Wygadaj się!!! ;);) - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-07-11, 16:56   #331
Yo-asia
Zakorzenienie

GG do Yo-asia
Dot.: Wygadaj się!!! ;);)

....

Edytowane przez Yo-asia
Czas edycji: 2008-02-13 o 22:05
Yo-asia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-11, 17:07   #332
Brook
Zakorzenienie

pisz pisz- bom ciekawe i chcemy tez sie nauczyc czegos- bo taka jest prawda ale uczymy sie nawet na bledach innych
ja nie twierdze ze nie bedziesz szczesliwa z nim... ale moze pomysl o tym ze on wolaby uslyszec prawde nawet ta bolesna 3 dni przed slubem niz po latach po slubieTy tez mozesz pozniej zalowac ,bo teraz jeszcze masz SZANSE zrobic cos z tym niz potem zalowac byc moze cale zycie - wierz mi ,lepiej teraz wywolac burze niz po slubie ,latach,albo dusic to w sobie caly czas- sama zobacz ze powinnas sie cieszyc na slub a jednak cos chcialas wyrzucic tu do nasi podzielic sie z nami swoimi watpliwosciami

Brook jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-11, 19:56   #333
carrot
Zadomowienie

GG do carrot

Cytat:
Napisane przez Yo-asia Pokaż wiadomość
Brook, ja to wszystko wiem. Miłóść, miłość, miłość!! Ale do ślubu tylko 3 dni, nie zrobie tego facetowi, który niczego sie nie spodziewa, którego na swoj sposob kocham, z ktorym mamy tyyyle planow, ktory mnie bardzo kocha- mowie o narzeczencu a Gość...hmmm...bedę myslala o nim przed snem, i...aaaa, az tak sie nie wygadam bo nie zostawilybyscie na mnie suchej nitki i pewnie mialybyscie racje....
Oniemiałam.

Teraz wypada rzucić się na kolana i wykrzyczeć: o, święta Joanno! Poświęcasz swoje życie dla innych. Teraz takich ludzi, to ze świeczką możnaby szukać...

A tak nieco poważniej.

Cytat:
Napisane przez Yo-asia Pokaż wiadomość
jestem pewna, ze kiedys jeszcze nasze drogi skrzyzuja sie, wszak obiecal mi skrzydla...
Oby Wam się nogi w łóżku nie pokrzyżowały...
carrot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-11, 20:26   #334
Ines-ka
Zakorzenienie

Zgadzam się z tym, co napisała Carrot.

Skoro piszesz że założysz rodzinę z kimś innym, wychowasz dzieci, to dlaczego z drugiej strony jesteś pewna że wasze drogi się skrzyżują?

Nie oszukuj przyszłego męża, ani siebie.

Nie rozumiem Twojego zachowania. I tak zrobisz jak uważasz, to Twoje życie.
Ines-ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-11, 21:13   #335
byliczka
Zakorzenienie

Żeby życie było takie proste jak sobie to planujemy
Stary 2007-07-12, 09:26   #336
nANcY:*
Zadomowienie

O ja, dziewczyny poważne tematy tu widze.
Hmm też mam problemik z facetem. Po wczorajszym spotkaniu mi tak jakoś nieswojo... Miałam wrażenie, że za mało mnie słucha A ja nie chce się spieszyć. Przeżyłam wcześniej zawody miłosne i jakoś teraz nie chce się aż tak angażować. Wolałabym żeby to wszystko toczyło się nieco wolniej.
Ehhh... tak, tak trzeba się wygadać.
Nie wiem co to bd dzisiaj, podczas wieczornej konfrontacji...

Be happy. It drives people crazy.
nANcY:* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-18, 18:47   #337
xyoko
Zakorzenienie

Strasznie mi smutno, tak poprostu... No to się wygadałam
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-18, 19:37   #338
maniutek-mania
Wtajemniczenie

GG do maniutek-mania Send a message via Skype™ to maniutek-mania

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Strasznie mi smutno, tak poprostu... No to się wygadałam
maniutek-mania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-18, 19:46   #339
Brook
Zakorzenienie

dowiedzialam sie ze ktos mnie obgadywal (a nie mial powodu) to bylo pare miesiecy temu a ja sie dowiedzialam o tym niedawno (poprostu ta osoba jest chamska i zlosliwa) a ze mna przez caly czas ten gadala normalnie,sympatycznie jak gdyby nigdy nic,gdybym wiedziala o tym ze ta osoba jest taka falszywa to bym nie gadala z nia

obecnie i tak z ta osoba nie mam kontaktu zabardzo- czy powiedzielisbyscie tej osobie ze o tym wiecie ,czy zachowalibyscie to dla siebie i mieli to gdzies?jakos korci mnie by tej osobie powiedziec ze sie pomylilam co do niej ale czy mi to cos da ze jej powiem...chcialabym sobie ulzyc przyznaje...

Stary 2007-07-18, 20:12   #340
Naszata
Rozeznanie

GG do Naszata Send a message via Skype™ to Naszata

Wiesz co, może lepiej jej tego nie mów, przeważnie jeśli ktoś jest fałszywy to ma gdzieś to ze inni o tym wiedzą, a może cię jeszcze wyśmiać
Może po prostu bądź dla niej niemiła a jak się spyta dla czego odpowiedz ze jak kogoś nie lubisz to mu to okazujesz a nie gadasz za plecami, może to bardziej do niej trafi ? nie wiem tak tylko myślę
Stary 2007-07-18, 20:17   #341
Brook
Zakorzenienie

wiem ze tak powinnam- szczerze mowiac to wogole nie gadam z ta osoba teraz- bo znam ja z forum innego ,ale tak jakos to we mnie siedzi ,rozum mowi daj se spokoj a uczucia powiedz ulzy ci .ehhhh
wogole denerwuje mnie zaklamanie ludzi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-18, 20:28   #342
Sweet_21
Zakorzenienie

Ja miałam podobną sytuację jak Ty Brook, osoba, ba! najlepsza na tamten czas przyjaciółka z którą chodziłam do klasy do LO, z która spędzałam czas, chodziłam na imprezy, a nawet się uczyłam: okazało się, że za plecami obrabia mi , dowiedziałam się tego całkiem przypadkiem od kolegi - też z klasy, który powiedział, że nie chce patrzeć jak ona mnie wykorzystuje..I co? Rozpłakałam się przy nim, było mi tak strasznie przykro, tym bardziej, że przyjaźń dla mnie jest czymś najważniejszym, oddaje się tej drugiej osobie cała, a tu się tak strasznie zawiodłam.
Co zrobiłam? Miałam ochotę pójść do niej i powiedzieć jej, słuchaj, ja wiem.
Ale nie zrobiłam tego.Zrobiłam inaczej, ograniczyłam nasze kontakty, prawie z nią nie rozmawiałam, ona zauważyła, że coś jest nie tak i omało nie weszła mi w pewną część ciała czasami
Cóż, wszystko co piękne w końcu się kończy.
trzeba żyć dalej i nie zaprzątać sobie głowy kimś niewartym naszych łez i bólu głowy

Bartuś
29.08.2009

"Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota"
/S.J.Lec/
Sweet_21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-18, 20:30   #343
Sonata_ona
Rozeznanie

aaa jestem troche zła bo nie dostalam sie na studia :/ jestem na rezerwie ale i tak pewno nic z tego.. i teraz zaluje ze nie zlozylam jeszcze na jeden kierunek na ktory bym sie dostala
''...kimkolwiek jesteś, cokolwiek robisz, jeśli naprawdę z całych sił czegoś pragniesz, znaczy to że owo pragnienie zrodziło się w duszy wszechświata, a spełnienie tego pragnienia to Twoja misja na Ziemi...''

''Największe szczęscie w świecie na końskim leży grzbiecie''
Sonata_ona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-18, 20:53   #344
olapisz
Raczkowanie

To może i ja sie wygadam
Wkurza mnie moje podejście do płci przeciwnej. Mam 18 lat, a nigdy jeszcze nie miałam chłopaka. Zawsze wydaje mi sie, ze każdy jest a to za mało inteligentny, a to za mało dowcipny czy wrażliwy, zawsze mam jakieś 'ale'. Nawet jeśli jakiś mnie minimalnie zainteresuje to boję się ośmieszenia, zaangażowania, sama nie wiem czego.
A z drugiej strony potrafię idealizować sobie osobę, którą widziałam przez moment na ulicy czy kilka minut w dyskotece i która przyciągnęła moją uwagę. Wyobrażam sobie, jaki on jest, jakby to było gdybyśmy byli razem, itd.
To chyba nie jest normalne
olapisz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-18, 21:01   #345
Lea93
Zadomowienie

napisałam komuś "Prawdopodobnie Cię kocham, wiesz?" i boję się Jego reakcji.
łudzę się, że wiadomość nie dojdzie, ale pewnie dojdzie. aaa!

no ale cóż - raz się żyje, prawda?

wątek wymiankowy.
Lea93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-18, 21:25   #346
Brook
Zakorzenienie

Sweet21 i co wkoncu powiedzialas to kolezance jak zaczela ci w tylek potem wchodzic czy dalej nie?
ja z ta osoba wlasciwie kontaktu wcale juz nie mam,tylko sie tak zastawiam czy nie ulzylabym sobie mowiac jej o tym ze wie- zeby jej sie glupio zrobilo,ale chyba nie warto skoro ona taka jest

Stary 2007-07-18, 21:35   #347
Sweet_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość
Sweet21 i co wkoncu powiedzialas to kolezance jak zaczela ci w tylek potem wchodzic czy dalej nie?
ja z ta osoba wlasciwie kontaktu wcale juz nie mam,tylko sie tak zastawiam czy nie ulzylabym sobie mowiac jej o tym ze wie- zeby jej sie glupio zrobilo,ale chyba nie warto skoro ona taka jest
Nie powiedziałam, ale myślę, że dotarło do niej, że wiem, nie musiałam nic mówić, po prostu zauważyła, że ja nie mam ochoty kontynuować tej 'przyjaźni'.
Rozumiem, że chcesz sobie ulżyć, przecież byłam w takiej samej sytuacji, ale nie warto.Poza tym może się wyprzeć, albo po prostu roześmiać Ci się w twarz, teraz Ty jesteś na tej wygranej pozycji, dlatego rozegraj to inaczej, nie mów a zachowuj się tak jakby dla Ciebie była powietrzem, cześć/cześć i na tym koniec.Nie warto się zagłębiać.

Bartuś
29.08.2009

/S.J.Lec/
Stary 2007-07-18, 21:40   #348
Brook
Zakorzenienie

wlasciwie to czuje jakbym byla na neutralnej,nie gadam z ta osoba wlasciwie nic juz,ale ona chyba nie wie ze ja wiem,a chcialabym zeby wiedziala ,i sie chyba juz nie dowie-nie chce mowic jej wlasnie tylko z tego powodu ze jak jest chamska to nie chce by dowalila mi bardziejDziekuj e za rady Sweet

Stary 2007-07-18, 23:38   #349
biiibiii
Zakorzenienie

zleee mi !!

jestem daleko od wszystkich swoich bliskich...;( strasznie tesknie ! siedze teraz sama, w obcym domu, nie mam sie do kogo odezwac, nawet psa z ktorym mialam zostac mi zabrali, pojechal na wakacje do swojej dziewczyny...haha...smies zne, ale prawdzie...

moj chlopak jutro wyjezdza na kilka dni pod domki nad jezioro ze swoim towarzystwem. nie powiem ze nie wkurza mnie to bo i tak stosunki mdzy nami sa raczej srednie. bardzoooo srednie a jego towarzystwo wg to raczej mezczyzny ktorzy kleja sie do kazdej laski...rozmawialam z nim przed chwila na gg...moze 5 minut...po tej rozmowie tym bardziej mi sie pogorszylo...
az mi sie ryczec chce, dawno az tak zle mi nie bylo najbardziej to mi sie chce do rodzicooooow. oni tez strasznie tesknia...jak z nimi rozmawiam to z trudem powstrzymuje sie od placzu czaasami, ale nie moge pokazac ze tesknie i zle mi bywa momentami bo oni beda sie za bardzo denerwowac...

i pozatym wszystkim to umieram z nudow

wybaczcie ze pale glowe no ale zebralo mi sie na wygadanie
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-18, 23:56   #350
Sweet_21
Zakorzenienie

Biiibiii , ja wiem, jak to jest jak się tęskni i jest się z dala od bliskich Rozumiem Cię doskonale.Sama jesteś w domu, nie masz się do kogo odezwać?

Brook nie ma za co

Bartuś
29.08.2009

/S.J.Lec/
Stary 2007-07-19, 09:24   #351
89summer
Wtajemniczenie

Moge i ja sie wygadać .. ?
Jest mi okropnie smutno, źle i wogóle ! Wczoraj chłopak, z którym wkońcu zaczęło mi się układać, po wielu miesiącach niedomówień, powiedział mi, ze wyjeżdzaa ..
Co najgorsze w niedziele już go nie będzie, a to juz tylko 3 dni. Fatalnie się czuje, miałam tyle planów co do niego, a tu teraz .. lipa z miodem O!
Jaa chcee lecieć z nim ..
Ale nie wejde do walizki !
89summer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-19, 12:29   #352
maniutek-mania
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 89summer Pokaż wiadomość
Moge i ja sie wygadać .. ?
Jest mi okropnie smutno, źle i wogóle ! Wczoraj chłopak, z którym wkońcu zaczęło mi się układać, po wielu miesiącach niedomówień, powiedział mi, ze wyjeżdzaa ..
Co najgorsze w niedziele już go nie będzie, a to juz tylko 3 dni. Fatalnie się czuje, miałam tyle planów co do niego, a tu teraz .. lipa z miodem O!
Jaa chcee lecieć z nim ..
Ale nie wejde do walizki !
Znam to skądś ...I wiem, jak to boli
Stary 2007-07-19, 14:25   #353
biiibiii
Zakorzenienie

Sweet doklandie ;/ nikogo tu nie ma ;/ tylko w parku sie zawsze spotykam z takim jednym niemcem, ktory tez jest tu smaotny no ale dzis ostatni raz sie widzimy bo on juz wraca do domu...

no i jeszcze dzis kosilam trwanik, i cholera nie wiem jak to sie stalo najechalam na kabel od kosiarki i sie przerwal! da sie to naprawic? zespawac jakos? cholera czy trzeba kupic nowa kosiarke? jeszcze to nie moja kosiarka, mam jakis tydzien na naprawienie...prosze pomozcie...da sie to jakos naprawic?
Stary 2007-07-19, 15:29   #354
Sweet_21
Zakorzenienie

Biiibiii Niestety nie wiem czy da się naprawić kabel ale pewnie tak, tylko nie wiem jak Może poznasz kogoś w końcu i nie będziesz się tak nudzić?A ile tam będziesz?

Bartuś
29.08.2009

/S.J.Lec/
Stary 2007-07-19, 16:42   #355
89summer
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maniutek-mania Pokaż wiadomość
Znam to skądś ...I wiem, jak to boli
więc widze, że nie jestem jedyną .. dlaczego to życie czasem jest takie niesprawiedliwe !
89summer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-19, 18:19   #356
lily_of_the_valley
Zadomowienie

Muszę się wygadać.
Mam juz dość wszystkiego, całego swojego życia, ciągłego starania i robienia wszytskiego tylko dla siebie, bo nie mam dla kogo. Mam juz dosyć samotności, samej cieszenia sie ze swoich sukcesów, smucenia z porażek, potrzebuje kogoś kto mnie przytuli, kto bedzie ze mna w dobrych i zlych chwilach. Chce mieć dla kogo żyć i dla kogo się starać. Juz mnie to męczy.
Ostatnio gdy pracowalam 2 tygodnie na promocji zblizylam sie troche do faceta ktory byl kierownikiem dzialu na ktorym pracowalam. Byl naprawde swietny, wyglupialismy sie i w ogole i spodobal mi sie, niestety praca sie skonczyla i tesknie za nim, jakos tak wyszlo ze nie udalo mi sie go poprosic o numer ani nic. Dzisiaj bylam w tym markecie, ale akurat nie bylo go w pracy. Niestety ten market miesci sie w innym miescie i nie mam zbytnio do niego dostepu. Musze czekac az jakas promocja mi sie tam przytrafi . Ale ogolnie chodzi mi o to ze przywiązałam się do niego, brakuje mi go, jeszcze na koniec powiedzial mi ze bedzie mu mnie brakowalo, a sam nic nie zrobil by miec ze mna kontakt czy cos. Jest mi źle. To jest wlasnie moj problem za szybko przywiazuje sie do ludzi.
Kiedy wreszcie to zycie sie zmieni, nabierze kolorow, radosci ??
Stary 2007-07-19, 18:35   #357
maniutek-mania
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 89summer Pokaż wiadomość
więc widze, że nie jestem jedyną .. dlaczego to życie czasem jest takie niesprawiedliwe !
Kiedyś sobie odbijemy
Stary 2007-07-19, 21:13   #358
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sweet_21 Pokaż wiadomość
Biiibiii Niestety nie wiem czy da się naprawić kabel ale pewnie tak, tylko nie wiem jak Może poznasz kogoś w końcu i nie będziesz się tak nudzić?A ile tam będziesz?
trzeba kupic nowy kabel...eh dobrze ze nie cala kosiarke, napisalam juz meila do mojego 'szefa' mam nadzieje ze nie bedzie bardzo zly
mam nadzieje ze wreszcie sie cos ruszy tutaj bo troche zastygam normalnie...hehe a bede tu prawdopobnnie do polowy wrzesnia...

moj wyjechal juz i nawet sie nie odezwie, a wie ze mi tu ciezko i smutno samej...no ale przeciez on ma swoich ukochanych kolegow to po co mu ja...aaa co za nery..

dziekuje Sweet za zainteresowanie, chociaz ty jedna porzadna kobieta
Stary 2007-07-19, 21:22   #359
Sweet_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biiibiii Pokaż wiadomość
trzeba kupic nowy kabel...eh dobrze ze nie cala kosiarke, napisalam juz meila do mojego 'szefa' mam nadzieje ze nie bedzie bardzo zly
mam nadzieje ze wreszcie sie cos ruszy tutaj bo troche zastygam normalnie...hehe a bede tu prawdopobnnie do polowy wrzesnia...

moj wyjechal juz i nawet sie nie odezwie, a wie ze mi tu ciezko i smutno samej...no ale przeciez on ma swoich ukochanych kolegow to po co mu ja...aaa co za nery..
Do połowy września
Nie no, do tej pory może poznasz jakiegoś przystojniaka i jeszcze nie będziesz chciała wracać A Twój tz był tam z Tobą przez jakiś czas, czy cos źle zrozumiałam? Tak to jest, faceci Nie przejmuj się, może wszystko się jakoś wyklaruje Czego, rzecz jasna Ci życzę

Cytat:
Napisane przez biiibiii Pokaż wiadomość
dziekuje Sweet za zainteresowanie, chociaz ty jedna porzadna kobieta
Się wie

Bartuś
29.08.2009

/S.J.Lec/
Stary 2007-07-19, 21:33   #360
Karollcia165
Przyczajenie

Od nidawan mam tu konto i nie umiem sobie dodac zdjecia.... i odtwozyc swojej grupy dyskusyjnej chyba wiecie o co mi chodzi...
Karollcia165 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości