Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-17, 21:40   #331
edytcia
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II

monka naleza sie twojemu tz ze taki nierozumny. Ale musicie siasc i powaznie pogadac, poklocic sie bo dopiero wtedy cos z tego wyniknie. Narazie przesylam i Musi byc dobrze.
edytcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-17, 22:31   #332
monka23
Zakorzenienie

Edycia kochana dziekuje ci bardzo ale i tak mi humoru to nie poprawilo , gadalam z jego bratem i podziele moje ucucia .Rozumie mnie wiec co mchce Ale meijsza o to moze czas pokaze bo pokaze cos tam Ja wiem co chce i sie nie dam SAMA MILOSC NIE WYSTARCZY Bo to jedyy koles ktorego kocham i takie WIELKI ZAWOD nI ZDRADZIL MNIE POD WZGLEDAEM INNEJ PANNY ALE ZDRADZIL MNIE W INNY SPSOOB I TEGO NEI MOGE ZAAKCEPTWAC sORY ALE dalej mi zle ja chce zeby juz to mielooooboze chce sie zabic ie moge tak zyckolezanka pojdzie a ja cos zrobie iech ktos zauwazy moje wolanie o POMOC
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-17, 22:41   #333
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monka nie wyglupiaj sie. Przemysl wszystko na spokojnie, musi sie ulozyc... Ja z moim TZ na poczatku tez przezywalam taki kryzys a to tylko dlatego, ze bylam ciagle sama, nigdy go nie bylo, najpierw siedzial w pracy a pozniej na obiad i do szkoly. Rozumiem Cie w 100 % ale pomysl jeszcze raz o wszystkim, rozwaz wszystkie za i przeciw. A my widzimy Twoje wolanie o pomoc i pomozemy, jak tylko sie da !! Nie lam sie, nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo i pamietaj ze masz jeszcze KARTALKA a on Cie kocha ponad wszystko sciskam Cie mocno...

Dobranoc

Edytowane przez Sniezynka21
Czas edycji: 2007-12-18 o 00:16
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-18, 08:16   #334
edytcia
Zakorzenienie

monka nie wyglupiaj sie ze sie zabijesz. Ja tez miewalam kryzysy, ale zawsze myslalam, a co jak sie nie zabije i do konca zycia bede kaleka
Moze namow jego brata zeby z nim pogadal... zeby mu wytlumaczyl o co Ci chodzi, jak facet facetowi.
Pamietaj, ze tu zawsze mozesz na nas liczyc - na glupoty , wieczorne "picie" i na wsparcie tez
Masz tu teraz Milego dnia
Stary 2007-12-18, 08:59   #335
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Monka bardzo bardzo mi przykro że Ci sie nie układa i jest Ci źle... Nie wiem jak Ci pomóc, jedyne na co możesz z naszej strony liczyc to rozmowa i wsparcie słowne Nie wiem nawet czy możemy Co coś radzić bo nie znamy tematu... Powiedz a te problemy wynikają bardziej z Jego charakteru czy wyznawanej religii??? Nie wiem jak TŻ cię traktuje, czy jak Turecką kobietę? Nie ma sensu generalizować bo każdy człowiek jest innych ale oni maja silnie wpojone pewne zasady, takze te w stosunku do kobiet.... Nie wiem jak teraz ale kiedyś kobiety Tureckie nie wiele mogły, no i oczywiście nie były wykształcone, może tu tkwi problem w negatywnym nastawieniu do Twojego studiowania??? Kurcze niefajnie też że narzuca Ci niejedzenie wieprzowiny, to już o czymś świadczy, skoro związał sie nie z Turczynką to powinien to akceptować tak jak Ty akceptujesz jego wyznanie.. No ale ble ble ble pewnie to wszystko wiesz.... Jedno jest pewnie, miłość to kompromis... Mój Andrzej ma tez bardzo trudny charakter i bywało baaaardzo źle, tyle tylko że ja o tym po prostu nie piszę.
Mam nadzieję, ze już dzis jest troszke lepiej Pogadajcie, moze to coś da?? Przydałby mu sie "zimny prysznic", na facetów to najlepiej działa

Nie było mnie wieki bo mieliśmy gości i nie miałam kiedy napisać, teraz to juz nie pamiętam co która pisała, ale widzę że przygotowania do świat idą pełną parą, porządki, mycie okien, lepienie pierogów - fajowo Ja odpuściłam, jadę do teściów i nic nie szykuję

Kasiu co do prezentu to ciezko coś doradzic. Napisz co Igorek lubi Ja już przestałam sie sugerować tym co inni polecają bo niby Garnuszek na klocuszek uwielbiają wszystkie dzieci a moja Ala nie Za to najlepszą jej zabawka jest szczeniaczek- uczniaczek, ma swoje ulubione piosenki i wierszyki, słucha ich na okrągło i juz pamięta niektóre słowa Ala jest bardzo muzykalna i póki co najlepsza zabawka to taka która dużo śpiewa Myślę, ze nic na siłę, kup mu może coś uniwersalnego: piłkę, klocki czy książeczki. A jak chcesz kupić coś większego to moze kolejka lub rowerek/motorek???

Ala ostatnio rozgadała sie na całego i nie są to juz przypadkowe pojedyncze słowa, zaczyna łączyc je w króciutkie zdania, mogłabym słuchać jej bez końca. Najbardziej rozczula mnie jak mówi "proszę " i "dziękuję"
Stary 2007-12-18, 10:46   #336
djamelka
Rozeznanie

Monka przestan nas straszyc-zobaczysz wszystko sie jakos poukladabedzie dobrze.ja na poczatku z moim Tz to nawet nie moglam jesc razem sniadania-karzdy osobno bo bysmy sie chyba pozagryzali a w tej chwili po 10 latach smiejemy sie z tegoMysle ze w kazdym zwiazku poczatki to jedno poznawanie sie i docieranie do siebie a potem to leci mowie ci Doride no fajnie masz jedziesz do tesciow na swietabo ja to nigdzie nie jade ,ale za to tu do mnie przyjada(brat z zona i dziecmi,siostra ze swoja rodzina i kuzynka)wiec mam troche przygotowywan.bratowa pewnie cos pomoze ale siostrawatpie!! !! Z tymi muzulmanami to roznie jest-widzisz moj byl wychowywany w takiej rodzinie i co!Karze mi kozystac z zycia isc na potancowki do pabu z kumpelami itd.Zanic w swiecie bym go nie zamienilaJest poprostu kochany(a tez tak mi kazdy mowil uwazaj bo bedziesz mniala z takim zrabane zycie)a w tej chwili jak widza jak jest to to sa w szokumysle ze jak na calym swiecie masz ludzi i ludziska! Doride ale ci zazdroszcze ze Ala juz zdania ukladagratulacje!!! !!Ja tez bym juz chciala posluchac Kevosa(bo narazie to tylko budziu budziu oko auto idziemy mniam ne )
djamelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-18, 14:22   #337
monka23
Zakorzenienie

Dzieki baby z slowa otuchy troche przesadzilam z gadka albo i nie ale bylo zle hehe ale ogulnie to wiecie jak jest 3 dni nie gadalismy i juz mnie to wyjadalo od srodka No juz gitesik jest oh ale ja glupia

Ogulnie to moj tz jest spoko ale czasem glupi a w zlosci kazdy cos glupiego powie zrobi i masz a ja potem zyc niechce.

Tak jak Doridee mowisz cos z tego tureckiego mu zostalo Baba w domu a koles o nia dba o nie nie mi to nie pasuje On mysli ze robi dobrze niechcac zebym studia skonczyla no ba bo po co Jak mam siedziec w domu i on sie bedzie mna opiekowal Ale tak go wczoraj wystraszylam ochrzanilam chodzi i sie lasi jak piesek

Do szkoly i tak ide i co lepsze juz wyciaglam pieniadze na auto kupie sobie jakies do 6 tys zebym do babci mogla z dzidkiem bujac Wiecie jak to jest Chodzi mi o to ze jezeli mi da pieniadze na te autko to czyli juz sie pogodzil z tym ze wracam na studia hehe

Amelka a juz mialm zapytac sie czy sie tz-tem zamienisz kurde moj to zazdrosny kiedys jak moj brat jeszcze byl chcialam isc z nim do baru do anglikow bo chcieli zebym przyszla To mnie nawet z bratem nie poscil.

Oj czemu ten swiat taki glupi czas leci a my tylko tracimy najcenniejsze chwile na jakies klutnie docinki i dogryzanie sobie

Ale serio mialm dola lo matko juz tak niechce.Tyle dni.

Dzidek rozwalil sobie warge gorna krew sie polala ale juz ejst dobrze .

Doridee no ale ci zazdroszcze ze Aluska juz sie rozgaduje Ja do mojego dzidka nawijam a on jezorka na wierzch i mi robi ble ble ble i tak nim macha i tak sobie gadamy.

Amelka a jak u was z jezykami .

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-18, 14:41   #338
djamelka
Rozeznanie

Monkaty wariatko!!!!Cale popoludnie mylalam o Tobie!bogu dzieki juz sie pokazalas na forum.Co do TZ to niema sprawy wyslij mi go tu na wakacjie a zobaczysz jak wroci a ja ci wysle mojego to zobaczysz jak umie wpieprzac swinie.Zarty zartami ale widzisz ze twoj mieknie A co do cholery niech widza czym polka pachnie.Ja dzieci ucze w dwa jezyki(francuski i polski)po arabsku to nie bo moj moz nie umie rozmawiac po ich bo sie tu urodzil w FR.a potem go nie interesowalo to zeby sie nauczyc,a szkoda !!!Moja Sara rozmawia bardzo dobrze po polsku jestem z tego dumna bo bardzo mi na tym zalezalo.Bo od mojej starszej siostry dzieci troszecze rozumia ale nic nie rozmawiaja-i szkoda bo jak jada do Pl to siedza jak mumie. Sarze na poczatku sie mylilo jak miala z dwa lata mowila jedno slowo po Pl i nastepne po Fr ale pediatra mowil mi ze sie polapie zeby dalej rozmawiac z nia w dwoch jezykach,ze dzieci bilongowe potem bardzo dobrze daja sobie rade w szkole.I faktycznie racjia bo w tej chwili jak ma np.wierszyk do nauczenia sie na pamiec to jej nauczycielka chyba czyta w szkole z dwa razy bo jak przychodzi do domu to mowi np. mamus na zadanie jest wiersz ale ja juz umie.Naprawde ma bardzo dobra pamiec
Stary 2007-12-18, 15:42   #339
monka23
Zakorzenienie

Amelka oh jak milo ze o mnie myslalas anglia -francja loczmy sie Tak na marginesie to jak pojade do Polski to chyba jakies tabletki na depreche kupie albo jakiegos psychoterapute sobie znajde No ale jak bede w Polsce to nie bedzie mi to potrzebne choc pewnie dolowac sie bede ze tz tu a ja tam haha nigdy sobie nie moge dogodzic.Ale moj tz przegina , dzwoni domnie i sie pyta o to czy moze jechac po towar no to co zrobie zgodzilam sie Wpada do domu pokazuje mi ze podlami zawalone auto Padam hehe Ja mu mowie ze nie chodzi mi o to zeby mi sie spowiadal ale on swoje bo mi gada ze ja scenarzystka powinnam zostac bo takie filmy w glowie mam ze spilberg to na sniaganie ino raz sie wciaga hehe .

Dzidek jakis dziwny jest niechcial zjesc jakis marudny za krotko po poludniu spal Ale z go zabral bo mi choroba w nosie siedzi i juz tapsy lyklam oby mi przeszlo bo jak mi sie dzidek zarazie to hmm mialm napisac ze sie zabije ale nie napisze to sie tylko potne

Amelka a uczysz sama cos mala w domu? Ja sobie tak mysle ze jak dzidek bedzie w wieku szkolnym to zakupie jakies polskie ksiazki np do kl pierwszej i w zwyrz kazdego roku i go bede uczyc pisac i czytac po polsku zeby swoj byl .
Stary 2007-12-18, 17:35   #340
djamelka
Rozeznanie

Monka tak narazie tylko z nia rozmawiam po polsku a co do pisowni to jeszcze nie bo ona poszla dopiero do pierwszej klasy,wiec pierwszy rok w szkole to dla niej juz duzo .Niechce jej zniechecic,na to ma jeszcze czas. Aha bylam dzisiaj z malym (to znaczy Tz byl)na tych masazach i ponac niebylo tragicznie.Jak pojechalismy potem do sklepu to zwymiotowal cala flegmeprzynajmniej juz go nie bedzie tak dusicFakt faktem ze zwymiotowal w sklepie,ale niebylo duzo ludzi cos tam mu widocznie pomoglo te wyklepywanie. Sniezynka to ty pisalas ze zamrazasz pierogi?Jak?zlepiasz posypujesz maka i do czego wkladasz?Do woreczkow?Bo nigdy nie zamrazalam dlatego pytam,a chcialabym zrobic predzej bo w ostatni dzien raczej z wszystkim sie nie wyrobie A zamrazaliscie juz kiedys golabki?Ja dzisiaj juz zrobilam(bo bratowa mowila ze ona zamraza,ale pierwszy raz slysze takie cos) Pierogi wiem ze tak. Moj Kevin robi sie taki wojownik ze szok ciagle bije siostre:tasacze k:
Stary 2007-12-18, 17:44   #341
MONIKA1850
Zakorzenienie

GG do MONIKA1850 Send a message via Skype™ to MONIKA1850

Hej
Juz jestemkupilam dzis najtansza klawiature za 20zeta bo bym nie przezyla bez WAS!!Zero wszystkiego,bylam naprawde wscieklajak niewiem,Weronika ma szlaban na kompa mam nadzieje ze juz sie nauczyla ze sie nie jada przy komputerze

Monka zabij mnieale naprawde nie wiem o co poszlo twojemu tzowi???Nie czytalam duzo tylko tak po lebkach ale bardzo sie ciesze ze juz jest ok!Faceci juz tak majai nie martw sie napewno niedlugo bedziesz mniala sliczna dlugowlosa corcie i bedziesz mogla jej wloski zaplatac

Sniezynka Daria tez dlugo nie wytrzymuje z "czyms" na glowiegora kilka minut i sciagaa komputer to i tak zastawiam fotelami i krzeslem bo Daria sie dopadnie i jeszcze cos gorszego zbroji!nz szczescie klawiatury to drobne sprawy gorzej byloby jak by zwalila monitor!!!a juz raz omal do tego nie doszlo

Ja posprzatalam,prezentow reszte dzis dokupilam juz nie moge sie doczekac wigiliiKOCHAM SWIETA!!!!!
MONIKA1850 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-18, 18:32   #342
monka23
Zakorzenienie

Amelka masz racje pierwszy rok w szkole to juz duzo Ale ja nie mam zamiaru malego meczyc czy cos z tych rzeczy Bede to raczej jako zabawe traktowac i tak bedzie mu napewno trudno w domu dwa inne jezyki a w szkole nastepny Nic zobaczymy jak to w praniu wyjdzie Ja chyba cos przeoczylam o tych masazach ale wazne ze malemu pomogly a tam chaft w jedna czy w druga hehe wazne ze nikt sie nie napatoczyl Ja jak takie cos widze to wychodze z zalozenia ze to ludzka rzecz a dziecku tym bardziej moze sie przytrafic .Moj dzidek to tez taki zboj ze szok Sajgon taki mam jak on na nogach jest ze szok teraz mi cos z tv zrobil niebieski ekran i nic wiecej juz nawet po tz-ta dzwonilam bo zaraz moja emka sie zacznie ale ponaciskalam wszyscho i dziala Moja mam zamraza golabki pozniej jak chcemy sobie zjesc to na patelnie z woda i sie robi troche to dluzej trwa ale dobre sa normalne

Monika szkoda gadac taki zboczenie ma tz-t hehe ze mnie tak dobija czasem ze zyc sie niechce Ale jak jest okey to milusi .Powiedzialm mu co mi lezy na sercu i narazie skutkuje No ba zobaczymy ile.Nauczylam sie jednego ze musze sie uzaleznic isc do pracki i go nie sluchac .Ja tez kocham swieta miali do nas znajomi wpasc ale nie wpdana wiec sama bede z tztem i dzidkiem Polenimy sie i tyle Duzo jedzenia nie robie albo zrobie.
Stary 2007-12-18, 20:38   #343
MONIKA1850
Zakorzenienie

Monka ty bedziesz mniala malo jedzenia????????????????? ????????

To trzeba zglosic do ksiegi rekordow

Ja duzo tez nie robie bo we wigilie jedziemy do mojej mamy i wracamy na drugi dzien wieczorem bo w drugie swieto zjezdza sie do nas rodzenstwo tztaja robie ciasta:sernik,makowiec,ca pucino,snikers,cycki tesciowej(fajna nazwa co?)no i piernik.U nas kazdy uwielbia slodkosci wiec tego w swieta jest duuuuzo trzebabeda tez ryby po grecku,w galarecie,barszczyk,kutia ,rybki na cieplo rzecz jasna i jakies salatki chce zrobic i narazie to sie tylko zastanawiam...j utro jedziemy na zakupy wiec musze zrobic listea moj tz ubolewa ze tak kase traceale jakos dziwnie ze nie steka zbyt wiele chyba chory jest czy co?Oczywiscie zartuje wkoncu te swieta sa raz do roku i trzeba sie liczyc z wydatkami
maluchy juz spia a ja siedze i zmyslam,hym...kurcze za tydzien to bedziemy lezec i jesc i lazic ociezale a za dwa to bedziemy spac po sylwku

Edytcia a co u ciebie?
Stary 2007-12-18, 20:40   #344
MONIKA1850
Zakorzenienie

A jeszcze bigos i leczo mam ale to juz zrobilam wczesniej i mam w sloiczkach.mniam
Stary 2007-12-18, 21:26   #345
Alabama24
Raczkowanie

Monka babo droga nie strasz więcejA tak w ogóle no to bardzo Ci współczuję, musi być Ci naprawdę ciężko, ale tak pięknie napisałaś o tym, jaki ważny jest Kartal i że dla niego można wszystko U mnie też bywało bardzo bardzo źle w związku, tak, że chyba już bardziej nie mogło... Tak już w życiu bywa. Trzeba być silną Życzę pomyślnego rozwiązania spraw. Najważniejsze to chyba na spokojnie porozmawiać z Teżetem, przecież wybrał Ciebie na swoją partnerkę, a Ty jesteś Europejką, wychowaną w pewnej tradycji, której nie sposób sięwyrzec i jeśli Cię kocha to powinien to szanować.

Widzę, że przygotowania do świąt nabrały rozpędu...a u mnie bałagan remontowy, zero klimatu Jeju a jak mi się dziś ciężko do pracy wstawało...

(...)Im bardziej wzrok natężam, tym widzę mniej,
i woda schylona nad słońcem tym bliższe przynosi odbicie,
im dalszy od słońca oddziela ją cień...
J.P.II

Tymuś = szczęście
Alabama24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-18, 21:28   #346
edytcia
Zakorzenienie

monka wrocila do formy!!! Ciesze sie ardzo i przyznam, ze tez myslam co u Ciebie. no i ja ponawiam pytanie - gdzi podzialas date wczorajsza wazenia? dobrze ze Kartalowi nic nie jest po rozwaleniu tej wargi.

Monia a ja jutro jade na zakupy w koncu. Mam tylko nadzieje, ze tz bedzie pilnowal Zosi i da mi pochodzic po sklepach, a nie znowu on bedzie kupowal sobie cos jakos mu sie wlaczylo ostatnio kupowanie ubran - dla siebie oczywiscie.
Monia Ty mi powiedz czy ja zle przeczytalam czy co? Ze MALO robisz na swieta, a potem przeczytalam taka liste ile bedziesz piec i gotowac
A poza tym reszte to wiesz juz

Amelka super, ze Kevinkowi pomoglo. I ze sie odksztusil w koncu. A co do mrozenia pierogow to my tez czasem mrozimy i wkladamy je poprostu do woreczkow i zamrazamy. Wazne, zeby przy rozmrazaniu pozostawic je, az sie rozmroza sama, a nie rozrywac je bo sie polamia.
Stary 2007-12-18, 21:51   #347
monka23
Zakorzenienie

Juz mi lepiej jak to sie mowi psycha sie sprostowala ale za to fizycznie mnie rozklada hehe

Alabama nie martw sie ja tez nie czuje swiat choc remontu nie mam Mowisz ze do pracki ci sie niechcialo wstawac zawsze sa plusy i minusy Ja zajac zycie jak zaczne pracowac to na bank bum cyk cyk bede marudzic ze musze wstac haha

Monika nas tylko 2 bedzie to co ja nagotuje nic zrobie cos na obiad i tyle .Ciasto zrobie i wsio.

Edycia no ja to sie usmialam z Moniki jak to napisala a zaczela wypisywac Co sie stalo z datka poszla i juz nie wroci zrzucilam troche ale nic nie widac Choc dzis zjadlam hamburgera ale pycha byl Hamburgera juz nie ma ale za to wyrzuty sa.

Zjadla bym cusjakas golonke , albo
Stary 2007-12-18, 22:08   #348
djamelka
Rozeznanie

Edycja ale gotujecie te pierogi przed zamrozeniem?Czy surowe? Te wypieki to Monika bedzie robiic a nie Monka-ty to jak ja mylisz je Kurde wieczorek taki fajny cichutko wszyscy spia ze mi jest tak dobrze ze nie chce mi sie isc spacBo wiem jak zamkne oczy to od rana na nowo Zycie na szybkich obrotach!!!!! A Monka a jak tam pan kac po wiski-pewnie ciezko bylo??????????Mi to wypic nie przeszkadza tylko ten dzien po to najgorszy:craz y:
Stary 2007-12-18, 22:18   #349
monka23
Zakorzenienie

Amaleka hehe a duzo nie wypilam kaca tez nie bylo choc mnie rano troche przysuuszylo ale to po fajeczkach pewnie.Wiecej soku wypilam i nie mogla sie rano ruszyc i tz musial malemu rano jesc dac Bo mi brzuch pekal od soku haha Ja to musze duzo wypic zeby kaca miec hehe

Frytki sobie robie bo mieska nie mamhaha

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-18, 22:20   #350
Sniezynka21
Zakorzenienie

Ja tylko na chwilke. Djamelka, ja zagotowuje zawsze ( az wyplyna ) i zarau je wyciagam, czekam az wystygna i pozniej je wkladam do woreczkow po 10 szt i mroze

Przyjde za chwilke, robie stroiki swiateczne

Robilam przed chwilka test ciazowy i jest negatywny ostatni okres mialam 11 listopada, ale rzadko mam regularny :/ ehhh szkoda gadac.

Jestem za chwile
Stary 2007-12-18, 22:53   #351
monka23
Zakorzenienie

Siezynka nie doluj sie dzidek bedzie w odpowiednim czasie A te testy to tez czasem klamia No ponad tydz ci sie spaznia moze cos z tego bedzie A z Oliwka mialas problem? zeby zajsc czy bez problemow .Bralas teraz jakies tabletki atykoncepcyjne czy cos w tym stylu czy nic? Bo jak tak i teraz przestalas to musisz troche poczekac A najlepsza moja rada hmmm no wiesz niech tz strzeli porzadnego gola Moja kuzynka miala problem ze swoim tz-tem to ginka kazala im raz na tydzien nie zeby za czesto Bo im mniej to sperma jest bardziej wartosciowa.Jak za czesto to jest za rzadka i moga byc klopoty ze plemniki niby sa za slabe zeby przetrwac eee Cos takiego hehe i poradzila pozycje gdzie czlonek gleboko wchodzi noo tyle wiem swoje grosze wsadzilam Oni procz tego tabletki jeedli ale juz bylo to musowe .
Stary 2007-12-18, 23:52   #352
Sniezynka21
Zakorzenienie

Hehe Monka nie no nie jest zle, jak bedzie to bedzie Nie bralam zadnych srodkow anty i z Olivia tez nie mialam problemow, ale bylam w 8 tyg ciazy i zrobilam 3 testy zaden nie pokazal, ze jestem
A jak Twoje samopoczucie ???? Ja ide zaraz spac, mam juz dosc na dzisiaj
Stary 2007-12-19, 11:01   #353
Sniezynka21
Zakorzenienie

Kurka wodna, znowu Was nie ma???

Moja mala poszla wlasnie spac, ja ide zaraz obiad ugotuje i co... i bede sie nudzic, bo moje Panie gdzies wyszly
Juz sie nie moge doczekac tych Swiat, uwielbiam je... czysto w miare mam, choinke mam, stroiki tez, udekorowana chata tez, wiec mozna swietowac powoli

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-19, 12:12   #354
djamelka
Rozeznanie

sniezynka a ile was bedzie na swieta?Ja tez juz mam wszystko udekorowane tylko jeszcze na domie dzisiaj tz musi wywiesic swiatelka-bo ja na dach nie wejde Dzisiaj cos tak zle sie czuje -niewiem dlaczego?Mysle ze nie szykuje mi sie jakies chorobsko!!!Zaraz moja siostra przyjedzie i jedziemy do polskiego sklepu
Stary 2007-12-19, 12:40   #355
Daria&Grześ
Raczkowanie

GG do Daria&Grześ

Coś na poprawę humoru i samopoczucia na te pikne święta:
http://www.elfyourself.com/?id=1558850630
Wraca do dom, worek zrzuca, no a gdzie ten piasek?

Nasze fotki: www.rzeka.net/mama
Daria&Grześ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-19, 12:40   #356
Sniezynka21
Zakorzenienie

Djamelka, bede tylko ja z Tz i Olivia i siostra z mezem i Siomonem, wiec 4 doroslych i 2 maluchow Moze nie chorobsko tylko ciaza Gdzie jest ten caly Lyon???
Stary 2007-12-19, 12:42   #357
Sniezynka21
Zakorzenienie

Daria u mnie glos nie dziala, ale czy to nie Twoj maluch tak tanczy ?????????????

Probuje swoje tam wkleic ale cos mi nie idzie
Stary 2007-12-19, 12:54   #358
Daria&Grześ
Raczkowanie

GG do Daria&Grześ

Tak, to Grześ elf tańczy w rytm Jingle Bells

Stary 2007-12-19, 13:40   #359
djamelka
Rozeznanie

Sniezynka Lyon to miasto we Francji. A w ciazy to raczej nie jestemi narazie niechcialabym.A to fajnie spedziecie swieta-pewnie bedzie milo.Bo tak w dwojke to troche samotnie ale w czorke to juz lepiej
Stary 2007-12-19, 14:07   #360
Daria&Grześ
Raczkowanie

GG do Daria&Grześ

Śnieżynka, nie martw się. Ja czekałam dwa lata na wiadomość, że jestem w ciąży. Już sprawdzałam co miesiąc na usg, czy w ogóle mam owulację. No i pewnego pięknego dnia test wyszedł pozytywnie... Lampka czerwonego wina pomogła hehe...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości