|
|
#331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idiotyczne zachowania klientów ;)
Cytat:
jak dotknie najpierw swoich wlosow, przylize sobie je ladnie a pozniej fajne te rece musi miec
|
|
|
#332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powiem tyle - brzydzę się ludzi którzy o siebie nie dbają.
|
|
|
#333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to nie chodzi wcale o to, ze ktos nie ma kasy, zeby zadbac o siebie, bo pewnie i tak by sie niektorzy tlumaczyli, ale mydlo czy szampon to przeciez nie luksus. Nawet jesli ktos ma tak, ze mu sie bardzo szybko wlosy przetluszczaja, to musi je myc codziennie i nie ma wytlumaczenia.
|
|
|
#334 | ||
|
DOMator
|
Cytat:
Cytat:
Słyszałam takie opinie, szczególnie od starszych osób. Pewnie chodzi o drażniace właściwości detergentów, ale wystarczy użyć łagodnego szamponu. Ta pani zapewne wyznaje zasadę "przetrzymywania" tłustych włosów w obawie, żeby nie przetłuszczały się jeszcze bardziej Tylko, ze przy tym straszy ludzi strąkami na głowie![]() Wątek zaczyna schodzić z idiotycznych na chamskie zachowania klientów |
||
|
|
|
|
#335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama ich uzywam od czasu do czasu bo dobrze myją. i oczyszczaja włosy ![]() też na niechlujstwo wytłumaczenia nie znajduje zabobony zabobonami, ale do ludzi trzeba wyjsc i dobrze wyglądac bo w tych czasach liczy się wygląd.
|
|
|
#337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziwie sie tylko jej pracodawcy, ze nie zwraca uwagi na takie rzeczy
|
|
|
#338 |
|
Zadomowienie
|
Wkurzaja mnie klienci, ktorzy nie zwracaja uwagi na innych klientow. Stoje sobie cos ogladam, a ktos sie wpycha przedemnie. Albo pcha swoja reke mi pod nos, zeby cos wziac, nie mowiac przy tym przepraszam.
|
|
|
|
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podziałało. Od razu skończyło się opieranie
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie dzisiaj dobiła sytuacja w sklepie, kiedy jedna z pracownic sklepu, robiła przed 25 minut zakupy, a kolejka za nią była ogromna. W końcu wyszłam, bo miałam już dosyć.
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
na stoisku z wędlinami po prostu gula mi skacze jak widze paniusie która bierze po 2 PLASTRY z każdego rodzaju szyneczki lub sera.
jak ja słysze ten plaster, to pasuje i odchodze z kolejki, bo zawsze to krojenie plastrów trwa za długo.
|
|
#342 |
|
Rozeznanie
|
dziwne...jeszcze sie z takim zachowaniem nie spotkałam. ale nie przeszkadzalo mi by to. Chce 2 plastry to psim obowiązkiem ekspedientki jest jej dać 2 plastry. Sama kupuje zawsze nie więcej niż 10 dkg wedliny, bo po prostu mieszkam sama i więcej by mi się zepsuło.
|
|
|
|
|
#343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardziej natomiast denerwuje mnie kompletna niewiedza co sie chce kupić - jak sie idzie do sklepu i stoi się w kolejce, to wypadałoby miec przynajmniej bladę pojęcie, że chce kupić ser, a nie stoję i zastanawiam sie, czy ser, czy wędline, a może jeszcze cos innego. No i płacenie. Jak podchodze do kasy, to portfel mam juz w łapie, ale bardzo często ludzie rzucaja się w poszukiwaniu portfela w torebce dopiero wtedy, kiedy ekspedientka poda im cenę. A jak wiadomo, wyławianie portfela z torby czy plecaka, zwłaszcza gdy sie spieszymi, zwykle trwa godziny (portfel potrafi tak się zakamuflować, że ha). No i kolejka czeka i się wścieka.
|
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nie chce żeby się zmarnowało. tu nawet nie ma co dyskutowac że to obowiązek ekspedientki. ale jak się tak stoi, i się syłszy to wybieranie,pytania retoryczne,przebierania i zastanawianie się co jest lepsze, to nerwy puszczają. zauważyłam że zawsze w jednym sklepie mam takiego pecha.
|
|
|
#345 |
|
Zadomowienie
|
Ja akurat rozumiem to z plastrami bo jak ktos mieszka sam to niby ile ma brac plastrow
![]() Swoja droga wiecej chyba sie widzi idiotycznych zachowan sprzedawcow niz konsumentow. W Polsce burkliwosc, chamstwo i NIEKOMPETENCJA sa na porzadku dziennycm. Az czasem wole pojechac na drugi koniec miasta po cos i dac zarobic uprzejmej pani z warzywniaka niz uzerac sie z babka, ktora nie wie co to szalotka a pracuje w warzywniaku
Edytowane przez madulka Czas edycji: 2009-03-06 o 16:33 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#347 |
|
Zadomowienie
|
Pamietam jak kilka lat temu spytalam w spozywczym o bakalie to pani do mnie "Nie ma, bo wiesz dziecko, tutaj raczej biedni ludzie mieszkaja". Poczulam sie jak jakas gwiazda filmowa, bo spytalam o bakalie.
|
|
|
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#350 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak mnie to denerwuje, bo jak robie sama wieksze zakupy, to nie zawsze zdaze spakowac, a zazwyczaj w miedzyczasie place i dalej pakuje, a tu juz leca na mnie czyjes zakupy ![]() Więc tu bym się nie klocila, ze ktos najpierw pakuje
|
|
|
|
|
|
#352 |
|
Zadomowienie
|
[quote=iwona200;11315603]Jeśli chodzi o supermarkety to u mnie w mieście takie cos by nie przeszło, bo kasjerki leca tasmowo, jak skasuje jednego to "rzuca" zakupami kolejnej osoby na te jeszcze nie spakowanie poprzedniej osoby
Tak mnie to denerwuje, bo jak robie sama wieksze zakupy, to nie zawsze zdaze spakowac, a zazwyczaj w miedzyczasie place i dalej pakuje, a tu juz leca na mnie czyjes zakupy ![]() Racja, ale ty pakujesz, miedzy czasie placisz. A sa ludzie, ktorzy placa dopiero jak wszystko sobie spokojnie spakuja. A ekspedientka nie zacznie przeciesz liczyc nastepna osobe, puki nie zaplacisz ty
|
|
|
|
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Biedronce blisko mnie nigdy nie zdążę się zapakować, troche to jest wkurzające :P Bo ja do kasy podchodzę jak już mam portfel w jednej, a siateczke w drugiej ręce xD
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#354 |
|
Zadomowienie
|
No dobry pomysl, zeby zdazyc. Ale mnie denerwuja ludzie, ktorzy widocznie guzdrza sie przy kasie, a kolejka dluga. Dlatego sama, gdy mam wieksze zakupy, pakuje je spowrotem do kosza/wozka i potem spokojnie na uboczu sobie wszystko pakuje.
|
|
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rzadko takich spotykam, na szczęście.
Też tak robię z koszykiem, albo jak go zostawię przed kasą, to wszystko w ręce biore. Nie wiem jak to sie dzieje, ale nawet jak mam okolo 7 rzeczy to kilku nie zdążę spakować... chyba będę musiała trenować w domu szybkość
|
|
#356 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#357 |
|
Zadomowienie
|
bo to pakuje sie od razu - pani robi "piip" i odklada, ja od razu do siaty i juz
pomaga tez polozenie na koncu rzeczy duzych, ktore bedziemy niesc "luzem", a drobiazgi do siatki z przodu wtedy jak pani robi "piip" tym na koncu my zbieramy roznostki z przodu i juz w "moim" sklepie czasem trafiam na takiego pedantycznego kolesia, najpierw czeka az pani mu WSZYSTKO skasuje, potem pomalutku starannie uklada rzeczy w plecaczku, potem szuka portfela, placi, starannie i pomalutku chowa reszte i dopiero raczy sobie pojsc coz, cierpliwosc jest cnota... ale NAJBARDZIEJ mnie wkurza, jak ktos kupuje sery i "przy okazji" prosi zeby mu sprzedawczyni zwazyla jakies parowki czy kiełbasy WON do osobnej kolejki stac jak wszyscy!!!! |
|
|
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale raz na 3 tygodnie ?
|
|
|
#359 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze ze wogole myje![]() a co do pakowania zakupow w sklepie to w niektorych sklepach kasjerka sama pakuje zakupy do reklamowek, skanuje i odrazu je wklada. Ale szczerze mowiac nie zawsze lubie takie rozwiazanie bo sie przekonalam ze niektorym ludziom trzeba na lapy patrzec, bo mialam sytuacje, ze produkt zostal skasowany i dziwnym trafem nie trafil do reklamowki tylko obok albo zostal upuszczony i nie podniesiony az do mojej interwencji. Wiec wole sobie sama pakowac rzeczy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:57.

jak dotknie najpierw swoich wlosow, przylize sobie je ladnie a pozniej fajne te rece musi miec

Tylko, ze przy tym straszy ludzi strąkami na głowie

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Tak mnie to denerwuje, bo jak robie sama wieksze zakupy, to nie zawsze zdaze spakowac, a zazwyczaj w miedzyczasie place i dalej pakuje, a tu juz leca na mnie czyjes zakupy