![]() |
#331 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kolczyki tu i tam-bolało, czy nie?
Ja mam od wczoraj podwójną inner labie robiłam u piercera, dostałam okres i poprostu czuje się jak inwalida ledwo chodze, przy oddawaniu moczu sczypie i cały czas czuje się nie komfortowo (mam kółeczka zamykane kulka) kiedy to mi się zagoi i czy te wszystkie wydzieliny typu mocz,krew itp. nie doprowadzą do infekcji?
Myje te miejsca sola fiz. ale ciągle się babrze ![]()
![]() |
#332 |
Przyczajenie
|
Może to głupie, ale pępek, brodę, 3xchrząstkę i 7 w płatku[o uszy chodzi;d] przebijałam sobie sama. Jakoś zdecydowania wolę własnoręcznie się dziurawić;d niż dawać satysfakcję innym;d
W pępku nie bolał, w brodzie średnio, najbardziej to chyba chrząstka, w sensie,że ta bliżej policzka, nie wiem jak to się zwie fachowo, bo ciężko było mi się przebić, ale tak to jest spoko;d wszystko mi się ładnie pogoiło ![]() ![]() Pozdro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Raczkowanie
|
przekłucie po obu stronach warg sromowych mniejszych.
![]() |
#335 |
Zadomowienie
|
masakra - jedno słowo, które teraz powiem po przeczytaniu ostatnich kilku stron
nigdy nie zgodziłabym się na kolczyk w brwi, nosie ewentualnie brzuch może być ;-D wypowiedź Kici przeraża ogółem to w sumie jestem pełna podziwu do tych osób lecz moje dziurki w uszach mi wystarczą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Raczkowanie
|
Każdy ma inny gust i inny lubi to a drugi nie.
Szanuje wypowiedzi tych co nie kolczykują się aż tak maniakalnie. Każdy ma prawo pisać, po to jest forum Pozdrawiam was dziewczyny ![]()
![]() |
#337 |
Raczkowanie
|
Oprócz tego mam na lewym uchu 2 helixy,(oj helixy bolały) 2 standard Lobe
Na prawym uchu Tragusa(nie bolało), 1 Helixa (oj helixy bolały), 2 standard Lobe No i moją podwójną inner Labie (nie bolało<znieczulenie>,tros zke teraz boli przy obcieraniu o ubrania-ale się jescze goi), ,między nóżkami W przyszłości planuje anti tragus, rook... hmm zobaczymy
![]() |
#338 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
łał? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
Tak myślałam, ale wolałam się upewnić.
Tylko zastanawia mnie jedno. Skoro wiedziałaś, że dostaniesz okres to po co się przebijałaś? Nie mogłaś poczekać aż Ci się skończy? Zgadzam się. Przed przebiciem języka mówiłam sobie, że tylko język i koniec. Ale jak już przebiłam to naszła mnie ochota na kolejne tylko brak czasu jakoś mi nie pozwala na kolejną małą przyjemność. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Przyczajenie
|
![]()
Przeczytałam tylko kilka stron. Przyznaję.
Jednakże marzy mi się dokładnie takie dzieło : klikamy. Czy taki typ kolczykowania ma swoja nazwę.? Mam zamiar zgłosić się do znajomego, który amatorsko się w to ''bawi''. Rozumiem iż to mało rozważne. Jednak...co może się zdarzyć, jeśli [nie daj Boże] spaprze sprawę.?
![]() |
![]() |
#342 |
Konto usunięte
|
Muffin,
tak, ma to swoją nazwę - spider bites. Komplikacji może być wiele. Może się zdarzyć, że kolega trafi na nerw. Jeżeli wystąpi uszkodzenie nerwu może wystąpić zaburzenie czucia. Do tego dochodzą różne wirusy. HIV, żółtaczka, itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Przyczajenie
|
[1=6ab835231803f4b1cac896d 6aed120cccc2755ce_6576510 2cc8be;19088336]
Może się zdarzyć, że kolega trafi na nerw. Jeżeli wystąpi uszkodzenie nerwu może wystąpić zaburzenie czucia. Do tego dochodzą różne wirusy. HIV, żółtaczka, itp. [/QUOTE] Wcale nie dodałaś mi otuchy ![]() Jednakże teraz na poważnie. Do tego typu kolczykowania potrzebne są dwa osobne kolczyki, czy też jeden-połączony ?
![]() |
![]() |
#344 |
Konto usunięte
|
Osobne. To są po prostu dwa labrety w dolnej wardze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Przyczajenie
|
![]()
Jeszcze jedno.
Mówicie o jakiś rozmiarach kolczyków itp. Jaki będzie najlepszy do rodzaju który wcześniej nazwałaś? Btw.spider bites. Jeżeli zakupię owe 'labrety' to musze je jakoś specjalnie 'odkazić' [nie wiem jakiego słowa użyć]
![]() |
![]() |
#346 |
Raczkowanie
|
Ja mam tylko kolczyki w uszach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na szczęście już jest wszystko ok. Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeżyłaś? A mi się podoba o tu: http://www.wildcat.pl/grafiki/christina.jpg Powiedzcie mi jak to się nazywa i czy boli? (mam kolczyk w języku - dla porównania bólu ![]() No i pytanie jest jakaś stronka gdzie można znaleźć nazwy kolczyków w poszczególnych miejscach? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale znieczulenie miałaś tylko podczas przebicia? A później nie bolało? Nie licząc szczypania... A faktycznie, wkleiłam zdjęcie a nawet nie zorientowałam się, że tam są opisy. ![]() Dzięki Ci. ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Mam jeszcze pytanie do dziewczyn z kolczykiem w pępku. Ile czasu mniej więcej Wam się goił? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Raczkowanie
|
Tak, no może tylko szczypało przez chwilkę
![]() |
#352 |
Przyczajenie
|
![]()
Otóż pochwalę się iż dwa dni temu poszłam przekłuć sobie wargę
![]() Jednak chciałabym zapytać czy Tribiotic stosuje się wtedy, gdy jest źle, czy można smarować nim miejsce przekłucia co jakiś czas?
![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie wiem więc Ci nie pomogę.
Ale ponawiam pytanie. Jak długo goił się wam pępek? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 |
Raczkowanie
|
Mam 2 kolczyki (nie licząc tych w uszach ;P) w wardze i w języku. W wardze ani nie poczułam kiedy już był na miejscu
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochane, odpiszcie mi w związku z tym pępkiem bo to ważna informacja dla mnie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba nie... ![]() P.S. koleżanka Amphetamina, mówiła poważnie i jej zamiarem na pewno nie było nastraszenie Cię, lecz uświadomienie czym grozi piercing wykonywany przez nieodpowiedzialną i niekompetentną osobę. Alexandraa, gojenie się kolczyka w pępku to naprawdę indywidualna kwestia... Ja mam od jakiś 4 lat i tak naprawdę to nie wygoił się do końca do teraz. Co jakiś czas się podrażni o pasek od spodni np. Innym dziewczynom wystarczy pół roku i mają spokój. Tylko nie wierz w bajeczki, że możliwe jest wygojenie w przeciągu miesiąca. Pępek nie zdążyłby po prostu. Z zewnątrz może wyglądać na zagojone, ale to nie znaczy, że w środku nie trwa jeszcze proces gojenia. Edytowane przez Olcia Czas edycji: 2010-05-25 o 15:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po przebiciu języka nie miałam problemów i zagoiło mi się to bardzo szybko, ogólnie mi się wszystko szybko goi tak więc może jest nadzieja, że pępęk też? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a kolczyk w pępku goił mi się minimum pół roku, babrząc przy tym niesamowicie (zrobiony wczesną wiosną latem dokuczał niestety) to po prostu takie miejsce, nie znam osoby której by się szybciej niż w pół roku zagoił szczerze mówiąc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi język też zagoił się bardzo szybko i co z tego? To nie ma ze sobą nic wspólnego. Jest koniec maja, od czerwca (miejmy nadzieję) zacznie się robić ciepło, będziesz się chciała poopalać, pojechać nad jezioro itp. i nie będziesz mogła. Zrób we wrześniu, a jeśli chciałaś się "pochwalić" na wakacjach chodząc w stroju kąpielowym to się nieco spóźniłaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodzi mi o to, żeby mi się w miarę zagoił przed wyjazdem w sensie, że nie będzie się jakoś szczególnie paprał, żebym mogła spokojnie wypczywać a nie martwić się, że coś mi z niego leci. EDIT: Wiem, że do całkowitego zagojenia musiałabym czekać kilka miesięcy ale j.w. Mi babka w salonie mówiła, że to zależy od ciała ogólnie bo jeśli ktoś nie ma problemów z gojeniem się ran to będzie się lepiej goił. Edytowane przez Alexandraa Czas edycji: 2010-05-27 o 08:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.