![]() |
#331 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pochwal się swoimi snami :-)
lir391 - mi też kiedyś śniła się Brit.
![]() ![]() ![]() A mi dziś się śniło, że wstałam bardzo wcześnie rano i zauważyłam, że nikogo nie ma w domu. Nagle ktoś wywalił drzwi i wszedł do domu. Był to złodziej ![]() ![]() ![]() A niedawno wyśniła mi się ocena ze sprawdzianu z matmy moja i mojej przyjaciółki. No i sie sprawdziło! ![]()
![]() |
#332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#333 |
Zadomowienie
|
A mi się dziś śniło, że w nocy do mojego domu wszedł Marylin Manson (!!!) i oznajmił, że będzie tu mieszkać.
![]() ![]() ![]() Później pamiętam, że ciągle gdzieś wychodził, prawie go nie było. Aż pewnego razu postanowiłam, że sprawdzę, co on tam w tym swoim pokoju ma. Oczywiście zrobiłam to, gdy go nie było. A tu jak z grom z jasnego nieba przyszedł on. Myślałam, że będę wyskakiwać przez okno ze strachu, ale pamiętam, że zagadał do mnie, później pokazywał mi jakieś zdjęcia, a później zauważyłam, że ma w pokoju ok. 5 broni na długość jakieś 1.80 cm. ![]() Kto wie, może dzis przyśni mi się ciąg dalszy...? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
A mi ostatnio sie śniło,że miałam romans z detektywem Rutkowskim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Całe szczęście,że to był tylko sen.Ale jaką ulge miałam kiedy sie odudziłam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Zadomowienie
|
Śniło mi się dziś, że zbił mi się porcelanowy kotek, który stał na biurku z komputerem. Troche było szkoda, bo ta figurkę bardzo lubię. Później przyśniło mi się, że malowłam paznokcie u nóg na jakiś zółty kolor wpadający w złoty.
![]()
![]() |
#336 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Rozeznanie
|
matko kochana! ostatnio mi si śnilo, ze założyłamz rodzicami fabryke butelek do syropów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam takie głupie sny, i to chyba wszystkie. Najpierw śni mi się, że np. ktoś mnie goni, a później spada w moje ręce z samolotu pilot od telewizora i wyłączam tą osobę, która próbowała mnie złapać. Takie głupotki. ![]()
![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
a mnie ostatnio, że przyszłam z mamą na przystanek a tam przyszedł jakiś chiński policjant i zaczął wszystkich bić pałką po głowach, a potem nagle nie wiedzieć czemu znalazłam sie w szkole.. i przychodzi mój TŻ z informacją, że przyszedł tylko na chwile bo zaraz ma samolot do Stanów ... głupoty jak nie wiem!!!!
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
Hahha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Często śnią mi sie chłopaki.. ![]() ![]() ![]() ![]() Najsmutniejszy sen to miałam taki: Moja naukochańsza babcia wyjechała do domu starców..chyba..a dziadziu jeszcze tam chodził koło domu..jejciu..jak sie oryczałam wtedy.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
Przy moim dzisiejszym śnie nawet Władca pierścieni Tolkiena to pestka. Śniły mi sie :trole, elfy, zakonnice, gnijąca panna młoda, postacie z czerwonego kapturka, drakula...mam nadziję że o niczym nie zapomniałam
![]() Cała akcja działa się w starym zamczysku - klasztorze w stylu gotyckim. Ciemność, mrok,mgła. Zamknęli mnie w zakonie, żebym mogła kogoś śledzić(jakieś złe moce). Kontaktowałam sie z moim chłopakiem przez jakąś kratkę(to był chyba konfesjonał??). Oglądałam razem z zakonnicami film w teatrze(!), jadłam z nimi posiłki i szukałam Drakuli ![]() Pamiętam jeszcze świetnie, jak schodziłam po krętych schodach tego zamczyska, wyjrzałam przez okno(wysokie,witrazowe, gotyckie) i zobaczyłam jakąś marnie wyglądającą kobietę(gnijąca panna młoda) i wciągałam ją przez to okno do środka ![]() Bosh...trudno to opowiedzieć;0 Mój chłopak zawsze się pyta czy czegoś nie palilam przed snem ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj/wczoraj
![]() ![]() ![]() Takie głupoty ze cos .. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
A też mi sie sniło ze ze sprawdzianu kompetencji będe miała 31 punktów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Rozeznanie
|
A moj sen dzis byl bardzo milutki..snil mi sie ktos ale nie wiedzialam kto. Bylam w takim ogromnym hotelu, ktory ciagle sie chwial jakby po trzesieniu ziemi a ten ktos trzymal mnie za reke i wiedzialam, ze nic mi nie bedzie. A jak sie rano obudzilam to zobaczylam ze pewien bardzo mily chlopak napisal mi w smsie "niech ci sie przysnie"
![]()
![]() |
#345 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze "DZIKIE" sny..
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#346 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze "DZIKIE" sny..
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#347 |
Zadomowienie
|
![]()
Może i to nie jest istotne, ale chciałabym napisać wam o moim cudownym śnie
![]() ![]() Otóż (dla niektórych może to jest normalne, codzienność) śniło mi się dzisiaj, iż byłam w sklepie kosmetycznym. Bardzo dużym i renomowanym. Były tam tylko najlepsze kosmetyki, drogie, znane firmy. A ja wszystko oglądałam i kupowałam to, na co miałam ochotę bez zadnych ograniczeń cenowych ![]() ![]() No, to się pochwaliłam ![]() ![]() ![]() Szkoda, że to tylko sen... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
BAN stały
|
Dot.: .....:::: Sen !!! ::::....
Miły sen
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
Sen rzeczywiscie przyjemny. Mózg podczas snu przedstawia nam obrazy, o których intensywnie myślimy ostatnimi czasy, których się boimi, albo to co chcielibyśmy żeby było prawdą...
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
a mi sie przedwczoraj śnil orzeł chba na dachu jakiegos kościoła, siedziałam w ogródku piwnym z Tżtem i trącałam go boleśnie w ramie, żeby zauwazył i zrobił zdjęcie, bo ptak ten był ogromny
ja to miałam sen ![]() i chyba proroczy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Rozeznanie
|
hehe zazdroszczę przyjemnych snów
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
a mi się ostatnio nic kompletnie nie śni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
Mnie sie dzis sniło, ze jaszczurki mi adidasy obgryzają...
![]() Poza tym jeszcze, ze byłam w Zakopanem i nie wzielam niczego z domu, nawet ubranie mialam "domowe" i kupowałam jakieś nowe, ale miałam tylko 100 zł przy sobie... ![]()
![]() |
#354 |
Wtajemniczenie
|
A mi dzis sie snilo, ze chcieli mnie zabic
![]() ![]()
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
Mi sie śniło że znalazłam 50 zł..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
omg nieźle nieźle mi sie ostatnio sniło ze z lewej ręki wyrastał mi kwiatek konkretnie tulipan i jak go wyrwałam z tej ręki to mi została taka brązowa dziurka i kiedy powiedzialam do mojej kolezanki ; patrz ewelina tulipan mi wyrósł z reki a ona mowi : no to znaczy ze musisz wyjechać z miasta
![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
ja mam bardzo realistyczne sny
i rano budzę się albo z motylkami w brzuchy (jak mi się np śniło że kochałam się z jakimś gościem), albo cała zapłakana (to jak przysnilo mi się, że mój kanarek umarł) i generalnie to nie wiem czasami, czy cos dzialo sie naprawdę, czy tylko mi się śniło
![]() |
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
A mi sie śniło ze byłam Kopciuszkiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I ogólnie był full wypas.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj niesety nic mi się nie śniło (to znaczy napewno mi się coś śniło ale nie pamiętam co)
![]() ![]() Byłam u koleżanki-Karoliny. Było wesoło, gadałyśmy sobie i wydurniałyśmy się. Nagle zadzwonił mój telefon. Odebrałam. Dzwonił mój tata i powiadomił mnie, że moja mama (a jego żona) nie żyje. Natychmiast pobiegłam do domu i ubolewałam nad swoim ciężkim losem. Pamiętam, że wszystko śniło mi się w przyśpieszonym tempie (w moim śnie minęło kilka lat) i przez ten czas mieszkałam z tatą i bratem. Nie pamiętam kiedy skończył się sen, bo śniło mi się to 2 tyg. temu.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.