![]() |
#331 |
Przyczajenie
|
Dot.: rolletic , czy masaż na tym naprawdę pomaga ??
Natalia1 Wielkie dzięki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Konto usunięte
|
Chodzę na rollki od niedawna, spróbowałam dzięki mamie - jej bardzo pomogły.
Poszłam sobie dla jaj przez 1,5 tyg zaczęłam 2 dni pod rząd 1 przewy i znowu 2 dni, a potem co drugi dzień. Miałam tydzień przerwy, a teraz chodzę od tego tygodnia znowu ale co drugi dzień. Walczyłam z wewnętrzną stroną ud - kremy nawet te droższe, masaże manualne, wklepywania i różne cuda. Oczywiście fitness i siłownia od dłuższego czasu. Nie było efektów na moje wewn. uda, dopóki nie rozbiłam tego na rollkach. Teraz widzę efekty, myślę że jak jeszcze kilka tygodni pochodzę będę zadowolona na maxa. Dlatego jest to faktycznie super sprawa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.maszodpowiedz.pl/index.ph...200&Itemid=180 proszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Raczkowanie
|
www.rolleticpolska.pl
Lublin Studio Figury 20-612 Lublin ul. Głęboka 10/18 tel. 081 538 20 13 www.studiofigury.pl info@studiofigury.pl Rolletic Gabinet Masażu i Kształtowania Sylwetki 20-882 Lublin ul. Organowa 11 A tel. 603 374 564 www.masaze.lublin.pl poczta@masaze.lublin.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Przyczajenie
|
Hej czy w Warszawie można znaleźć coś taniej niż 350zł za 10+1gratis masaży po 60min?
PS Efekty rewelacyjne, polecam Edytowane przez 1x2x3 Czas edycji: 2009-08-03 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Tylko nie mylcie cellulitu z cellulitisem bo sa to dwa osobne pojecia. Celulit nie jest choroba w porownaniu do cellulitisu. Poczytac, poczytac.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Przyczajenie
|
hej mam pytanie czy masaże rolletic można stosować niezależnie od wieku?
mojej mamy koleżanka ma 12-letnią córkę, która chciałaby chodzić na rolletic, a ma taką możliwość bo ma rolletic w domu. i pytała się mnie czy nie wiem przypadkiem czy może na nim, że się tak wyrażę rolować ![]() proszę o odpowiedż. z góry dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Raczkowanie
|
Ufff... Co prawda diety nie udało mi się opanować (1 tydzień powinni zlikwidować
![]() talia: 6cm mniej biodra: 7cm mniej uda: 8cm mniej (po 4cm na jedno) Efekty widać (tak jak i siniaki które co jakiś czas pojawiają się na udach od rolek) ale ogólnie jestem zadowolona. Pozostało mi jeszcze 28 godzinnych wejść. Od wczoraj postanowiłam przejść od razu do 2tygodnia diety, może się uda- po tym jak bez stosowania diety cm poleciały zmobilizowało mnie do tego ażeby spróbować, bo koleżanka też nie mogła pierwszego tygodnia przebrnąć i jej się udało właśnie zaczynając od 2tyg diety. Na pewno przyznać można, że zbędne cm zostały WYROLLOWANE. Cellulitu miałam dość sporo i choć jeszcze jest widoczny, to jest go znacznie mniej. ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Przyczajenie
|
Zaczęłam chodzić na rolletic, ale nie mam książeczek z dietką
![]() może któraś z Was, mogłaby napisać co wolno jeść, a czego unikać w poszczególnych tygodniach? tutaj na forum lub na wiadomość? byłabym bardzo wdzięczna! pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Raczkowanie
|
u mnie po rolleticu super efekty były i bez diety z książeczki
po prostu ograniczyłam jedzenie i piłam dużo wody... teraz jestem w trakcie zabiegów endermologii ale po skończeniu napewno dla podtrzymania zakupię karnecik na rolletic szczerze polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Przyczajenie
|
Też chodziłam na rolletic w jedno miejsce we Wrocławiu ale przestałam bo stwierdziłam że mają za drogo. Dziewczyny poleccie inne salony we Wrocławiu bo nie wiem gdzie można iść. Dziękuje z góry.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Raczkowanie
|
a ile u Was w miastach kosztują karnety? U mnie najkorzystniej wychodzi pakiet 16masaży za 160zł, a jak jest u Was?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Przyczajenie
|
Ja chodziłam we Wrocławiu na rollectic w pewne miejsce i karnety kosztowały za 4 wejścia 105 zł , za 10 wejść 250 zł za 16 wejść coś ok 350 albo i więcej dlatego miedzy innymi zrezygnowałam i szukam tańszego wejścia , bo wystrój salonu był super ale cena jak dla mnie zbyt wysoka na diecie dotrwałam do 9 tygodnia, naprawdę warto schudłam 5 kg. Jeśłi któraś z Was może polecić inny salon we Wrocławiu to piszcie na priva. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Przyczajenie
|
Ja chodze na sokolnicza 5 we wrocku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Przyczajenie
|
Ja też chodzę juz od dwoch tygodni i schudłam 2 kg , poleciła mi kolezanka która schudła na tym 6 kg w niecałe dwa miesiace ..naprawde jest warto u mnie jedno wejscie kosztuje 25 zł ..ale w pakiecie 6 razy =120 zł .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Raczkowanie
|
Od ponad roku prowadzimy salon rollmasażu u nas w Lesznie (Wlkp), mamy coraz więcej klientek. Każda z nich może się przed wykorzystaniem karnetu zmierzyć i porównać efekty, np po miesiącu - i naprawdę widać efekty.
Wpiszcie sobie w google rollmasaż Leszno i zobaczycie jak to u Nas wygląda. Posiadamy jako jedyni w Lesznie rollmasaż na podczerwień, nie wiem czy słyszałyście już o czymś takim. I nie pisze tego artykułu, żeby pochwalić Naszą firmę, po prostu uważam, że rolletic naprawdę działa i nie jest to jakaś ściem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Raczkowanie
|
Chyba ja mam najtańszy rolletic- na siłowni mogę z niego korzystać do woli codziennie przez miesiąc (cena karnetu na siłownie to tylko 75 zł
![]() Właściwie na razie z niego nie korzystałam, bo nie wierzyłam, że może dać jakieś efekty. Jednak jak trochę poczytałam, to zmieniłam zdanie... po treningu zacznę się rollować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Raczkowanie
|
O rany
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Przyczajenie
|
![]()
nieopłacona reklama
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-10-05 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Raczkowanie
|
Właśnie też się nad tym zastanawiam jak to działa. Ja mam na myśli taki domowy masażer, który można kupić w każdym większym sklepie RTV AGD. Wczoraj byłam w Saturnie i wypróbowałam przy kasie kilka. No zapowiadają się fajnie i chyba to rzeczywiście rozbija tkankę tłuszczową. Zastanawiam się nad zakupem, a to wydatek rzędu 100-200zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#353 |
Raczkowanie
|
Wiesz nie pamiętam dokładnie nazw, bo było ich wiele. I takie mniejsze o słabszej mocy i duże nawet bardzo duże, które naprawdę ślinie uderzały w ciało więc przypuszczam, że świetnie rozbijają tłuszcz, tak jak normalny masaż. Najlepiej jeśli jesteś zainteresowana żebyś poszła do jakiegoś takiego sklepu z urządzeniami AGD i RTV i zapytała o masażery. Gwarantuje, że będą a wybór jest ogromny, i małe i duże, i tanie ok. 50 zł. i takie za 200.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Zadomowienie
|
Ja chodziłam na darmowy rolletik przed wakacjami(do kazdego karnetu fitness dostawałam po 2h), łacznie byłam chyba 6h. Nie zauważyłam roznicy, no ale mało chodziłam, mysle jednak ze to fajna sprawa ten rolletic, mocno napiera na skore, co przy manualnym masazu jest raczej niewykonalne. Nie potrzebuję schudnąc, ale chcilabym pozbyc sie cellulitu do zera.
Jestem zdania ze masazerami recznymi,manualnymi nie da sie osiagnac tego samego ekektu, ale moze warto by zainwestowac w masazer reczny mechaniczny... ![]()
![]() |
#355 |
Raczkowanie
|
Dzięki bardzo!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- a 6h to faktycznie mało, po 20-30h naprawde widać różnice i to niemałą ![]() celulit znika, cm lecą.
![]() |
#356 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że jeżeli taki rolletic z salonu może pomóc to również i taki domowy elektroniczny masażer pomoże. To naprawdę silnie działa. A skoro masuje i wprowadza ciało w drgania to i rozbija tłuszcz. Moja dermatolog mówiła, że masaż ogólnie dobrze wpływa na poprawę wyglądu skóry i zwalczanie cellulitu. Wnioskuje więc, że coś takiego powinno się sprawdzić. Inwestycja w masażer chyba się opłaci, bo zostanie on nam na zawsze a w salonie trzeba za każdym razem płacić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Raczkowanie
|
Pytanie czy mając coś w domu jesteś systematyczna, bo większości Pań ciężko używać systematycznie balsamu antycellulitowego, a co dopiero korzystać z masażera domowego i ręcznie samemu robić masaż.
Poza tym masażery typu automasaż najczęściej przeznaczone są na jedną partię ciała... więc.... nie neguje ale też nie jestem fankom Wizyta w salonie pozwala nie tylko wyrwać się z domu ![]() ![]()
![]() |
#358 |
Raczkowanie
|
Wszystko zależy od systematyczności. Jeżeli ktoś jest niesystematyczny i kupi karnet też nie jest powiedziane, że go wykorzysta. Ja regularnie wklepuje krem i nie widzę problemu żeby samej sobie robić takie zabiegi w domu. Z resztą ma mi kto w tym pomóc. Fakt fajnie jest iść do salonu, ale czy nie lepiej jest mieć takie urządzenie na stałe dla siebie za te same pieniądze co tam 10 wizyt?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
BAN stały
|
A mogłybyście polecic jakieś studio rolleticu w Poznaniu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.