![]() |
#331 |
Chi~
|
Dot.: Do posiadaczy glanów :)
mnie już też zeszło, nie mm az takiego mocnego, ale ciągle widać
![]()
![]() |
#332 |
Raczkowanie
|
No i masz babo placek
![]() ![]() ![]() Bo ja bez sportu nie istnieję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Rozeznanie
|
A moje kochane glany już mnie wcale nie obcierają... i nawet nóżki mnie nie bolą po dłuższym chodzeniu
![]() Jednak w moim przypadku pomogły wkładki... Opłacało się pomęczyć trochę na początku... teraz sobie nie wyobrażam zimy bez moich glanów ![]()
![]() |
#334 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#335 |
Raczkowanie
|
Ja teraz staram się glany odłożyć i nosić inne buty do czasu wygojenia się ran.. kupiłam taki sztyft którym smaruje się nóżke i PONOĆ wtedy już nie obciera, ale nie można przy ranach używać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Przyczajenie
|
Uwaga!chciałam się zbuntować.Ja jestem hiphopowcem,a glany bardzo lubie,zwłaszcza te wysokie.Sama mam buty 'glanowate' czarne 9dziurek i je uwielbiam(kupiłam je w lumpeksie).niestety nie mogę wkleić foto,bo zdjęcia z telefonu nie umiem wysłać meilem,fujara.Mój chłop chodzi cały na czarno i ma 2 pary glanów-krótkie klasyczne i 10 dziurek-w nie wkłada bojówki i śmiga.wogóle kręcą mnie mężczyźni w bojówkach włożonych w wysokie masywne buty(to pewnie też zasługa chłopa,którym przesiąkłam na wskroś),jakoś tak męskoi zdecydowanie wyglądają(chyba,że się dowiem,że sa skinami to już mnie nie kręcą-niestety znam ich wielu).Mnie się marzą tskie bardzo wysokie(nawet więcej niż 20dziurek),szyte z różnych kolorów skóry,z cockneya-tam szyją je ręcznie.Niestety na buty zamawiane za 600pln przyjdzie mi poczekać ;p. Bzdurą jest,że sa niekobiece i do niczego oprócz wojska nie pasują,są jedyne w swoim rodzaju,a mnie się podobają głównie do krótkich spódniczek i zwiewnych sukienek.Takie połączenie jest miażdzące.Jako przykład zwróćcie uwagę na gwiazdkę uk Lilly Allen-ona do sukienek nosi właśnie glany czy inne masywne buty.PS:ja znam jedną poważną wadę glanów:mój chłop stawia je pośrodku przedpokoju,a ja chodzę na bosaka.Ilekroć wychodzę z łazienki,potykam się o nie-co za ból!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Raczkowanie
|
Lilly Allen i glany? Oo możesz mi pokazać zdjęcie które to ukazuje?
![]() To wada chłopa a nie glanów ( ale każdy ma wady :p ), jeśli o glany chodzi to to ich zaleta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#338 |
Przyczajenie
|
Mam pytanko do posiadaczy glanów... Od niedawna słucham reggae i chciałabym zakupić glany, ale nie wiem dokładnie czy rasta je też noszą . Nie wiecie też może gdzie w Kielcach można je kupić? Czekam z niecierpliwością na odp...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A Kielce to pewnie coś jak inne miasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Raczkowanie
|
uff,zagoiło się!
Samara-->co to za magiczny sztyft?Gdzie go dostać(chyba dobrze mieć takie coś na wszelki wypadek)? Kłapoucha-->do hip hopu nic nie mam.Nawet posiadam w domu jeden egzemplarz hip hopowca w postaci syna ![]() ![]() Cockney`e są cudne!Normalnie odpadłam jak zobaczyłam...sandały ![]() Keiti-->jak ci się podobają glany ,to je kup i noś!Jest tyle różnych, kolorowych,że na pewno jakieś wyznawcom reggae spasują. ![]() Steele w galerii właśnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Raczkowanie
|
'Sztyft przeciw pęcherzom', firma Compeed. Kupiłam w aptece za 17 złotych. Jest tego 10 ml, w takim chyba morskim opakowaniu jeśli o kolor chodzi ;p Jeszcze nie testowałam więc nie wiem czy było warto ;p Wciąż czekam aż moja lewa nóżka się zagoi
![]() W Galerii można spotkać HD i Dr.Martens, przynajmniej u mnie :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Chi~
|
założyłam dzisiaj pierwszy raz glany po lecie - i dzięki bogu nic mnie nie obtarło. chociaż cisnęło trochę ._.
![]() |
#344 |
Wtajemniczenie
|
Ooo dołączam się do glanomaniaków
![]() Swoje posiadam od miesiąca i kocham je całym swym gnijącym sercem. ![]() Tydzień po ich zakupie niezbyt mądrze postąpiłam, bo polazłam w nich na 16 kilometrowy pieszy rajd ![]() Teraz już się wszystko ładnie zagoiło, noga sie chyba już trochę przyzwyczaiła. Mogę ich w ogóle nie zdejmować, są bardzo wygodne ![]()
![]() |
#345 |
Raczkowanie
|
A są tu glanomaniaczki-kierowcy...? jak wam się operuje pedalkami w bucikach ortopedycznych (tak je moja siostra nazywa)? Ja uwielbiałam moje glany, w których czułam się jak w "papciach", ich ciężar chyba najbardziej odczuwał pedał gazu w autku
![]() ![]() ![]()
![]() |
#346 |
Przyczajenie
|
cobraverde-jeśli chodzi o zakup żółtych busta gripów,mówisz o tzw. piaskach?sama pracuję w skateshopie i busta gripy nie cieszą się najlepszą opinia.Lepiej kupic polskie Heavy Duty(zarówno w piaskach-traperach jak i glanach są jednymi z lepszych).Chyba że znalazłaś doskonałą cenę.HD kosztuja swoje 249-300(choc u mnie 199 akurat)>to nie wyższa szkoła jazdy jak glany,ale dobre piaski tez sprawuja się długo.co do hiphopowców nastolatków-to zazwyczaj słuchają polskiego hh,którego ja nie cierpię od kiedy sie pojawił...mój chłop i długie i krótkie glany ma steele i jest zadowolony.Ja mu je myje,on je pastuje starannie,a czasem smaruje na noc tłustym kremem,żeby na zgięciach nie pękały..ja nawet o swoje 50par butów tak nie dbam! ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Raczkowanie
|
Kłapoucha,dokładnie o te buty chodzi.Doskonałej ceny brak,zatem rozważamy możliwość kupna HD.Młody słucha głównie zagranicznego hh,czasem przewinie się coś polskiego.Mimo,że jestem byłym załogantem
![]() czego chce i matka mu kołków na głowie ciosać nie budiet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Rozeznanie
|
A wiecie co Wam powiem... ostatnio rozmawiałam z mamuśką... i ona mi powiedziała, że musi zanieść buty do szewca aby jej rozciągnął (bo jej czasami nogi puchną) bo nie będzie miała w czym chodzić w zimę...
Echh to ja się męczyłam żeby rozchodzić glany.. jak mogłam zanieść do szewca i za 15zł miałabym "rozchodzone" ![]() Ciekawa jestem czy na glany działa takie rozciąganie ![]()
![]() |
#349 |
Raczkowanie
|
hmmm raczej wątpie... Moim zdaniem glan się musi do nogi ułożyć a nie do jakiegoś rozciągacza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Raczkowanie
|
ja tez nosilam glany pare lat
a teraz to juz tylko wyjatkowo poniewaz: sa za ciezkie, nie sa dobre na zime i poprostu znudzily mi sie aha, nie mialam zadnych otarc na poczatku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Raczkowanie
|
Nie są dobre na zimie? Nie strasz mnie... Jeszcze prawdziwej ostrej zimy w glanach nie przeżyłam, ostatnia zima była bardzo łagodna
![]() Ciężkie... w rękach tak, choć na nogach się tego nie czuje... a może to kwestia przwyczajenia i obsesji na punkcie tych butów... Braków otarć zazdroszcze... Aaaa chciałam mieć glany które pasowałyby do spódniczek i spódnic, bo osobiście posiadam 10dziurkowe... To jakie uważacie będą fajne?? 14?? 20??:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Rozeznanie
|
Skoro masz już 10... to zaszalej i kup sobie 20
![]()
![]() |
#353 |
Raczkowanie
|
a czy one u góry nie obcierają? chodzi mi o miejsca gdzie skarpetka już nie sięga... bo domyślam się że w pozostałych miejscach róznicy nie ma między 20 a 10
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Kokon pro
|
mnie tam 20 w ogole nie obtarly i sa lzejsze niz 10 steela ktore mam, a 10 steela sa znow lzejsze niz 10 hd :P wiec zalezy od firmy czy glany sa ciezkie czy nie i z jakiej skory sa zrobione
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Raczkowanie
|
A te 20 masz z jakiej firmy??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
Kokon pro
|
Cytat:
z firmy revenger ciezko dostac w sklepach jest na glany.pl a rozmiarowka taka sama jak w steelach ;] i wiaze je tyle samo co moj chlopak 10tki czyli tylko chwile dluzej bo rozsznurowane i tak sa tylko ze 4-5 dziurek od gory i to nie wyjete tylko poluzowane sa te sznurowki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Raczkowanie
|
Hmmm ja bym wolała przymierzyć coś na nogę jednak zanim kupię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
Kokon pro
|
Cytat:
podejrzewam ze w wiekszych miastach jak poszukasz to znajdziesz ja w swoim nie znalazlam ;] w kazdym razie wg mnie sa duzo zgrabniejsze i ladniejsze takie bardziej kobiece niz inne, bo w moim miesci z dlugich byly tylko HD ktore mi sie nie podobaja jako dlugie buty ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
Kokon pro
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.