|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
Pokaż wyniki sondy: Jaka fryzurka do kwadratowej twarzyczki???? | |||
włosy kręcone |
![]() ![]() ![]() ![]() |
68 | 23,61% |
włosy proste |
55 | 19,10% |
grzywka prosta |
24 | 8,33% |
grzywka na skos |
141 | 48,96% |
Głosujący: 288. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: dobry fryzjer w Krakowie
Odgrzebuję wątek.
![]() Zastanawiam się nad zmianą fryzjera. Chodziłam zawsze do NEO na Grodzkiej, ale ich ceny są coraz wyższe (ostatnio strzyżenie z myciem - 74zł) i zwyczajnie nie stać mnie już. Poza tym ciągle zminiają się tam fryzjerzy i jak sobie kogoś upatrzę, to gdy przychodzę następnym razem, to okazuje się, że ten fryzjer już tam nie pracuje. :/ Zastanawiam się nad dwoma salonami: - Free Style na Stradomskiej, - U Romana na Radzikowskiego. Bardzo bym prosiła o więcej opinii na ich temat. Czy nie ścinają na jedno kopyto, tzn. jak pazurki są "trendy" to jadą z nimi na wszystkich głowach itp.
![]() |
#332 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
Raczkowanie
|
Dot.: fryzjer - stylista Kraków
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Xanko, a jak wygląda cennik w "Daviness" (mycie + strzyżenie + modelowanie)? Ma ten salon jakąś stronę www? Co do salonu "U Romana" słyszałam o nim dobre opinie, poza tym mam do niego znacznie bliżej niż do "Free Style", a ze względu na mój badzo ograniczony wolny czas, jest to dla mnie istotne. Dlatego czekam na jakieś opinie z tego miejsca! ![]() EDIT: Już znalazłam ich stronę z cennikiem (tzn. "Daviness"). Kiedyś na niej nawet byłam i nie spodobało mi sie to, że zdjęcia fryzur w galerii nie są ich autorstwa, tylko pościagane z różych stron w sieci. :/
![]() |
![]() |
#336 |
Przyczajenie
|
Niestety nie jest tanio - ok.80 zl za mycie, sciecie i modelowanie - ale faktycznie warto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Raczkowanie
|
Jutro idę do klaudiusza... Boję sie;/;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Przyczajenie
|
Tak - chodziło mi o Klaudiusza. Co do stylu, to ścina nowocześnie, świeżo, mnie to pasowało. Ciężko stwierdzić czy Tobie również się spodoba (nie było jeszcze fryzjera, który by wszystkim dogodził
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej dziewczyny Ja gorąco polecam Salon Michel Caruso na ul.Rusznikarskiej Deptak 7.Bardzo jestem zadowolona z usług takiej blondynki prawdopodobnie ma na imie Magda.jest swietna robiła mi ostatnio kolorek,cieci modelowanie i jest super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Raczkowanie
|
Ponawiam wcześniejsze prośby Wizażanek o zdjęcie fryzur
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Wtajemniczenie
|
A ja się umówiłam na przyszły tydzień do "Free Style" na Stradomskiej. Jak już będę "po", zdam relację.
![]()
![]() |
#344 |
Przyczajenie
|
Po dlugich naradach, decyzjach i rozmyslaniach w koncu udalo mi sie ustalic do ktorego salonu pojde. Wybralam "Eric Stipa" w C.H. M1. Zanim jednak podjelam te decyzje obeszlam wiekszosc salonow w celu blizszego poznania cen, rad i ogolnie personelu. Najbardziej niekorzystnie zapamietalam salon "HairCoif" gdzie Pani fryzjerka trzy razy podawala mi cene za sciecie + farba i za kazdym razem byla ona (cena) inna. Dodam ze sama fryzjerka nie nalezala do zbyt milych osob.
![]() ![]() ![]() Same fryzjerki sa bardzo mile, atmosfera jest przytulna ![]() Wyszlam w szoku ale tylko dlatego ze fryzura odmienila moj wyglad calkowicie i sama nie bylam pewna czy mi w niej dobrze czy nie - wtedy jeszcze zmeczenie dawalo sie we znaki - az do nastepnego dnia. Wlosy z rana wrecz nie musialam czesac - same sie ukladaja ![]() ![]() ![]() Znowu czuje sie piekna i mloda... Zabieg kosztowal 285zl. Czas trwania prawie 3h. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Raczkowanie
|
pani Iwonka na skrzyzowaniu alei Roz i tej ulicy przy ktorej jest straz pozarna. na rogu maly salon fryznjerski. jest to stara szkola ale wlosy dobrze sie ukladaja wiele dni pozniej . tel.126442368 .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Raczkowanie
|
Ja na wtorek jestem umówiona tam gdzie ostatnio - na Galla. Chcę sprawdzić czy tylko ostatnio było fajnie czy zawsze tak będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Przyczajenie
|
Apropos Starego Podgórza
ul. Limanowskiego - y...obok sklepu Firlit NIE POLECAM , chociaż to znajoma. Same zdecydujcie: 1- Pani bardzo miła 2- strzyrze tanio, ja-długie włosy na sucho pazurki..suszarka..15 zł! 3-włosy się nie układają!!! są tylko przycięte <tak na 2 dzień> ja jestem niezadowolona znacie coś innego w Podgórzu? słyszałam o "Amelii" na Zamojskiego - pójdę zobaczyć! <cmok> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() nie zaprzczę... pani bardzo miła, salonik malutki, szczerze spodziewałam sie czegos innego... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() podsumuwując.. nadal szukam inneg fryzjera.. ale może wróce do tamtego salonu na regenerowanie włosów (kosztuje to tylko 15 zeta ![]() Dobla, to ja pozdrawiam.... ![]() ![]() ![]() Papatki.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Raczkowanie
|
Byłam w ostatni wtorek. Na Galla, tak jak pisałam wcześniej. Obcięta zostałam super !!! Najlepsza fryzura jaką dotychczas miałam. Wszyscy są zachwyceni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Sama podkreślałam, żeby pisać ceny, a nie napisałam. Już się poprawiam. Strzyżenie bez mycia - 28 zł, a jak z myciem to chyba tyle samo? albo niewiele więcej. Ja zapłaciłam 28zł za strzyżenie bez mycia i bez modelowania, bo nie lubię jak mi modelują włosy - zawsze jak mi wymodelują wracam do domu i myję bo wtedy wiem co tak naprawdę mam na głowie ![]() Kosmetyków używają firmy Keune. Bardzo dobre. Edytowane przez Malena Czas edycji: 2006-07-13 o 23:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Przyczajenie
|
Dot.: Poszukiwany Dobry fryzjer w Krakowie!!!plis
A konkretnie moze wiesz która z fryzjerek w Hair Coif w carefurze na czyzynach najlepiej scina włoski? Bardzo prosze o szybka odpowiedz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Raczkowanie
|
![]()
Czy ktoś z Was wie, gdzie teraz pracuje? Zgubiłam ją w 2005 roku i od tej pory nie mogę trafić na dobrego fryzjera.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny, a czy wiecie może gdzie się podziała pani Iwona z Expandera na Długiej? Nie pracuje tam już od 2005 roku, a ja od tego czasu nie mogę znaleźć nikogo, kto poradziłby sobie z moimi "trudnymi" włosami.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie
Obiecała relację z "FreeStyle", wiec oto ona.
![]() Salon sam w sobie bardzo przyjemny i przestrzenny. Mimo chwilowych awarii z klimą i upałem na zewnątrz, w środku jest naturalnie przyjemnie chłodno. Umówiona byłam z panią Agnieszką Skrobacz. Kiedy przyszłam, odrazu mnie wzięła. No i cóż. Mam bardzo fajną fryzurę! ![]() ![]() ![]() Za strzyżenie + mycie + modelowanie (zasadniczą linię fryzury miałam obcinaną na mokro, resztą obcieta po wysuszeniu i wyprostowaniu) zapłaciłam 55zł, czyli dokładnie tyle, ile jest napisane w cenniku. Aha, w salonie uzywa sie kosmetyków Wella System Professional (choc nie jestem fanką Welli, to juz nieraz przekonałam się, że serie profesjonalne są rewelacyjne) i BedHead. Tyle zauwazyłam. ![]() Jednym słowem - polecam! ![]()
![]() |
#354 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak się umawiałam na wizytę, to pani powiedziała mi, że tyle kosztuje "pełna usługa". Z tym, że pisząc "modelowanie" nie miałam na myśli góry lakierów, pianek itp. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#356 |
Raczkowanie
|
znacie moze fryzjera ktory mnie obetnie jakos tak nieszablonowo, specjaliste od naturalnych fryzur
![]() potrzebuje jakiejs seksownej, naturalnej fryzurki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Raczkowanie
|
Ewka.mnk możesz mi napisać jakie masz włosy-gęste,grube czy raczej cienkie,jeśli to nie problem
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 |
Wtajemniczenie
|
Anitro, ja mam bardzo gęste i dość grube włosy. Wcześniej miałam włosy sięgające trochę za ramiona, prawie wszystkie jednej długość, z długą gęstą grzywką. No i trochę mi już ciążyły. Teraz mam bardzo fajnie wycieniwane włosy, same się układają. Fryzura jest duzo lżejsza i przy okazji nadaje ładną formę głowie.
![]() Btw, a wydawało mi się, że z gęstych i grubych włosów łatwiej coś "wyczarować" niż z cienkich, bo jest większe pole do manewrów.
![]() |
#359 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Konto usunięte
|
Dot.: kraków, katowice - salon joico?
jeśli to Ci w jakiś sposób pomoże to wiem gdzie jest w bielsku-białej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.