|
|
#331 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Cudactwa Mariki :)
Śliczne karteczki! Chętnie zapożyczyłabym pomysł... jeśli się zgodzisz
Mogłabys zdradzić jak robi się takiego motylka?
|
|
|
|
|
#332 |
|
Wtajemniczenie
|
marikusia
|
|
|
|
|
#333 |
|
Raczkowanie
|
Kartki jak zwykle SUPER !!!
|
|
#334 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj złamię zasadę i karteczki żadnej nie pokażę, bo kopiowałam komunijne (że też nie mieli o jakie prosić
), ale pewnie część z was czeka na szablon motylka, dlatego go zamieszczę... Nie jest wymyślony (tzn. na pewno jest, ale nie przeze mnie ) i znalazłam go na jakiejś stronce, bo ostatnio duuużo szperałam Oczywiście na wszystkie pytania odpowiadam twierdząco, żeby nie było ![]() No i moje drogie... Po prostu nie wiem jak wam dziękować za tyle ciepłych i miłych słów... po prostu jestem w szoku i muszę dojść do siebie... A teraz ślę do was wszystkich mega buziaki i strasznie, przeogromnie i nie wiem jak jeszcze Nirshya.dwbh, Shatje, Kate Polak, Bewix, Kreffcik, Hejasz, Damurek, Malijka, Bydgoszczanka, Zielona17_17, Mamuta, Gps06
|
|
|
|
|
#335 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Super karteczki
|
|
#337 |
|
Zadomowienie
|
Przepiękne!
|
|
|
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz uciekam na pociąg ale nie mogę zostawić Twoich ostatnich kartek bez komentarza (jak się spóźnię na pociąg to będzie Twoja wina
|
|
#339 |
|
CraftMod
|
Dzięki za pięknego motylka!!!
|
|
|
|
|
#340 |
|
Zadomowienie
|
Za motylka dziękować nie trzeba: niech się wam dobrze używa
![]() Arizoona- dziękuję ![]() Kaczucha 47- dziękuję ![]() Kamilcia_W- mam nadzieję, że się nie spóźniłaś oczywiście nie muszę mówić, że dziękuję przeogromnie? Ponieważ dzisiaj zostałam nazwana "leniuchem" pokażę, że wcale nie jestem leniuch tylko grzebałam sobie w tym co już kiedyś robiłam... Więc tym razem niczym nie zaskoczę: ewentualnie zmianą kolorystyczną ![]() Co do kartek komunijnych, nie muszę przypominać jak uwielbiam je robić, dlatego dziękuję Kasi za inspirację do jednej z kartek (praktycznie "kopiację") jej pomysłu komunijnego... Dziękuję Kasiu oto niby kopie plus jeden gratis
|
|
|
|
|
#341 |
|
Zadomowienie
|
c.d.
|
|
|
|
|
#342 |
|
Zadomowienie
|
mjut normalnie.....bardzo mi się podobają
![]()
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
normalnie...
|
|
|
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne wszystkie karteczki
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
Zaniemowilam, piekne
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
i kto tu zaszalał...fiu fiu...są świetne...
|
|
#347 |
|
CraftMod
|
Piękne kartki, szczególnie te opatrzone wspaniałym dopiskiem autorki "c.d."
|
|
|
|
|
#348 |
|
Rozeznanie
|
...a nie ma za co
...kate zawsze do usług ...a reszta wizażanek powinna mi podziękować, że tak skutecznie "zmotywowałam" naszą Marikę, dzięki temu mogłyśmy zobaczyć te utajone dzieła...wszelkie formy podziękowań dozowolone: kwiaty, upominki, gratyfikacja pieniężna oraz inne ciekawe pomysły mile widziane hehehehehhehe a teraz koniec żarcików -kolejne kartki świetne |
|
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
No i co ja mam powiedzieć zdolna bestio ?
![]()
|
|
#350 |
|
Przyczajenie
|
Karteczki śliczne
|
|
|
#351 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj pokażę wam karteczkę na chrzest... Pokażę wam, bo mam jakieś takie poczucie, że nie do końca jest fajna i chciałabym się przekonać jak Wy to widzicie... Dzisiaj musiałam ją dać i dałam dwa rodzaje do wyboru, ale coś w środku mnie martwi, że tej nie powinnam pokazywać... Ehh... To wszystko przez to, że zawsze jest na ostatnią chwilę "Marika- ratuj" ... No, ale cóż- czekam na wasze szczere zdanka...
A teraz podziękowania z całego serca ![]() Shatje- dziękuję Ci przeserdecznie Bewix- Tobie również strasznie dziękuję Arizoona- dzięki Sagap- zawsze się zastanawiałam ile osób by się ucieszyło, gdybym tak ja zaniemówiła na stałe oglądając wasze wspaniałe prace pewnie miliony hehe... A tak na poważnie to strasznie dziękuję Kamilcia_W- TY a ja tylko próbuje Ci dorównać i dziękuję za miłe słowa Nirshya.dwbh- taaak... dopisek jest najładniejszy: to kształtne "c" i ponętne "d" Coś mam dzisiaj głupie poczucie humoru, dlatego powiem tylko ładnie dziękuję ![]() Kate Polak- no ładnie... przekupstwo i łapówkarstwo się szerzy, ale Kasiu nie martw się... Najwyżej Cię zresocjalizuję, albo będziemy razem siedzieć jak Ty będziesz dalej tak postępować a ja wam pokradnę wasze dzieła A póki jeszcze jestem na wolności to Ci podziękuję Bydgoszczanka: Nie wiem czy zdolna, ale bestia dziękuje AGac!A- dziękuję tylko, że kolorowy w formie arkusza
|
|
|
|
|
#352 |
|
Rozeznanie
|
zresocjalizuj mnie bejbe
![]() ale wypasiona 24karatowa chrzcielnica ...pomysł fajny mimo, że z chrzcinami ciężko strasznie...bardzo ładna i ładnie wykonana karteczka..tak a propos też właśnie robię kartkowe ubranko, ale z innej beczki trochę![]() buźka
|
|
|
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
No kolejne kartki i wszystkie ładne i te "kopiowane" i samowymyślane też.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#354 |
|
Zadomowienie
|
suuuper
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilcia_W- TY
a ja tylko próbuje Ci dorównać i dziękuję za miłe słowa to się uśmiałam...dobre...kochan a to jest nas dwie bo mnie bardzo inspiruje Twoja twórczość... a kartka jest świetna...dzidzia za parę lat jak będzie namiętnie oglądać swoje pamiątki (tak było z moją siostrą, dawało jej się pamiątki z chrztu i przez kilka godzin dziecka nie było bo miała zajęcie) będzie zachwycona...
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładna karteczka
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
Karteczka jest przesliczna
Ale chyba wiem co Ci w niej nie pasuje - ta chrzcielnica wyglada troche jak "hostia" komunijna, bardziej mi sie skojarzylo z karteczka komunijna, ale nie przejmuj sie tym, przeciez wiadomo ze to chrzcielnica, karteczka jest super i z pewnoscia sie wszystkim spodoba
|
|
#358 |
|
Raczkowanie
|
Marikusiu uwielbiam Twoje kartki, a przy fioletowej-geometrycznej odpadłam - jest piękna! Bardzo podoba mi się sposób, w jaki mocujesz swoje napisy
|
|
|
|
|
#359 |
|
Raczkowanie
|
Nie widziałam wątku 4!!!!!!! dni a tu tyle superanckich rzeczy !!!
Więc moja droga powiem jednym słowem są zaje.. fajne!!!!! Na temat komunijnych się nie wypowiadam bo mi uświadomiły o niedzielnel komunii a zero kartek .. a proszono mnie o 3... temat do przemilczenia... A twoje bardzo są rewelka!!!!.... Extra sa te geometryczne... extra!!!! NA chrzciny jest cięsko zrobic kartę.... moim zdaniem jest good!!!
|
|
#360 |
|
Zadomowienie
|
No to klikam w "odpowiedz" i piszę
![]() Po pierwsze: DZIĘKUJĘ Po drugie: i każdej z osobna Kate Polak: nie ma sprawy... Tylko pokaż mi się na oczy to Ci pokażę a teraz to Ci tylko podziękuję Hejasz: dziękuję bardzo Shatje: Tobie również dziękuję Kamilcia_W: no i jak tu nie dziękować? Arizoona: dziękuję Sagap: dokładnie... ta chrzcielnica.... to ona spędza mi sen z powiek... A co do podobieństwa do komunijnych to właśnie takie było życzenie... Dlatego nawet jakbym bardzo chciała coś magicznego wymóżdżyć to miałam problem Oczywiście przeogromnie dziękuję za opinię Gail: pewnie wiesz, że przeogromnie Ci dziękuję za miłe słowa, ale i tak to powiem- dziękuję Kreffcik: życzę owocnej komunijnej pracy i strasznie dziękuję Po trzecie: Ponieważ Limak nie przyjechał ( ) siedziałam sobie i zrobiłam karteczki... Jedna budzi moje wątpliwości, ale i tak wam pokażę... jakoś zdjęć nie powala, bo ta temperatura doprowadza mnie do obłędu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.

Mogłabys zdradzić jak robi się takiego motylka?

), ale pewnie część z was czeka na szablon motylka, dlatego go zamieszczę... Nie jest wymyślony (tzn. na pewno jest, ale nie przeze mnie

A twoje bardzo są rewelka!!!!.... Extra sa te geometryczne... extra!!!! NA chrzciny jest cięsko zrobic kartę.... moim zdaniem jest good!!!
a teraz to Ci tylko podziękuję
Oczywiście przeogromnie dziękuję za opinię
) siedziałam sobie i zrobiłam karteczki... Jedna budzi moje wątpliwości, ale i tak wam pokażę... jakoś zdjęć nie powala, bo ta temperatura doprowadza mnie do obłędu