![]() |
#331 |
Rozeznanie
|
Dot.: Czy sa tutaj tez mamy dzieci starszych?
Specjalnie dla Moee
![]() ![]() ![]() Załącznik 889221 P.S. Zdjęcie robione telefonem(stąd ta kiepska jakość) na wspólnym spacerku nad Odrą ![]()
"Lata człowieka zaczynamy liczyć dopiero wtedy, kiedy w jego życiu nie liczy się nic prócz lat" Emerson Edytowane przez bergamia Czas edycji: 2007-05-27 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Wtajemniczenie
|
Ładna dziewczyna z Twojej córki Bergamio.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
Witam was dziewczyny, cos cicho na tym wątku
![]() Ja juz w niedziele mam Komunie synka i zaczynam sie stresować wydaje mi sie że dzieci prób przygotowujących mają za mało i że coś bedzie nie tak, jakiegos stresa łapie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Rozeznanie
|
Dziękuję Ago
![]() ![]() A Moee i Momo już tutaj nie zaglądają??
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
Bergusiu
![]() ![]() ostatnio to mam chwilke tylko na wizaz i malo czasu ![]() ![]() Momo sie przeprowadza i jakis czas jest bez internetu.
![]() |
#336 |
Przyczajenie
|
A ja mam 18-letnią Magdę i 7-letnią Lenę. W przyszłym roku szkolnym zdaję maturę i zaczynam pierwszą klasę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A ona oczywiście kolor chce zmienić...na czarny...taki "czarny" z niej charakter ![]() Szkoda mi będzie, ale jak jej przejdzie "cielęcy wiek" to może doceni to co ma ![]() Pozdrawiam Cię mocno ![]()
![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
Ale wąteczek siadł dawno nikt tu nie pisał
![]() Koniec roku nam sie zbliza no i ciekawe co wymysla z tymi mundurkami ile bedzie nas to kosztowac no i ile trzeba bedzie za to zapłacic ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Rozeznanie
|
U mojej córki w Gimnazjum mundurki już "uchwalone", koszt całkowity około 60zł, będzie się składać na niego 1 kamizelka rozpinana polarowa (na zimne dni) i 2 t-schirty (na ciepłe) Byłam przy wyborze, bo jestem w "trójce" i nieźle to nawet wyglada, ale niełatwo było.
![]() |
#340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem ciekawa co u nas wymyśla ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U nas mundurki mają być do kupienia w sklepie "Chatka puchatka", cena ok. 60 zł, ale szczegółów umunurowania nie znam ![]() Mój Kuba juz dni odlicza do wakacji. Jeszcze się okazało że pani od przyrody im się rozchorowała a klasa ma bardzo mało ocen, nowa pani zapowiedziała sprawdzian z całego semestru. Mam już pełną głowę wiadomości o tundrze, tajdze, sawannie, stepie, antarktydzie, lasach liściastych... Cały wczorajszy dzień sprawdzałam wiadomości Młodego, że też mu się to wszystko nie pomiesza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój też mysli o wakacjach jedzie na Kolonie do Orawki a potem do Stegny zmiany kliamtu nam sie przydadza bo w tej wawie to masakra nabawilismy sie astmy ale alergolog sie nami zajmuje i jest oki. Pozdrawiam was dziewczyny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
No i mamy mundurki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny jestem!!! ![]() Przeprowadzałam się - z Pomorza pod Bydgoszcz.Mąż-żołnierz tak mnie załatwił ![]() I w końcu mam net!!! ![]() Jutro wyjeżdżam na urlop i znowu mnie nie będzie - ale na pewno wszystko nadrobię ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Rozeznanie
|
Momo witaj, witaj
![]() ![]() ![]() Udanego urlopu Ci życze, wypocznij sobie po trudach przeprowadzkowych, a jak wrócisz to wkleję zdjęcie mojej córy specjalnie dla Ciebie, albo wyślę ci na priva. Buziaki i pozdrowienia ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Raczkowanie
|
Dołącze sie do watku.
To jestem moja Marika ![]() Już jest strasznie wygadana. Co dopiero jak będzie starsza! aż się boje! np. po pobycie pierwszy dzien w przedszkolu pytam się jej 'no i jak bylo coreczko?' a ona 'nie mow do mnie bo jestem wkulwiona' chcialam sie zakopac pod ziemie przy wszystkich. Juz ją wyszkolili w pierwszym dniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie "starsze" mamy. Ja mam syna 14-letniego Jakuba. Niestety stwierdzam, że do tej pory nie miałam problemów z dzieckiem, a tu nowa szkoła , nowi koledzy i stare problemy ( mały stopień komunikatywności z innymi). Najgorsze ,że dzieci (przynajmniej moje)nie słuchają rad, są najmądrzejsze, zaczynają kłamać i tak dalej.
Nie raz mam tak dosyć, że się cieszę jak gdzieś wyjeżdża. No a potem cieszę się jak wraca. A drugie też planujemy- za trzy lata. Pozdrawiam wszystkich i miłego wakacyjnego odpoczynku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Wtajemniczenie
|
Hej Nitas,nie martw się nastolatki są straszne,ale Ty byłaś lepsza?? :-D W Y T R Z Y M A M Y
T O ! ! ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój synus jest na Koloniach 440km od domu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już zaczynam częściej zaglądać .Urlop się skończył ,urządzanie mieszkania prawie też i mam troszkę czasu na Wizaż ![]() Czekam na fotkę córy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkie mamy"starszakow". Moj starszak to juz nastolatka, 15 lat to dziwny wiek, raz euforia raz zalamka. I jak sie z taka dogadac?
macie doswiadczenia z nastolatkami, podzielcie sie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Przyczajenie
|
Cześć Wam. Mam problem wakacyjny, napiszcie co myślicie. Mój 14-latek właśnie nam zakomunikował, że ma dziewczynę 18-latkę
Niby spoko dopóki nie zobaczyliśmy uścisków. Tak za bardzo nam się to nie podoba, ale za bardzo nie mamy pomysłu , co z tym fantem zrobić. Wiadomo, że dzieci co raz szybciej dojrzewają, ale może bez przesady, a może to ja przesadzam. Sama nie wiem już co o tym myśleć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
O kurcze!
![]() Nitas,myślę że nie można mu zabronić z nią spotkań.Wtedy zaczną się ukrywać i wogóle nie będziesz wiedziała co się dzieje.A jak wiadomo - Owoc zakazany... To naprawdę trudna sytuacja...Przeważnie zdarza się w drugą stronę - dziewczyna jest młodsza. Myślę,że powinnaś postarać się utrzymać jak najlepsze relacje z synem - spróbować z nim porozmawiać o tym związku.Ale spokojnie,bez pretensji.To może być jego pierwsza miłość...
![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
haa moja nie lepsza
![]() ![]() ![]() ![]() co do calej sytuacji nitas to jak momo zrobila ![]() ![]() ![]() byw. Momo ![]()
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
Moee
![]() ![]() A,że Twoja córa chłopaków rozkochuje,to się nie dziwię - śliczna z niej dziewczyna ![]() Ja jeszcze nie mam takich problemów,ale już się na nie przygotowuję. Nitas dałaś mi do myślenia... ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 |
Zadomowienie
|
WITAM chce sie przylaczyc do watku jestem mama 10-latka ktory ma fochy jak stary jest najmadrzejszy i jezeli ma zdanie na jakis temat to zawsze powie czy to jest 80-latka czy nuczycielka. w poniedzialek zaczyna 4 klase nowi nauczyciele az strach pomyslec co bedzie
![]()
![]() |
#359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no ale.. podmienili mi core na wakacjach dziewczyny hehe , nie dosc ze z checia chodzi ze mna na zakupy to sama mnie ciagnie na jedzenie gdzies do knajpek ![]() ![]() zestresowana chodzi juz powoli bo nowe gimnazjum , nowe kolezanki , plus ani jedej osoby ze starej szkoly nie bedzie z nia i dopadaja ja pytania czy ja polubia? , czy bedzie miala fajna klase? etc, etc. i zdjecie kiepskiej jakosci mojej mlodej zbuntowanej ![]() Braxa Witaj ![]()
"Lubię być kurą domową Do pralki wrzucić problem wraz z głową Pralka pierze, ja nie wierzę w nic Słodko jest nie myśleć o niczym Się zgubić we własnej spódnicy.." ![]() Edytowane przez moee Czas edycji: 2009-03-21 o 00:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Rozeznanie
|
No to juz teraz czuje sie pełnoprawną członkinią tego wątku
![]() ![]() Jesli chodzi o Kasjopeę - absolutnie na to nie mamy wpływu ![]() Buziaki dla wszystkich mamuś, teraz na pewno będę tu częstym gościem a nie tylko "czytaczem" ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.