|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019r. - cz. 13
Cytat:
Zakładając, że owu była kiedy była i się w nią wstrzeliliśmy. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2019-04-11 o 21:36 |
|||
|
|
|
#332 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny ja dziś z trudem nadrobiłam was bo padam na twarz... Jak o 5:30 wyszłam z domu to wróciłam pół godziny temu... Najpierw praca potem fryzjer i tak zleciało...Ja termin @ mam na sobotę. Wtedy zatestuje. Z jednej strony czuję się typowo na @ z drugiej... Cycki zaczęły boleć dopiero wczoraj co dziwne bo zawsze bolą tydzień przed. Na twarzy wysypuje mnie w miejscach w których nigdy nic przed okresem się nie pokazywało.... W niedzielę dziwne ciągnięcie w podbrzuszu. Miałam się nie nastawiać ale głową zaczyna świrować wiecie jak to jest...wewnetrznie niby mam spokój ale w głowie burdel... ale w sumie czekam na tą wizytę tżta u andro i zobaczymy co powie. .Nie wiem jak z
przy owu bo .... Znowu jej nie czułam więc polegalam na kalendarzyku jak jakiś jelop im bardziej chce się wsłuchać bo organizm tym większe gieee czuję ![]() Dorotka my niby mieliśmy 4% ale dużo niedorajd które mkną w złą stronę i dużo uszkodzonych... Zobaczymy co nam zaleci ... Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Ja dopiero w przyszłym tygodniu, ale jakoś się nie napalam. Zaczynam mieć przeczucie, że nic z tego. Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba tak podziałało na moją głowę, że udało nam się ostatnio zmobilizować i działać mimo wszystko. Co najlepsze zazwyczaj owu mam jakiś 17-19 dc, a tym razem 14 i trafiliśmy. Jakby działanie w owu gwarantowało, że się uda. A z drugiej strony i z działania po owu miałam nadzieję że coś będzie. Tak czy siak pozytywne nastawienie mam nadzieję że pomoże.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#335 |
|
Zadomowienie
|
A ja zatestowalam w końcu dziś... Koleżanka ciągnie na piwko i musiałam wiedzieć. Dzień przed @ i zero cienia. Także czekam na @.... No i jak na zbawienie czekam na tego andro. Jakoś powiem wam że tak to nazwę z klasą przyjęłam ta biel. Nie jestem jakoś bardzo rozżalona. Trzymam się tego że dopóki nie będziemy mieli wskazówek i jakiegoś leczenia od andro to próbujemy dla sportu. Wczoraj tylko trochę miałam myśli tak jak wam pisałam że jakieś dziwne objawy były ale widocznie mój organizm dziwnie reaguje na spermę tżta
![]() Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#336 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Cytat:
To jest gaz rozweselający? jak wygląda takie leczenie? |
||
|
|
|
#337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki![]() Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2019-04-12 o 09:04 |
||
|
|
|
#338 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziecko wdycha przez maseczkę mieszaninę gazu rozweselającego i tlenu. Odczucia są jak po ostrej imprezie czyli kręci się w głowie, nogi i ręce robią się ciężkie i ogólnie masz wrażenie odlotu. W większości przypadków jest Ci błogo, wesoło i godzisz się na wszystko. Oczywiście na każdego działa to inaczej. Są dzieci, którym opowiadamy w trakcie np różne historyjki o brzeczących pszczołach na łące (w trakcie wiercenia), pięknie reagują na polecenia, otwierają buzię, a po wszystkim mówią, że im się to śniło i że było fajnie. Są dzieci, które w trakcie "odpływają", są takie, które zaczynają wymiotować i wtedy już nic się nie da zrobić. Ale zdarzają się też takie ananasy, na które nawet gaz nie działa i nie dadzą się dotknąć. Jeśli wszystko idzie tak jak trzeba, to dziecko siedzi z maseczką na nosie, a stomatolog sobie działa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super. Dzięki za wyczerpującą odpowiedź |
|
|
|
|
#340 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#341 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Kwiecień obfifuje w kreseczki więc do Ciebie też zawitają ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry! Za tydzień może poznam płeć
![]() Kelpie myślałam o tobie. Trzymam kciuki za testowanie. Ciekawe co tam u Honci. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#343 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wywołałyście mnie myślami ![]() Cytat:
Cytat:
Dzisiaj 6dpo i temperatura w dół, ale już nie raz tak wykres wyglądał, więc wdech wydech i się nie nakręcać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam za Ciebie kciuki! Ja mam w przyszły czwartek polowkowe i też liczę, że poznam płeć już na 100%.
---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Trzymam za Ciebie kciuki! Ja mam w przyszły czwartek polowkowe i też liczę, że poznam płeć już na 100%. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#345 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak nawiasem to śliczny masz brzuszek ![]() Cytat:
A robiłaś jakieś badania? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
Ultra gdzie sie chwalilas brzuszkiem? Bo kurcze ja nie widzę.
Dziewczyny beta dzis 1312 a przedwczoraj 568.wiec bajabongo ![]() ️![]() Mi płeć obojętna juz teraz. Tyle stresu sie najadłam przez ten tydzień... ale generalnie po cichutku marzę o córce, Synusia już mam :Love: choć caly czas powtarzam ,ze on jest tak slodki i uroczy ze moglabym miec takich dwóch ![]() ️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#347 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Ultra się chwaliła na mamach październikowych ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
Poszłam podejrzeć Ultrę. Piękny masz brzuszek!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałam chłopca, bo brakuje u mnie w rodzinie płci męskiej, ale im dłużej o tym myślę tym bardziej skłaniam się ku dziewczynce. Alicja miałaby siostrzyczkę.. Cytat:
Gratuluję, piękna beta! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Juncia
20190411_214338.jpegWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo już miałam iść i podglądać ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#352 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Pomijając fakt że jak byliśmy mali to strasznie się tłulkiśmy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I co by nie było będzie fajnie.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#355 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba gdzieś 14? Jak ten czas leci Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
a Tobie życzę żebyś za chwilę tez sie z takiej bety cieszyła ️ ️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#357 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#358 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zrobiłam badania i się trochę zdołowałam wynikiem poziom FSH jest za wysoki jak na fazę folikularną. Wyczytałam, że taki wynik oznacza też obniżoną rezerwę jajnikowa. Stosunek lh/FSH też chyba nie najlepszy. Aj... Nie wiem sama już co o tym wszystkim myśleć. Lekarza mam dopiero po świętach.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#359 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jakoś daje rade. To czekanie na zielone światło mnie wykancza :/ zazdrosze tych brzuszków wszystkich które widać w parku na spacerach wiosennych i wręcz wkurzam się jak wchodzę na wagę że znowu chudne zamiast tyć :\Właśnie relaksuje się w gorącej kąpieli z drinkiem w ręku licząc na to że tak przywołam szybciej okres :/ Dziś mija 4 tygodnie od poronienia i wiem że ten czas szybko leci bo nawet niewiadomo kiedy minął ale mimo wszystko chcialabym już coś działać do przodu :/ nie umiem się odciąć mimo tego że bardzo próbuje. Fajna pogoda więc jeździmy na rowerze biegamy i ogólnie spędzamy miło czas ale mimo wszystko nie tego potrzebuje w tym momencie :/ Cieszę się tu z nowych kresek ale ciężko mi się udzielać :/ mimo wszystko czytam Was na bieżąco i szczerze trzymam za wszystkie kciuki 🤞 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.

przy owu bo .... Znowu jej nie czułam więc polegalam na kalendarzyku jak jakiś jelop
im bardziej chce się wsłuchać bo organizm tym większe gieee czuję 

A dokładnie to dwa ostatnie cykle tak intensywnie. TŻ jak dostaje hasło że trzeba to działamy i nawet jeżeli nie pasuje mu tak na zawołanie to nie daje po sobie tego znać. W zeszłym cyklu i w tym udało się parę razy w okolicach owu. Tylko w zeszłym to była fałszywa owu bo kuło mnie w boku na zapalenie pęcherza. Potem poprawialiśmy, ale nie udało nam się wstrzelić. Tym razem za to trafiliśmy w dzień przed i w dzień owu i pewnie to moja głowa ale czuje że się uda. Do tego widziałam dzisiaj bociany
Chyba tak podziałało na moją głowę, że udało nam się ostatnio zmobilizować i działać mimo wszystko. Co najlepsze zazwyczaj owu mam jakiś 17-19 dc, a tym razem 14 i trafiliśmy. Jakby działanie w owu gwarantowało, że się uda. A z drugiej strony i z działania po owu miałam nadzieję że coś będzie. Tak czy siak pozytywne nastawienie mam nadzieję że pomoże.

, bo tylko na gazie da sobie cokolwiek zrobic a gaz stówka na jedną wizytę po 2 zęby naraz. Ale teraz ma ładne no ale lada moment będzie szczerbata z przodu bo sie juz jedynki górne chwieją 

A robiłaś jakieś badania? 
️

poziom FSH jest za wysoki jak na fazę folikularną. Wyczytałam, że taki wynik oznacza też obniżoną rezerwę jajnikowa. Stosunek lh/FSH też chyba nie najlepszy. Aj... Nie wiem sama już co o tym wszystkim myśleć. Lekarza mam dopiero po świętach.