ŚWIAT KONKURSÓW - linki, nagrody, dostawy cz. XI - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-06-26, 19:46   #331
Radoska35
Rozeznanie

Dot.: ŚWIAT KONKURSÓW - linki, nagrody, dostawy cz. XI

Cytat:
Napisane przez AleksandraNS Pokaż wiadomość
Zorka to nie jest pytanie? A wyrażanie opinii w tym kraju jest legalne. Nie odbiegam również od tematu forum więc daj sobie spokój, bo ja Ciebie nie atakuje i nie krytykuje. I nie Tobie odpowiadałam. Dziękuję za uwagę.
A ja się w pełni z Tobą zgadzam. I myślę, że wiele osób skorzysta na naświetleniu sprawy przez Ciebie. Przynajmniej nie będą zaskoczone spamem Brałam chyba z cztery razy udział i abstrahując od wynagrodzenia (które zresztą może być niewypłacone i szukaj wiatru w polu) to pisanie to jedno, ale bałagan drugie. Mnóstwo maili z tym samym pytaniem. Ocipieć idzie. Osobiście odrzucam dyskusje także z tego powodu i wolę zbierać punkty. Kto co lubi.
I nie rozumiem komentarza o narzekaniu. Jakiś przykaz jest o pisaniu w samych superlatywach czy jak?

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;84420681]Szkoda, że na wizażu nie płacą za pisanie postów Byłabym bogata z moimi ponad 35k.[/QUOTE]

Dobrze, że nie płacą. Dopiero byłby bałagan Ostatnio poczytałam recenzje kilku kosmetyków i już dawno nie spotkałam się na Wizażu z tyloma wątpliwymi opiniami. Mam wrażenie, że autorki te produkty widziały tylko na półce w sklepie. Ten niski poziom recenzji to chyba wynik konkursu na ich ilość.
Radoska35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-26, 20:16   #332
_mpaulam_
Przyczajenie

Mam takie samo wrażenie, szczególnie zastanawia mnie jak w ciągu miesiąca potrafią przetestować 300 produktów. Jak one to robią nie mam pojęcia.
_mpaulam_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-26, 20:21   #333
wordila
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _mpaulam_ Pokaż wiadomość
Mam takie samo wrażenie, szczególnie zastanawia mnie jak w ciągu miesiąca potrafią przetestować 300 produktów. Jak one to robią nie mam pojęcia.
żartujesz? omg
po 10 dziennie lecą
wordila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-26, 20:22   #334
Radoska35
Rozeznanie

Cytat:
Po łebkach Albo według opisu z opakowania. To się nazywa kreatywne opiniowanie
Stary 2018-06-26, 20:29   #335
_mpaulam_
Przyczajenie

no może z tymi 300 przesadziłam ale wystarczy zobaczyć ranking recenzentek miesiąca jak dla mnie to nawet ponad 50 na miesiąc to już dużo recenzji bo aż tylu produktów w ciągu miesiąca naprawdę ciężko mi jest zużyć
_mpaulam_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-26, 20:30   #336
velvet900
Raczkowanie

Cytat:
Albo ściemniają w recenzjach albo po prostu nazbierało się kosmetyków przez parę lat które używały i teraz recenzują dopiero. Ja sama nie pisałam nigdy recenzji na wizaż, w lutym jakoś startowałam do top recenzentek i nastukałam jakoś prawie 100 opinii i to z produktów, które ciązgu swego życia używałam a to i tak jeszcze nie wszystkie. Z resztą nie miałam też tyle czasu na siedzeniu na wizaz i pisaniu recenzji kosmetyków
velvet900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-26, 20:36   #337
sentimental_
Sens.

Cytat:
Napisane przez maartini92 Pokaż wiadomość
Już dodalas opinie? Nie uważasz, że trochę za szybko? Nawet tydzień nie trwa testowanie a już dałaś radę napisać porządną, rzetelną recenzję z testowania? Wow, ekspresowo, ja zawsze dodaję opinie na samym końcu, kiedy możliwie najlepiej poznam produkt i jego działanie.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
A nie mogę decydować o tym sama? Moje pytanie brzmiało inaczej. Wiec ta informacja mi nie jest do niczego potrzebna. Jesli nie tolerujesz moich wpisów to je omijaj i nie odpowiadaj, bo generalnie każdy moj post stwarza ci problem i krytykujesz . Dojrzałe zachowanie, brawo. Dziękuje żegnam.

Stary 2018-06-26, 20:43   #338
maartini92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sentimental_ Pokaż wiadomość
A nie mogę decydować o tym sama? Moje pytanie brzmiało inaczej. Wiec ta informacja mi nie jest do niczego potrzebna. Jesli nie tolerujesz moich wpisów to je omijaj i nie odpowiadaj, bo generalnie każdy moj post stwarza ci problem i krytykujesz . Dojrzałe zachowanie, brawo. Dziękuje żegnam.

mam nadzieję, że sobie ulżyłaś nawet nie pamiętam, że kiedykolwiek Ci na coś odpisywałam, nie przywiązuje wagi do nicków dzięki takim osobom strach potem coś kupić po opiniach w kwc :brawo:

Właśnie dziewczyny piszecie o rzetelnych recenzjach, jakoś tak mocno to wszystko w jednym temacie już wiecie jak to jest, że niektóre wizazanki "przetestują" 300 produktów albo i więcej miesięcznie.

maartini92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-26, 20:43   #339
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:
no może z tymi 300 przesadziłam ale wystarczy zobaczyć ranking recenzentek miesiąca jak dla mnie to nawet ponad 50 na miesiąc to już dużo recenzji bo aż tylu produktów w ciągu miesiąca naprawdę ciężko mi jest zużyć
Ale może być też tak jak pisze Velvet. Ja mało recenzji piszę, a kosmetyków używałam wieeeluuu, więc gdybym tak nagle przysiadła...

W ogóle co Wy się tak kłócicie dzisiaj

Jak tam testowanie zestawu do demakijażu Nivea? Zadowolone jesteście?

Edytowane przez Shawtty
Czas edycji: 2018-06-26 o 20:45
Shawtty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-26, 20:47   #340
Radoska35
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez velvet900 Pokaż wiadomość
Albo ściemniają w recenzjach albo po prostu nazbierało się kosmetyków przez parę lat które używały i teraz recenzują dopiero. Ja sama nie pisałam nigdy recenzji na wizaż, w lutym jakoś startowałam do top recenzentek i nastukałam jakoś prawie 100 opinii i to z produktów, które ciązgu swego życia używałam a to i tak jeszcze nie wszystkie. Z resztą nie miałam też tyle czasu na siedzeniu na wizaz i pisaniu recenzji kosmetyków
Sto opinii na szybkiego z produktów, które kiedyś tam używałaś? Serio pamiętałaś jak się zachowywały na twojej twarzy? Zapachy? Konsystencje? Trwałość? Reakcje z innymi kosmetykami? Co tam to. Ja to się dziwię, że dokładne nazwy pamiętałaś, bo ja miałabym z tym problem. No ale musisz mieć super pamięć Ale jak tak dziewczyny opisują z pamięci to nie ma się co dziwić, że opiniując na przykład spray H&S nie wiedzą, który używały i opinię o unoszącym wstawiają pod tym przeciw łamaniu się. Albo peeling kokosowy Lirene opisują jako mocno złuszczający i pięknie pachnący, bo tak widnieje na opakowaniu. Albo lakier Wibo jest tak cudowny, że z rozpędu dają mu jedną gwiazdkę Ale w sumie Wizaż sam zachęca do wstawiania takich opinii, więc się nie czepiam. Dziwi mnie tylko, że nie usuwają takich na maksa naciąganych, które aż rażą w oczy.
Stary 2018-06-26, 20:48   #341
maartini92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shawtty Pokaż wiadomość
Ale może być też tak jak pisze Velvet. Ja mało recenzji piszę, a kosmetyków używałam wieeeluuu, więc gdybym tak nagle przysiadła...

W ogóle co Wy się tak kłócicie dzisiaj

Jak tam testowanie zestawu do demakijażu Nivea? Zadowolone jesteście?
Ja przysiadłam w jednym miesiącu jak miałam więcej wolnego czasu i napisałam recenzje właśnie z wcześniej testowanych i używanych produktów, większość to były produkty używane wielokrotnie, po kilka zużytych opakowań, dużo kolorówki. Wyszło mi wtedy sporo recenzji ale później mi się wyczerpały "tematy", więc już nie było co pisać tylko pojedyncze na bieżąco się starałam się dodawać, teraz też muszę nadrobić

Edytowane przez maartini92
Czas edycji: 2018-06-26 o 20:50
maartini92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-26, 20:55   #342
Radoska35
Rozeznanie

Cytat:
Dokładnie. No chyba, że ktoś się smaruje lub maluje co kwadrans. A w profilu ma pewnie zaznaczone skłonność do alergii
No dobra, kończę to pastwienie się, ale musiałam odreagować ostatnią lekturę recenzji na Wizaż
Stary 2018-06-26, 20:56   #343
puma1991
Wtajemniczenie

tak, jestem mega zadowolona z zestawu nivea, nigdy nie mialam lepszego plynu

edit ale ja nie mam sklonnosci do podraznien, uczulen itp wiec u mnie się wiele produktów sprawdza

Edytowane przez puma1991
Czas edycji: 2018-06-26 o 20:57
puma1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-26, 20:58   #344
Leszczynka05
Raczkowanie

