|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cudaki Me!!!
Właściwie jak plotkujesz sobie na swoim wątku, to potem sama musisz posprzątać. Twój kącik to sama sie rządź. A moja uwaga u Kate miała byc żartem, ale widocznie mi nie wyszło.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
hejasz ale ja nie odebrałam tego jako złośliwość...i nie chciałam żebyś moją odpowiedz tak odczytała...wiem że nie powinnyśmy tak robić...cioteczko nie gniewaj się...naprawdę nie pomyślałam że tak to odczytasz...przepraszam.. .
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
już jestem w domu...znalazłam chwile więc wrzucam Wam obiecane zdjęcia...
pierwsze Trzy zdjęcia to ozdoby na samochód...miało być skromnie...nie wiem czy tak właśnie wyszło ale ja jestem bardzo zadowolona i para młoda też się cieszyła z efektu...fotografowi też musiało się podobać bo zrobił dużo fotek... kolejne to zdjęcie kwiatków...na giełdzie kupiłam 10 kalii...ode mnie z grupy szło 10 osób wiec każdy dostał po jednej...były gołe więc dostały troszkę "ciuszka"... księga czyli podziękowanie dla rodziców...były dwie bardzo podobne więc wrzuciłam tylko jedno...młodzi byli zadowoleni...więc i ja sie cieszę... ostatnie to kartka ode mnie i grupy...nie mam zdjęcia ostatecznej wersji, jak nowożeńcy zrobią mi zdjęcie to pokaże w całości...brakuje tu życzeń, wstążeczki i na serduszkach ich imion... cdn....
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze zdjęcia albumu da gości...powiem Wam że każdy się wpisał...i cieszę się bardzo bo będą mieli pamiątkę na dłuuuugie lata...aha album był przewiązany jeszcze piękną szeroką wstążką...wszytko robione własnoręcznie...okładka z grubego kartona...każda strona ozdobiona jak na 2 zdjęciu....nie mam zdjęcia pierwszej strony
....i kolejny raz...młodzi zadowoleni...no i to wsio...
|
|
#335 |
|
CraftMod
|
Kamilciu pięknie. Wszystko piękne. Bardzo mi sie podobają te kwiaty na dekoracji samochodu.
|
|
|
|
|
#336 |
|
Rozeznanie
|
Ja tu myślałam, że przed ślubikiem to Kamilcia tylko o siebie dbała
a tu proszę tyle pracy włożonej w uszczęśliwenie pary młodej...cicha wodaMłodzi musieli być zadowoleni, bo wszystko superanckie, natomiast kartka przewspaniała słońce Ty moje |
|
|
|
|
#337 |
|
Wtajemniczenie
|
Kamilcia boooskie to wszystko. Jestem pod ogromnym wrażeniem
|
|
#338 |
|
Zadomowienie
|
Kamilciu piękne rzeczy! zaskoczyłaś mnie poważnie
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
nirshya.dwbh dziękuję ślicznie
Kate dziękuję ślicznie malijko dziękuję ślicznie ![]() shatje dziękuję ślicznie
|
|
#340 |
|
Zadomowienie
|
Ahaa.....taśma dwustronna to jest cudowny wynalazek
moj album powstał własnie dzięki niej, bo praktycznie większość nią kleiłam album musze jeszcze dopracowac, ale jak skoncze i bede miałą chwilke, to zrobie zdjęcia i załączę u siebie buźki
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
czekam z niecierpliwością...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
kamilcia wszystko piękne, a te perełki na kaliach poprostu fantastyczne! No i karteczka - mój faworyt
Album wędrował od listopada 2008: elia damurek nir hejasz kamilcia malgwa pupil jambolaja sol katasiaczek i dotarł w październiku 2011 BLOG Edytowane przez Beaux Czas edycji: 2007-05-01 o 12:40 Powód: lit. |
|
|
|
|
#343 |
|
Zadomowienie
|
No, no, no... Piękności... Karteczka świetna, albumik na wpisy świetny, ozdoba na samochód także, nie wspominając o ubrankach na kalie- po prostu wszystko urocze
Gratuluję
|
|
|
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilciu wspaniale prace! Jestem pod ogromnym wrazeniem, mlodzi z pewnoscia byli bardzo zadowoleni
![]() Podsunelas mi takze pomsl W lipcu wybieram sie na weselisko i mysle ze tym albumem zrobilabym mlodym mila niespodzianke. Czy mozesz opisac blizej jak go zrobilas? i co bylo na pierwszej stronie.
|
|
#345 |
|
Zadomowienie
|
Oj Kamilciu śliczne te nowe wytwory też jestem pod ogromnym wrażeniem
|
|
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
Beaux dziękuję
marikusia dziękuję sagap dziękuję
|
|
#347 |
|
Raczkowanie
|
Kamilciu nowe pracki są śliczne!!
Najbardziej podoba mi się album!! Jest bombowy A ja tak strasznie marzę o nitownicy od jakiegoś czasu Tylko nie mogę się przemóc żeby kupić...Super efekt!!
|
|
|
|
|
#348 |
|
Raczkowanie
|
Śliczne rzeczy zrobiłaś...najbardziej podobają mi ozdoby na samochód, kalie i karteczka
|
|
#349 |
|
Wtajemniczenie
|
Kamilciu zastrzeliłaś mnie
, nowe prace są superowe |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#350 |
|
Rozeznanie
|
same cuda, co do jednego!! jednak chyba też najbardziej mi sie podoba pomysł z perelkami na kaliach
|
|
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
zielona17_17 dziękuję ślicznie za miłe słowo
gps06 dziękuję ślicznie mamuta dziękuję ślicznie ![]() zarzyczka dziękuję ślicznie
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilciu wszystko piękne, ale najbardziej podoba mi się:
przystrojony samochód ubrane kalie karteczka album książka Kamilka ubrana w weselna sukienkę i buciki
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wielkie, wielkie dzieki To jest wspanialy pomysl, zrobie, ale beda miec niespodzianke jak sie wszyscy podpisza ![]() Co raz to na forum zalapuje jakis nowy pomysl na prezent - Dziekuje kochane wizazanki
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
Aha Kamilciu zapomnialam, a ile stron ma Twoj album?
Tak mniej wiecej ile ich zrobic
|
|
#355 |
|
Raczkowanie
|
Kamilciu a gdzie kupowałaś tę nitownicę jeśli mogę spytać
???
|
|
|
|
|
#356 |
|
Zadomowienie
|
ja też pytam, ja też
Normalnie jej pożądam A tylko raz na allegro w trzech rozmiarach widziałam Zatem również czekam na wieści
|
|
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
Moje panie jeszcze raz wielkie
nitownicę kupiłam w Bricomarche, ale w Nomi też widziałam... sagap księga ma 25 stron...gości było ok 60 na weselu ale ogólnie całymi rodzinami sie wpisywali...więc starczyło miejsca...
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilciu Piękne ozdoby śliczny album i karteczka
|
|
#359 |
|
Wtajemniczenie
|
Kamilciu a czy mogłabyś pokazać jak Twoja nitownica wygląda?
A i jeszcze nie zamocowanego nita jakbyś mogła, jeżeli masz możliwość to byłabym wdzięczna |
|
|
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
arizoona dziękuję ślicznie
mamuto zaraz zrobię zdjęcie a tymczasem żeby pustego przebiegu nie było jak to mówi pewna kochana duszyczka 2 dzisiejsze karteczki mała i duża...ale coś mi w nich nie leży więc powiedzcie co...
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.

....i kolejny raz...młodzi zadowoleni...no i to wsio...
a tu proszę tyle pracy włożonej w uszczęśliwenie pary młodej...cicha woda

Gratuluję
, nowe prace są superowe
Zatem również czekam na wieści