![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
Bozenka89 lubie F1 i zawsze ogladam, ale tak czekalam na to sloneczko i wogole moj TŻ w tygodniu pracuje niedziele ma wolne i myslalam ze spedzimy ja gdzies w plenerze. Jadnak okazalo sie, ze niestety F1 wazniejsze.
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
i jak tam wrażenia ?
![]() ![]()
![]() |
#333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jeeee, i Kimi pokazał ![]() ![]() a co sie stało ![]() ale F1 jest raz na 2-3 tyg ...
![]() ![]() |
![]() |
#334 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() HAM i RAI to skróty od Hamilton i Raikkonen bo mi się nie chciało pisać całościowo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do wyścigu.. Hamilton jechał szybkim, równym tempem, ale widać było że Kimi go gonił, nic się nie dało zrobić, tor pod względem wyprzedzania beznadziejny, ale brawa dla IceMan'a pod koniec walnął fastest lap ![]() Co do Heidfelda to uważam, że no to nie była jakaś rewelacja, Kubek często kręcił lepsze czasy od niego, mimo nie aż tak fantastycznego bolidu ![]() ![]() No i kurcze liczyłam że Nick źle pojedzie, bo Alonso podobno roważa zerwanie kontraktu z Makami, a wtedy Nick <=> Ferdek w BMW to by było oczywiste no i chyba Ferdzio lepiej by się z Kubicą dogadał..? No i Bożenko stawiałyśmy 1.HAM, 2.RAI a na 3 ja mówiłam Nick/Nico, i co? Mogłyśmy w STSie postawić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem zdziwiona, ze Paula jeszcze nic nie napisala :P ojj nieladnie ![]() ![]() Cytat:
![]() A z czym sie cos stalo? Chodzi o to, ze wkurzona bylam, ze typowac nie chcialam? Jesli tak to dlatego zla bylam, bo chcialam, zeby Kubica startowal z 2 miejsca, a nie Heidfeld i zeby nie przesuwali o pare miejsc Alonsa i zeby Raikkonen byl przed Heidfeldem na starcie. Ale juz zla nie jestem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#336 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda że Kimi nie dał rady wyprzedzić ale 2 miejsce też dobre ![]() Alonso jednak wyprzedził Kubka ![]() Nelson sie chyba spodobał Angel ![]() nom niestety, Nick coraz lepiej jeździ, i zarośnięty jak małpa ![]() brawo za przeczucia co do typowania ![]() Cytat:
ja jestem sama więc nie mam tego problemu ![]() ![]() a właśnie czemu za 3 a nie 2 tygodnie nastepny wyścig ![]() a ja mam wrzesień wolny ![]() ![]() aha, bo już myślałam że może nie możesz oglądać F1 albo coś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#337 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi sie wydaje, ze Hamilton zostanie tym mistrzem swiata... Ma chlopak szczescie w tym sezonie, tylko raz po za podium. A ciekawe co bedzie wtedy z Alonsem, bo 2 miejsce w klasyfikacji generalnej to chyba nie byloby pocieszajace dla dwukrotnego mistrza swiata... Fajnie by bylo, tak jak juz napisalas, ze Alonso przeszedlby do BMW za Nicka, ale watpie, ze tak bedzie, bo Nick spisuje sie ogolnie dobrze i chyba jeszcze nie beda chcieli sie go pozbyc... Tez wydaje mi sie ze Ferdzio z Robertem lepiej by sie dogadywali, bo oni ponoc sie przyjaznia ![]() A Nelsonem Piquetem Jr. ja sie tak zachwycalam ![]() ![]() Hehe no rzeczywiscie moglysmy postawic w STSie, bysmy cos wygraly ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#338 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No to może jak wróci to ją spotka niespodzianka ![]() Bo on się wywodzi od małpy razem z Giertychem osszzz Tyyy
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a rzeczywiście nie Angel tylko Ty sie nim zachwycałaś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#340 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Noo strasznie zarosniety ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A bo Ty studiujesz, ale fajnie masz ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o Jezusie ![]() ![]() ![]() chyba 2 tyg ![]() oj tak ![]() no co ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Chłopak nie ma szczęścia tylko ma swojego tatuśka Rona i w ogóle ![]() No właśnie, może jakby w przyszłym sezonie coś się pogwatwało.. A w ogóle to muszę luknąć na kalendarz na 2008 bo jest 18 wyścigów ![]() ![]() A to Ty ![]() ![]() Stawiamy! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
weeeeź, okropnie wygląda ![]() dopiero zaczynam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Wtajemniczenie
|
A ja też nie wiem czemu nie za 2tyg. ale tak myślałam że to pewnie dlatego że to w Istambule i że to nie Unia Europejska i muszą się tam wszyscy zaaplikować i jakieś wizy cza miec tam?
![]() Bożenko, bo jak Nick był młod(sz)y to był ponoć przystojny.. ![]() Luna zgubiłam ten wątek, ale jak byłam tam przelotem to faktycznie no bogato było ![]() ![]()
![]() |
#345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wierze że był przystojny ![]() a moge wrzucić linka ![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...196392&page=18 i zmykam narazie ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Wtajemniczenie
|
To daj, wpadne w wolnej chwili
![]() No czekaj, spróbuje poszukać jego przystojnych zdjęć ![]() A tak sobie pomyślałam... Bo GP dopiero 26sierpnia, więc tak pytam, do MotoGP nie jesteście przekonane? Bo MotoGP jest już 19sierpnia i to GP Czech na Automotodrom Brno, a tam też są bardzo fajni chłopacy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#347 |
Zadomowienie
|
Mnie nie ma, a Wy szalejecie z pisaniem
![]() ![]() A wiecie co... rozmawialam niedawno z mama o tym, ze w Warszawie bedzie pit line park BMW i czy bym mogla jechac, a ona, ze pewnie bym sie zgubila. No moze rzeczywiscie ma racje... ![]() I co Paula znalazlas jakies sexy fotki z malpa Heidfeldem? ![]() A z tymi wizami to w sumie mozliwe ![]() o 22.30 na polsacie sport jest analiza wyscigu jak cos ![]() Zauwazylyscie jakie jest podobienstwo Roberta do jego taty? ![]() Luna pozniej zajrze na watek pilkarski ![]() ![]() MotoGP hmm... ja sie w sumie zabardzo na tym nie znam, nie wiem kto jest dobry i w ogole :P ale moze obejrze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja chętnie pooglądam ![]() ja do jestem przekonana do wszelkiego moto ![]() ![]() Cytat:
![]() a nie patrzyłam na tate Roberta ![]() ok, zapraszam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W takim razie masz dzis okazje zobaczyc na polsacie sport o 22.30 tate Kubicy i zobaczysz, ze sa podobni ![]() Bylam na pilkarkim watku i tak samo jak Paula juz wiem czemu jestes tu rzadziej ![]() Wiecie, ze na Hungaroring bylo ponad 30tys kibicow z Polski?? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o dzieki, pooglądam ![]() eeee ![]() ![]() słyszałam że dużo naszych przekroczyło węgierską granice ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
Ale mnie tu dawno u Was nie było
![]() ![]() Kubica piąty. Szczerze mówiąc to liczyłam na 4 miejsce, a w pewnych momentach wyścigu nawet na trzecie. Ważne że Lewis pierwszy ![]() Kimi to mi tam 'lata' ale wiem, że wszystkie go kochacie to też się cieszę, że zajął drugie miejsce ![]() Za to Heidfeld to miógłby być ostatni ![]() A podobieństwa Kubicy do Ojca za bardzo nie zauważyłam, chociaż właśnie mu się pod tym względem przyglądałam. Oboje łysieją, ale w inny sposób ![]() ![]() Kochana-plotkaro - ładny nowy av ![]() Sacharka - Twój av też ładny, za to napis na nim już mniej mi się podoba ![]() Luna - kolejna ze zmianą av'a, za to tego pana nie zidentyfikowałam ![]()
#352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też liczyłam na 3 miesjce, ale 5 też niezłe ![]() a Ty Kimiego nie kochasz ![]() ![]() hehe, bo tego pana to i ja nie znam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#353 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Taak bardzo są podobni ![]() Będzie w tv, ale na Eurosporcie ![]() ![]() Ok, cza się wybrać na tamten wącior ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na temat Heidfelda widze że mamy to samo zdanie wszystkie ![]() A, który? ![]() Znikam na chwile szukać fot, nie piszcie za wiele ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#354 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ładny, ładny ten niezydentyfikowany pan ![]() ![]() Cytat:
![]() Ten czarno-biały av skomentowałam, chociaż ten też jest niczego sobie ![]() Ja mam na kompie jeden av z Kimim, taki:
![]() |
#355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe ![]() ![]() fajny avek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Wtajemniczenie
|
Znalazłam narazie pare fotek związanych z F1 i jeden avatar dla Bożenki z Kimim który nawet mi do gustu przypadł
![]() 1. Nasz Adrian Sutil, odkrycie wątku! Dosyć ładne foto dlategoż zamieszczam ![]() 2. To właśnie avatar dla Bożenki, wybaczcie że nie jakoś prywatnie, ale jak już wsadzam toteż wsadzam :P 3. Nawet niezłe zdjęcie Kliena! 4. Lol ![]() 5. Śliczne zdjęcie Kimiego ![]() ![]() 6. No i udało mi się znaleźć ZNOŚNE zdjęcie Heidfelda! Nie uważacie? ![]()
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to może nazwijmy go Wiesio ![]() ![]() jak dobrze ![]() też fajny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Wtajemniczenie
|
Zrobiłam z tamtego avka coś takiego
![]() ![]() Mam jeszcze: 1. Kimi w kapturze, wg mnie słodko wygląda ![]() 2. No i prezentuje wam właśnie aktualnego lidera klasyfikacji generalnej w MotoGP: Casey Stoner z Austalii ![]() 3. To też on ![]() ![]() 4. To też on, a w tle Valentino Rossi (były mistrz świata) 5. To również Rossi, wygląda jak taki skrzat mały elf ![]() I jeszcze jeden avatar z Kimim jaki znalazłam ![]()
![]() |
#360 |
Wtajemniczenie
|
Luna nie przesadzaj że Nick taki śliczny
![]() 1. tu jeszcze Stoner 2. i tu (w sumie to nie wiem czy jesteście przekonane do tego MotoGP, ale z braku laku fotki zamieszcze ![]() 3. a to jest fotka nowego bolidu na sezon 2008 opracowanego przez Toro Rosso po przejściu Vettela (czyt. Ventyla ![]() ![]() ![]() 4. Nicky Hayden - to też były mistrz świata MotoGP 5. znów Hayden 6. i znów :P Z MotoGP takie ciekawsze osobistości zamieściłam, no bo nie będę Was zanudzać jeśli jestem "nużąca" ![]() ![]() A ja szukam dalej zdjęć Heidfelda ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.