|
|
#331 | |
|
Kociara
|
Dot.: Durex, a prezerwatywy innych firm.
Cytat:
Jeny, ja tak samo. Zamiast leżeć i rozmyślać mam inne rzeczy do roboty :P A tak btw, jestem zdziwiona, ze tyle negatywnych opinii o Durexach tutaj... Ja używam od 4 lat Durex Extra Safe i to zamawiane z All. Pękła nam raz (!). Acha, i rzadko kochamy się delikatnie, mamy raczej dość ostre temperamenty Ja polecam.
|
|
|
|
|
|
#332 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie!
![]() Z Moim partnerem do antykoncepcji stosujemy tylko prezerwatywy, gdyż moje zdrowie wyklucza pigułki a prezerwatywy wydają nam się najbezpieczniejsze ... zastanawiamy się nad wypróbowaniem nowych prezerwatyw z durexa mianowicie "performax intense" i chciała bym zapytać Was Kobietki, czy któraś z Was już może ich używała i może polecić lub odradzić stosowanie ich ![]() Z góry dziękuję za odpowiedzi
|
|
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka lat temu odłożyłam tabsy i w sumie mój sposób zabezpieczenia to tylko gumka. Jestem wierna Durexom Classic - nigdy mnie nie zawiodły
Dwa razy tylko miałam odskocznię w postaci Durexów bodajże o smaku bananowym (jakoś mi nie podeszło, mimo że banana to mój ulubiony owoc ) i Durexy extra safe. Niestety, te drugie nam pękły. Po całym zamieszaniu w postaci załatwiania tabletki po itp., powróciłam do klasyku
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
#334 |
|
Przyczajenie
|
My używaliśmy różnych radzajów z firmy durex, ale chodzi mi o ten konkretny rodzaj, czy ktoś już próbował DUREX PERFORMAX INTENSE...??? Jak nie dostanę odpowiedzi, będę testowała na własną odpowiedzialność heheh
|
|
|
|
|
#335 |
|
Przyczajenie
|
Durex - rewelacyjne kampanie reklamowe i dobra jakość większość innych firm nie odbiega jakością ale gorszy marketing robi swoje a tak na prawdę to tylko kawałek gumy wielkiej filozofii nie ma. Kiedyś używano jelit zwierząt i też działały.
|
|
|
|
|
#336 |
|
Przyczajenie
|
No nie wiem czy jedna i ta sama guma, ja za chiny nie chciałabym abyśmy się kochali z gumką, które serwują przy kasach w hipermarkecie po kilka złotych.
|
|
|
|
|
#337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przyczyniły się, że tżta 'kolega' opadł po pewnym czasie ;p nie wiem czy nie na tym polega ich wydłużenie stosunku ![]() ![]()
|
|
|
#338 |
|
BAN stały
|
Dot.: Durex a inne prezerwatywy
.
Edytowane przez ametryne Czas edycji: 2013-02-19 o 03:35 |
|
|
|
|
#339 |
|
Raczkowanie
|
Wypróbowaliśmy już dwie sztuki performax intense i jakoś ani ja, ani tż nie czujemy jakiegoś specjalnego wydłużenia. No, może odrobinę. Te wypustki i prążki wyglądają zachęcająco ale ja nie odczuwam jakichś dodatkowych kosmicznych doznań przez nie, czasem nawet malutki dyskomforcik, ale po zwykłych prążkowanych też tak miałam, tak to na mnie działa najwyraźniej ;p No i nic nie opadło, tak jak u koleżanki w poście wyżej ;p Myślę, że to sprawa indywidualna i polecam samej się przekonać jak działają i czy działają w ogóle
|
|
|
|
|
#340 |
|
Przyczajenie
|
no właśnie ,performax intense..czy warto kupić? Używał już ktoś , jak tak to jakie jest wasze zdanie na ich temat?
złudzenia układają się w cały film , w którym nie chcę grać., Edytowane przez tchetchetche Czas edycji: 2013-02-15 o 23:52 |
|
|
|
|
#341 |
|
Przyczajenie
|
Czy warto? kup i sprawdź, kosztują tak naprawdę śmieszne pieniądze, wiec kup i podziel się z nami opinią. Ale według mnie nile dziurek tyle opini
|
|
|
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Durex a inne prezerwatywy
Cytat:
|
|
|
#343 |
|
Przyczajenie
|
Czyli wychodzi na to,że sama muszę sie przekonać
![]() Wypróbuję je przy najbliższej okazji, mam nadzieję, że nie będę załowała
|
|
|
|
|
#344 |
|
Przyczajenie
|
wypróbowaliśmy z TŻ te durex intense..sprawdza się w tym , że przedłuża stosunek i to nawet o sporo czasu , ale jeżeli chodzi o ta druga kwestie tzn. dodatkową przyjemność dla kobiety to ja osobiście nie zauważyłam tu różnicy między nimi a np.classicami pozatym , że jest większa i nie uciska chłopaka. W każdym razie żadnych problemów z nimi nie było
także jeśli chodzi o dłuższy stosunek to polecam -sprawdza się
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
My ostatnio z Durexów classic przerzuciliśmy się na Unimil Skyn
Przypadły nam do gustu. Dużym plusem dla mnie jest to, że nie mają tego lateksowego zapachu. Na razie zostaniemy przy nich
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
#346 |
|
Raczkowanie
|
Mój ukochany preferuje Unimil skyn large, mówi że zwykłe skyn go za mocno uciskają, a w large czuje się dużo swobodniej
|
|
|
|
|
#347 |
|
Rozeznanie
|
A ja własnie w odczuciach wolę durex niż skyny. Dużo piszecie, że skiny nie mają nieprzyjemnego zapachu, ja tam tego nie zauważyłam. Czy skyny to są nielateksowe?
