|
|
#331 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: kolczyki dody-ważki
Niestety w Polsce ciezko je dostac..ja kupilam za granica tylko za 7 euro...To tak jak my kupilybysmy je za 7 zł
|
|
|
|
|
#332 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ubrania DODY
a nie podobaja się wam okulary Dody?
Ja sądze,że są śliczne ! Sama kupiłam sobie takie w maju we Włoszech a Doda pokazała sie w nich dopiero w listopadzie pewnie kupiła na wyprzedażach :P
|
|
|
|
|
#333 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#334 |
|
Zadomowienie
|
Eeeehhhh..... uz znalazlam chyba... ale jakas lepiej mi od tego nie stalo sie ....
http://www.deluxury.pl/index.php?p12...-gabbana-4005b |
|
|
|
|
#335 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam model 4010B,bo on jest z 2007 roku a ten na stronce to 4005B z 2005roku w sumie różnią się tylko wielkością!Nie wiem które ma Doda,ale chyba 4010,bo to nowszy model. Ja je kupiłam we Włoszech za 270 EUR,ale widziałam je w Polsce na przecenach po 600zł :/ Fajny model,ale bardzo trudno dostepny w kolorze czarnym. We Włoszech trzeba czekać na czarne 2tygodnie,a sprzedają się w ciągu kilku godzin. W Polsce nie widziałam jeszcze tych okularków w kolorze czarnym. Jeden plus to to,że w Polsce bardzo mało osób je ma
|
|
|
|
|
|
#336 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A w Polsce widzialas w jakis sklepach z optyka czy gdzies indziej?? Gdzie mozna na nie trafic??? |
|
|
|
|
|
#337 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny widzialyscie gdzies taką bluzeczke
?? :http://img142.imageshack.us/img142/3...cercie3vz6.jpg
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#338 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: kolczyki duze wiszace z katharsis
a ja wlasnie poszukuje kolczykow z w.w. piosenki, bardzo swiecace, potzrebne sa na studniowke do czarnej sukienki. Sa po prostu swietne, jak dla mnie o wiele lepsze niz wazki. Szukam czegos podobnego moze nie konkretnie takich samych ale mocno swiecacych i duzych, aby byl jeden mocny akcent
Czy gdziekolwiek widzialyscie takie? Ja szukam i szukam i nic..
|
|
|
|
|
#339 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak bede coś wiedziała to napisze
|
|
|
|
|
|
#340 |
|
Rozeznanie
|
Wiele osob uwaza, ze Doda jest ikona bezguscia i tandety. Jednak ja mysle ze te wnioski nasuwaja sie czesto z samej zazdrosci(kazda z nas chcialaby zapewne zarabiac ponad 300 tys. na miesiac, ubierac sie w Mediolanie i to w sklepach Diora, Gucciego czy Chanel, miec piekne cialo , a i przeciez IQ pani Rabczewska ma ponadprzecietne - co donosza liczne zrodla. Mozna jej nawet pozazdroscic zylki do interesow mimo, ze opartej na kreacji wlasnego ciala). Sama podswiadomi przyznaje sie do tego, ze chcialabym zamienic sie czasem w taka Elektrode, spelnienie meskich zadz
ubrac sie w krociutka spodniczke i rozowy klusy topik i pokazac (marzenie) chociaz w polowie tak zgrabne nogi jak ona. Upewnilam sie w tym gdy moj nauczyciel od WOS-u (zonaty) powiedzial ze cyt. "Pani Doda mimo swojego kontrowersyjnego stylu bycia, jest ponadprzecietnie piekna kobieta".Nie jestem zwolenniczka Dody, ale przytoczylam tu swoje poglady (szczerze powiedziawszy podziwiam ja przedewszystkim , a moze tylko za piekny glos i jego barwe). I dlatego w okresie karnawalowo-sylwestrowym upodabniam sie do gwiazdy i krotkich szorcikach ide sie zabawic pozrawiam
|
|
|
|
|
#341 | |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam sie calkowicie, ze przyczyna nienawisci Dody w wiekszosci przypadkow wiaze sie z elementarna zazdroscia. Ja naprzyklad ja bardzo lubie i nigdy tego nie ukrywam. Moze podoba mi sie glownie dlatego ze ja sama mam podobny styl (oczywiscie bez szorcikow nacodzien), nie szary, nie banalny, a taki wyrazisty
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#342 |
|
Zadomowienie
|
Nie przesadzajmy z ta zazdroscia... Akurat styl Dody jest wybitnie kiczowaty, czasem uda sie jej ubrac cos fajnego, ale wiekszosc ubran jest po prostu wulgarna.
|
|
|
#343 |
|
Rozeznanie
|
Ja osobiście na Dodę patrzeć nie mogę dla mnie to tandeciara i tyle. Niby jeździ na zakupy do Mediolanu, zarabia ogromne pieniądze, a wygląda niekoniecznie z gustem i klasą. Ciało ma fajne, ale na pewno bez operacji plastycznych się nie obyło. Jej styl mi sie nie podoba (zbyt wulgarny i nie na czasie). Wypowiedzi ma prymitywne, chociaż IQ dosyć wysokie. Moja ciotka stwierdziła, że ona jest mądra, wie co robi. Przez jej kontrowersyjny look ma wielu fanów i zarabia na tym pieniądze. Każdy wie jaki sobie samochód kupiła to świadczy o niebagatelnych sumach, które wpływają na jej konto. A to wszytko przez głupi naród, który lubi i promuje takie 'gwiazdki'. Ona jest przecież chamska oraz bezczelna, a przy tym wszystkim wulgarna i różowa
Edytowane przez Paulina1000 Czas edycji: 2007-12-21 o 21:35 Powód: literówka. |
|
|
|
|
#344 |
|
Rozeznanie
|
Moze czasem nie ma gustu, ale na pewno nie brak jej pomyslu na siebie
Jest wulgarna i chamska, ale trzeba przyznac ze umie bronic swojego zdani i racji. Co do ciuchow, niektorych rzeczy sama jej zazdroszecze (np dzinsowei mini z biala falbanka przy koncu- po prostu swietna na upalne dni), a cialo marzenie, mimo ze wszyscy doskonale wiedza o operacjach palstycznych (lecz jesli byloby mnie na taki luksus stas sama bym sobie chetnie poprawila to i owo (np. szpetna blizne po ugryzieniu psa mam ja od 7 lat)
|
|
|
|
|
#345 |
|
Raczkowanie
|
Z każdą z was mogę się częściowo zgodzić!
Z jednej strony Doda jest "nawet" zgrabna i wie na czym zarobić,czyli na kiczu. Wie że coraz więcej jest w Polsce młodych dziewczynek (blond włoski i wszytsko co różowe to święte) które nie mają zbyt wiele inteligencji i podążają za nią sznurem. Przecież ona nie potrafiłaby trafic do ludzi wykształconych,dobrze zarabiajacych,z marzeniami i dążących do czegoś w życiu. Ona potrafi trafić tylko do "pustaków"! Co do jej ubrań,to fakt ubiera się u znanych projektantów,ale nic poza tym. Ona nie ma wyczucia mody - po niej nie widać,że ma coś drogiego,tylko kiczowatego. Ja też mam wiele rzeczy od znanych projektantów,ale potrafie dobrać wszytskie elementy w dobra całość i świetnie wyglądać! Jesli chodzi o tą spódniczke jeansową z fajbankami,to fajna jest - przyznaje ci racje,ale była modna w 2003roku i wtedy też kupiłam ją w Rzymie. Faktem jest to,że Doda nigdy nie bedzie kobieta z klasą! |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#346 |
|
Przyczajenie
|
obawiam się, że w PL nie kupisz dokładnie takich samych bo ''gwiazda'' typu doda raczej kupiła je gdzieś za granicą, ale z pewnościa tak jak napisała to koleżanka niżej dostaniesz coś podobnego
|
|
|
|
|
#347 |
|
Raczkowanie
|
Doda czasami nawet fajnie wygląda ale zazwyczaj to taka tandeta,że szkoda gadać.
|
|
|
|
|
#348 |
|
Konto usunięte
|
mnie sie nie podoba jej styl ubierania i zdania nie zmienie
|
|
|
|
|
#349 |
|
Wtajemniczenie
|
Wy naprawde wierzycie ze jej ciuchy to tylko jej pomysl na siebie?!
Szczerze watpie. Wystarczy chociazby spojrzec na nia kilka lat temu, to jak sie ubierala, a nawet chodzila. Jak facet. A ciuchy - totalny kicz i tandeta. Wpiszcie sobie w youtube szymon majewski doda i obejrzyjcie odcinek w ktorym wkrecaja ja w to ze koles na nartach wpadl przez balkon do pokoju. Jest ubrana po prostu TRAGICZNIE... Gustu to ona na pewno nie miala, ale ma dobrych stylistow ktorzy ja "wyrobili". Teraz jej ciuchy sa czasami naprawde swietne. |
|
|
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
Czasem (rzadko
) wygląda naprawdę świetnie, aczkolwiek mam wrażenie, że dzieje się tak wtedy, gdy ktoś kompetentny jej podpowie jak ma się ubrać. ![]() W większości przypadków wygląda po prostu tandetnie. Chociaż i tak jej aktualny styl jest o niebo lepszy niż ten sprzed kilku lat.
|
|
|
|
|
#351 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wole Dode w wersji bardziej kobiecej niż styl lalka Barbi.
|
|
|
|
|
|
#352 |
|
Rozeznanie
|
Mówcie co chcecie ale ja bym nie pogardziła kilkoma jej ciuszkami
|
|
|
|
|
#353 |
|
Przyczajenie
|
sa na allegro!!
polujcie na nie, ja juz takie mam ![]() http://www.allegro.pl/item295100271_...brigitte_.html |
|
|
|
|
#354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i jaka cena mozna na all znalesc taniej |
|
|
|
|
|
#355 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tyle, że doda ma zapewne srebrne a tu jest jakieś podrabiane metalowe g***o.
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
oj ja tez bym nie pogardziła niektórymi ciuszkami
|
|
#357 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#358 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem co wy wodzicie w tych kolczykach. przecież one są brzydkie!
|
|
|
|
|
#359 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie co ? Tak naprawdę za cały "styl" dody odpowiada jej menedżerka Maja Sablewska. poszukajcie sobie zdjęć Dody z przed ok. 3 lat. Wtedy to była prawdziwa doda. Teraz to nie ona dobiera sobie ubrania. Za wszystko odpowiedzialna jest Maja. Nie piszę tego żeby oceniać czy doda ubiera się fajnie czy tandetnie. Po prostu czasem śmieszą mnie opinie typu "styl dody jest świetny" czy "jaki ona ma cudowny gust" (oczywiście nie sugeruję że któraśz was tak kiedykolwiek powiedziała, prosze nie barć tego do siebie), kiedy prawda jest zupełnie inna
Mam nadzieję że nikt nie poczuł się urażony moim postem
|
|
#360 |
|
Zadomowienie
|
czyżby reklama?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.

pewnie kupiła na wyprzedażach :P

w sumie różnią się tylko wielkością!
?? :