![]() |
#331 |
Raczkowanie
|
Dot.: Cienie Isa Dora
Witam was Drogie wizażanki
![]() Zauważyłam że co niektóre z was pytały o Purple de Luxe (52), poczwórny cień. Pierwszy jest białym perłowym, dobrze rozświetla ![]() Drugi to taki pudrowy róż trochę przygaszony Trzeci trudno mi zidentyfikować jako kolor ![]() Czwarty jest najciemniejszy, z gamy trzeciego, ale głębszy. Wszystkie cztery połyskują, nie są matowe, jednak też nie tak bardzo brokatowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 | |
BAN stały
|
Ja zamawialam głównie 35-crystal pearls. Nie zamowilam kolorów z brokatem,bo się sypią. Mam uprzedzenie do brokatu z racji przeczytania tych 11 stron na wizazu i obserwacji wlasnej. Kolezanka kupila ladne cienie , nr 27 i codzien ma brokat pod okem.
37 jest naj naj ladniejszy i naj czesciej zamawiany przez wizazanki. Jest piekny, przed swietami mialam zrobic na niego zamach,ale sobie darowalam. Napisz czy ci się podobają. ![]() ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Cytat:
Piękny zestaw, oglądałam go. Tylko,że ja w domu mam juz 2 i nie chcę na gromadę,żeby się nei zestarzały. Ale jak skończę te jedno,to sobie zamówię na pewno!!!Czyli gdzies w pazdzierniku Zestaw dobry dla brunetki z brązowymi "okamy" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kamalasko, właśnie ja mam oczy w takim dziwnym kolorze coś między zielonym a niebieskim, ale jestem brunetką i mi pasuje ![]() ![]() Ja zastanawiam się nad jakąś beżowo-brązową "trójką'" z IsaDory, ale trzeba czekać na okazję lub przypływ dodatkowych "niepotrzebnych" pieniążków ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
BAN stały
|
wiem,ze zestaw jest swietny, ale ja nie ufam brokatom
![]() sypie sie wokol oka, jeszcze tusz rozmaze, i tragedia mowisz o brazowo-bezowej trojce? chodzi ci o sandy sky? piekne są ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
BAN stały
|
Polecalam juz sprzedawcę na allegro, zamawiam u niego co jakis czas cienie isadory. Czworki sprzedaje za 35, a trojki za 33. Sama roznica jest mala, wiec lepiej zamowic czwórki. Ma kilka kolorow,ktore mi się podobaja.NP 51
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
BAN stały
|
wątek umarł?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Rozeznanie
|
Czy uzywala juz ktoras z was palety z kolekcji Blooming Spring? Kolory wygladaja przepieknie i sie tak zastanawiam, czy mozna nimi wyczarowac cos pieknego, bo prawde mowiac ten makijaz, ktory proponuje IsaDora az tak mnie nie zachwyca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
BAN stały
|
ja uzywam tylko paletki quatro i duo-wszystkie podobnej konsystencji,czyli super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Zadomowienie
|
Mam straszną ochotę na czwórki Pearls i trojki Sandy sky i Patina. Mój portfel krzyczy
![]() Znalazłam blog na którym dziewczyna pokazuje swatche min cieni Isadory - klik
![]() |
#340 |
BAN stały
|
nr 35 nie jest dobry do niebieskich i zielonych oczu...
sandy sky to naprawde takie piaszczyste beżo-szarości, dużo ładniejsze. Edytowane przez izolda173 Czas edycji: 2009-11-15 o 13:16 Powód: zmiana zdania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Zadomowienie
|
Zdjęcia trójek i czwórek (niestety z all) wydaje mi się, że dość dobrze oddają kolor:
22.06.09 - start: zapuszczam i dbam o włosy Co było, a nie jest, nie pisze się w rejestr Edytowane przez Doris Day Czas edycji: 2009-11-21 o 07:30 Powód: skresliłam nick sprzedawcy :] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Zadomowienie
|
Dot.: Cienie cdIsa Dora
cd
22.06.09 - start: zapuszczam i dbam o włosy Co było, a nie jest, nie pisze się w rejestr Edytowane przez Doris Day Czas edycji: 2009-11-15 o 19:16 Powód: jw |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Zadomowienie
|
już nie widać nicków
![]()
22.06.09 - start: zapuszczam i dbam o włosy Co było, a nie jest, nie pisze się w rejestr Edytowane przez Doris Day Czas edycji: 2009-11-15 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Rozeznanie
|
Czy testowalyscie nowa paletke Snow Fairy. To jest chyba limitowana edycja. Na stronie IsaDory prezentuje sie ladnie.
Tu ta paletka: http://www.isadora.com/?id=438 Rozswietlacz tez wyglada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tu też o tej kolekcji piszą: http://beautybabesworld.blogspot.com...now-fairy.html Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2009-11-16 o 12:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#348 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No rozswietlacz jest kremowy ale ja bym taki przygarnela, bo moze by sie dalo go uzyc jako cienia. Ciekawe ile by za niego chcieli i jaki jest duzy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |
BAN stały
|
Cytat:
bylam w sklepie-widzialam sandy sky, chyba sobie je kupie, jakoś łatwiej mi wydać 52 zl za triple złote 62 za quatro-duzo latwiej.spodobal mi sie sandy sky ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- mam ochotę wystawić na aukcji nr 35-kupilam je rok temu, uzylam wiadomo może dziesięć razy, może i nie, szkoda mi bo nie pasują Edytowane przez izolda173 Czas edycji: 2009-11-27 o 21:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
Poluję na Snow Fairy i upolować nie mogę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, Isa Dora miała kiedyś piękne podwójne fiolety, moja mama była szczęśliwą ich posiadaczką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy nie było to czasem Purple de luxe?
![]() |
![]() |
#354 |
Zadomowienie
|
Aha, tak, przeczytałam poczwórne zamiast podwójne
![]()
![]() |
#355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Zadomowienie
|
Ilośc wariantów kolorystycznych czwórek i trójek dostępnych w Stanach powala
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przychodzi co któraś limitowanka Essence, Bourjois nigdy nie wypuszcza wszystkich kosmetyków, a te, które są, mają ograniczone kolory itd itp... Więc nie dziwi mnie to. Choć, nie powiem, czasem baaardzo denerwuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a nie wiecie czy IsaDora jest dostępna w Sephora. Czaję się na czwóreczki w kolorze Purple de Luxe (52) i chciałabym je kupić z 30% zniżką poświąteczną
![]()
![]() |
![]() |
#360 |
Wtajemniczenie
|
Z tego co wiem, to nie. Na pewno jest w Douglasach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.