Bo jednak w samych odczuciach to jakaś różnica jest między nimi a dziureksami( tak je nazywamy )- na korzyść dziureksów
|
|
|
|
|
#348 |
|
Raczkowanie
|
od zawsze uzywam tych unimilów sa jeszcze extra nawilzane mozna smialo krozystac nigdy mnie nie zawiodły
nie mam jednak porównania innych nie uzywalem chciaz zastanawiam sie nad durex fit bo te skyny czasem mi sie zsuwaja ;/ |
|
|
|
|
#349 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
do wyboru,do koloru i rozmiaru są tez w duzych opakowaniach mozna troszke zaoszczędzić kaski Sprawdź http://www.swiatrozkoszy.com.pl/regu...rne-p-149.html
|
|
|
|
|
|
#350 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Prezerwatywy ;)
Cytat:
dziękujemy za zainteresowanie naszymi nowymi prezerwatywami Durex Performax Intense. Jeśli chcesz się dowiedzieć więcej na ich temat zapraszam Ciebie na tę stronę http://www.durexmowi.pl/performaxintense/. Jeśli masz więcej pytań, możesz je zadać naszemu ekspertowi tutaj http://durexmowi.pl. _________________ eRzecznik Durex http://durexmowi.pl |
|
|
|
|
|
#351 |
|
Raczkowanie
|
Próbowałam tych intense i szczerze powiedziawszy wrażenia na mnie nie zrobiły. Rzeczywiście, wydłużają czas seksu, jak "szare" durexy, ale jakoś idea 3 w 1 nie bardzo mnie przekonuje. Moim faworytem są jednak cieńsze durexy, najbardziej Fetherlity/Ultra Thin.
|
|
#352 |
|
Przyczajenie
|
Wypróbowaliśmy Performax Intense
![]() Mnie się podobało, było dłuuużżżeeejjjj i nawet przyjemniej ![]() Chociaż warunki były ekstremalne to i przyjemność większa ![]() Ja osobiście je polecam
|
|
|
|
|
#353 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: przerywany z prezerwatywą dobra metoda jak na początek?
Poomocy; )
Wczoraj zdecydowałam się na swój pierwszy raz z facetem, byłam bardzo zdenerwowana ale też zdeterminowana, wiedziałam, że chce to zrobić. Mieliśmy durex extra safe . On włożył prezerwatywe i jeszcze chwile się całowaliśmy, próbował wejśc we mnie i nagle zobaczyłam ze ona zaczeła się zwijaać.Zdawało mi się i jemu jeśli dobrze zrozumiałam też ze była za mała. Mam pytanie, czy zwijanie się prezerwatywy może być związane z tym ze była ona za mała ? no i jeszcze jedno, czy durex produkuje trochę większe gumki ? jesli tak to jakie dziękuję :
|
|
|
|
|
#354 |
|
Raczkowanie
|
Prezerwatywy Pasante
Drogie wizażanki, drodzy wizażanie - na początek witam serdecznie, miło gościć w progach wizażu!
Mam do Was pytanie, czy ktoś z was używał kiedyś prezerwatyw marki Pasante? Są one niedrogie, występują w dużej ilości przeróżnych odmian i wyglądają całkiem zachęcająco więc postanowiliśmy ich spróbować. Jednak mało jest w internecie opinii na ich temat, stąd moje pytanie do was o wszelakie opinie. |
|
|
|
|
#355 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezerwatywy Pasante
|
|
|
|
|
#356 |
|
Raczkowanie
|
Zamierzamy wypróbować kilka rodzajów, dam znać kiedyś jak się sprawują
|
|
|
|
|
#357 |
|
Raczkowanie
|
Jakich konkretnie używałaś?
|
|
#358 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#359 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#360 |
|
Zadomowienie
|
Durex są skuteczne, mówię to z doświadczenia. Nigdy nie pękły a innych firm zdarzało się, ze pękały i czułam dyskomfort podczas seksu. Lepiej dołozyć pieniązki i mieć satysfakcję z seksu.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

Ja polecam.

a prezerwatywy wydają nam się najbezpieczniejsze
... zastanawiamy się nad wypróbowaniem nowych prezerwatyw z durexa mianowicie "performax intense"
i chciała bym zapytać Was Kobietki, czy któraś z Was już może ich używała i może polecić lub odradzić stosowanie ich