Therm Line - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-09-06, 15:51   #331
iron_angel_ona
Raczkowanie

GG do iron_angel_ona
Dot.: Therm line

jak sobie zmierzyc tkanke tł€szczową ?

WCzoraj zakupilam sobie lady therm bo zsotawilam moj therm line w krakowie . Chyba działa ) Czy któraś z pań może się pochwalić wynikami po lady therm? I czy on jest słabszy od therm line? Bo jakoś nie wariuje tak po tym LT i nie jest mi tak gorąco,a raczej mnie mdli troche jestem śpiąca i mięciutka
iron_angel_ona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-21, 09:05   #332
obsesyjna
Raczkowanie

Dziewczyny ile kosztuje w aptece Thermline? Bo nie wiem czy bardziej opłaca mi sie zamówić przez internet czy ruszyc sie do aptekicena na allegro to 24zł za 60 kapsułek i jest napisane, że to jest Thermline II. Czyli to jakaś ulepszona wersja?Pozdrowionka
obsesyjna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-21, 13:57   #333
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obsesyjna Pokaż wiadomość
Dziewczyny ile kosztuje w aptece Thermline? Bo nie wiem czy bardziej opłaca mi sie zamówić przez internet czy ruszyc sie do aptekicena na allegro to 24zł za 60 kapsułek i jest napisane, że to jest Thermline II. Czyli to jakaś ulepszona wersja?Pozdrowionka
Therm Line 1 juz nie ma, zastapila ja wersja z II. Ja w swojej aptece, a nalezy ona do najtanszych w miescie zaplacilam niecale 24 zl Normalnie, to one sa po 29 zl

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-22, 13:51   #334
obsesyjna
Raczkowanie

no to już wszystko wiem, therm line zakupiony a jak było z Wami, kto stosoał jak długo i jakie efekty? bo nie wiem czego mogę sie spodziewac
Stary 2006-09-22, 13:53   #335
Kachulec
Zakorzenienie

W tym wątku dużo dziewczyn opisało swoje historie cofnij się kawałek a dużo się dowiesz

Nieprzyzwoicie uparta i troszkę złośliwa

Kachulec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-02, 19:53   #336
kasiunia27
Przyczajenie

Mam pytanie z czym można łączyć therm line, żeby uzyskać najlepszy efekt?
Czy połączenie therm line z chitosanem może mieć jakieś efekty uboczne?
kasiunia27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-02, 20:44   #337
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiunia27 Pokaż wiadomość
Mam pytanie z czym można łączyć therm line, żeby uzyskać najlepszy efekt?
Czy połączenie therm line z chitosanem może mieć jakieś efekty uboczne?
ja radzilabym tobie zaywac tylko jeden z tych preparatow. Ew laczyc mozesz z cwiczeniami Therm line i tak w sumie dosc drastycznie dziala na organizm, po co wiec go sobie jeszcze dodatkowo nadszarpywac?

AV by jaga_2001
Stary 2006-10-05, 14:32   #338
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Dziewczyny, przeczytałam wątek od początku i stwierdziłam: zaryzykuję! Przy wzroście 162 ważę 57kg i tak ze 3 do 5 chętnie bym zgubiła.... a tryb życia niestety temu nie sprzyja - praca siedząca, przed wyjściem rano nie ma czasu poćwiczyc a po powrocie nie ma siły... Może to nie jest najlepsza metoda, ale spróbuję Aha - preparat zdaje się podrożał, płaciłam 36zł :/
Stary 2006-10-05, 15:20   #339
BlueOla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, przeczytałam wątek od początku i stwierdziłam: zaryzykuję! Przy wzroście 162 ważę 57kg i tak ze 3 do 5 chętnie bym zgubiła.... a tryb życia niestety temu nie sprzyja - praca siedząca, przed wyjściem rano nie ma czasu poćwiczyc a po powrocie nie ma siły... Może to nie jest najlepsza metoda, ale spróbuję Aha - preparat zdaje się podrożał, płaciłam 36zł :/

U mnie w Olsztynie w specjalistycznym sklepie z odżywkami dla sportowców Therm Line kosztuje 25 zł ( miesięczna kuracja). Ja kupiłam Thermo Speed Extreme. Za opakowanie na 10 dni zapłaciłam 17zł. Takie małe opakowanie to dobry pomysł, bo nigdy nie wiadomo jak organizm zareaguje na taki specyfik, który jest dosyć mocny acz skuteczny. Pozdrawiam
BlueOla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-05, 19:30   #340
loveteddy
Przyczajenie

no..zakupilam dzis therm line..jak beda zmiany lub nie to zglosze sie
pozdrawiam wszystkie thermlinerki
loveteddy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-06, 10:44   #341
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

dziewczyny a czy przybraniu tabletek anty mozna brac therm line???
Natalyyya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-06, 23:32   #342
loveteddy
Przyczajenie

qrcze..jakos dziwnie na mnie tl dziala..jest mi strasznie zimno ..a chyba powinno byc cieplej hehe no ale to 1 dzien..moze jutro bedzie lepeij

pozdrawiam
loveteddy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-09, 13:53   #343
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez BlueOla Pokaż wiadomość
U mnie w Olsztynie w specjalistycznym sklepie z odżywkami dla sportowców Therm Line kosztuje 25 zł ( miesięczna kuracja). Ja kupiłam Thermo Speed Extreme. Za opakowanie na 10 dni zapłaciłam 17zł. Takie małe opakowanie to dobry pomysł, bo nigdy nie wiadomo jak organizm zareaguje na taki specyfik, który jest dosyć mocny acz skuteczny. Pozdrawiam
Rany, to ja w Wawie zapłaciłam za Therm Line 36zł! Skutków ubocznych na razie nijakich nie odczuwam, no, moze tyle, że spać mi się nie chce, ale w końcu jeśli preparat zawiera kofeinę to nic dziwnego..... Zobaczymy jak z właściwymi efektami, pozdrawiam
Stary 2006-10-09, 17:42   #344
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Rany, to ja w Wawie zapłaciłam za Therm Line 36zł! Skutków ubocznych na razie nijakich nie odczuwam, no, moze tyle, że spać mi się nie chce, ale w końcu jeśli preparat zawiera kofeinę to nic dziwnego..... Zobaczymy jak z właściwymi efektami, pozdrawiam
To samo i ja mialam. Juz pisalam, ze raz nie moglam spac przez 40 h. Dlatego odstawilam.
Szkoda, ze o takich skutkach ubocznych nie napisali w ulotce A powinni! Niby to locziczne, ale mimo to uwazam, ze kazda taka ino powinna sie znajdowac na jakimkolwiek specyfiku!

AV by jaga_2001
Stary 2006-10-10, 10:43   #345
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
To samo i ja mialam. Juz pisalam, ze raz nie moglam spac przez 40 h. Dlatego odstawilam.
Szkoda, ze o takich skutkach ubocznych nie napisali w ulotce A powinni! Niby to logiczne, ale mimo to uwazam, ze kazda taka info powinna sie znajdowac na jakimkolwiek specyfiku!
Oczywiście, że powinna! Ja akurat nie mówię o takich extremach, spać spałam tylko wieczorem mi się głowa nie kiwała i dobrze. A swoją droga nielichą dawkę tej kofeiny musi to-to zawierać, skoro normalnie moge wypić kawę i isć spać....
Stary 2006-10-12, 13:09   #346
>@pinkie@<
Raczkowanie

GG do >@pinkie@<

Witam
Odnośnie THERMO SPEED. To rzeczywiście są to dobre tabletki. Wyraźnie ułatwia redukcję tłuszczu zapasowego i jednocześnie rozwój suchej masy mięśniowej, czyli kształtowanie perfekcyjnej definicji ciała i ekstremalnych zdolności wysiłkowych. Jednym słowem. Chudniesz i rzeźbisz ciało. Co sprawia że znika zwiotczała skóra, cellulitis i chudniesz!!!!
Sprawdziłam na sobie i działa!!!!!!
Jedyną wadą jest ich wysoka cena. Ale ja mogę wam sprzedać taniej bo zostało mi jedno opakowanie. Ja na razie ich nie potrzebuję bo jedno opakowanie mam już za sobą. Jeśli jesteście zainteresowane to dajcie znać na meila
Stary 2006-10-13, 18:42   #347
obsesyjna
Raczkowanie

ja chcę, ja chcę
Stary 2006-10-17, 16:26   #348
kasiunia27
Przyczajenie

Mam pytanie czy lady term jest duża słabsze od zwykłego therm line II?
Zastanawiam się który preparat wybrać teorytycznie oba mają tyle samo kofeiny.
kasiunia27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-24, 13:07   #349
liz4rd
Przyczajenie

