![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II
monka naleza sie twojemu tz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Edycia kochana dziekuje ci bardzo ale i tak mi humoru to nie poprawilo , gadalam z jego bratem i podziele moje ucucia .Rozumie mnie wiec co mchce Ale meijsza o to moze czas pokaze bo pokaze cos tam Ja wiem co chce i sie nie dam SAMA MILOSC NIE WYSTARCZY Bo to jedyy koles ktorego kocham i takie WIELKI ZAWOD
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
Monka nie wyglupiaj sie. Przemysl wszystko na spokojnie, musi sie ulozyc... Ja z moim TZ na poczatku tez przezywalam taki kryzys a to tylko dlatego, ze bylam ciagle sama, nigdy go nie bylo, najpierw siedzial w pracy a pozniej na obiad i do szkoly. Rozumiem Cie w 100 % ale pomysl jeszcze raz o wszystkim, rozwaz wszystkie za i przeciw. A my widzimy Twoje wolanie o pomoc i pomozemy, jak tylko sie da !! Nie lam sie, nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo i pamietaj ze masz jeszcze KARTALKA a on Cie kocha ponad wszystko
![]() Dobranoc Edytowane przez Sniezynka21 Czas edycji: 2007-12-18 o 00:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
monka nie wyglupiaj sie ze sie zabijesz. Ja tez miewalam kryzysy, ale zawsze myslalam, a co jak sie nie zabije i do konca zycia bede kaleka
![]() ![]() Moze namow jego brata zeby z nim pogadal... zeby mu wytlumaczyl o co Ci chodzi, jak facet facetowi. Pamietaj, ze tu zawsze mozesz na nas liczyc - na glupoty ![]() ![]() ![]() Masz tu teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
Monka bardzo bardzo mi przykro że Ci sie nie układa i jest Ci źle... Nie wiem jak Ci pomóc, jedyne na co możesz z naszej strony liczyc to rozmowa i wsparcie słowne
![]() Mam nadzieję, ze już dzis jest troszke lepiej ![]() ![]() Nie było mnie wieki bo mieliśmy gości i nie miałam kiedy napisać, teraz to juz nie pamiętam co która pisała, ale widzę że przygotowania do świat idą pełną parą, porządki, mycie okien, lepienie pierogów - fajowo ![]() ![]() Kasiu co do prezentu to ciezko coś doradzic. Napisz co Igorek lubi ![]() ![]() ![]() ![]() Ala ostatnio rozgadała sie na całego i nie są to juz przypadkowe pojedyncze słowa, zaczyna łączyc je w króciutkie zdania, mogłabym słuchać jej bez końca. Najbardziej rozczula mnie jak mówi "proszę " i "dziękuję" ![]()
#336 |
Rozeznanie
|
Monka przestan nas straszyc-zobaczysz wszystko sie jakos pouklada
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Dzieki baby z slowa otuchy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogulnie to moj tz jest spoko ale czasem glupi ![]() ![]() Tak jak Doridee mowisz cos z tego tureckiego mu zostalo Baba w domu a koles o nia dba o nie nie mi to nie pasuje On mysli ze robi dobrze niechcac zebym studia skonczyla no ba bo po co ![]() ![]() ![]() Do szkoly i tak ide ![]() ![]() ![]() Amelka a juz mialm zapytac sie czy sie tz-tem zamienisz ![]() ![]() ![]() Oj czemu ten swiat taki glupi czas leci a my tylko tracimy najcenniejsze chwile na jakies klutnie docinki i dogryzanie sobie Ale serio mialm dola lo matko juz tak niechce ![]() ![]() Dzidek rozwalil sobie warge gorna krew sie polala ale juz ejst dobrze . Doridee no ale ci zazdroszcze ze Aluska juz sie rozgaduje Ja do mojego dzidka nawijam a on jezorka na wierzch i mi robi ble ble ble i tak nim macha i tak sobie gadamy. Amelka a jak u was z jezykami . ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#338 |
Rozeznanie
|
Monka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
Amelka oh jak milo ze o mnie myslalas
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzidek jakis dziwny jest niechcial zjesc ![]() ![]() ![]() Amelka a uczysz sama cos mala w domu? Ja sobie tak mysle ze jak dzidek bedzie w wieku szkolnym to zakupie jakies polskie ksiazki np do kl pierwszej i w zwyrz kazdego roku i go bede uczyc pisac i czytac po polsku zeby swoj byl . |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Rozeznanie
|
Monka tak narazie tylko z nia rozmawiam po polsku a co do pisowni to jeszcze nie bo ona poszla dopiero do pierwszej klasy,wiec pierwszy rok w szkole to dla niej juz duzo .Niechce jej zniechecic,na to ma jeszcze czas. Aha bylam dzisiaj z malym (to znaczy Tz byl)na tych masazach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Juz jestem ![]() ![]() ![]() ![]() Monka zabij mnie ![]() ![]() ![]() ![]() Sniezynka Daria tez dlugo nie wytrzymuje z "czyms" na glowie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja posprzatalam,prezentow reszte dzis dokupilam juz nie moge sie doczekac wigilii ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
Amelka masz racje pierwszy rok w szkole to juz duzo Ale ja nie mam zamiaru malego meczyc czy cos z tych rzeczy Bede to raczej jako zabawe traktowac i tak bedzie mu napewno trudno w domu dwa inne jezyki a w szkole nastepny Nic zobaczymy jak to w praniu wyjdzie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monika szkoda gadac taki zboczenie ma tz-t hehe ze mnie tak dobija czasem ze zyc sie niechce Ale jak jest okey to milusi .Powiedzialm mu co mi lezy na sercu i narazie skutkuje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
Monka ty bedziesz mniala malo jedzenia????????????????? ????????
![]() ![]() ![]() To trzeba zglosic do ksiegi rekordow ![]() ![]() ![]() Ja duzo tez nie robie bo we wigilie jedziemy do mojej mamy i wracamy na drugi dzien wieczorem bo w drugie swieto zjezdza sie do nas rodzenstwo tzta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() maluchy juz spia a ja siedze i zmyslam,hym...kurcze za tydzien to bedziemy lezec i jesc i lazic ociezale a za dwa to bedziemy spac po sylwku ![]() Edytcia a co u ciebie? |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
A jeszcze bigos i leczo mam ale to juz zrobilam wczesniej i mam w sloiczkach.mniam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Raczkowanie
|
Monka babo droga nie strasz więcej
![]() ![]() ![]() Widzę, że przygotowania do świąt nabrały rozpędu...a u mnie bałagan remontowy, zero klimatu ![]()
#346 |
Zakorzenienie
|
monka wrocila do formy!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Monia a ja jutro jade na zakupy ![]() ![]() ![]() Monia Ty mi powiedz czy ja zle przeczytalam czy co? Ze MALO robisz na swieta, a potem przeczytalam taka liste ile bedziesz piec i gotowac ![]() A poza tym reszte to wiesz juz ![]() Amelka super, ze Kevinkowi pomoglo. I ze sie odksztusil w koncu. A co do mrozenia pierogow to my tez czasem mrozimy i wkladamy je poprostu do woreczkow i zamrazamy. Wazne, zeby przy rozmrazaniu pozostawic je, az sie rozmroza sama, a nie rozrywac je bo sie polamia. |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
Juz mi lepiej jak to sie mowi psycha sie sprostowala
![]() Alabama nie martw sie ja tez nie czuje swiat choc remontu nie mam Mowisz ze do pracki ci sie niechcialo wstawac ![]() Monika nas tylko 2 bedzie to co ja nagotuje ![]() Edycia no ja to sie usmialam z Moniki jak to napisala a zaczela wypisywac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zjadla bym cus ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Rozeznanie
|
Edycja ale gotujecie te pierogi przed zamrozeniem?Czy surowe? Te wypieki to Monika bedzie robiic a nie Monka-ty to jak ja mylisz je
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
Amaleka hehe a duzo nie wypilam kaca tez nie bylo choc mnie rano troche przysuuszylo
![]() Frytki sobie robie bo mieska nie mam ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilke. Djamelka, ja zagotowuje zawsze ( az wyplyna ) i zarau je wyciagam, czekam az wystygna i pozniej je wkladam do woreczkow po 10 szt i mroze
![]() Przyjde za chwilke, robie stroiki swiateczne ![]() Robilam przed chwilka test ciazowy i jest negatywny ![]() Jestem za chwile ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
Siezynka nie doluj sie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
Hehe Monka nie no nie jest zle, jak bedzie to bedzie
![]() ![]() A jak Twoje samopoczucie ???? Ja ide zaraz spac, mam juz dosc na dzisiaj |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
Kurka wodna, znowu Was nie ma???
Moja mala poszla wlasnie spac, ja ide zaraz obiad ugotuje i co... i bede sie nudzic, bo moje Panie gdzies wyszly ![]() Juz sie nie moge doczekac tych Swiat, uwielbiam je... czysto w miare mam, choinke mam, stroiki tez, udekorowana chata tez, wiec mozna swietowac powoli ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 |
Rozeznanie
|
sniezynka a ile was bedzie na swieta?Ja tez juz mam wszystko udekorowane tylko jeszcze na domie dzisiaj tz musi wywiesic swiatelka-bo ja na dach nie wejde
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Raczkowanie
|
Coś na poprawę humoru i samopoczucia na te pikne święta:
http://www.elfyourself.com/?id=1558850630
Idzie Grześ przez wieś, worek piasku niesie. A przez dziurkę piasek ciurkiem sypie się za Grzesiem ![]() "Piasku mniej, nosić lżej" - cieszy się głuptasek ![]() Wraca do dom, worek zrzuca, no a gdzie ten piasek? ![]() Nasze fotki: www.rzeka.net/mama |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
Djamelka, bede tylko ja z Tz i Olivia i siostra z mezem i Siomonem, wiec 4 doroslych i 2 maluchow
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
Daria u mnie glos nie dziala, ale czy to nie Twoj maluch tak tanczy ?????????????
![]() Probuje swoje tam wkleic ale cos mi nie idzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Raczkowanie
|
Tak, to Grześ elf tańczy w rytm Jingle Bells
![]()
Idzie Grześ przez wieś, worek piasku niesie. A przez dziurkę piasek ciurkiem sypie się za Grzesiem ![]() "Piasku mniej, nosić lżej" - cieszy się głuptasek ![]() Wraca do dom, worek zrzuca, no a gdzie ten piasek? ![]() Nasze fotki: www.rzeka.net/mama |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Rozeznanie
|
Sniezynka Lyon to miasto we Francji. A w ciazy to raczej nie jestem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Raczkowanie
|
Śnieżynka, nie martw się. Ja czekałam dwa lata na wiadomość, że jestem w ciąży. Już sprawdzałam co miesiąc na usg, czy w ogóle mam owulację. No i pewnego pięknego dnia test wyszedł pozytywnie... Lampka czerwonego wina pomogła hehe...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.