczyzn. Ten pan miał inny pogląd na to i dobrze, że wyszło to tak szybko. Owszem, odzywał się jeszcze, min napisał, że źle go zrozumiałam i on mi może kolacje postawić 😂
Tak jakby to o kolację chodziło.
To on nic nie rozumie.
Zniechęcający typ.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości