![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wygadaj się!!! ;);)
....
Get fit or die trying ![]() Edytowane przez Yo-asia Czas edycji: 2008-02-13 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
pisz pisz- bom ciekawe i chcemy tez sie nauczyc czegos- bo taka jest prawda ale uczymy sie nawet na bledach innych
![]() ja nie twierdze ze nie bedziesz szczesliwa z nim... ale moze pomysl o tym ze on wolaby uslyszec prawde nawet ta bolesna 3 dni przed slubem niz po latach po slubie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz wypada rzucić się na kolana i wykrzyczeć: o, święta Joanno! Poświęcasz swoje życie dla innych. Teraz takich ludzi, to ze świeczką możnaby szukać... A tak nieco poważniej. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z tym, co napisała Carrot.
Skoro piszesz że założysz rodzinę z kimś innym, wychowasz dzieci, to dlaczego z drugiej strony jesteś pewna że wasze drogi się skrzyżują? Nie oszukuj przyszłego męża, ani siebie. Nie rozumiem Twojego zachowania. I tak zrobisz jak uważasz, to Twoje życie.
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
Żeby życie było takie proste jak sobie to planujemy
![]()
![]() |
#336 |
Zadomowienie
|
O ja, dziewczyny poważne tematy tu widze.
Hmm też mam problemik z facetem. Po wczorajszym spotkaniu mi tak jakoś nieswojo... Miałam wrażenie, że za mało mnie słucha ![]() Ehhh... tak, tak trzeba się wygadać. Nie wiem co to bd dzisiaj, podczas wieczornej konfrontacji...
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Strasznie mi smutno, tak poprostu... No to się wygadałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#338 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
dowiedzialam sie ze ktos mnie obgadywal (a nie mial powodu) to bylo pare miesiecy temu a ja sie dowiedzialam o tym niedawno (poprostu ta osoba jest chamska i zlosliwa) a ze mna przez caly czas ten gadala normalnie,sympatycznie jak gdyby nigdy nic,gdybym wiedziala o tym ze ta osoba jest taka falszywa to bym nie gadala z nia
obecnie i tak z ta osoba nie mam kontaktu zabardzo- czy powiedzielisbyscie tej osobie ze o tym wiecie ,czy zachowalibyscie to dla siebie i mieli to gdzies?jakos korci mnie by tej osobie powiedziec ze sie pomylilam co do niej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Rozeznanie
|
Wiesz co, może lepiej jej tego nie mów, przeważnie jeśli ktoś jest fałszywy to ma gdzieś to ze inni o tym wiedzą, a może cię jeszcze wyśmiać
![]() Może po prostu bądź dla niej niemiła a jak się spyta dla czego odpowiedz ze jak kogoś nie lubisz to mu to okazujesz a nie gadasz za plecami, może to bardziej do niej trafi ? nie wiem tak tylko myślę
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
wiem ze tak powinnam- szczerze mowiac to wogole nie gadam z ta osoba teraz- bo znam ja z forum innego ,ale tak jakos to we mnie siedzi ,rozum mowi daj se spokoj a uczucia powiedz ulzy ci .ehhhh
wogole denerwuje mnie zaklamanie ludzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam podobną sytuację jak Ty Brook, osoba, ba! najlepsza na tamten czas przyjaciółka z którą chodziłam do klasy do LO, z która spędzałam czas, chodziłam na imprezy, a nawet się uczyłam: okazało się, że za plecami obrabia mi
![]() Co zrobiłam? Miałam ochotę pójść do niej i powiedzieć jej, słuchaj, ja wiem. Ale nie zrobiłam tego.Zrobiłam inaczej, ograniczyłam nasze kontakty, prawie z nią nie rozmawiałam, ona zauważyła, że coś jest nie tak i omało nie weszła mi w pewną część ciała czasami ![]() Cóż, wszystko co piękne w końcu się kończy. ![]() trzeba żyć dalej i nie zaprzątać sobie głowy kimś niewartym naszych łez i bólu głowy ![]()
![]() |
#343 |
Rozeznanie
|
aaa jestem troche zła bo nie dostalam sie na studia :/ jestem na rezerwie ale i tak pewno nic z tego.. i teraz zaluje ze nie zlozylam jeszcze na jeden kierunek na ktory bym sie dostala
![]()
''...kimkolwiek jesteś, cokolwiek robisz, jeśli naprawdę z całych sił czegoś pragniesz, znaczy to że owo pragnienie zrodziło się w duszy wszechświata, a spełnienie tego pragnienia to Twoja misja na Ziemi...'' ![]() ''Największe szczęscie w świecie na końskim leży grzbiecie'' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Raczkowanie
|
To może i ja sie wygadam
![]() Wkurza mnie moje podejście do płci przeciwnej. Mam 18 lat, a nigdy jeszcze nie miałam chłopaka. Zawsze wydaje mi sie, ze każdy jest a to za mało inteligentny, a to za mało dowcipny czy wrażliwy, zawsze mam jakieś 'ale'. Nawet jeśli jakiś mnie minimalnie zainteresuje to boję się ośmieszenia, zaangażowania, sama nie wiem czego. A z drugiej strony potrafię idealizować sobie osobę, którą widziałam przez moment na ulicy czy kilka minut w dyskotece i która przyciągnęła moją uwagę. Wyobrażam sobie, jaki on jest, jakby to było gdybyśmy byli razem, itd. To chyba nie jest normalne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Zadomowienie
|
napisałam komuś "Prawdopodobnie Cię kocham, wiesz?" i boję się Jego reakcji.
![]() ![]() łudzę się, że wiadomość nie dojdzie, ale pewnie dojdzie. aaa! no ale cóż - raz się żyje, prawda?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
Sweet21 i co wkoncu powiedzialas to kolezance jak zaczela ci w tylek potem wchodzic czy dalej nie?
ja z ta osoba wlasciwie kontaktu wcale juz nie mam,tylko sie tak zastawiam czy nie ulzylabym sobie mowiac jej o tym ze wie- zeby jej sie glupio zrobilo,ale chyba nie warto skoro ona taka jest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, że chcesz sobie ulżyć, przecież byłam w takiej samej sytuacji, ale nie warto.Poza tym może się wyprzeć, albo po prostu roześmiać Ci się w twarz, teraz Ty jesteś na tej wygranej pozycji, dlatego rozegraj to inaczej, nie mów a zachowuj się tak jakby dla Ciebie była powietrzem, cześć/cześć i na tym koniec.Nie warto się zagłębiać.
![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
wlasciwie to czuje jakbym byla na neutralnej,nie gadam z ta osoba wlasciwie nic juz,ale ona chyba nie wie ze ja wiem,a chcialabym zeby wiedziala ,i sie chyba juz nie dowie-nie chce mowic jej wlasnie tylko z tego powodu ze jak jest chamska to nie chce by dowalila mi bardziej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
zleee mi !!
![]() jestem daleko od wszystkich swoich bliskich...;( strasznie tesknie ! ![]() moj chlopak jutro wyjezdza na kilka dni pod domki nad jezioro ze swoim towarzystwem. nie powiem ze nie wkurza mnie to bo i tak stosunki mdzy nami sa raczej srednie. bardzoooo srednie a jego towarzystwo wg to raczej mezczyzny ktorzy kleja sie do kazdej laski...rozmawialam z nim przed chwila na gg...moze 5 minut...po tej rozmowie tym bardziej mi sie pogorszylo... az mi sie ryczec chce, dawno az tak zle mi nie bylo ![]() i pozatym wszystkim to umieram z nudow wybaczcie ze pale glowe no ale zebralo mi sie na wygadanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
Biiibiii
![]() ![]() Brook nie ma za co ![]()
![]() |
#351 |
Wtajemniczenie
|
Moge i ja sie wygadać .. ?
![]() Jest mi okropnie smutno, źle i wogóle ! Wczoraj chłopak, z którym wkońcu zaczęło mi się układać, po wielu miesiącach niedomówień, powiedział mi, ze wyjeżdzaa .. Co najgorsze w niedziele już go nie będzie, a to juz tylko 3 dni. Fatalnie się czuje, miałam tyle planów co do niego, a tu teraz .. lipa z miodem O! Jaa chcee lecieć z nim .. ![]() Ale nie wejde do walizki ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
Sweet doklandie ;/ nikogo tu nie ma ;/ tylko w parku sie zawsze spotykam z takim jednym niemcem, ktory tez jest tu smaotny no ale dzis ostatni raz sie widzimy bo on juz wraca do domu...
no i jeszcze dzis kosilam trwanik, i cholera nie wiem jak to sie stalo najechalam na kabel od kosiarki i sie przerwal! da sie to naprawic? zespawac jakos? cholera czy trzeba kupic nowa kosiarke? jeszcze to nie moja kosiarka, mam jakis tydzien na naprawienie...prosze pomozcie...da sie to jakos naprawic? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
Biiibiii
![]() ![]() ![]()
![]() |
#355 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Zadomowienie
|
Muszę się wygadać.
Mam juz dość wszystkiego, całego swojego życia, ciągłego starania i robienia wszytskiego tylko dla siebie, bo nie mam dla kogo. Mam juz dosyć samotności, samej cieszenia sie ze swoich sukcesów, smucenia z porażek, potrzebuje kogoś kto mnie przytuli, kto bedzie ze mna w dobrych i zlych chwilach. Chce mieć dla kogo żyć i dla kogo się starać. Juz mnie to męczy. Ostatnio gdy pracowalam 2 tygodnie na promocji zblizylam sie troche do faceta ktory byl kierownikiem dzialu na ktorym pracowalam. Byl naprawde swietny, wyglupialismy sie i w ogole i spodobal mi sie, niestety praca sie skonczyla i tesknie za nim, jakos tak wyszlo ze nie udalo mi sie go poprosic o numer ani nic. Dzisiaj bylam w tym markecie, ale akurat nie bylo go w pracy. Niestety ten market miesci sie w innym miescie i nie mam zbytnio do niego dostepu. Musze czekac az jakas promocja mi sie tam przytrafi . Ale ogolnie chodzi mi o to ze przywiązałam się do niego, brakuje mi go, jeszcze na koniec powiedzial mi ze bedzie mu mnie brakowalo, a sam nic nie zrobil by miec ze mna kontakt czy cos. Jest mi źle. To jest wlasnie moj problem za szybko przywiazuje sie do ludzi. Kiedy wreszcie to zycie sie zmieni, nabierze kolorow, radosci ??
![]() |
![]() |
#357 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mam nadzieje ze wreszcie sie cos ruszy tutaj bo troche zastygam normalnie...hehe a bede tu prawdopobnnie do polowy wrzesnia... moj wyjechal juz i nawet sie nie odezwie, a wie ze mi tu ciezko i smutno samej...no ale przeciez on ma swoich ukochanych kolegow to po co mu ja...aaa co za nery.. dziekuje Sweet za zainteresowanie, chociaz ty jedna porzadna kobieta ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no, do tej pory może poznasz jakiegoś przystojniaka i jeszcze nie będziesz chciała wracać ![]() ![]() ![]() ![]() Się wie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#360 |
Przyczajenie
|
Od nidawan mam tu konto i nie umiem sobie dodac zdjecia.... i odtwozyc swojej grupy dyskusyjnej chyba wiecie o co mi chodzi...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.