|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzamy sie ZDROWO i SKUTECZNIE! (bez diety "cud")
ach NolQa! Juz mi tu usmiech prosze! Fakt. kazdy ma swoje gorsze i lepsze dni ale grunt to sie nie poddawac!.
Ach a przed chwilą skończyłam moją kolacyjke w postaci kromki razowego chleba i 'salatki' z ogórka,pomidora i szczypiorka pomieszanego z naturalnym jogurtem. Ach! sycące i pyyszne ! mniiam.
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie nie poddaje, tylko wlasnie mam zly dzien i boje sie ze na " 1 dniu" sie nie skonczy
![]() Ale dzieki za pocieszenie BuzkaPs. co tak malo piszecie?
|
#333 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie piszę, ale czytam. Mam mnóstwo nauki;/
|
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
ak8 - ja tez.. ale kiedy mam "zle" dni nie potrafie sie skupic, nie potrafie myslec ani nic.. ale minie
a wy sie nie poddawajcie
|
#335 | |
|
Wtajemniczenie
|
Chodziło mi o to:
Cytat:
|
|
|
#336 |
|
Raczkowanie
|
NolQa ja cie doskonale rozumiem bo kazdy ma takie dni
Tylko w tym cały sęk,że w tych dniach trzeba i tak znaleźć choć odrobine odrobiny optymizmy ^^. Ja teraz jestem po 2 dniu a6W i powiem wam ze jak widze ile np. za 14 dni tego będzie to az mi sie odechciewa
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zrobilam pierwszy dzien A6W i na tym zakonczylam.. A optymizmu w dzisiejszym dniu wogole nie widze..
|
#338 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Podam Ci dwie przydatne strony, bo tam jest wszystko pięknie wyjaśnione: - http://www.sfd.pl/Mięśnie_brzucha-t22298.html - http://www.sfd.pl/Fitnessowe_podstaw...a-t199702.html i trening dla kobiet bez przyrządów: - http://www.sfd.pl/Trening_brzucha_dl...1-t194872.html Należy pamiętać, że mięśnie brzucha potrzebują także regeneracji oraz, że lepiej zaczynać trening od ćwiczenia dolnych partii. edit: aha i jeszcze jedno... mięśnie tez się nudzą i przyzywyczajają do danego wysiłku. Trzeba co jakisz czas trening zmieniać, dodawać obciążenia itp.
|
|
|
#339 |
|
Raczkowanie
|
Itaalinka wiem ze nie jestes misiaczkiem xD. To pytanie bylo skierowane to dziewczyny ktoram a taki nick ^^ ale dzieki za odpowiedz;* . Co do cwiczen to dzis mam drugi dzien robienia a6W i troszke to monotonne jest .... no ale zobaczymy czy cos pomoze. Jesli chodzi o stopnie trudnosci to wedlug mnie najlepsza jest silownia gdzie są rózne przyżądy i rózne stopnie trudnosci. No ale na to niestety trzeba miec czas , a ja go bede miala dopiero za 9 dni
. NolQa dlaczego skonczylas a6W po tygodniu? Znudziła ci się monotonia tego cwiczenia czy cio? ![]() I USMIECH PROSZE!! Jutro będzie lepiej. Zobaczysz!
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
wiolisza - ja skonczylam A6W po pierwszym DNIU a nie TYGODNIU
a cod o jutra to moge miec tylko nadzieje
|
#341 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z obciążeniem można ćwiczyć też w domu, choćby... ręce za głową i robisz brzuszki... później, gdy to nie sprawia Ci już kłopotu - dodajesz hantelki jeszcze. Potrzeba matką wynalazków... ale fakt, siłowania jest najlepsze... tylko dlaczego w mej wsi porządnej nie ma NolQa - Nic nie będę pisać tylko ?
|
|
|
#343 |
|
Raczkowanie
|
Ach NolQa dobrze ze przynajmniej masz nadzieje
ja ci mowie ze wszystko bedzie ok . I soorry ale jakos mi sie zle przeczytalo xD. Itaalianka a w mojej małej wiosce(^^) otworzyli niedawno silownie i byłam na niej 4 razy ale we wtorek mam egzaminy więc musze sie uczyc . Ale po egzaminach znowu ruszam pełną parą szczególnie ze jest tam taki przystojny instruktor xD.
|
#344 |
|
Rozeznanie
|
a ja nie pisze bo nikt nie czyta ;]
Jestem jaka jestem.... 18.10.2010 - 82.7 kg 23.10.2010 - 81.2 ![]() 6.11.2010 - ![]() Waga wymarzona : 60-65 kg ![]() Tabela naszych wymiarów z 18.10.2010. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1287584942 |
|
|
|
#345 |
|
Raczkowanie
|
Siweczka czytamy wszystko!
|
#346 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#347 |
|
Raczkowanie
|
Jak najbardziej potwierdzam wszystko czytamy. a przynajmniej ja
Sorki ze sie nie odzywałam ale tak to już jest z małym "kalafiorkiem" w domku. Ehhh... musze Ci NolQa powiedzień że to też nie mój dzień jest. Ale nie martw się i nie przejmuj. A z mamą spróbuj porozmawiać może dojdziecie do porozumienia i oczyścicie sobie atmosfere w domku. Ja niestety tego nie robiłam i nie rozmawiam z matką już od maja zeszłego roku A tak w ogóle to jak jestem zła i wściekła na cały świat to lubie się rozładować ćwicząc. Jakoś pomaga mi to uporać się z problemami. Heheheh i mi się własnie przypomniało ze dzisiaj dostałam bardzo miły komplement od mojego Panicza_m - podobno zauważył ze mi się troche pupa zaokragliła i zleciałam trochę z ud! Heh mam nadzieje że rzeczywiście tak jest (nietety nie mam centrymetra) O kurde ale się rozpisałam. Ok już kończe i ide oglądac "D jak dryzdoł" znaczy się "M jak miłość"![]() ![]()
quod me nutrit, me destruit kosmetyki i inne różności na wymianę - dokładka 06.11.2007 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215856 ciuszki na wymianę - duże rozmiarki, ubranka dla malucha, fajne kozaki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=218287 |
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
JA CZYTAM
|
#349 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam dziś taką załamę... że szok... Nie moge juz wytrzymac z tęsknoty ;( płacze... cały czas płacze... a on milczy... nie pisze nie dzowni... ;( Z tego wszytskiego nie jem nic... nie spie... nie jem... nie mówie... powoli... nie żyje... ;(
Jestem jaka jestem.... 18.10.2010 - 82.7 kg 23.10.2010 - 81.2 ![]() 6.11.2010 - ![]() Waga wymarzona : 60-65 kg ![]() Tabela naszych wymiarów z 18.10.2010. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1287584942 |
|
|
|
#350 |
|
Wtajemniczenie
|
pyziutek - "D jak dryzdoł" :
- też oglądam dryzdoła, a jak... NolQa - Udanej randki... pamiętam swoje z fr, łoj... nie były miłe ![]() siweczka - ![]() a wszystkim - dobrej nocki życzę Uciekekam, zamelduję się jutro rano
|
|
#351 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny nie ładnie!!! Natychmiast mi przestać proszę z tymi smuteczkami - Radosne minki nakleić na twarz i zaopatrzyć się w dużą dawkę optymizmu
![]() Swoją drogą znam ten stan aż za dobrze... mam nadzieję, że jutro zaraz po przebudzeniu będzie lepiej Trzymam za to kciuki
|
#352 |
|
Raczkowanie
|
Hej laski
Sorka że nie dawałam znaku życia, ale miałam kłopoty z internetem Własnie wróciłam z 2 godzinnego treningu w siatke, jestem poprostu padnięta!! A czwczesniej biegałam 30 minut i nogi odmawiaja teraz posłudzeństwa po aktywnym dniu:P jak tam u was dietki?? Idzie coś w dół??
|
|
|
|
#353 |
|
Zadomowienie
|
No to i ja się przyłączam
Za mną około 30 kg, przede mną ponad 20kg Waże jakieś 76kg (przez święta przytyłam 5kg ) Chce ważyć około 50 kg. Mój wzrost to 166cm.
|
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór wszystkim
![]() Widzę, że dzisiaj tutaj strasznie smutno.. Kochane, przecież razem damy radę, żeby nie wiem, co się działo ![]() U mnie też nauki dużo, chodzę taka niedospana, z poczuciem niedouczenia tego, co powinnam, bo siedzę oczywiście tutaj z Wami i wszystko bardzo dokadnie czytam Ale jutro znowu będzie nowy, niewątpliwie jeszcze lepszy od poprzedniego dzień!siweczka, właśnie czytałam u Basi w wątku to, co napisałaś.. Wiem, że łatwo mi mówić, ale postaraj się trzymać dzielnie i nie przejmować tak tym wszystkim W razie czego, jeśli tylko będziesz miała taką potrzebę, to pisz. Zawsze chętnie przeczytamy, postaramy się w miarę naszych skromnych możliwości odpisać, może coś poradzić Będzie dobrze, musi być, a jak!Dobrej nocki, ja już pomalutku się zbieram
|
#355 |
|
Raczkowanie
|
Shiryuna witamy! O kurcze jak ty to zrobiłaś że tyle schudłaś? Od kiedy się odchudzasz? Miałaś może jakąś kokretną diete czy coś innego. Opowiadaj...
Sieweczka, główka do góry Nie martw się tak bo ci to na zdrowie nie wyjdzie
quod me nutrit, me destruit kosmetyki i inne różności na wymianę - dokładka 06.11.2007 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215856 ciuszki na wymianę - duże rozmiarki, ubranka dla malucha, fajne kozaki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=218287 |
|
|
|
#356 |
|
Raczkowanie
|
Łaaa, po prostu nie dam rady, jak za długo siedzę w szkole to MUSZĘ zjeść batonik
I nie wiem jak to zrobić żeby nie zjeść Za to w domku gimnastyka obowiązkowo i rowerek (przed telewizorem, żeby mi się za bardzo nie nudziło) |
|
|
|
#357 |
|
Zadomowienie
|
Pyziutek te 30 kg schudłam w około pół roku, nie chudne juz nic z jakiś rok
Przez pierwszy miesiąc schudłam 10kg, byłam w sanatorium na odchudzaniu, dużo ćwiczeń, bardzo mało jedzenia... W domu mój jadłospis wyglądał mniej więcej tak:Ś: 3 wasy z czymś w szkole: sok lub owoc O: jakies mięso z surówką bez ziemniaków K: tarta marchewka lub jogurt lub owoc Po prostu dieta MŻ. |
|
|
|
#358 |
|
Raczkowanie
|
ach. mozna powiedziec ze to moj pierwszy taki 'powazny' dzien odchudzania sie. wiecie- zero słodyczy itd. i normalnie wytrzymalam bez slodyczy! <jupi> i specjalnie mnie do nich nie ciągnie
. Hmm zna może któraś z was jakies dobre kremy pomagające 'wymodelowac' cialo? NolQa ty cos kiedys wspominalas o jakims kremie,który takie fajne zimno dawał . Znacie cos jeszcze? Oczywiscie chodzi mi o te kremy skuteczne. a nie te ktoree.. no... nie obrazajac nikogo -nikomu sie na nic nie przydają
|
#359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyno zdrowie sobie rujnujesz. Kilogramy tego warte nie są. 10kg w miesiąc. Zdrowo chudnie się 0,5-1kg na tydzień! Jadłospis tragenia Zwykła głodówka... Prawodłowa dieta + ćwiczenia = sukces!!! Nie dziwię się, że rok masz przestoju... przy prawidłowym odchudzaniu też on występuje i to normalne, ale nie rok!Poczytaj o zdrowym odchudzaniu, a schudniesz zdrowo, bez uszczerbku na zdrowiu i trwale... przy tylku kg do zrzucenia i takiej diecie o efekt jo-jo bardzo łatwo i najprawdopodobniej dopadł Cię w święta... Kilogramy lecą, a dużo osób nie zdaje sobie sprawy, że to tylko woda, mięśnie też... są zadowoleni z efektu, zaczynają jeść normalnie i kg dodatkowe mamy murowane. Nie dość, że poprzednio się prawie tłuszczu nie pozbyłyśmy to jeszcze mamy gratis i kolejne do zrzucania. Powiedz, a jak z wymiarami? Waga powinna spadać, tak, ale to po wymiarach widać tak na prawdę jakie mamy postępy. Mięśnie ważą więcej niż tłuszcz. Ile masz lat?
|
|
|
#360 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tak trzymaj. Początki są trudne, potem może być tylko lepiej ![]() Co do kremu... ja mam balsam wyszczuplający z bielendy... tutaj nie ma efektu zimna, a odwrotnie... skóra jest czerwona, pali Fajne uczucie...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

Buzka
a wy sie nie poddawajcie

Odsyłam do sfd bo to jedna wielka encyklopedia!

xD.