GG do liz4rd

jest napisane, preparat zawiera duza dawke kofeiny, a 2 tabletki zawieraja 70 mg kofeiny, ciekawe ile zawiera kawa (jedna lyzeczka kawy na kubek) bo z tego co sie orientuje to znacznie wiecej wiec chyba troche przesadzili, ze to taka uderzajaca dawka...........
liz4rd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-27, 10:56   #350
pitahaya
Zakorzenienie

odswiezam watek...moze sa jakies nowe doswiadczenia?
Stary 2006-11-27, 15:06   #351
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez pitahaya Pokaż wiadomość
odswiezam watek...moze sa jakies nowe doswiadczenia?
Mogę powiedziec, że biorąc Therm Line spokojnie zgubiłam 2kg (znaczy, po jednym opakowaniu) Teraz zaczęłam drugie i żeby mi się tak jeszcze chciało ćwiczyć jakieś brzuszki, A6W na przykład... to efekt byłby widoczny nie tylko w postaci utraty wagi ale i braku sadełka ale jestem dobrej myśli
Stary 2006-11-27, 20:59   #352
Wafelina :)
Zadomowienie

a czy przy takich preparatach jak np. Therm Line lub (szczególnie) Cealin można bezpiecznie brać tabletki anty-? nie wpływają na zabezpieczenie?
nurtuje mnie to pytanie więc proszę o szybką odpowiedź

Don`t be affraid - Taddy`s home!
Wafelina :) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-27, 23:45   #353
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez >@pinkie@< Pokaż wiadomość
Witam
Odnośnie THERMO SPEED. To rzeczywiście są to dobre tabletki. Wyraźnie ułatwia redukcję tłuszczu zapasowego i jednocześnie rozwój suchej masy mięśniowej, czyli kształtowanie perfekcyjnej definicji ciała i ekstremalnych zdolności wysiłkowych. Jednym słowem. Chudniesz i rzeźbisz ciało. Co sprawia że znika zwiotczała skóra, cellulitis i chudniesz!!!!
Sprawdziłam na sobie i działa!!!!!!
Jedyną wadą jest ich wysoka cena. Ale ja mogę wam sprzedać taniej bo zostało mi jedno opakowanie. Ja na razie ich nie potrzebuję bo jedno opakowanie mam już za sobą. Jeśli jesteście zainteresowane to dajcie znać na meila
@pinkie@ radzę ci przeczytać regulamin - sprzedaż na wizażu jest zabroniona!

Cytat:
Napisane przez Wafelina :) Pokaż wiadomość
a czy przy takich preparatach jak np. Therm Line lub (szczególnie) Cealin można bezpiecznie brać tabletki anty-? nie wpływają na zabezpieczenie?
nurtuje mnie to pytanie więc proszę o szybką odpowiedź
Wafelina ja biorę Therm Line i jednocześnie tabletki antykoncepcyjne i nie ma to żadnego wpływu na ich skuteczność
Stary 2006-11-29, 22:56   #354
drobny_problemik
Przyczajenie

Dot.: Therm Speed z Olimpu

A powiedzcie mi , czy jak mam niedoczynność tarczycy, ale malutką (2,8TSH) i biore Euthyroks N75 pół tabletki dziennie, to czy mogę brać bez rzadnych przeciwskazać Thermo Speed ??? Chciałam go dziś zakupić, ale się tylko przejmuje czy to dobrze zadziała. Chodze na siłownie i fitness 2 razy w tygodniu, do tego postaram się ćwiczyć w domu. Dajcie znać czy coś wiecie o tym. Nigdy wsześniej nie stosowałam żadnych suplementów. Pozdrawiam
drobny_problemik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-29, 23:33   #355
stokrotka007
Rozeznanie

Dot.: Therm Speed z Olimpu

Cytat:
Napisane przez drobny_problemik Pokaż wiadomość
A powiedzcie mi , czy jak mam niedoczynność tarczycy, ale malutką (2,8TSH) i biore Euthyroks N75 pół tabletki dziennie, to czy mogę brać bez rzadnych przeciwskazać Thermo Speed ??? Chciałam go dziś zakupić, ale się tylko przejmuje czy to dobrze zadziała. Chodze na siłownie i fitness 2 razy w tygodniu, do tego postaram się ćwiczyć w domu. Dajcie znać czy coś wiecie o tym. Nigdy wsześniej nie stosowałam żadnych suplementów. Pozdrawiam
ja cierpię od lat na niedoczynność tarczycy i od mojej pani endokrynolog dostałam kategoryczny zakaz stosowania jakichkolwiek suplementów diety. Usłyszałam ,że przemiana materii w chorobach tarczycy to niestabilna i stosunkowo trudna do wyregulowania kwestia, wszelkie środki ingerujące w nią mogą spowodować nieprzewidziane skutki oraz bałagan hormonalny(którego jak wiedzą wszyscy chorzy trzeba unikać za wszelką cenę). Na tej podstawie nie radziłabym wspomagać się niczym, a jeśli już koniecznie chcesz to zrobić, poradź się najlepiej swojego lekarza. A btw to przy leczonej niedoczynności rozsądna i zbilansowana dieta wystarczy do utrzymania prawidłowej wagi, ja chorując od lat ważę 54 kg(na 165 cm wzrostu) i nie mam problemów z zachowaniem takiej masy ciała.
stokrotka007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-08, 14:51   #356
Ivonea
Wtajemniczenie

GG do Ivonea

stosuje obecnie L-Carnityne i Thermo Fat burner
narazie niećwicze na siłowni bo niema pieniedzy....
ale za to jezdze konno przynajmniej raz w tygodniu...
i łaże dużooooooo
przyjmuje około 3tabsów thermo i 3 tabsów L-C dziennie
jeśli wiem ze bede jednego dnia miała wiekszy wysiłek biore przed wysiłkiem po 2 tabsy L-c i 2 tabsy thermo

ale normalnie standardowo to po 3....
tak myśle cyz zostawić tą dawe czy zwiekszyć do dawki po 2 tabsy każdego 3 razy dziennie albo 2 razy dziennie?
zaznaczam ze mam dość dużą nadwage bo aż 15 kg
Ivonea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 19:34   #357
patrycjaaa1987
Raczkowanie

GG do patrycjaaa1987

Witam dziewczynki Moja mamulka akurat dzisiaj zakupiła tenże specyfik tylko nie przeczytała - mądra głowa - że nie można go przyjmowac przy problemach z ciśnieniem a jej sie czasem to zdarza wiec żeby nie ryzykować jednak dała sobie spokój. A żeby te 30 zł sie nie zmarnowało to ja przejmuje opakowanie dla siebie przeczytałam cały wątek i widze, że raczej przeważają pozytywne opinie, więc biore sie do roboty Tylko sie jakoś do tych brzuszków musze zmotywować bo alebo zapominam albo mi sie nie chce. Na uczelni mam aerobik ale tylko raz w tygodniu po 1h, wiec to raczej niewiele. W domku coś popróbuje ćwiczyć i może sie na basen wybiore raz na czas. Zobaczymy jakie i czy wogóle będą efekty Aha..waże 67kg (w porywach 69 ) przy wzroście 173cm, a cel to jakieś 57-59 kg ale z każdego straceonego kg bede sie cieszyć
01.02 - 67kg
15.02 - 66kg ... byle do przodu
01.03 - ???

SESJA - System Eliminacji Studentów Jest Aktywny
patrycjaaa1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-14, 15:58   #358
nietak
Raczkowanie

Dot.: Thermline

A czy osoba w moim wieku (16) może tego zażywać?
nietak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-15, 17:10   #359
patrycjaaa1987
Raczkowanie

GG do patrycjaaa1987

Hmm..no teoretycznie pewnie możesz, ale pytanie po co? Jesteś jeszcze młoddziutka, sylwetka sie kształtuje..nie ma sensu w tym wieku stosowac jakichkolwiek diet itd itp Jeszcze bedziesz miała czas żeby sie faszerowac prezróżnymi preparatami :P
01.02 - 67kg
15.02 - 66kg ... byle do przodu
01.03 - ???

SESJA - System Eliminacji Studentów Jest Aktywny
patrycjaaa1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-15, 18:00   #360
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

ja jestem po pierwszym dniu brania Therm Line II. Po pierwszych dwóch tabletkach miałam małe uderzenie gorąca ale to trwało dosłownie 10 sekund. Potem już było ok.przed obiadem kolejne dwie tabletki i nic się nie działo. zastanawia mnie tylko jedno-zwykle o tej porze chciało mi się spać i dzisiaj mimo, że wzięłam te tabletki nic się nie zmieniło-nie czuję się na razie zbyt "pobudzona" tak jka pisały niektóre dziewczyny... ciekawa jestem czy choć troszkę mi pomoże...Potrzebuję zrzucić jakieś 8-10 kg. na razie nie jem po 18 i w ciągu dnia troszkę mniej. Raz w tyg aerobic i teraz zacznę albo rowerek albo skakankę i hula-hop. zobaczymy co z tego wyjdzie
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości