![]() |
#331 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: jak schudnąć?
Kochana Niko,
jakże ja Cię lubię za te ciepłe słowa, a nie mówiłam swoja drogą, że mi się dostanie!!!!! ![]() Trudno Moje Kochane, powinnyście zaakceptowac moje ułomności juz się taka urodziłam, niestety szans na zmiany juz nie ma. ![]() Całuje i ściskam Cię mocno |
![]() ![]() |
![]() |
#332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie przejmuj się, ja mam podobno taki wygląd, że "bez kija nie podchodź", to cytat z mojego Tża. Ale nie on jeden, wiele osób mi o tym mówi, dopiero jak mnie poznają to okazuje się, że to tylko pozory. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
A swoją drogą to Świteziance klapsy się należą za te niedorzeczności co na własny temat opowiada
![]() A swoją drogą gdzie są nasze koleżanki- Lewek, Mara, Neska, Sabbath. Chyba zapracowane dzisiaj, bo nic z nami nie gadają ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2007-01-17 o 13:39 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana,
mnie na pierwszy rzut oka też wszyscy oceniają jako dumną, zimna i zarozumiałą, ale już po kilku minutach rozmowy zmieniją zdanie - no może nie wszyscy, ale to juz osobnicze predyspozycje i czasowe animozje. Lubie byc bezbronna. A to, co o sobie pisze Kochane Moje, niestety wyłazi ze mnie, choc nikt w to nie wierzy - jestem badrzo słaba psychicznie i mam wiele wątpliwości na swój temat. Też Kochana, mysłalam o naszych Sympatycznych Koleżankach, ja mam od zarąbania roboty, ale co chwila zaglądam - nałóg - ale bardoz pozytywnie go odbieram i cieszę się z niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
patelnie ![]() Na pewno są zapracowane. Dajcie później znać kochane jak minął dzień ![]() Sabbath a Ty kochana jak wpadniesz tu do nas to napisz jak Twoje śródstopie sie czuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Wtajemniczenie
|
Niko Kochana,
Dziewczyny parcuja, a ja robię sobie zaległości, ale przebywanie z Wami jest mi bardzo potrzebne. Potem tez polecę po warzywka na patelnię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Kochane Dziewczyny! Jak miło, że tesknicie
![]() Ja mam tyle roboty.... ![]() ![]() Własnie Świtezianko, klapsy (swoją drogą nieźle ujędrniają pupę ![]() ![]() To co Kobitki, dziś warzywa smażone z piersią? ![]() Ps. ja mam 169cm ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#338 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Lewku,może być piekne ale zależy co duże a co małe ![]() ![]() ![]() Czym sie stresujesz Leweczku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Wtajemniczenie
|
Oj Lewek Kochana,
dobrze, że juz jesteś . Brakowało nam Ciebie. Ja też mam wariacką robotę. dziekuję Ci kochana, że tak dobrze mnie oceniasz i Wam Kochane dziewczyny, że dodajecie mi wiary w siebie. To dla mnie badrzo ważne. Ale z drugiej strony pzrzecież mnei wcale nie znacie, choć to falszywe stwierdzenie, znacie mnie Moje Kochane o wiele lepiej niz np. moje "koleżanki kilkuletnie" i niech tak zostanie, bardzo mi to odpowiada. A na kolację też zjem warzywa z patelni, jak sie wyrobie pzred 22. Teraz pochłonęłam ananasy z puszki i do roboty. Ściskam Cie mocno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
No właśnie Lewek ma rację !
Zgadzam się z Tobą w 100 %. Czyli Ty masz tyle wzrostu co Nika . Dziewczyny a może wymienimy info na temat naszej wagi, co o tym myślicie? Byłoby to motywujące? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Wtajemniczenie
|
Oj Dorinko, Kochana, ja to tak jak Nika.
Na wagę nie wchodzę, bowiem nie chcę się stresować. Zamiane rozmiaru sprawdzam na ubraniach - własnych oczywiście. oszczędź nam tego Kochana, zreszta mój biust waży chyba najwięcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Wtajemniczenie
|
Kochana Niko,
nie mam pieknego biustu, tylko dwa ciężkie worki, nie pierwszej już młodości i troche pzrechodzone, ale w biustonoszu chyba prezentuja sie nieżle, bo mi chlopy mi w dekolt patrza Musze uciekać |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
Hahaha
![]() ![]() ![]() ![]() A stresuję sie,kruca, tą robotą i niektórymi ludźmi, z którymi ostatnio rozmawiam tylko służbowo - co jest i przykre i stresujace. Uhhh... No dobrze, Dorinko jesteś kolejna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
No dobra laski, jak nie chcecie to nie
![]() Ja wchodzę na wagę dwa razy dziennie, więc dla mnie to normalka. To znaczy obsesja ![]() Świtezianko, gratuluję okazałego biustu, u mnie z tym średnio, Ale cóż nie można mieć wszystkiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Wtajemniczenie
|
Kochana Lewek.
rozmiar 36 to ja nosiłam, teraz to 38 na styk i brzuch mi też sterczy po jedzeniu i wałeczek sie robi. Muszę się też wziąć za ćwiczenia, ale czasu barkuje - oj zaraz mi sie dostanie tez się stresuje praca, z adużo jak na jedną głowę!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Wtajemniczenie
|
Oj Dorinko Kochana,
wcale nie jest okazały i trochę (jak już napisalam ) przechodzony -moj biust oczywiście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#350 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() musiałam edytować bo zapomniałam o wadze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze, chyba będę musiała się dziś zważyć - o Boże nie stresujcie mnie Dziewczyny Kochane!!!!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane! Jestem już... nie wchodziłam wcześniej bo już bym nie wyszła
![]() ![]() ![]() ![]() Pochwalę się, że byłam wczoraj grzeczna ![]() ![]() Ja mam 165cm i uważam że to w sam raz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kochana............. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 |
Wtajemniczenie
|
Niko Kochana,
cieszę się, ze jesteśmy podobne, ale Ty Kochana jesteś wyższa, to zapewne lepiej sie prezentujesz. Całuski cieplutkie |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
Moja waga -marzenie to 57 kg.
![]() ![]() Ale jak, ale jak...... Wiecie, że ja całe życie ważyłam 55 kg. a od półtora roku wskoczyłam na 60 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Wtajemniczenie
|
Maro Kochana,
dobrze, że już jesteś z nami. Tęsknilysmy!!!!! bardzo. Jutro niestety też musze zabrac się ze zdwojona sila za pracę. Też sobie nabędę dzinsy Kochane, ale jak juz gubie te kilka kg, co chyba mi nie grozi, bo brzuszków nie robie. Maro ściskam i całuje Cie serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
Świtezianko, popieram Twój pomysł . Dżinsy to podstawa, naprawdę wyglądają super prawie na każdą okazję . Ja mam pokaźną kolekcję, a wśród nich też eleganckie rurki (Wiecie, że najmodniejsze są teraz obciskające rurki, a tam nic nie można ukryć. I latem też tak będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
Waga - niedowaga, ważne aby ze swoją wagą czuć sie dobrze. Dorinko Ty to pewnie nabrałaś tego szczęścia 5kg wraz z nabyciem tego fantastycznego faceta
![]() ![]() Świtezianko, a Ty sie nie stresuj niepotrzebnie - skoro panowie sie za Tobą oglądają to jest lux. No tak, ale dla własnego dobrego samopoczucia .. rozumiem rozumiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
Zgadza się Lewku , wraz z tą miłością przyszło przytycie.(też te piguły hormonalne robią swoje)
Moje facet się cieszy z przytycia, bo twierdzi, ze teraz jestem bardziej kobieca i sexy ![]() Weź tu zrozum facetów.... ![]() Muszę uciekać, do jutra dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.