Kurcze, ja jak piszę recenzję to muszę mieć produkt w dłoni, żeby jeszcze raz przeanalizować skład, powąchać itp. więc jakbym miała tak wszystko składować, to by mi miejsca zabrakło Dlatego piszę na bieżąco i nie robię tego dla "statystyk" tylko dlatego, że pisanie sprawia mi przyjemność i też wkurzają mnie te masowo pisane recenzje, bo później ciężko polegać na tych opiniach :/
Stary 2018-06-26, 21:00   #345
puma1991
Wtajemniczenie

byla juz ankieta wynikowa do zestawu NIVEA? pierwszy raz nie dostalam a widze, ze opinii jest juz sporo ;/
Stary 2018-06-26, 21:02   #346
Radoska35
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Leszczynka05 Pokaż wiadomość
Kurcze, ja jak piszę recenzję to muszę mieć produkt w dłoni, żeby jeszcze raz przeanalizować skład, powąchać itp. więc jakbym miała tak wszystko składować, to by mi miejsca zabrakło Dlatego piszę na bieżąco i nie robię tego dla "statystyk" tylko dlatego, że pisanie sprawia mi przyjemność i też wkurzają mnie te masowo pisane recenzje, bo później ciężko polegać na tych opiniach :/
Czyli robisz tak jak ja. Za produkty, które kiedyś używałam a nie mam ich pod ręką nawet się nie zabieram. I nieskromie rzecz ujmując takie opinie zaraz "po" są najwartościowsze. Na szczęście sporo dziewczyn ma podobne podejście i da się jeszcze coś ciekawego z opinii na W. wyczytać.
Stary 2018-06-26, 21:03   #347
kiss of night
Zakorzenienie

A na tym Street to co było do przetestowania?
kiss of night jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-26, 21:18   #348
asiuniaskc
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kiss of night Pokaż wiadomość
A na tym Street to co było do przetestowania?
Krem neutrogeny

asiuniaskc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-26, 21:37   #349
velvet900
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Radoska35 Pokaż wiadomość
Sto opinii na szybkiego z produktów, które kiedyś tam używałaś? Serio pamiętałaś jak się zachowywały na twojej twarzy? Zapachy? Konsystencje? Trwałość? Reakcje z innymi kosmetykami? Co tam to. Ja to się dziwię, że dokładne nazwy pamiętałaś, bo ja miałabym z tym problem. No ale musisz mieć super pamięć Ale jak tak dziewczyny opisują z pamięci to nie ma się co dziwić, że opiniując na przykład spray H&S nie wiedzą, który używały i opinię o unoszącym wstawiają pod tym przeciw łamaniu się. Albo peeling kokosowy Lirene opisują jako mocno złuszczający i pięknie pachnący, bo tak widnieje na opakowaniu. Albo lakier Wibo jest tak cudowny, że z rozpędu dają mu jedną gwiazdkę Ale w sumie Wizaż sam zachęca do wstawiania takich opinii, więc się nie czepiam. Dziwi mnie tylko, że nie usuwają takich na maksa naciąganych, które aż rażą w oczy.
Jakie 100 opinii na szybkiego? 100 opinii w miesiąc to na szybkiego? Miesiąc ma dajmy na to 31 dni więc wychodzi jakieś 3 opinie dziennie - to nie jest dużo I akurat one nie były na odwal się. I pamiętam czy coś mi szkodziło czy nie Zapach też pamiętam czy mi się podobał albo konsystencja produktu. A co doz achowywania na mojej twarzy, to skoro jakiś produkt mi nie podszedł to znaczy że już go więcej nie kupiłam i też to opisywałam w recenzjach. I nie są to kosmetyki sprzed 10 lat. A dokładne nazwy czego? kosmetyków? No chyba od tego jest internet żeby sobie znaleźć produkt- więc tak, pamiętałam - od tego jest wyszukiwarka na wizaż żeby zerknąć na produkty i zobaczyć czy się tą rzecz używało.
Mam wrażenie że naskakujesz na mnie jakbym to ja pisała te 300 recenzji co najmniej w tydzień, jak to niektóre dziewczyny i z tego rozpędu się myliła i pisała nieadekwatnie do przeznaczenia produktu. Tak się składa, że tylko w lutym pisałam recenzje, potem mi się odechciało bo za dużo czasu mi to pochłaniało, żeby nie napisać na 'odwal się'. Z resztą po co ja się tłumaczę skoro się nie bawię w te 'wyścigi' top recenzentek...
velvet900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-26, 21:38   #350
puma1991
Wtajemniczenie

halo dziewczyny, te recenzje nie maja wiekszego znaczenia tzn ilosc. dajmy spokoj...
Stary 2018-06-26, 21:59   #351
Radoska35
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez velvet900 Pokaż wiadomość
Jakie 100 opinii na szybkiego? 100 opinii w miesiąc to na szybkiego? Miesiąc ma dajmy na to 31 dni więc wychodzi jakieś 3 opinie dziennie - to nie jest dużo I akurat one nie były na odwal się. I pamiętam czy coś mi szkodziło czy nie Zapach też pamiętam czy mi się podobał albo konsystencja produktu. A co doz achowywania na mojej twarzy, to skoro jakiś produkt mi nie podszedł to znaczy że już go więcej nie kupiłam i też to opisywałam w recenzjach. I nie są to kosmetyki sprzed 10 lat. A dokładne nazwy czego? kosmetyków? No chyba od tego jest internet żeby sobie znaleźć produkt- więc tak, pamiętałam - od tego jest wyszukiwarka na wizaż żeby zerknąć na produkty i zobaczyć czy się tą rzecz używało.
Mam wrażenie że naskakujesz na mnie jakbym to ja pisała te 300 recenzji co najmniej w tydzień, jak to niektóre dziewczyny i z tego rozpędu się myliła i pisała nieadekwatnie do przeznaczenia produktu. Tak się składa, że tylko w lutym pisałam recenzje, potem mi się odechciało bo za dużo czasu mi to pochłaniało, żeby nie napisać na 'odwal się'. Z resztą po co ja się tłumaczę skoro się nie bawię w te 'wyścigi' top recenzentek...
Tak jak napisałam, nie czepiam się, bo Wizaż sam kładzie nacisk na ilość. Mają więc coraz więcej kwiatków o niskiej jakości merytorycznej w "recenzjach" tak jak chcieli. Dla mnie 100 recenzji w miesiąc to taśma, a nie testowanie. Naprawdę ciężko mi uwierzyć, że ktoś pamięta takie szczegóły o jakich wspomniałam. Setka? Taką ilość kosmetyków to nawet nie wiem czy zużywam w rok. Biorąc pod uwagę powtarzalność. Ale w jednym się zgadzamy, ja wyraziłam swoje wątpliwości, a Ty się tłumaczyć nie musisz . Może faktycznie masz super ekstra pamięć. Zresztą część mojej wypowiedzi nie dotyczyła bezpośrednio Ciebie.
Stary 2018-06-26, 22:02   #352
Kathrine5
Raczkowanie

Jestem bardzo zadowolona z tego zestawu do demakijażu od Nivea ankiety wynikowej również jeszcze nie dostałam
Stary 2018-06-26, 22:12   #353
puma1991
Wtajemniczenie

wedlug harmonogramu jutro powinna byc ale zmylilo mnie to ze 50 dziewczyn czyli az 10% wystawilo juz recenzje nie czekajac na ankiete wynikowa...
Stary 2018-06-26, 22:13   #354
ossoria
Zakorzenienie

Cytat:
Na jaki adres pisałaś? Może też do nich napiszę w takim razie...
Na ten z regulaminu, na który dane należało odesłać Nie wiem, czy można tu wklejać maile, chyba nie, to Ci regulamin wkleję https://www.superpharm.pl/media/wysi...ncerpharma.pdf
Stary 2018-06-26, 22:32   #355
kiss of night
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ossoria Pokaż wiadomość
Na ten z regulaminu, na który dane należało odesłać Nie wiem, czy można tu wklejać maile, chyba nie, to Ci regulamin wkleję https://www.superpharm.pl/media/wysi...ncerpharma.pdf
Heh, i teraz ciekawostka - nie wiem na jakiego maila Ty wysyłałaś dane, ale kiedy ja wysyłałam swoje, w regulaminie był podany inny adres mailowy.
kiss of night jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-26, 23:06   #356
smiley17
Raczkowanie

Wpadła dyskusja z zymetrii o sprzecie agd za 5 dyszek
smiley17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-27, 07:52   #357
ossoria
Zakorzenienie

Cytat:
Heh, i teraz ciekawostka - nie wiem na jakiego maila Ty wysyłałaś dane, ale kiedy ja wysyłałam swoje, w regulaminie był podany inny adres mailowy.
Aaa serio? Dane wysłałam też na ten a.matus.... No nic, może się doczekamy tych paczek
Stary 2018-06-27, 09:14   #358
LadyOne
Przyczajenie

hej dziewczyny, czy ktoś może wysłać zaproszenie do zymetrii?będę bardzo wdzięczna!
Stary 2018-06-27, 09:27   #359
ann_o
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LadyOne Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, czy ktoś może wysłać zaproszenie do zymetrii?będę bardzo wdzięczna!
Wyślij mi maila na prv

ann_o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-27, 09:44   #360
Shawtty
Zakorzenienie

Mam dezodorant od Nivea, przyszedl mail

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości