|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
Bozenka89 lubie F1 i zawsze ogladam, ale tak czekalam na to sloneczko i wogole moj TŻ w tygodniu pracuje niedziele ma wolne i myslalam ze spedzimy ja gdzies w plenerze. Jadnak okazalo sie, ze niestety F1 wazniejsze.
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
i jak tam wrażenia ?
Robert tylko 5 ale zawsze to wysokie miejsce, szkoda że Kimi nie wygrał ale ciesze sie że Lewis wygrał a nie Nick
|
|
#333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Ty przynajmniej pojawiasz sie regularnie nie to co ja ![]() jeeee, i Kimi pokazał ![]() a co sie stało ![]() ale F1 jest raz na 2-3 tyg ...
|
|
|
#334 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() HAM i RAI to skróty od Hamilton i Raikkonen bo mi się nie chciało pisać całościowo ![]() Cytat:
) ale moje szczęście w nieszczęściu że TŻta w ogóle nie ma w PL więc oglądam sobie F1 do woli, a nie "Chodź wyjdziemy gdzieś, obejrzysz sobie skróty w wiadomościach, i tak nic się nie dzieje, poczytasz w necie jak było" Cytat:
A co do wyścigu.. Hamilton jechał szybkim, równym tempem, ale widać było że Kimi go gonił, nic się nie dało zrobić, tor pod względem wyprzedzania beznadziejny, ale brawa dla IceMan'a pod koniec walnął fastest lap Co do Heidfelda to uważam, że no to nie była jakaś rewelacja, Kubek często kręcił lepsze czasy od niego, mimo nie aż tak fantastycznego bolidu No i fakt że Fisichella dopiero na 12 pozycji... Coś mi się wydaje że w przyszłym sezonie może go zmienić Nelson Piquet Jr., ten którym ktoś tu się tak zachwycał?No i kurcze liczyłam że Nick źle pojedzie, bo Alonso podobno roważa zerwanie kontraktu z Makami, a wtedy Nick <=> Ferdek w BMW to by było oczywiste no i chyba Ferdzio lepiej by się z Kubicą dogadał..? No i Bożenko stawiałyśmy 1.HAM, 2.RAI a na 3 ja mówiłam Nick/Nico, i co? Mogłyśmy w STSie postawić
|
|
|
#335 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Myslalam, ze bedzie monotonny, ale naszczescie sie mylilam. Robercik super pojechal, czasem osiagal czasy lepsze od Heidfelda i Alonsa Mogl byc 4, ale wszystko przez taktyke BMW na 3 pit stopy... Ale miejmy nadzieje, ze w nastepnym wyscigu taktyka bedzie lepsza Heidfeld prawie stracilby 3 miejsce, ale skubanemu sie udalo. Paula pewnie tak samo jak ja jest smutna, ze Kimi nie wygral A byl tak bliziutko... O ile sie nie myle to osiagnal najlepszy czas okrazenia;] Zaskoczylo mnie wysokie 6 miejsce Schumachera no i to, ze Massie nie udalo sie wyzej przeskoczyc, bo tylko o 1 pozycje. Ale ogolnie wyscig mi sie podobal A nastepny dopiero za 3tyg buu... Jakos bede musiala wytrzymac :PJestem zdziwiona, ze Paula jeszcze nic nie napisala :P ojj nieladnie ale wybaczam Ci to hehe ![]() Cytat:
A z czym sie cos stalo? Chodzi o to, ze wkurzona bylam, ze typowac nie chcialam? Jesli tak to dlatego zla bylam, bo chcialam, zeby Kubica startowal z 2 miejsca, a nie Heidfeld i zeby nie przesuwali o pare miejsc Alonsa i zeby Raikkonen byl przed Heidfeldem na starcie. Ale juz zla nie jestem
|
|||
|
|
|
#336 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda że Kimi nie dał rady wyprzedzić ale 2 miejsce też dobre ![]() Alonso jednak wyprzedził Kubka ![]() Nelson sie chyba spodobał Angel ![]() nom niestety, Nick coraz lepiej jeździ, i zarośnięty jak małpa brawo za przeczucia co do typowania ![]() Cytat:
ja jestem sama więc nie mam tego problemu ale sama lubie oglądać sport więc starałabym sie zrozumieć ![]() a właśnie czemu za 3 a nie 2 tygodnie nastepny wyścig ![]() a ja mam wrzesień wolny ![]() aha, bo już myślałam że może nie możesz oglądać F1 albo coś
|
|
|
#337 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ah ten moj super wzrok... ![]() Mi sie wydaje, ze Hamilton zostanie tym mistrzem swiata... Ma chlopak szczescie w tym sezonie, tylko raz po za podium. A ciekawe co bedzie wtedy z Alonsem, bo 2 miejsce w klasyfikacji generalnej to chyba nie byloby pocieszajace dla dwukrotnego mistrza swiata... Fajnie by bylo, tak jak juz napisalas, ze Alonso przeszedlby do BMW za Nicka, ale watpie, ze tak bedzie, bo Nick spisuje sie ogolnie dobrze i chyba jeszcze nie beda chcieli sie go pozbyc... Tez wydaje mi sie ze Ferdzio z Robertem lepiej by sie dogadywali, bo oni ponoc sie przyjaznia ![]() A Nelsonem Piquetem Jr. ja sie tak zachwycalam fajnie by bylo jakby od przyszlego sezonu jezdzil w Renault Tylko oby oprocz ladnego wygladu umial dobrze jezdzic :PHehe no rzeczywiscie moglysmy postawic w STSie, bysmy cos wygraly To nastepnym razem stawiamy ok?
|
|
|
|
|
#338 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Napisałam i to wcześniej od Ciebie, to ja Cię powinnam ubić ![]() Cytat:
No to może jak wróci to ją spotka niespodzianka Ile jej ma niebyć? 2tyg.?Bo on się wywodzi od małpy razem z Giertychem osszzz Tyyy
|
|
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stawiam że Lewis faktycznie zostanie mistrzem a Nicka raczej nie wymienią ![]() a rzeczywiście nie Angel tylko Ty sie nim zachwycałaś
|
|
|
#340 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale mi rowniez W sumie jak widzialam go w TV to lepiej wygladal niz na zdjeciach ![]() Noo strasznie zarosniety A feee Jak on moze kogo miec? Taki malpiszon ![]() Cytat:
A bo Ty studiujesz, ale fajnie masz Tez chce miec tyle wolnego
|
||
|
|
|
#341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o Jezusie to już teraz wiesz co sie u mnie dzieje i że nie mam na nic czasu a i zapraszam to wypowiedzenia sie tam ![]() chyba 2 tyg oj tak no co
|
|
|
#342 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(ja też powinnam bo teraz też nie odp. od razu po Tobie )Chłopak nie ma szczęścia tylko ma swojego tatuśka Rona i w ogóle wrrNo właśnie, może jakby w przyszłym sezonie coś się pogwatwało.. A w ogóle to muszę luknąć na kalendarz na 2008 bo jest 18 wyścigów Przyznaje bez bicia że jeszcze nie widziałam kalendarza ![]() A to Ty No on tam w stanach, nie wiem w czym on jeździ chyba w Champ Cars ale się nie orientuje.. Więc mógłby odczuć przesiadke do F1, ale kto wie ![]() Stawiamy!
|
|
|
#343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
weeeeź, okropnie wygląda ![]() dopiero zaczynam ale ile było stresu żeby zdać mature i sie dostać
|
|
|
#344 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja też nie wiem czemu nie za 2tyg. ale tak myślałam że to pewnie dlatego że to w Istambule i że to nie Unia Europejska i muszą się tam wszyscy zaaplikować i jakieś wizy cza miec tam?
A tak w ogóle to nie wiem, bo teraz żadnych testów mieć nie ma nikt, dopiero pod koniec sierpnia Williams testy będzie miało, to nie wiem...Bożenko, bo jak Nick był młod(sz)y to był ponoć przystojny.. ![]() Luna zgubiłam ten wątek, ale jak byłam tam przelotem to faktycznie no bogato było Jak się tam znajde, to wypowiem się co do wszystkiego, nie chciałam się po protu tak tam wmieszywać, myślałąm że to tak niekulturalnie
|
|
#345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wierze że był przystojny ![]() a moge wrzucić linka no co Ty jakie tam niekulturalnie wpadaj kiedy chcesz i reszte dziewczyn też zapraszam ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...196392&page=18 i zmykam narazie
|
|
|
#346 |
|
Wtajemniczenie
|
To daj, wpadne w wolnej chwili
![]() No czekaj, spróbuje poszukać jego przystojnych zdjęć A tak sobie pomyślałam... Bo GP dopiero 26sierpnia, więc tak pytam, do MotoGP nie jesteście przekonane? Bo MotoGP jest już 19sierpnia i to GP Czech na Automotodrom Brno, a tam też są bardzo fajni chłopacy (oczywiście tylko w oczekiwaniu na F1 )
|
|
#347 |
|
Zadomowienie
|
Mnie nie ma, a Wy szalejecie z pisaniem
![]() ![]() A wiecie co... rozmawialam niedawno z mama o tym, ze w Warszawie bedzie pit line park BMW i czy bym mogla jechac, a ona, ze pewnie bym sie zgubila. No moze rzeczywiscie ma racje... Ja bym w sumie pojechala, ale po 1 nie mam z kim, po 2 sama bym tam byla i nie wiedzialabym jak trafic, a po 3 nie wiadomo czy bym sie w ogole dopchala do tego pit line parku... I co Paula znalazlas jakies sexy fotki z malpa Heidfeldem? A z tymi wizami to w sumie mozliwe ![]() o 22.30 na polsacie sport jest analiza wyscigu jak cos Zauwazylyscie jakie jest podobienstwo Roberta do jego taty? Luna pozniej zajrze na watek pilkarski skoro o pilkarzach jest to cos dla mnie hyhy ![]() MotoGP hmm... ja sie w sumie zabardzo na tym nie znam, nie wiem kto jest dobry i w ogole :P ale moze obejrze jak bedzie w tv i skoro sa jacys przystojniacy...
|
|
|
|
#348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja chętnie pooglądam ![]() ja do jestem przekonana do wszelkiego moto ![]() Cytat:
![]() a nie patrzyłam na tate Roberta ![]() ok, zapraszam
|
|
|
#349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W takim razie masz dzis okazje zobaczyc na polsacie sport o 22.30 tate Kubicy i zobaczysz, ze sa podobni ![]() Bylam na pilkarkim watku i tak samo jak Paula juz wiem czemu jestes tu rzadziej Wiecie, ze na Hungaroring bylo ponad 30tys kibicow z Polski?? niezle
|
|
|
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o dzieki, pooglądam ![]() eeee no to już wszystko wiecie słyszałam że dużo naszych przekroczyło węgierską granice
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie tu dawno u Was nie było
Ale powracam i będe dalej Was męczyć ![]() Kubica piąty. Szczerze mówiąc to liczyłam na 4 miejsce, a w pewnych momentach wyścigu nawet na trzecie. Ważne że Lewis pierwszy Kimi to mi tam 'lata' ale wiem, że wszystkie go kochacie to też się cieszę, że zajął drugie miejsce ![]() Za to Heidfeld to miógłby być ostatni A podobieństwa Kubicy do Ojca za bardzo nie zauważyłam, chociaż właśnie mu się pod tym względem przyglądałam. Oboje łysieją, ale w inny sposób No i oboje mają spore nosy, ale Robert ma bardziej szpiczasty i orli, a jego tata ma takiego kartofelka. Łojej, ale to brzmi Kochana-plotkaro - ładny nowy av Sacharka - Twój av też ładny, za to napis na nim już mniej mi się podoba Luna - kolejna ze zmianą av'a, za to tego pana nie zidentyfikowałam
|
#352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też liczyłam na 3 miesjce, ale 5 też niezłe ![]() a Ty Kimiego nie kochasz ![]() ![]() hehe, bo tego pana to i ja nie znam
|
|
|
#353 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Taak bardzo są podobni Będzie w tv, ale na Eurosporcie Poszukam fot zaraz i załącze jak mam kogoś ![]() Ok, cza się wybrać na tamten wącior ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na temat Heidfelda widze że mamy to samo zdanie wszystkie ![]() A, który? Bo właśnie zmieniłam, ale coś się w nim zepsuło i wrócę jednak do tamtego czarno białego, ale tak myślałam czy jakoś go nie ulepszyć ale nie mam programu, w dodatku obiecałam Bożence poszukać avatarka, no ale coś mi nic w oko nie wpada... Znikam na chwile szukać fot, nie piszcie za wiele
|
|
|
#354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kojarzy mi się z szopem praczem. Nie wiem czemu. Lubie go, bo jest śmieszny, ale z wyglądu itp. to niezbyt mi się podoba. Ładny, ładny ten niezydentyfikowany pan Może go jakoś nazwiemy? Może Horacy? Albo Bogumił? Cytat:
![]() Ten czarno-biały av skomentowałam, chociaż ten też jest niczego sobie Ja mam na kompie jeden av z Kimim, taki:
|
|
#355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe to mam nadzieje że teraz już mnie rozumiecie ![]() fajny avek
|
|
|
#356 |
|
Wtajemniczenie
|
Znalazłam narazie pare fotek związanych z F1 i jeden avatar dla Bożenki z Kimim który nawet mi do gustu przypadł
![]() 1. Nasz Adrian Sutil, odkrycie wątku! Dosyć ładne foto dlategoż zamieszczam ![]() 2. To właśnie avatar dla Bożenki, wybaczcie że nie jakoś prywatnie, ale jak już wsadzam toteż wsadzam :P 3. Nawet niezłe zdjęcie Kliena! 4. Lol ![]() 5. Śliczne zdjęcie Kimiego reklamuje tu chyba okulary ![]() 6. No i udało mi się znaleźć ZNOŚNE zdjęcie Heidfelda! Nie uważacie?
|
|
#357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to może nazwijmy go Wiesio bo jest podobny do pewnego Wieśka, tylko inny kolor włosów ![]() jak dobrze też fajny
|
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ta reklama okularów i nawet Nick ![]()
|
|
|
#359 |
|
Wtajemniczenie
|
Zrobiłam z tamtego avka coś takiego
w jakimś zwykłym programie Microdofta bo nie mam nic innego Mam nadzieje że jakoś to wygląda? Czy tamten lepszy? Sama już nie wiem..Mam jeszcze: 1. Kimi w kapturze, wg mnie słodko wygląda ![]() 2. No i prezentuje wam właśnie aktualnego lidera klasyfikacji generalnej w MotoGP: Casey Stoner z Austalii ![]() 3. To też on (uważam że gość jest przekomiczny i te jego ostające uszy 4. To też on, a w tle Valentino Rossi (były mistrz świata) 5. To również Rossi, wygląda jak taki skrzat mały elf ![]() I jeszcze jeden avatar z Kimim jaki znalazłam
|
|
#360 |
|
Wtajemniczenie
|
Luna nie przesadzaj że Nick taki śliczny
1. tu jeszcze Stoner 2. i tu (w sumie to nie wiem czy jesteście przekonane do tego MotoGP, ale z braku laku fotki zamieszcze )3. a to jest fotka nowego bolidu na sezon 2008 opracowanego przez Toro Rosso po przejściu Vettela (czyt. Ventyla Daleko nie zajadą ![]() 4. Nicky Hayden - to też były mistrz świata MotoGP 5. znów Hayden 6. i znów :P Z MotoGP takie ciekawsze osobistości zamieściłam, no bo nie będę Was zanudzać jeśli jestem "nużąca" ![]() A ja szukam dalej zdjęć Heidfelda
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.

Robert tylko 5 ale zawsze to wysokie miejsce, szkoda że Kimi nie wygrał ale ciesze sie że Lewis wygrał a nie Nick

Rozumiem, ja tez czasem nie moge tu wejsc, bo np brat nie chce mnie puscic, albo mam jakies obowiazki...
ale przynajmniej dowiesz sie od niego jak tam bylo, moze jakis autograf zdobedzie no i fotki beda
ale Ty przynajmniej pojawiasz sie regularnie nie to co ja 

) ale moje szczęście w nieszczęściu że TŻta w ogóle nie ma w PL więc oglądam sobie F1 do woli, a nie "Chodź wyjdziemy gdzieś, obejrzysz sobie skróty w wiadomościach, i tak nic się nie dzieje, poczytasz w necie jak było" 

wrr![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
niezle
Poszukam fot zaraz i załącze jak mam kogoś
w jakimś zwykłym programie Microdofta bo nie mam nic innego