Wasze sny - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-04-13, 14:23   #331
anakonda
Zadomowienie

Dot.: Pochwal się swoimi snami :-)

lir391 - mi też kiedyś śniła się Brit. hahah byłam na koncercie chociarz nie słucham tego typu muzyki

A mi dziś się śniło, że wstałam bardzo wcześnie rano i zauważyłam, że nikogo nie ma w domu. Nagle ktoś wywalił drzwi i wszedł do domu. Był to złodziej . Wzięłam kij od szczotki i zaczęłam go bić. W końcu facet upadł na ziemie i podbiegł mój pies i go zagryzł(nawet nie wiedziałam, że ja potrafię być taka waleczna )Później wsadziłam jego ciało do pralki(!!!!) a gdy się"uprało" nic w pralce nie było. Taki głupi sen...

A niedawno wyśniła mi się ocena ze sprawdzianu z matmy moja i mojej przyjaciółki. No i sie sprawdziło!

anakonda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-14, 13:22   #332
lir391
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anakonda
A niedawno wyśniła mi się ocena ze sprawdzianu z matmy moja i mojej przyjaciółki. No i sie sprawdziło!
Mi sie snilo ostatnio,ze z klasowki z chemii dostalam 1, a przyjaciolka 5,ale nie sprawdzilo si e - ja dostalam 3, a przyjaciolka 1. Tak że nie jestem medium, ani nie miewam snow proroczych

'I'll be more enthusiastic about encouraging thinking outside the box when there's evidence of any thinking going on inside it.'
/Terry Pratchett/

lir391 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-14, 14:15   #333
anakonda
Zadomowienie

A mi się dziś śniło, że w nocy do mojego domu wszedł Marylin Manson (!!!) i oznajmił, że będzie tu mieszkać. Ja na początku go się strasznie bałam, po prostu mój strach był nie do opisania. brrr ten jego makijaż....Zamieszkał w pokoju na parterze, a ja się bałam zchodzić na dół, że go tam spotkam.
Później pamiętam, że ciągle gdzieś wychodził, prawie go nie było. Aż pewnego razu postanowiłam, że sprawdzę, co on tam w tym swoim pokoju ma. Oczywiście zrobiłam to, gdy go nie było. A tu jak z grom z jasnego nieba przyszedł on. Myślałam, że będę wyskakiwać przez okno ze strachu, ale pamiętam, że zagadał do mnie, później pokazywał mi jakieś zdjęcia, a później zauważyłam, że ma w pokoju ok. 5 broni na długość jakieś 1.80 cm. (to pewnie dlatego, że mój brat interesuje się broniami, ciągle je kupuje i siedzi na jakimś głupkowatym forum strzelców wiatrowych... pewnie dlatego mi sie to wszystko we śnie skojarzyło) Zaczął mi je pokazywać, coś gadał jeszcze a za chwile się obudziłam, no i koniec bajki. Sen na początku był faktycznie okropnie straszny bo bardzo się go bałam, a w dodatku przez cały czas była noc... Później jakoś się z nim zakumplowałam, i jakoś szkoda, że sie przebudziłam....
Kto wie, może dzis przyśni mi się ciąg dalszy...? Z tego wszystkiego chyba najbardziej wydoczny była jego twarz i włosy. A tak wogóle to lubie Mansona .

Stary 2006-04-17, 22:16   #334
_Brzoskwinka_
Zakorzenienie

A mi ostatnio sie śniło,że miałam romans z detektywem Rutkowskim !!!!!W moim śnie nawet sie całowaliśmy!!!!!!!!
Całe szczęście,że to był tylko sen.Ale jaką ulge miałam kiedy sie odudziłam... .
_Brzoskwinka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-22, 12:13   #335
anakonda
Zadomowienie

Śniło mi się dziś, że zbił mi się porcelanowy kotek, który stał na biurku z komputerem. Troche było szkoda, bo ta figurkę bardzo lubię. Później przyśniło mi się, że malowłam paznokcie u nóg na jakiś zółty kolor wpadający w złoty.

Stary 2006-04-22, 12:15   #336
Isia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asia_z
a mnie sie dziś śniło że mój TŻ był w ciąży ... jakie głupie ...

To mamy podobnie bezsensowne sny, bo mnie sie śniło, że mój TŻ pożyczał ode mnie tampon, bo miał okres....

Nasz dzien - 02.07.2011

Było cudownie...
kilka zdjęć...

Isia83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-22, 12:25   #337
Andriotti
Rozeznanie

matko kochana! ostatnio mi si śnilo, ze założyłamz rodzicami fabryke butelek do syropów i, że widziałam reklame jakiejś gazety , której miała byc płyta z muzyką do... Kurczaka Małego!!! ::
Andriotti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-04-22, 14:23   #338
anakonda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Isia83
To mamy podobnie bezsensowne sny, bo mnie sie śniło, że mój TŻ pożyczał ode mnie tampon, bo miał okres....

Nie chcę wiedzieć, w jaki sposób aplikowałby go.
Ja też mam takie głupie sny, i to chyba wszystkie. Najpierw śni mi się, że np. ktoś mnie goni, a później spada w moje ręce z samolotu pilot od telewizora i wyłączam tą osobę, która próbowała mnie złapać. Takie głupotki.

Stary 2006-04-22, 17:54   #339
asia_z
Zakorzenienie

a mnie ostatnio, że przyszłam z mamą na przystanek a tam przyszedł jakiś chiński policjant i zaczął wszystkich bić pałką po głowach, a potem nagle nie wiedzieć czemu znalazłam sie w szkole.. i przychodzi mój TŻ z informacją, że przyszedł tylko na chwile bo zaraz ma samolot do Stanów ... głupoty jak nie wiem!!!!
Stary 2006-04-22, 18:11   #340
izapp1
Zakorzenienie

Hahha z niektórych waszych snów..to o mało nie posikałam sie.. takie superowe.. . A co do moich snów to tak:
Często śnią mi sie chłopaki.. koledzy ze szkoły. Tam ze mi pomagają..ze są ze mną na śmierć i zycie i takie.. . A z takich całkiem śmiesznych to w tej chwili nie pamiętam.. Jak sobie przypomne to napisze.
Najsmutniejszy sen to miałam taki: Moja naukochańsza babcia wyjechała do domu starców..chyba..a dziadziu jeszcze tam chodził koło domu..jejciu..jak sie oryczałam wtedy.. .
izapp1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-22, 19:01   #341
maja55
Zakorzenienie

Przy moim dzisiejszym śnie nawet Władca pierścieni Tolkiena to pestka. Śniły mi sie :trole, elfy, zakonnice, gnijąca panna młoda, postacie z czerwonego kapturka, drakula...mam nadziję że o niczym nie zapomniałam

Cała akcja działa się w starym zamczysku - klasztorze w stylu gotyckim. Ciemność, mrok,mgła. Zamknęli mnie w zakonie, żebym mogła kogoś śledzić(jakieś złe moce). Kontaktowałam sie z moim chłopakiem przez jakąś kratkę(to był chyba konfesjonał??). Oglądałam razem z zakonnicami film w teatrze(!), jadłam z nimi posiłki i szukałam Drakuli

Pamiętam jeszcze świetnie, jak schodziłam po krętych schodach tego zamczyska, wyjrzałam przez okno(wysokie,witrazowe, gotyckie) i zobaczyłam jakąś marnie wyglądającą kobietę(gnijąca panna młoda) i wciągałam ją przez to okno do środka

Bosh...trudno to opowiedzieć;0
Mój chłopak zawsze się pyta czy czegoś nie palilam przed snem
Stary 2006-04-23, 13:59   #342
izapp1
Zakorzenienie

Dzisiaj/wczoraj śniło mi sie ze jestem w jakies wielkiej sali. I ze weszłam tam a dopiero później zoriętowałam sie ze to jest dla dorosłych. I za jakąs kotare sie schowałamm.A potem rodzice gdzies znikneli..i jakas babka dała mi telefon ale trzeba było stać w kolejce..
Takie głupoty ze cos ..
Stary 2006-04-23, 14:00   #343
izapp1
Zakorzenienie

A też mi sie sniło ze ze sprawdzianu kompetencji będe miała 31 punktów. Ale ja chciałam 35..
Stary 2006-04-23, 14:11   #344
Alekoru
Rozeznanie

GG do Alekoru

A moj sen dzis byl bardzo milutki..snil mi sie ktos ale nie wiedzialam kto. Bylam w takim ogromnym hotelu, ktory ciagle sie chwial jakby po trzesieniu ziemi a ten ktos trzymal mnie za reke i wiedzialam, ze nic mi nie bedzie. A jak sie rano obudzilam to zobaczylam ze pewien bardzo mily chlopak napisal mi w smsie "niech ci sie przysnie" to bylo swietne

in love [mode_on]
Alekoru jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-25, 20:05   #345
Anul3k
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Anul3k
Dot.: Wasze "DZIKIE" sny..

Cytat:
Napisane przez patrycjaaP
możliwe że był już taki wątek.. ale co tam przecież od tamtego czasu każdemu coś sie nowego przyśniło
Stary 2006-04-25, 20:07   #346
Lovisa
Zakorzenienie

Dot.: Wasze "DZIKIE" sny..

Cytat:
Napisane przez patrycjaaP
możliwe że był już taki wątek.. ale co tam przecież od tamtego czasu każdemu coś sie nowego przyśniło
Właśnie dlatego odświeża się stary, żeby nie było nieskończonej ilości wątków o tym samym temacie
Stary 2006-04-29, 13:44   #347
asia^^
Zadomowienie

Cool .....:::: Sen !!! ::::....

Może i to nie jest istotne, ale chciałabym napisać wam o moim cudownym śnie

Otóż (dla niektórych może to jest normalne, codzienność) śniło mi się dzisiaj, iż byłam w sklepie kosmetycznym. Bardzo dużym i renomowanym. Były tam tylko najlepsze kosmetyki, drogie, znane firmy. A ja wszystko oglądałam i kupowałam to, na co miałam ochotę bez zadnych ograniczeń cenowych Kupiłam sobie tam m.in. super tusz do rzęs - fioletowy . Jeśli chodzi o tusze, bo pamiętam, że je oglądałam i było pełno super kolorów, nie to co w moim mieście...

No, to się pochwaliłam

Szkoda, że to tylko sen...
asia^^ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-29, 14:01   #348
Szczepcio
BAN stały

Dot.: .....:::: Sen !!! ::::....

Miły sen Chciałabym móc tak w rzeczywistości
Szczepcio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-29, 15:16   #349
jessy
Zakorzenienie

Sen rzeczywiscie przyjemny. Mózg podczas snu przedstawia nam obrazy, o których intensywnie myślimy ostatnimi czasy, których się boimi, albo to co chcielibyśmy żeby było prawdą...
Stary 2006-04-29, 22:03   #350
bemolka
Zakorzenienie

a mi sie przedwczoraj śnil orzeł chba na dachu jakiegos kościoła, siedziałam w ogródku piwnym z Tżtem i trącałam go boleśnie w ramie, żeby zauwazył i zrobił zdjęcie, bo ptak ten był ogromny

ja to miałam sen

i chyba proroczy bo wczoraj nocowałam u TŻ i .... hihihi fajnie było
bemolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-30, 19:03   #351
thaitii
Rozeznanie

hehe zazdroszczę przyjemnych snów Mi zwykle śnią się rzeczy co najmniej dziwne .. Nigdy nie miewam proroczych snów, ale zawsze jak opowiem znajomym co mi się śniło mamy śmiechu na cały dzień Na szczęście nie śnią mi się co noc
thaitii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-30, 19:05   #352
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

a mi się ostatnio nic kompletnie nie śni no kompletnie nic, aż dziwne to jest

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-30, 19:21   #353
Chezzy
Zakorzenienie

Mnie sie dzis sniło, ze jaszczurki mi adidasy obgryzają...
Poza tym jeszcze, ze byłam w Zakopanem i nie wzielam niczego z domu, nawet ubranie mialam "domowe" i kupowałam jakieś nowe, ale miałam tylko 100 zł przy sobie...

Chezzy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-30, 19:24   #354
n_o_b_o_d_y
Wtajemniczenie

A mi dzis sie snilo, ze chcieli mnie zabic Niezle, nie ?
Stary 2006-04-30, 20:52   #355
izapp1
Zakorzenienie

Mi sie śniło że znalazłam 50 zł.. Ale nie wziełam bo costam. I chciałam na policje..ze ktos zgubił..wogóle takie jajca..
Stary 2006-04-30, 21:50   #356
Divine18
Zakorzenienie

omg nieźle nieźle mi sie ostatnio sniło ze z lewej ręki wyrastał mi kwiatek konkretnie tulipan i jak go wyrwałam z tej ręki to mi została taka brązowa dziurka i kiedy powiedzialam do mojej kolezanki ; patrz ewelina tulipan mi wyrósł z reki a ona mowi : no to znaczy ze musisz wyjechać z miasta boshe jakie dziwne rzeczy siedza w zakamarkach ludzkiego umysłu dzielmy sie tu snami - uwielbiam takie cos czytac !!!!

' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '

Divine18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-03, 13:11   #357
martina@
Zakorzenienie

GG do martina@

ja mam bardzo realistyczne sny

i rano budzę się albo z motylkami w brzuchy (jak mi się np śniło że kochałam się z jakimś gościem), albo cała zapłakana (to jak przysnilo mi się, że mój kanarek umarł)

i generalnie to nie wiem czasami, czy cos dzialo sie naprawdę, czy tylko mi się śniło

73->72->71->65->60
martina@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-03, 15:01   #358
izapp1
Zakorzenienie

A mi sie śniło ze byłam Kopciuszkiem . I ze poszłam na bal... Ale ten bal był jakiś innyy..) I przyszła dobra wróżka..
I ogólnie był full wypas..
Stary 2006-05-05, 10:26   #359
paula007
Zakorzenienie

Mi się dzisiaj śniło, że zamknięto TEN wątek. Ale nie wiem dlaczego, chociaż można się domyśleć

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-05, 14:11   #360
m-i-s-i-a
Wtajemniczenie

GG do m-i-s-i-a Send a message via Skype™ to m-i-s-i-a

Dzisiaj niesety nic mi się nie śniło (to znaczy napewno mi się coś śniło ale nie pamiętam co) , a dwa tygodnie temu miałam taki smutny sen
Byłam u koleżanki-Karoliny. Było wesoło, gadałyśmy sobie i wydurniałyśmy się. Nagle zadzwonił mój telefon. Odebrałam. Dzwonił mój tata i powiadomił mnie, że moja mama (a jego żona) nie żyje. Natychmiast pobiegłam do domu i ubolewałam nad swoim ciężkim losem. Pamiętam, że wszystko śniło mi się w przyśpieszonym tempie (w moim śnie minęło kilka lat) i przez ten czas mieszkałam z tatą i bratem. Nie pamiętam kiedy skończył się sen, bo śniło mi się to 2 tyg. temu.

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości