![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
Moim zdaniem chce się umówić, jakby nie chciał to by się na samą wzmiankę o spotkaniu wykręcał
![]() My z TŻ pomimo tego, że mieszkamy w jednym mieście to też nie za bardzo nam szło umówienie się na spotkanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Rozeznanie
|
Myszeczko nie przejmuj się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak my mieliśmy już termin ustalony?! A on nic teraz ![]() A tak poza tym jest kochany... Znosi mój ciężki okres PMS ![]() Dlatego Ty nie możesz pozwolić, aby Twój PMS wziął góre nad Tobą!! Słyszysz? Wystarczy, że ja jestem okropna dla mojego od soboty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Myszeczko trzymaj się i nie popełniaj tych samych błędów co ja teraz ![]() P.S. Śnieżko nie mów, że u Ciebie jest też tak źle jak i u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Wtajemniczenie
|
aaa...... zmęczyłam sie już ta sytuacja.
Nie chce mi sie z nim gadać... ![]() Nie wiem czy dalej to będę ciągnąć... Dostal nowa prace, wspomnial ze tam jest duuuuzo dziewczyn( po co on mi to mowi ![]() To niech sobie tam radzi z tamtymi dziewczynami a mnie zostawi w swietym spokoju !!!! Out !!! ;/ ![]() To prawdopodbonie przyczyna złych przeżyć, z mężczyznami.... a teraz w moim zyciu dzieje sie cos poważnego ( rodzice ![]()
#334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do boju, zaproponuj konkretnie spotkanie,gdzie,kiedy,o której i niech powie czy mu pasuje czy nie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
Nastko u mnie tak jakos nijak,bez tego czegos
![]() Nie wiem ta gadka jakas taka... Na realu jest łatwiej widzi sie ta osobe,jej twarz,to co mowi itd.mozna ocenic bardziej pewne rzeczy w necie... ![]()
#336 |
Rozeznanie
|
Myszeczko proszę Cię nie rób pochopnych rzeczy. Ja miałam wczoraj takie myśli, ale ochłonęłam już troszeczkę i jest lepiej. Wiem, że bym tego żałowała i Ty też będziesz, jeśli to przerwiesz. Przecież zależy Ci na nim. Wiem, że jesteś rozgoryczona tą sytuacją. Opowiadałam Ci jak się czułam w sobotę, gdy powiedział mi o tych dziewczynach
![]() Może Twój M mówi Ci o tych dziewczynach, żeby wzbudzić w Tobie odrobinkę zazdrości. Pamiętasz jak sama mi mówiłaś, że oni uwielbiają jak kobieta jest o nich zazdrosna? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moooniaaaa nie chcę wywierać na nim nacisku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Śnieżko widzę, że wszystkie mamy takie momenty, że po pewnym czasie robimy się obojętne ![]() ![]() P.S. Myszeczko uszka do góry ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Przyczajenie
|
.
zakochana w Moim K. ![]() Edytowane przez tygrysica2008 Czas edycji: 2008-07-14 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
Heh, dołączam się do grona- historia szalenie romantyczna, tak, ze aż przesłodzona, coś jakby "samotność w sieci" przeniesiona w nasze realia. Miałam 14 lat, kompleksy, i jedynie źródło pociechy- anonimowy internet. Podobnie jak On. Zakochaliśmy się nie wiedząc nawet jak wyglądamy, tule nas łączyło, ze nie mogło nie być mowy o przeznaczeniu. Potem wszystko zebrało się do kupy, mnie wryło w ziemię- bo on mi się od dawna śnił (zawsze w moich snach Tajemniczy Ukochany miał ciemne włosy i okulary, podświadomie na takich właśnie chłopców zwracałam uwagę i w takich się zakochiwałam) i viola! Mój zielonooki okularnik... zabawne, bo nawet liczby się zgadzają- mieszkałam pod 16, 16 mnie prześladowała, podobnie jak 13. Przez internet poznaliśmy się 16, spotkaliśmy w realu 13. Dzisiaj 16, mijają 4 lata i 3 miesiące odkąd zobaczyłam jego nick na moim ulubionym forum. Na 13 kwietnia 2013 planujemy ślub
![]()
#339 |
Rozeznanie
|
Ojej Agacior89 cudnie
![]() Ale Ty taka młodziutka i już ślub planujesz, no ładnie, ładnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem z moim TŻem poznamym w internecie dokładnie rok i 8 miesięcy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() "Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Wtajemniczenie
|
![]() a ja zachowuje sie jakby przynajmniej miała z nim być ![]()
#343 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A planować- planuję... Ja wiem ze to TEN, wszyscy znajomi nam zazdroszczą ze nie ma bardziej dobranej pary, niektórzy nie wierzą żeśmy się przez internet poznali. ![]() Cytat:
Ech tu jest jednak ryzyko, nigdy nie wiadomo, kto jest po drugiej stronie. Miałam i taka sytuacje, ale wówczas byłam dużo młodsza i dużo głupsza- 12? 13? Umieściłam swoje fotki, mailowałam z kilkoma kolesiami- jeden nie ukrywał, że jest dużo starszy ode mnie (chyba miał z 25) najpierw był miły i imponowało mi to, potem dał mi swój adres, telefon (ja się ze swoim wstrzymała- dzięki Bogu za bravo girl, gazeta inteligentna nie jest ale reportaże o internetowych gwałcicielach strachu mi narobiły), potem zaczął sobie za dużo pozwalać, pytał czy jestem dziewica, czy nie chciałabym odwiedzić go w jego mieszkanku w Warszawie... Podziękowałam, zmieniłam maila, fotki z portalu usunęłam. Dobrze, ze na tym się skończyło ![]()
![]() |
#344 |
Wtajemniczenie
|
up.
