|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wielbicielki słońca - czekajmy razem na lato! Część 2.
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś ładnie, siedzę właśnie na dworze w bluzie i jest ciepło
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#334 |
|
lokalna gwiazda
|
Wczoraj ładnie i dość ciepło, dziś tak samo, a od jutra do niedzieli w prognozie deszcz, temperatura do 8°, a w nocy przymrozki.
Może się nie sprawdzi.
|
|
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
U nas w dzien 17-18 stopni. Chodzimy z chlopakiem po lesie wlasnie juz z godzine
Kropil deszcz ale chwile.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na szczęście prognozy się nie sprawdzają. Dziś przez prawie cały dzień miał padać deszcz. A jest piękne słońce, ulewa była jedynie nad ranem.
|
|
#337 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Ale dziś niefajnie, słońce i zachęcająca pogoda, a jak się wyjdzie na dwór to czapka i szalik by się przydały.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#338 |
|
Animal Liberation
|
Pierwszy dzień deszczu od dłuższego czasu, ale i tak muszę wyjść po warzywa bo mi się skończyły, więc się zbieram.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
||
|
|
|
|
#340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szaro: Snowdrop albo moja wiadomość na zdziwieniowym się zgubiła albo Twoja - pytanko: jakie zapachy z korresa polecasz? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#341 | |
|
Animal Liberation
|
Cytat:
w PL mamy ten minus, że może być problem z dostępnością, bo ja testowałam cały Korres poza Polską, to grecka marka kosmetyków naturalnych, przystępna tam cenowo. Pamiętam że ciekawe były Vanilla Freesia Lychee, Atlantis Garden, White Tea Bergamot Freesia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Snowdrop_ Czas edycji: 2021-04-22 o 14:17 |
|
|
|
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pielegnacje korresa uwielbiam, robi dobrze mojej skórze i wlasnie mam chrapke na jakieś perfumy od nich Pamietam jak byłam w Grecji to pol walizki zabralam do PL bo cena przyjemniejsza ![]() A co do wątku: Piękne słońce ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#343 |
|
Night is my best time 💕
|
Dzisiaj pochmurno, zimno, wietrznie, zanosi się na deszcz, a w aplikacji pogodowej podobnie jak na początku kwietnia znowu ostrzeżenie o mrozie. 😳😱🤯😒
Half of a letter tells half a story The way I see it it's half the worry Where I came from I forgot too soon East of the sun and west of the moon 🩷 Why do people smile when no one's smiling? It's coz their thinking of someone they're loving 🩷 |
|
|
|
|
#344 |
|
Lady in red.
|
U mnie śnieg z deszczem padał. 23 kwietnia pozdrawiam !
|
|
#345 |
|
Konto usunięte
|
U mnie rano niezbyt ładnie, ale nawet nieźle, potem brzydko, jak wychodziłam z pracy wyszło słoneczko, po 5 minutach zerwał się wiatr i padało jakieś białe coś, więc do domu doszłam jak bałwan, a zanim się otrzepałam, zdjęłam płaszcz itp. to znów słoneczko.
Jakby ktoś miał jakiś przełącznik. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- I znowu ciemno Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- I słonko. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#346 |
|
Lady in red.
|
Pogoda jest naprawdę niesamowita. Dziś mnie złapał deszcz, zmokłam. Potem padał śnieg z deszczem. Było ciemno jak wieczorem. Teraz słońce i jasno.
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
U nas dzis 6 stopni a odczuwalna 2 stopnie. Jeszcze nie wychodzilam na dwor. Odpoczywalam zmeczenie mnie cos chwycilo. Pozniej do mnie chlopak przyjezdza na noc to i tak sie wyjdzie. Padalo niezle ale to przez krotki czas. Na razie spokoj. Teraz doceniam nawet takie dni gdzie jest chlodno, ale za to nie pada. No bo da sie spacerowac czy cos. Cieplej trzeba sie ubrac ale chociaz da sie gdzies wyjsc, a nie ciagle siedziec w domu. Po tak dlugim okresie sniegu, deszczy bardzo doceniam gdy nie pada
