|
|
#331 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Wiosenne spotkanie w Łodzi
Cytat:
![]() Dziękuję |
|
|
|
|
|
#332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecej zabkow do naprawy Trzymaj sie Agus Nat
|
|
|
#333 |
|
Zadomowienie
|
jejku, trzymaj się Aguś jakoś
ja też strasznie żałuję że się z wami nie spotkam, ale w niedzielę na pewno nie dam rady, rodziców też za wcześnie nie odeślę ![]() a dziewczyny, może możecie polecić jakieś laboratorium gdzie pobierają i badają krew w Łodzi, bo mam skierowanie od prywatnego lekarza, więc tak czy tak muszę płacić, a ja zupełnie się w placówkach służby zdrowia nie orientuję :/
|
|
#334 |
|
Wtajemniczenie
|
Polecam Ci Lux Med na Milionowej.Krew pobierają wzorcowo,bardzo miłe pielęgniarki i wysokiej jakości usługi.
|
|
|
|
|
#335 |
|
调解人
|
Ja wyjeżdżam na weekend, bede w niedziele- trudno mi powiedzieć o której, więc na targi nie pójdę, ale może to i lepiej, bo i tak nie mam funduszy na szaleństwo.
Aga, ściskam i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Sama walczę teraz z zębem i już powoli nie mam siły
|
|
#336 | |
|
okrutnica jakaś... |
Dziękuję dziewczyny
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#337 |
|
调解人
|
Zgorzel górnej szóstki. Wkurza mnie to tym bardziej, że staram się dbać o zęby i nie miałam pojęcia, że coś takiego się dzieje.
2 tygodnie temu jak się zaczęło to naprawdę nie przypuszczałam, że ząb może TAK boleć. Żadne przeciwbólowe środki nie pomagały w dawkach kosmicznych. w dodatku stomatolog do którego popedziłam natychmiast postawił mi błędną diagnozę i przez to męczyłam się jeszcze kilkanaście godzin z potwornym bólem. Agus trzymam kciuki, nie daj się
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mnie również nie będzie
Muszę wyjechać w sobotę i niestety nie wrócę do niedzieli. Chociaż z drugiej strony może to i lepiej, bo u mnie również krucho z funduszami a targi kuszą, oj kuszą
|
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#340 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, że was nie będzie
![]() i współczuje wam przebojów z zębami... 3majcie sie mocno |
|
|
|
|
#342 |
|
调解人
|
Aga, mialam prześwietlenie i facet powiedział, że rosnie mi ósemka pewnie i dlatego naciska na inne zęby, przepisał antybiotyk a ja traciłam przytomność z bólu. Dopiero inny stomatolog otworzył mi zęba i powiedział co jest grane. Teraz straszą mnie, że leczenie długie i bez 100% gwarancji powodzenia. W środę byłam na czyszczeniu kanałów i chyba zatruwaniu i teraz troszkę pobolewa, ale zniosę
![]() A jak Ty się czujesz? PS: wybaczcie off topy stomatologiczne ok, ja mykam do stolyycy Mam nadzieję, że upolujecie coś fajnego na targach i potem się tu będziecie chwalić!
|
|
#343 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szkoda ,ze nie idziesz,bo miałam nadzieję ,ze mi pomozesz wybrać kolorówkę.. W związku z tym pójdę w sobotę a niedzielę wykorzystam na grilla z przyjaciółmi .
|
|
|
|
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, Meariel, jak ja wam współczuję! mam nadzieję, że obie szybko odetchniecie z ulgą od tych bóli
A ja wczoraj spadłam z konia galopując i kurczę wcale mi dziś nie jest dobrze, bolą mnie plecy i żebra, jeden bark jakiś taki nadciągnięty szczęście w toczku i spulchnionej ziemi.
|
|
|
|
|
#345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na kucyki powinnaś chodzić
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#347 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczeta, trzymajcie sie, bedzie dobrze... jak nie dzisiaj to jutro...
A z okazji zblizajacego sie weekendu zycze Wam wspanialej podody... Ducha... i usmiechu od ucha do ucha... Tru, Annfas, Aga01 dajcie znac jak jedziemy na targi? Kogo skad nalezy "pobrac"?
|
|
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe
Ja dzisiaj sprawdze na 100% ale mnie możecie pobrać na dworcu o 11.30gdybym sie spoznila to bede dzwonila do tru albo do agi bo do nich mam numery ![]() Edit: Endzi nuer też mam Ale tru jest w Orange wiec mam do niej najtaniej ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
Lepiej nie, bo osioł jak się zaprze to wylecisz na głowę przez kierownicę... tzn przez łeb osła
Endzi, ja mieszkam na Dąbrowie, ale jak coś to mogę się gdziekolwiek bliżej przemieścić, żeby Wam było wygodniej.
|
|
#350 | |||
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Zartuwali? Przy zgorzeli raczej zęby są martwe wiec nie ma potrzeby. Ważne jest przede wszystkim płukanie co tydzień, zakładanie pasty z antybiotykiem i nie zaklejanie całości fleczerem, trzeba zrobić w nim dziurkę, taki wentyl by te gazy miały gdzie uchodzić. Będzie dobrze Dostałas antybiotyk? najlepszy będzie Dalacin C plus oczywiście Nystatyna przeciwgrzybiczo A co u mnie? Dziś miałam szlifowanie w kieszonkach pod dziąsłami, brrr-pomimo kilku ampułek znieczulenia bolało zacementowano mi wkłady koronowo-korzeniowe i w poniedziałek pd wieczór będzie gotowy most porcelanowy Cytat:
bardzo chciałam Cię znowu zobaczyć, przykro mi Cytat:
idź Ty kobieto na prześwietlenie |
|||
|
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
Moze zamiast na targach umowimy sie do lekarza?
A serio to bardzo wam wspolczuje Kurujcie sie i duzo zdrowia zycze Nat
|
|
#352 | ||
|
调解人
|
Cytat:
Powiem, że miałam prywatną konsultację stomatologiczną i że chce mieć nie zaklejone do końca Antybiotyk biorę- własnie ten ktory wymienilaś. Chwilowo nie boli, oby tak zostało. Cytat:
![]() Informuj na bieżąco Tru, może założymy jakieś kółko cierpiących fizycznie? Oj podziwiam Cię, że się koni nie boisz
|
|
|
#353 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#354 | |||
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Cytat:
U mnie lepiej choć wyglądam tragicznie zamiast trzech zębów na przodzie mam metalowe kikuty jakbym miała odwagę to bym pstryknęła ale normalnie paskudnie to wygląda. I jeszcze dziąsła opuchnięte i zakrwawione bo wczoraj mi szlifowała ostrym i długim diamencikiem pod dziąsłami i wokół. BrrrCytat:
Angi, super |
|||
|
|
|
|
#355 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE]
Cytat:
Cytat:
![]() Pewnie teraz musisz cierpieć, ale później jakie ząbki będą śliczne
|
|
|
#356 | ||
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Cytat:
dla mnie tylko diamenty, mam szlachetne podniebienie Oj będą ![]() Ale dziś sepleniłam w mięsnym nie wiem co to ale się nie wracam
|
||
|
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
kobitki, ktore sie wybierają pamietać dzisiaj o wyborczej (nie wyborowej) bo kupon na targi jest
|
|
|
|
|
#358 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#359 | |
|
Zakorzenienie
|
Aga Ty świntucho!
Dziurek nigdy nie za wiele Cytat:
|
|
|
#360 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry kochane kobitki
![]() Z góry przepraszam za poprzednie spotkanie- wiem wiem obiecałam miałam przyjechac i proszę nie wypaliło Niestety jutro tez nie dam rady. Musze sobie ejszcze co nieco powtórzyć (matura) Już chce wakacje.. boziee.. jeszcze tylko jeden egzamin i po bólu ![]() Tak mi jest niesamowicie przykro i żal, że nie moge pojechać jutro do Łodzi Tak sie juz nastawiłam strasznie.... coś mi jeszcze na dodatek a włąściwie ktoś humor popsuł i tylko z dołka popadam w dołek ![]() Miłęgo dzionka wam życzę a włściwie popołudnia
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.

Aga - a to sie nie kwalifikuje do odszkodowania czy jakos??? Rany jurek... 

Muszę wyjechać w sobotę i niestety nie wrócę do niedzieli. Chociaż z drugiej strony może to i lepiej, bo u mnie również krucho z funduszami a targi kuszą, oj kuszą

ok, ja mykam do stolyycy
idź Ty kobieto na prześwietlenie
jakbym miała odwagę to bym pstryknęła ale normalnie paskudnie to wygląda. I jeszcze dziąsła opuchnięte i zakrwawione bo wczoraj mi szlifowała ostrym i długim diamencikiem pod dziąsłami i wokół. Brrr
nie wiem co to ale się nie wracam