Ja już prawdopodobnie mam koniec tej 'przygody' ![]()
#345 |
Rozeznanie
|
Myszeczko nie mów tak
![]() ![]() Wiesz sama, ja też się boję wakacji, bo nie wiem czy przetrwamy ![]() mam nadzieję, że tak... P.S. Dziewczyny co tam u Was się dzieje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Wtajemniczenie
|
Ja swojego chlopaka poznalam na internecie
![]() ![]()
#347 |
Wtajemniczenie
|
eeee, u mnie juz Ok.
Ale powiem Wam, ze po tej rozmowie o jego eks, nabralam mega megaaa DYSTANSU!!!! nawet nie zauwazylam, ze chcial pogadac ze mna ;/ Nie pozegnalam sie z nim jak zwykle, no kisses ![]() Ech, kobiety. I choc zalezy mi na nim( albo zalezalo??) Bosh, sama juz ne wiem czego od siebie chce ![]() Jakos mi sie juz nie chce starac ;/ edit: znow dzisiaj wieczorem bylo great
Ain't No Mountain High Enough ![]() ![]() ![]() Edytowane przez myszeczka00 Czas edycji: 2008-06-20 o 00:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Rozeznanie
|
Ja to teraz zostałam wystawiona na próbę czasu?
![]() Czy dam radę? Dam!!! ![]() ![]() A tak poza tym... Tęsknię... Już tęsknię... ![]() ![]() ![]() Ja chcę wrzesień!!! ![]() Myszeczko sesja już skończona? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 |
Rozeznanie
|
Mój ciężki okres złości na facetów minął
![]() Także staram się pozytywnie myśleć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Wtajemniczenie
|
Sesja mi sie skończy ostatniego czerwca.
Nastuś co masz za pomysła ? ![]() ps. juz nie daje rady z tym wszystkim, z tym załatwianiem wpisów ![]() Wolałąbym miec 10 egzaminów niz tak latać za zaliczeniami ![]()
#352 |
Rozeznanie
|
Wiesz, bo jak Ci się skończy sesja...
![]() ![]() Jak Ci się podoba? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej wiem ze masz obawy ze wszystko sie zepsuje ze juz nie bedzie tak samo jak kiedys po spotkaniu..Ale tak naprawde jak sie spotkacie bedziecie wiedziec czy pasujecie do siebie nie mozecie przeciez przez caly czas pisac czy gadac przez teleofon. No ja jestem dobrej mysli poniewaz obecnie jestem z Chlopakiem poznanym przez internet tez na poczatku pisalismy gadalismy przez telefon ale to on zrobil pierwszy krok do poznania sie i odwiedzil mnie i tak juz od tego spotkania minelo 1,5 roku mieszkamy ze soba. Tez mnialam obawy i balam sie ale wszystko dobrze sie skonczylo ta internetowe zauroczenie okazalo sie Miloscia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Wtajemniczenie
|
juz jest dobrze
![]() poiwedzialabym nawet bardzo dobrze hi hih ![]() Dziewczyny halooo, co tak wątek ucichł? ![]()
#355 |
Rozeznanie
|
Właśnie dziewczyny co Wy śpicie?
![]() Obudzić się i opowiadać ![]() Ja mogę powiedzieć, że u mnie jest bardzo dobrze ![]() Pomijając fakt, że strasznie, strasznie tęsknię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Rozeznanie
|
Obudzić się!
![]() Dziewczyny może z doświadczenia wiecie, co mogę zrobić na jego urodziny?!?! ![]() Ja to zawsze muszę mieć hardcore... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Zadomowienie
|
no to ja może tyle powiem że w srode spotkam się z poznanym na czacie mężczyzną
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Przyczajenie
|
Oj nie bedzie tak zle ... s tym srodowym spotkanie bardz dobre mysli i nie zalamuj sie ... najwazniejsze to isc pewnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Zadomowienie
|
Agusia dzieki za słowa otuchy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Przyczajenie
|
![]()
To napewno jest jakis stres co on powie jak bedzie po spotkaniu tysiace msyli pchaja ci sie do glowy a zobaczysz nie bedzie tak zle ... ja tez swojego faceta poznalam w necie i tez balam sie spotkania przeciagalam ,wymyslalam jakies wykrety az tu jednego piekniego dzionka stanol w mojich drzwiach i musialam kontynulowc spotkanie ..
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:19.