Tak ze nawet tu staram sie az tak nie narzekac. Majowka raczej bedzie tez nie jakas ciepla, ale w sumie i tak wszystko pozamykane to nie byloby co robic. Za to spacer bedzie i odpoczynek a to tez fajnie. Wyjazdy wole planowac jak sie zaszczepie i jak cokolwiek pootwieraja. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- [1=7ae4e73d4b096fedcc3cca3 dacf09e293fa96405_68a3b07 1c8cd0;88662357]U mnie rano niezbyt ładnie, ale nawet nieźle, potem brzydko, jak wychodziłam z pracy wyszło słoneczko, po 5 minutach zerwał się wiatr i padało jakieś białe coś, więc do domu doszłam jak bałwan, a zanim się otrzepałam, zdjęłam płaszcz itp. to znów słoneczko. Jakby ktoś miał jakiś przełącznik. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- I znowu ciemno Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- I słonko. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Najgorsza taka zmienna pogoda. Najgorzej tez wtedy sie czuje - meteopatia. Wkurza to czlowieka i nie wiadomo jak sie ubrac. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#349 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Generalnie dzisiaj: ![]() ![]() ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️Do zachodu jeszcze trochę, ale myślę, że do tego czasu jeszcze raz spadnie śnieg. Albo i dwa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#350 |
|
Animal Liberation
|
Niby nie padało, ale jest taka zamuła, że oczy się same zamykają, nie wytrzymie
|
|
|
|
#351 |
|
Night is my best time 💕
|
Mocno wieje. Mocno pochmurno, choć czasem wyjrzy słońce. 10°, ale przez wiatr jest sporo chłodniej. I ostrzeżenie o mrozie nadal widnieje. 😒 Do diaska, jest koniec kwietnia. 😡 Te chłodne fronty mogłyby już sobie pójść.
Half of a letter tells half a story The way I see it it's half the worry Where I came from I forgot too soon East of the sun and west of the moon 🩷 Why do people smile when no one's smiling? It's coz their thinking of someone they're loving 🩷 Edytowane przez enJoyce Czas edycji: 2021-04-24 o 20:59 |
|
|
|
|
#352 |
|
Raczkowanie
|
Zimno dziś jest a wczoraj już ciepło było. Ja nie chce zimna
Chce ubrać sukienki wiosenne w końcu i buty nowe szmaciane . Takie super czarne szmaciane buty sobie kupiłam. W bluzkach wiosennych już chodzę od dawna. Ale muszę grubszą kurtką na nie ubierać i adidasy albo botki wczoraj mogłam sobie cieńszą kurtkę ubrać. Nawet na jutrzejszą pogodę nie patrzę bo boje się zaglądnąć. Kupiłam cienkie rajstopy ale nie szybko je chyba ubiorę. Czy której z was drą się rajstopy w palcach. Od marca mam taki poważny problem kupię 40 dn rajstopy i od razu mam po 1 dniu w placach podarte. W butach zimowych nie darłam rajstop. Nie mam długich paznokci. Może to wina tego ze mam grube palce nie jestem gruba ale palce mam grube i stopy szerokie . Niech ktoś odczaruje tą pogodę.
|
|
|
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest zmiennie, ale jednak nawet jak jest słońce to ciepłem bym tego nie nazwała
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
U nas dzis 10 stopni. Jest slonce ale wiadomo jest ten wiatr. Jak na koncowke kwietnia to nie jest cieplo i cos grubszego trzeba ciagle miec zwlaszcza ze w nocy ochladza sie do 2 lub 4 stopni.
|
|
|
|
#355 |
|
Raczkowanie
|
Ja do tej pory ubierałam cienką bluzkę i gruba kurtkę jesienną. Lub sukienkę rajtki 40 dn i płaszcz wiosenny. Jutro pewnie też ubiorę bkuzke i grubą kurtkę jesienną . Może od 1 maja nastąpi poprawa pogody.
---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- U mnie dziś pochmurnie. Wczoraj słońce było. |
|
|
|
|
#356 |
|
theatrical romantic
|
U mnie od paru dni jest upalnie.
|
|
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie, gdzie?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#358 |
|
Lady in red.
|
To u mnie podobno przez chwilę śnieg padał. Ho, Ho, Ho.
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#359 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ogólnie okropność. Raz słońce, raz burza deszczowo-śnieżna. Co się ubiorę na spacer to naciągają ciemne chmury i wzmaga się wiatr, wichura że łeb przy dupie urywa. Kwiecień-plecień, ale żeby przeplatał wszystkie pory roku w ciągu jednej godziny? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#360 | |
|
theatrical romantic
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:57.

26.08.2023

Może się nie sprawdzi.
Kropil deszcz ale chwile.

w PL mamy ten minus, że może być problem z dostępnością, bo ja testowałam cały Korres poza Polską, to grecka marka kosmetyków naturalnych, przystępna tam cenowo. Pamiętam że ciekawe były Vanilla Freesia Lychee, Atlantis Garden, White Tea Bergamot Freesia. 

️
️
️
Kupiłam cienkie rajstopy ale nie szybko je chyba ubiorę. Czy której z was drą się rajstopy w palcach. Od marca mam taki poważny problem kupię 40 dn rajstopy i od razu mam po 1 dniu w placach podarte. W butach zimowych nie darłam rajstop. Nie mam długich paznokci. Może to wina tego ze mam grube palce nie jestem gruba ale palce mam grube i stopy szerokie . Niech ktoś odczaruje tą pogodę.