|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tońka - biżuteria według cyfrówki
słodziaczki
|
|
#332 |
|
Zadomowienie
|
przepiekne zdjęcia jak zawsze, kolczyki - moi faworyci to 1, 2 i 3
|
|
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie to tu nic odkrywczego nie ma... Ale przy takim zastoju jaki mam teraz, to te 4 pary cieszą serducho. Oczy, uszy i łapy zresztą też.
|
|
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
Tońka powraca po wielkich zakupach.
Była giełda, były łańcuszkowe zakupy w Hopei, a teraz lecą do mnie dwa zamówienia. Od dawna nie miałam takiego okresu, że mam dużo wizji, ale brakuje mi czasu na ich zrealizowanie. Pokazuję więc co już skleciłam i zabieram się do pracy.1. Zdobycz giełdowa, kamienia nie znam. Poratuje ktoś?2. Fluoryt w rzeczywistości nie jest tak ładny jak na zdjęciu. Z poprzedniej giełdy. 3. Siostra koniecznie chciała taką górę. Reszta to jej wizja i przyznam, że dziewczyna ma gust. 4. Onyks z Politechniki, jaspis z OSiR i te fajne łańcuszkowe ogniwka. 5. Do uzyskania jednego ogniwka łańcuszka trzeba przecinać drugie i nie za bardzo chciałam te odpadki wyrzucać, bo portfel krzyczałby z bólu. Więc owinęłam, miał wyjść artystyczny nieład, tylko czy aby nie wyszedł zwykły bałagan?
|
|
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
Tonia druga para jest przecudna
|
|
#336 |
|
Zadomowienie
|
Toniu wszystkie przesliczne, ale moj faworyt to chyba nr 4
|
|
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
Tońka, cuda! Naprawdę, śliczne! Mam ten kamień co Ty w parze numer 4. I kolczyki z nim :P Rób jeszcze
|
|
|
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki.
Ciekawi mnie głównie to, co myślicie o piątce. Nie krępować się i pisać co jest nie tak. |
|
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
jedynka aaa
|
|
#340 |
|
Zadomowienie
|
jesli w "piatce" nie wystaja kawalki drutu to mysle ze jest ok, ogolnie kompozycja jest ladna
![]() Bardzo mi sie podobaja takze: http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...9&d=1173198840 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...7&d=1173198840 chociaz mowisz, ze w rzeczywistosci ten fluoryt wyglada gorzej
|
|
|
|
|
#341 |
|
Zadomowienie
|
Toniu, prześliczne.
Piękne kamienie w tej jedyneczce, takie pastelowe. Czwarte najbardziej mi się podobają. W piątce - ciężko coś powiedzieć; widząc jak ładnie owinęłaś drucik w 3, mam wrażenie, że w 5 "tak miało być". A czy się komuś ten chaos podoba, czy nie to już inna kwestia . Jak dla mnie - całkiem przyjemne Aż takiego bałaganu nie narobiłaś
|
|
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wystają, jakoś udało się je opanować.
Wygląda gorzej, bo te przejścia kolorystyczne nie są tak dobrze widoczne jak na fotce. I jest bardziej zielony, niż seledynowy. |
|
|
|
|
#343 |
|
Konto usunięte
|
Zdecydowanie trójeczka - kobiece, delikatne, ale przyciagaja mio wzrok
Co do piątki - wydają mi się nieco przeładowane. Ale to kwestia gustu, a nie ocenienia wykonania pracy
|
|
|
|
|
#344 |
|
Rozeznanie
|
Nie sądziłam,że te duże pastelowe będą tak fajnie wyglądać
Idę coś z nich też zrobić .Tak samo ten jaspis,który leży nietknięty od OSiR.Najbardziej fluoryt mi się podoba.Ostatnie nie w moim guście,ale ze względu na kolory,owinięcie może być
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
Jedynka i dwojka swietne!
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
Kamień z serca, że te łączniki w piątce wyglądają ok. Oznacza to, że można z tym wyjść do ludzi. Następne będą lepiej owinięte - już jedno ogniwko z tamtych wyglądało lepiej, ale musiałam je "zbrzydzić", żeby pasowało do poprzedniego. A tu wczorajsza praca. Dwie pierwsze pary to kolejne kolczyki dla siostry, tak samo jak ostatnia przywieszka. Kamienie w trójce są z giełdy, ale nazwy nie znam. Może chociaż tu ktoś pomoże? Mają w sobie takie połyskujące drobinki. Nie brokat, jak w nocy kairu, bardziej taki jak w bronzycie. Widzę, że wyszedł mi rzut większości w moim ulubionym kolorze.
Edytowane przez Tońka Czas edycji: 2007-03-07 o 19:45 Powód: Literówka |
|
|
|
|
#349 |
|
Zadomowienie
|
no więc tak... jak Ty piszesz wypracowania to ja też ;P
1) Świetne - fajne w swojej formie no i jak zwykle bardzo starannie wykoanane 2) Są najwspanialsze z całego wrzutu - sa świetne, pomysłowe bogate, staranne i nawet ten róż bardzo łądnie się komponuje 3) Również bardzo fajne... proste, ale ładne 4) Jeżeli się nam nei nie obrazisz to powiem, że tak sobie mi się podob, a to ze względy, że jest troche surowa, ale to tylko zawieszka do koma :p Jeżeli chodzi o porzedni wrzut to wszystkei są cudowne i już nie będę ich komentował z osobna Tońka jesteś WIELKA! poydrawiam :P
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
Qbek, ja lubię czytać wypracowania.
Zawieszka jest zrobiona wg. projektu siostry. Taką chciała i taką miałam zrobić.
|
|
|
|
|
#351 |
|
Zadomowienie
|
mam nadzieję, że nie masz mi za złe tego, że ta zawieszka nei przypadła mi do gustu... poprostu od ciebie wymagam dużo więcej hahaha
|
|
#352 |
|
Zadomowienie
|
Toniu ja zgadzam sie z qbkiem! 2ga para normalnie PRZESLICZNA
|
|
|
|
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No co Ty. Ma prawo Ci się nie podobać - gdyby wszystko się wszystkim podobało, to strach pomyśleć, co by się działo na tym świecie... ![]() Far - |
|
|
|
|
|
#354 |
|
Zadomowienie
|
nie to żem i się nie podoba... podoba się mniej ;P
rób i wrzucaj nowości, bo uwielbiam oglądać Twoją biżu!
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
Drugie są świetne!!! Podobają mi się jeszcze pierwsze fajnie dobrane kolorystycznie i takie delikatne
![]() Ostanie dwie strasznie spokojne, to na pewno Twoje???
|
|
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Moje, ale czemu nie miałyby być spokojne?
"Niespokojną" biżuterię robię? Dziś mam jakieś zaćmienie umysłu i nie pojmuję wszelakich aluzji.
|
|
|
|
|
#357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
Drugie
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
drugie są prześliczne, sama bym takie chciała mieć.
|
|
|
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, te drugie rzeczywiscie sa sliczne. Chetnie sama bym takie zalozyla
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

Poratuje ktoś?

Idę coś z nich też zrobić
jestem również