|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: uwagi estetyczne do nowego designu Wizaż.pl
mam otwartych kilka stron- wizaz, dogomania i szkockie forum iprzyznam Wam, ze naprawde oczy dostaja popalić tymi nowymi kolorami ...
|
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Jest ok, ale wielkość czcionki przerażająca
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
oo co to to nie Aaricia
nie kcem laseczek to juz wolę miejsce na reklamy
|
|
#334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle reklamy za bardzo "dają po oczach", taka ich rola, ale mam wrażenie, że jest ich za dużo. Tekst przestaje być czytelny, schodzi na drugi plan.
|
|
|
#335 |
|
Konto usunięte
|
Dla mnie super jedynie co to te reklamy z boku...
I ten zielony... mhmm moj ulubiony kolorek wiec jest ok xD Teraz to wygląda tak... nowocześnie
|
|
|
|
#336 |
|
Zadomowienie
|
Ojej....
Z góry przepraszam, ale: Jestem, bardzo "wrażliwa" na grafikę i to co widzę teraz nie podoba mi się... Moją stroną startową jest Panel Użytkownika, wygląda teraz koszmarnie, aż się wystraszyłam, takie rozmemłane kolory, ogólny brak symetrii. Tamten Wizaż był jedyny w swoim rodzaju, a ten, w kolorze khaki i beżu, wygląda jak jego starsza i bardziej chaotyczna wersja. Widzę jednak, że są głosy pozytywne, więc może jestem w mniejszości i nie warto sobie tym zawracać głowy.
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się nie podoba... mam za słaby komp na tą nową wersję :/ mam takie małe literki, że wszystko musze przenosić do worda... a przyciski typu "odpowiedz" mam takie wielkie... ale to pewnie wina mojego kompa ...
![]() ![]() Kolor bardzo ładny Pozdrawiam P.S. Jeśli wiecie co mam z robic zeby miec wieksze literki to prosze mi napisac
|
|
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no, laseczki były na górze a nie z boku. Szkoda, że nie wkleiłam screena całej strony. |
|
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie
Hmmm, ja mam takie wrażenie jak wchodzę, ajkbym weszła na jedna wielką reklame, chcoaiż jak dotad reklamy mi generalnie nie przeszkadzały. Hmmm, a czy nie moze być ciemniejsze tło? to jasne strasznie męczy wzrok 15 min i już nie mogę korzystać, dostaję głupawki wzrokowej.
|
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm, widze, ze zmiany sie szykuja i to spore
Oby na lepsze Mnie strony o dziwo laduja sie bezproblemowo i to w ekspresowym tempie. Zastrzezenia? Takie jak wiekszosci uzytkownikow. Czcionka. Zarowno w oknie odpowiedzi, gdzie jest bardzo mala, to i w oknie cytatow, gdzie litery sa tak blisko siebie, ze ledno je daje rade odczytac. Wszystko jest slabo czytelne. Brak linii oddzielajacych poszczegolne watki tez robi swoje.Po wejsciu na forum okno mialam strasznie rozciagniete a litery gigantyczne. Po odpowiednim dopasowaniu stosujac scrolla (czy jak mu tam) okazalo sie, ze strona sie miesci tak jak trza, ale oczy od tej malej czcionki sie mecza. Rozumie, ze jeszcze wizaz jest dopracowywany a bledy likwidowane ![]() Ja jednak juz tesknie za starym forum i kolorem zolto - czerwonym (styl jesienny), ktory byl dla mnie najbardziej czytelny z posrod wszystkich stylow, ktore mozna bylo wybrac. Mam nadzieje, ze bedzie opcja wyboru starego wygladu wizazu
|
#341 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda tylko, ze znikneły opcje forum do wyboru - został jedyny sluszny
i o ile na KWC mi sie podobal, to na forum czuje sie dziwnie.
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
|
|
#343 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze nigdy nie bolały mnie tak oczy jak teraz - po 1 minucie przeglądania wizażu
za jaskrawo + nieczytelnie = beznadziejnie |
|
|
|
#344 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Nie przewidujemy takiej możliwości i na pewno nie będzie można tego przywrócić. Proponuję poczekać do jutra... pojutrza. Opatrzy się
|
|
|
|
|
#345 |
|
Zadomowienie
|
Oj dziewczyny, ja sobie tylko myślę, że Szefowej jest najzwyczajniej przykro jak zta te teksty o niezadowoleniu... Rozumiem, że wyrażacie swoje zdanie i to jest ok, ale staram się postawić w jej sytuacji
Mi się bardzo podoba, tak wiosennie
|
|
|
|
#346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kompletny misz-masz i odechciewa sie czytac
|
|
|
|
|
#347 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Ale niezłe A czcionki mam w normie, nie wiem co z nimi u Was jest nie tak ![]() Ogólnie okropna jest dla mnie tylko ta kolorystyka. Jakieś 10 minut i zaczynam zamykać oczy, żeby trochę odpoczęły. Obawiam się, że zwyczajnie nie dam rady funkcjonować w takich kolorach. Nawet nie umiem określić co konkretnie jest nie tak, czy to ta zieleń, czy to róż, czy może połączenie jednego z drugim... |
|
|
|
|
#348 |
|
Rozeznanie
|
co sie stało z forum?
Od razu przyznaję, że nie czytałam wątku da się to jakoś zmienić? - załączam screeny - nie powiększałam u siebie na kompie niczego - tak wygląda u mnie wizaż
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
Jaga ,mi się tez strony ładują bardzo szybko ,o wiele szybciej niż na starym wygladzie.
![]() To mnie cieszy i to bardzo. Ale cala reszta juz nie tak ![]() poprawcie kolory trochę , i bedzie gut. Edit: Lexie, teraz nie mruże ,a wytrzeszczam,az czolo mi się marszczy
Edytowane przez ruda7816 Czas edycji: 2007-02-26 o 14:35 Powód: dopisek |
|
|
|
#350 |
|
Rozeznanie
|
Mnie też sie nie podoba
![]() Ale pewnie to kwestia przyzwyczajenia.Czas pokaze
|
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
...przeciez wiekszość z nas uwielbia to miejsce i spędza tu masę czasu...uwazam, ze nasze opinie sa wazne ...a moje niezadowolenie nie wynika z tego, ze np. nie lubie tego koloru, czcionki, czy czegos tam jeszcze... spowodowane jest tylko tym, ze po prostu bola mnie oczy...
|
|
|
|
#352 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#353 |
|
Zadomowienie
|
Ja także chciałam zaapelować do Właścicieli forum, o zmienienie kolorystyki i rozdzielczości forum. Jest fatalnie. Takie rozwiazania są niezdrowe dla naszych oczu i wybitnie męczące. Nie będzie żadnego pożytku ze ślepych wizażanek
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
w takim razie- czekam
|
|
|
|
#355 | ||||
|
Zadomowienie
|
ja chce stara wersje Wizazu buuuuuuu
|
|
#356 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Opatrzy, albo oślepnie. Nie mam nic przeciwko zmianom na forum, ale miejcie na względzie nasze oczy - Litości Ja bardzo lubie wizaż.
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
rano bylo jeszcze ok, wrocilam z silowni, wlaczam oczywiscie Wizaż i (zrobilambym wielkie oczy uzylabym ikony, ale nie mam nic po boku
) szybko weszlam w panel uzytkownika i mysle co ja poprzestawialam. Nic nie moglam znalezc wiec weszlam na pytania i uwagi do redakcji i wszytsko jasne.Z calym szacunkiem, ale bardzo mi sie nie podoba, wole prosta forme, nie meczy sie wzrok i latwiej sie poruszac ehh
|
#359 |
|
Konto usunięte
|
To i ja sobie pobiadolę -
nie podobaaa mi sięęę!!! oddajcie stary Wizaż ps .w sumie przykra sprawa takie opinie bo pewnie ktoś się na tym porządnie napracował |
|
|
|
#360 |
|
Rozeznanie
|
Nie podoba mi się.
Kolory dziwne, takie zmielone i jakby wyplute .. reklamy z boku dają po oczach.. no i gdzie się podziało logo Wizażu? Mnie od zawsze ta strona kojarzyła się z okiem przy Wizaż.pl, a tu psikus i zmiana! Co jak co ale staliście się mniej rozpoznawalni. A czcionkę mam normalną. Jestem na nie. Rozterko może coś poprzestawiałaś u siebie w ustawieniach? Czy tylko forum na wizazu masz takie powiększone?
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:54.

Pozdrawiam 

Mnie strony o dziwo laduja sie bezproblemowo i to w ekspresowym tempie. Zastrzezenia? Takie jak wiekszosci uzytkownikow. Czcionka. Zarowno w oknie odpowiedzi, gdzie jest bardzo mala, to i w oknie cytatow, gdzie litery sa tak blisko siebie, ze ledno je daje rade odczytac. Wszystko jest slabo czytelne. Brak linii oddzielajacych poszczegolne watki tez robi swoje.

Od razu przyznaję, że nie czytałam wątku
da się to jakoś zmienić? - załączam screeny - nie powiększałam u siebie na kompie niczego - tak wygląda u mnie wizaż