![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Ewuś
![]() Jabłuszko ![]() ![]() Przeżyłam dziś istne załamanie nerwowe. Mama po powrocie z pracy dała mi: dużego 3 Bita, Snickersa i Princesse i powiedziała, że ją nic nie obchodzi czy będe płakała, lamentowała itd. mam codziennie zjeść jedną z tych rzeczy... Jestem załamana, mam takiego doła, że tragedia... Przecież ja chce przytyć, a nie się roztyć ! Nie, nie przełamie się, wie to ! Mi jest ciężko zjeść głupią "ponad programową" kanapke, a takie batony... dziewczyny co ja mam zrobić ? Płakać, cierpieć wewnętrznie, a jeść czy poprostu postawić się i powiedzieć "NIE", nie dam rady, bo mnie wyrzuty sumienia zjedzą i koniec ?? Ja nie wiem kompletnie co mam robić ! Nigdy w życiu nie byłam w takiej sytuacji, że musiałam przytyć ! Nigdy nie miałam doczynienia z nikim chorym na ED.... Przecież ja naprawde nie dam rady... Ja już nie daje rady... Mam dość ![]() Przepraszam... musialam się wyżalić... ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#333 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do twoich batoników to po prostu zjedz go na podwieczorek. Wydaje mi się, że jeżeli jesz w ciągu całego dnia zdrowo to jak zjesz raz dziennie coś mniej zdrowego to za bardzo na tym nie ucierpisz ![]() 3maj się... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pytasz nas co masz zrobić. Ja bym będąc na Twoim miejscu zjadła jednak te batony ![]() ![]() ![]() ![]() Ale z drugiej strony powiem Ci, że miałam podobną sytuację z mamą kiedyś... Ona kazała mi np. zjeść grzankę na kolację, chociaż ja byłam na etapie puszki tuńczyka. Postawiłam na swoim, bo wychodzę z założenia, że nikt nie będzie mówił mi co mam jeść. No ale z Tobą sytuacja jest troszeczkę inna... Nie mniej jednak ja zjadłabym jednak te batoniki. W końcu chyba chcesz pozbyć się tych ograniczeń, no nie ![]() Głowa do góry Myszko ![]() Madame - trzymam kciuki ![]() Mango - 45 kg ![]() ![]() Ja dziś mam tylko pierwsze dwie lekcje - matmę i wychowawczą, a potem na lodowisko ![]() ![]()
![]() |
#335 |
Rozeznanie
|
Witem dziewczynki. Jak sie spalo?
U mnie dzisiaj dzien sprzatania, pieczenia, gotowania, zakupow itp, bo po poludniu przyjezdza ciotka ![]() Wczoraj zdalam sobie sprawe ze szkola juz za 3 dni wiec powolutku wzielam sie za angielski, geografie zostawilam na dzis. Ja tak nie chce wraaacaac ![]() Ewusia: Pochwal sie, jakie perfumy kupilas? ![]() Tamo: Wiem ze czasem bywa ciezko ale postaraj sie zjesc tego batonika dziennie- napewno nie utyjesz, a zrobisz mamie i tacie przyjemnosc a to chyba w tej chwili najwazniejsze zeby sie o ciebie nie martwili. Pomysl tez o tym jaka przyjemnoscia jest ten batonik ![]() ![]() Phenomenko: Powodzenia, dasz rade ![]() agolek: Wlosy szybciutko odrosna, napewno. Swoja droga fajnie miec TŻ-a strzygacego wlosy ![]() Baby: Pytalas wczoraj o ten skrzyp. Mysle ze bez problemu mozesz go brac bo to tylko witamina wzmacniajaca a napewno dziala. Kupisz w kazdej aptece i zielarni
#336 |
Zakorzenienie
|
Kochane prosże trzxymajcie kciuki o 9 - konkurs mam ;D
jabłuszko - napisz jak Ci poszło! Miłego dnia ;*
#337 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jabluszko za Ciebie tez!!! mocno!!! ja juz po sniadaniu, wszystko mnie boli po silowni wczorajszej ale psychicznie ardzo dobrze mi dzis ![]() ![]() milego piatku!
![]() |
#338 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam tylko jedną, a potem po odbiór nagrody do urzędu katowic ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Słonca ! ;D
nefre: Bede trzymała bardzo mocno kciuki. Na pewno wyjdzie swietnie. Black-lulu: O to widze ze zapowiada c sie ruchliwy dzien. Zrob cos dobrego dla ciotki i na pewno bedzie zadowolona. O szkrzyp popytam bo trzeba cos z tymi pazurkami zrobic,ale nie ma np.herbatki ze skrzypu,ktora daje te same efekty? Superchic(k); Ale Ty masz fajnie. Tak malo lekcji i jeszcze lodowisko^^.Milego dzionka ;* tamonita: Moniczko kochana,nie pisz ze masz dosc samej siebie! Z takim nastawieniem to nie zajdziesz daleko.Pomysl i uwiez ze ejstes silna,wyjatkowa i ze uda ci sie przełamac wkoncu. Wiem ze rodzice i inni cie kompletnie nie rozumieja. Dla nich to czarna magia nie zjesc kromki chleba na kolacje ,tylko dzien w dzien ser. Tez mialam kiedys takiego dola ze plakalam ze nikt mnie nie rozmumie. Na szczescie znalały sie tu wizazanki ktore mi pomogly. Posluchalam ich i wzielam sie mocno w garsc. Swoja droga to nie miej za zle rodzicom ze chca cie batonami utuczyc. Oni chca dobrze...Chca zebys w koncu byla taka jak dawniej. A te batony to wcinaj po 1 dziennie. Np. na 2 sniadanie. Sama wiesz ze od naprogramowego batona sie nie utyje bo np.Princessa ma 200kcal a zeeby utyc kg trzeba zjesc 7000kcal. Inni chcieliby sie z toba zamienic . Wiele osob by dalo zeby rodzice wciskali im batony codziennie^^. Mam nadzieje ze dzis sie pochwalisz nam ze zjadlas jakiegos z nich .Powodzenia;* schism_: Ale takie zwiedzanie jest lepsze niz siedzenie w domu. Powiedz mi skad wytrzaslas tak tani samolot? Superchic(k): Zdjecie psiaka wysle po poludniu ![]() agness51: No Ty masz naprawde dobre rozmiary. ! Polubilam sie chociaz zblizam sie do niedowagi...wiem jak to brzmi;/ Ale uwierz : moim celem bylo 60kg.Myslalam ze bede normalna. Nie chuda nie gruba. Potem pojawila sie chec schudniecia do 58. No i schudlam. I od tego czasu powiedzialam sobie dosc i zaczelam "wychodzic" z diety... No i chyba cos marnie bo jest -4kg od tego czasu. I niby mama mowi ze i tak osiagnelam wage nizsza niz chcialam i moge sobie zrobic eksperyment i jesc to na co mam ochote to najwyzej utyje do tych 60kg i tezz nie powinnam plakac. Tylko widzisz ja z dnia na dzien bardziej podobam sie sobie taka jaka jestem. Teraz jem wiecej i psychicznie przygotowuje sie na to ze moge utyc. Najwyzej mowi sie trudno.Wiem ze jestem pokrecona,wiem^^. |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, najgorsza noc jaką miałam od dawna
![]() Tak strasznie się zatrułam(a u mnie objawia się to masakrycznym bólem głowy), że myślałam,że rozsadzi mi czaszkę i umrę ![]() O 2 w nocy wymiotowałam i później dopiero po tabletce przeciwbólowej się uspokoiło ![]() jakiś koszmar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
Phi, marne wyróżnienie
![]() ![]() ;D ale jakoś humor mi się poprawił, po szkole od razu lece na terapię łaaa ;D Irsin, ale juz wszystko ok? Miłęgo dnia kochane ;*
#342 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Kochane
![]() co za okropna pogoda za oknem ![]() ![]() ![]() Agolku - ale to jednak jest urocze ze TZ podcina Ci włosy ![]() ![]() ![]() Moniczko - już dziewczyny wszystko powiedziały... ja się na tym nie znam bo nie miałam nigdy ED ale też bym radził Ci zjeść to co mama przyniosła ![]() ![]() Superchic(k) - miłego lodowiska ![]() Black-lulu - kupiłam Ninę Rici - Nina (popularnie zwane jabłuszkiem ![]() ![]() ![]() Mango - a co to za nagroda ![]() irsin - współczuję bardzo ![]() Jabłuszko - czekam na relację, czy kciuki pomogły ![]() edit: Nefre - wyróżnienie to zawsze coś ![]() ![]() wstałam godzinkę temu ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2008-02-08 o 09:28 Powód: ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Przyznam Wam się do jedenj rzeczy tylko nie krzyczcie, ja nadal jem mało, tylko tyle co musze, tyle co każą mi rodzice, nie udało mi się przełamać na 'samodzielne' jedzenie, dlatego nawet jeśli zjem te batony, to i tak nie będzie wcale dużo... I ja o tym wiem, aczkolwiek fakt, że taki Baton ma 280 kcal sprawia, że mam myśli, że zamist niego mogłabym zjeść tyle różnych (mniej kalorycznych, a większą ilość) rzeczy... Nie zaprzecze, że taka słodkość to zawsze jakaś przyjemność (tymbardziej jeśli nie jadlam jej rok, a kiedyś lubiłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nefre, Jabłuszko kciuki trzymane ![]() ![]() Black-lulu, mam nadzieję, ż jednak ciocia nie będzie taka straszna ![]() ![]() Ewuś, udanego i ciekawego dnia i nie popadaj w żadną depresje przez pogode !! ![]() ![]() Irsin mam nadzieje, że już lepiej ? ![]() A ja zaraz zrobie Siostrzyczce śniadanie, no i sobie ![]() ![]() ![]() Miłego Dnia Aniołki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
Stuk puk można się dołączyć?
![]() ![]()
#345 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
![]() zamiast dwie i pół godziny temu, wstałam pół godziny temu ![]() ![]() byłoby dobrze gdybym nie musiała pisac tego zadania na polski cały dzień. jak sobie pomyśle że jestem dwie godziny w plecyto ![]() może sie jakos wyrobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
ja właśnie sobie zajadam drugie śniadanko
![]() ale brzydka pogoda... ![]() asiek14 a jakie zadanie?
#348 |
Zakorzenienie
|
pseudoksiązka na polski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
o jeju takich cudów to ja nie pisałam w szkole
![]() jedynie kazała kiedyś nam swoje wiersze jakieś oddać ![]()
#350 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oni nie musza ![]() Cytat:
![]() ![]() wlasnie zjadlam lunch pyszny. Koncze dzis o 4.30 wiec nie jest zle. Jeszcze tylko 4 godzinki niecale i mozna zaczac weekend ![]() dzis planuje posiedziec z TZ w domu a jutro idziemy na zakupy i jakies fajne zarcie ![]() ![]() ![]() milego popoludnia dziewczynki ![]()
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dziękuje Kochane za gratulacje
![]() Madame_apple kciuki oczywiście trzymane ![]() Ja dziś dostałam już wszystkie wpisy i jestem wolna ![]() ![]() ![]() Tamuś Ty się od batona nie roztyjesz Kochana ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
Witam Was Króliczki
![]() Na szczęście już ferie ![]() Tamonita - no cóż, nie będę Ci mówić, że powinnaś starać się przełamać te bariery, bo sama o tym wiesz. Nikt za Ciebie jeść nie zacznie i nikt za Ciebie nie przytyje. Musisz być silna, zacisnąć ząbki i powiedzieć, że się uda. Pamiętaj, to nie jedzenia ma mieć nad Tobą władzę i kontrolę, a Ty nad nim! Mangolina ojej nadal mało ważysz ![]() Irsin mam nadzieję, że będzie lepiej. Ewusiu, w takim razie dzień będziesz miała fajniutki, miłych zakupów ![]()
#353 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do mango to wydaje mi się, ze waży akurat. Pozdro ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
Superchic(k),Hypnotic Eyes jak ja Wam zazdroszcze... Szczesciary z was ze teraz sie wam ferie zczynaja. U mnie to juz ostatnie godziny...bu...;(
malinka_86: Witaj . A co wpisujesz w zeszyt i do jakiej lekarki chodzisz? tamonita: Moniczko kochana zycze powodzenia ;* Fajnie ze teraz inaczej na to patrysz. A Batonika zjedz z usmiechem na ustach. Kupilas komorke juz? Bleee zaraz kolezanki przyjda... Za ten czas moglabym powizazowac a nie siedziec z nimi.Wiem -towarzyska jestem bardzo^^.Trzymajcie kciuki zeby sie szybko zmyly xD |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja też mam tydzień wolnego - czyli 1/2 Waszych ferii
![]() Oj Baby to chyba już jakieś uzależnienie wizażowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Chociaż też jestem po ED i też na U. Mama nadzieję, że i ty się przełamiesz. Dobra lecę na zakupy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() Dostałam dziś jedynkę z biologii ... kurczę,myślałam,że mnie szlag trafi ... uczyłam się na ten sprawdzian dłuugo,myślałam,że to coś da ... najgorsze,że nie mogę tego poprawić ... jestem wściekła na siebie,że nie potrafiłam się nauczyć ... ![]() Ale mam nadzieję,że nie będę się długo tym zamartwiała,będzie to pewna mobilizacja,żeby jednak na następny sprawdzian,który mnie czeka we wtorek się porządnie nauczyć ... Troszkę odreaguję dzisiaj,bo idę na noc do koleżanki^^ stwierdziłyśmy,że mamy ochotę na pierogi z kapustą i grzybami,i kupiłyśmy mrożone,więc se zjemy ![]() ![]() Baby - Najważniejsze,że polubiłaś siebie i się przełamujesz (widzę po jadłospisach i podejściu). Ja wczoraj wieczorem z ciekawości nałożyłam spodnie,które nosiłam w wakacje,takie rybaczki,patrzę,a tu mi odstają z tyłu ![]() ![]() Tamonitko - Słońce,mam nadzieję,że się jednak przełamiesz,albo po prostu wytłumacz mamie,że chcesz przytyć w sposób zdrowy,a nie poprzez zajadanie się słodyczami ... Ale powiem Ci szczerze,że z jednej strony ją rozumiem,pewnie gdybym była matką i moja córka musiałaby przytyć i trwałoby to wieczność,i miałaby pewne opory,to też bym pewnie chciała,żeby za wszelką cenę przytyła. Jednak wolałabym,aby to się stało w zdrowy sposób ![]() Miłego popołudnia kochane ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#358 | ||||||||||
Zadomowienie
|
hello
![]() wątek sunie jak szalony - trochę człowieka nie ma i tyyyyle nadrabiania :P Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() tak mi się zawsze miło robi jak czytam o Waszym wsparciu, że aż żałuję końca sesji ;* kciuki znowu zdały egzamin, a ja dostałam...... 5- ![]() ![]() ![]() z 3 sesji, ktore dotychczas miałam ta poszła mi zdecydowanie najlepiej ![]() ![]() agolku, bardzo dobra ta Twoja metoda - zastosowałam ją i stres przeszedł ![]() phenomenko, jak chemia poszła? Cytat:
Doskonale rozumiem Twoj problem, bo sama miałam IDENTYCZNą sytuację parę lat temu. Też mi było ciężko, też lamentowałam. Ale w końcu małymi kroczkami zaczęłam się przełamywać. Ty powinnaś być na P, a wątpię czy jesz choćby na porządną R... ![]() Cytat:
![]() ![]() palanty! ja wierzę, że byłaś świetna ![]() ![]() Cytat:
![]() psycholog? ależ oczywiście ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
ja podobnie jak Milka zawsze wolę poplotkować na żywo jeśli nadarzy się okazja więc ciesz się wizytą ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() o rany rany rany, FEEEERIEEE ![]() ![]() ![]() ![]() A dziś brykam opijać to wspaniałe wydarzenie razem z ludźmi z roku ![]() ![]() Jutro też imprezuję, ale z innym towarzystwem ![]() ech, witaj aktywne życie, muszę sobie odbić stresy i "wieczory naukowe" ![]() Miłego piątku moje Niezastąpione Kciukotrzymaczki ![]()
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
![]()
Madame_apple jak zazdroszcze tej imprezy
![]() ![]() ![]() Miłej imprezki. Kciukotrzymaczki ... ![]() Aguś przykro mi, że z nie wyszło z tym sprawdzianem, ale może jednak nauczycielka zmieni zdanie i pozwoli poprawić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kupiłam słonko, kupiłam i to taką jak chciałam a 100 złotych taniej ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Miłej zabawy Ci życze, wybaw się wkońcu bo zasłuzyłaś ![]() ![]() Zazdroszcze Wam dziewczynki tych ferii... Mi się pojutrze kończą ![]() ![]() ![]() Kobietki... jednak nie musze zjeść tych batoników... Mama chyba zrozumiała, że to ponad moje siły... Ale już zapowiedziała mi, ze z normalnych obiadów nie zrezygnuje... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki dziewczyny i BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIĘKUJE... Jesteście bardzo Kochane ... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.