Jesienne Mamy 2007 cz. II - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-28, 11:48   #331
dorka19801
Wtajemniczenie

Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II

nic nie mówił ale jak byłam w pierwszej ciąży to ja podejrzewałam a on mówił wtedy że może to na okres do piero następnym razem jak mnie zbadał( po nastepnych 2 tygodniach ) a juz wtedy byłam po teście. zobaczymy - ja się niczym nie przejmuję. Może lepiej zeby to ciąża była niz cos powazniejszego.A jeżeli to taka reakcja na tabletki to tz i tak idzie do wojska to odstawie tabletki.
Grunt to myśleć pozytywnie.

motylkou- rozumiem że żal ci troche teściowej i tez tak mam. wściekam sie czasem na nia ale rozumiem. Ma okropnego męża( ojczym mojego tż i go nie zniosę i tez dlatego nie lubie tam jeździć) no i za bardzo tez nie ma nikogo.W domu zwykle awantury no ale sama sobie na to pozwoliła.
dorka19801 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 12:04   #332
sylwia-zuza
Zakorzenienie

Dziewczyny czy ktoras, z Was meczy sie dalej z ciemieniucha?
Stary 2008-02-28, 12:09   #333
dorka19801
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylwia-zuza Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy ktoras, z Was meczy sie dalej z ciemieniucha?
przykro mi ale ja to tylko ze słyszenia. mnie to ominęło.

a jak twoja dieta na anemię-wątróbka, buraczki itp.?
Stary 2008-02-28, 13:02   #334
ebena
Zadomowienie

Dla AGATKI przesyłamy życzenia 100 latek

Cytat:
Napisane przez berbeaa Pokaż wiadomość
Ebena a czemu adopcja?
Z dobrego serca chcemy pomóc choć jednej małej niekochanej istotce

Sylwia - Matylda miała ciemieniuchę tylko przez 2 dni-szybko zareagowałam i pewnie dlatego. 2 godz. przed kąpielą smarowałam głowę oliwką hipa, potem myłam szmponem oilatum. Ciemieniucha z tego co wiem jest reakcją alergiczną.
ebena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 13:06   #335
sylwia-zuza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorka19801 Pokaż wiadomość
przykro mi ale ja to tylko ze słyszenia. mnie to ominęło.

a jak twoja dieta na anemię-wątróbka, buraczki itp.?
watrobka wiedzialam,ze o czym zapomnialam
Stary 2008-02-28, 13:10   #336
ebena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez motylek78 Pokaż wiadomość

Maz proponuje Rzeszow ale ja niecierpie Rzeszowa(przepraszam ewentualnie mieszkajace tam osoby). Ja tesknie za Krakowem.
To jak ja mieszkamy w Rzeszowie jest fajnie (poza zarobkami same plusy) ale ja marzę o innym mieście.
ZAPRASZAM DO RZESZOWA, będziesz mieć choć jedną kolezankę na starcie
Stary 2008-02-28, 13:21   #337
annula
Raczkowanie

GG do annula

oj dziewczyny... w zyciu nie zdaze przeczytac na biezaco co piszecie, choc sie staram
serdecznie dziekujemy z Maciusiem za zyczenia miesiecznicowe i rowniez zyczymy wszystkiego co najlepsze dzieciaczkom ktore ostatnio obchodzily swoje male jubileusze
ja teraz tak zagladam do was na chwilke ale nie za dlugo bo mam robote, a w przyszlym tyg wracam do pracy wiec chce maksymalnie pobyc z synkiem.
W Krakowie jest ostatnio ladna wiosenna pogoda wiec chodzimy na dluugie spacery (raz skonczylo sie to karmieniem pod Wawelem niestety bo ksiaze jest niecierpliwy)
w nocy tez ladnie spi (odpukac), budzi sie tylko kolo 3 a potem juz do 7 mam spokoj
wczoraj mielismy szczepienie - zniosl je nawet dosc dzielnie
a wazy juz 7250! jest co dzwigac

sylwia - co do ciemieniuchy to my sie dalej meczymy niestety - raz jest mniejsza, juz prawie znika po czym znow sie pojawia

dziewczyny czy wasze dzieciaczki tez tak razi swiatlo w sloneczny dzien? my jak wychodzimy z Mackiem to on tak mruzy oczy strasznie nawet jak slonce na niego nie swieci... kupilismy mu okularki w H&M ostatnio bo biedak sie meczy
zdjecia (pierwsze to jeszcze w okularach taty - pozyczyl na chwile)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1070839.JPG (13,6 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1070879.JPG (20,7 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1070858.JPG (14,9 KB, 15 załadowań)
annula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 13:28   #338
dorka19801
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez annula Pokaż wiadomość
oj dziewczyny... w zyciu nie zdaze przeczytac na biezaco co piszecie, choc sie staram
serdecznie dziekujemy z Maciusiem za zyczenia miesiecznicowe i rowniez zyczymy wszystkiego co najlepsze dzieciaczkom ktore ostatnio obchodzily swoje male jubileusze
ja teraz tak zagladam do was na chwilke ale nie za dlugo bo mam robote, a w przyszlym tyg wracam do pracy wiec chce maksymalnie pobyc z synkiem.
W Krakowie jest ostatnio ladna wiosenna pogoda wiec chodzimy na dluugie spacery (raz skonczylo sie to karmieniem pod Wawelem niestety bo ksiaze jest niecierpliwy)
w nocy tez ladnie spi (odpukac), budzi sie tylko kolo 3 a potem juz do 7 mam spokoj

sylwia - co do ciemieniuchy to my sie dalej meczymy niestety - raz jest mniejsza, juz prawie znika po czym znow sie pojawia

dziewczyny czy wasze dzieciaczki tez tak razi swiatlo w sloneczny dzien? my jak wychodzimy z Mackiem to on tak mruzy oczy strasznie nawet jak slonce na niego nie swieci... kupilismy mu okularki w H&M ostatnio bo biedak sie meczy
no oją bidulke też tak słoneczko razi i wydaje przy tym dziwne dzwieki.

w okularach taty super.
no jak piszesz o wadze to mniej niz moja klaudia ale jak patrze na to zdjecie w wózku to wydaje sie bardzo duży.
Stary 2008-02-28, 13:58   #339
maatra
Wtajemniczenie

Cytat:

Wspolczuje nocy..ja mialam podobnie . Co do przeprowadzki to jestesmy zdecydowani. Maz juz byl sie dowiadywac w sprawie placenia podatkow. Na samym poczatku to bedziemy mieszkac w moim miescie Przemyslu. Nie wiem ile to bedzie trwalo. Wynajmiemy tam mieszkanie. Mieszkanie we Wloszech zostanie w razie czego. Potem chcialibysmy przeniesc sie do jakiegos wiekszego miasta. Maz proponuje Rzeszow ale ja niecierpie Rzeszowa(przepraszam ewentualnie mieszkajace tam osoby). Ja tesknie za Krakowem.
Alex doskonale sobie radzi z polskim. Rozmawia bez wiekszych problemow. Oczywiscie robi kupe bledow ale da sie zrozumiec. Wiecej rozumie niz mowi ale teraz jak czesciej jezdzi do Polski to juz idzie mu lepiej .On to wogole jest poliglota bo wlada biegle niemieckim, angielskim. Troche gorzej francuskim i hiszpanskim no i teraz polski. Jego brat rowniez ma zdolnosci jezykowe. Chyba maja to po rodzicach bo tesciowa tez zna doskonale niemiecki(byla nauczycielka) i angielski. A tesc znal francuski i lacine przy kazdej rozmowie wstawial powiedzonka po lacinie .
jestem pelna podziwu dla takich ludzi.ja nie mam zdolnosci jezykowych. po angielsku mowie bo od 7 roku zycia chodzilam do szkoly jezykowej.przez 4 lata wkuwalam niemiecki,wyjechalam tam nawet na 3 miesiace,zeby sie podszkolic i co ??? po maturze nie mialam juz stycznosci z tym jezykiem i na chwile obecna poza postawami nic nie umiem. wszystkomi gdzie wylecialo.zawsze marzylam,zeby wladac przynajmniej 4 jezykami. Motylku, Ty uczylas Maxa polskiego,czy sam sie nauczyl? a jak u Ciebie bylo z Wloskim ?
gdybym miala wracac do Polski, to tylko do Krakowa kocham to miasto i nigdy mi sie nie znudzi,ani nie przerekalamuje

Cytat:
Napisane przez ebena Pokaż wiadomość
Z dobrego serca chcemy pomóc choć jednej małej niekochanej istotce
.
ja tez chcialam,ale Tz zmienil zdanie odkad Simon przyszedl na swiat. obiecal mi za to,ze jak urodzi sie w 2 dziecko i w szpitalu ktos porzuci noworodka, to mozemy go zabrac sama wymyslilam to historyjke, bujna mam wyobraznie co nie ??? tak bardzo chcialabym pomoc jakiemus maluszkowi.
Cytat:
NO NO nie pogada slicznie sie przystojniak prezentuje....a te widoki

i pospacerowane...deszcz,de szcz,deszcz !!! Simula co chwile zasypia,a ja zeby go nie wybudzac ugrzezlam na sofie z laptopem
obiad mam ugotowany,prasowac nie mam co,bo wszystko dopiero schnie...chyba sie pobujam po Wizazu.
dziewczyny co czytalyscie ostatnio interesujacego ??? jestem troche do tylu z ksiazkami,ale mi brakuje Empiku.
Stary 2008-02-28, 14:07   #340
sylwia-zuza
Zakorzenienie

co czytalam? rany ostatnio w ciazy.......lubie kryminaly i ksiazki senacyjne. Coben jest fajny, robin cook i niesmiertelna agatka christy oraz wielu innych, ktorych obecnie nie pamietam
Stary 2008-02-28, 14:15   #341
demonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorka19801 Pokaż wiadomość
Jasieczek cudowny. Mnie sie najbardziej podoba to z tatusiem bo tak mi sie milo kajarzy.
Cytat:
jasko cudownie wyglada, tak dorosło
Dziękuję!
Wygląda dorosło, bo przecież ma dwa białe siekacze .

Cytat:
:On to wogole jest poliglota bo wlada biegle niemieckim, angielskim. Troche gorzej francuskim i hiszpanskim no i teraz polski. Jego brat rowniez ma zdolnosci jezykowe. Chyba maja to po rodzicach bo tesciowa tez zna doskonale niemiecki(byla nauczycielka) i angielski. A tesc znal francuski i lacine przy kazdej rozmowie wstawial powiedzonka po lacinie .
Fiu, fiu - pięknie! Ja też uczyłam się m.in. łaciny .

Cytat:
Przeraza mnie to zabkowanie. Max jest czasami nieznosny ale zebow nadal niet
Nie jest lekko. Jasiowe ząbki pojawiły się szybko, a dopiero teraz zaczęło się marudzenie.

Tu jest sporo ciekawych informacji nt. ząbkowania:
- http://www.info-med.pl/katalog/rodzi...abkowanie.html
- http://www.przychodnia.pl/cyberpacje...3&d=d&t=5&p1=4

Cytat:
Max znow zasna. Ugotowalam spaghetti z sosem pomidorowym z swieza bazylia , czosnkiem i duzzza iloscia parmezanu(uwielbiam parmezan czasem nawet podjadam sam).
Motylku, ja też uwielbiam parmezan . I nawet mogę go używać w tej mojej diecie, ale niewiele. Oj, jak mi się chce czegoś słodkiego...

Cytat:
Dziadek sie smial i to samo mial

Cytat:
Grzeczny chłopczyk, a waga imponująca!

Cytat:
Maciuś zabójczo wygląda w tych okularach . Jaśka też razi słońce, ale stawiam mu budkę, a w bardzo słoneczne dni rozkładałam parasolkę. Mój 6-miesięczny urwis jeździ jeszcze w głębokiej karecie .

Annulo, jakie widoki! Rozmarzyłam się...

Cytat:
Napisane przez maatra Pokaż wiadomość
dziewczyny co czytalyscie ostatnio interesujacego ??? jestem troche do tylu z ksiazkami,ale mi brakuje Empiku.
Oj, przyznam, że trudno mi teraz czytać . Zaczęłam niedawno "Kronika ptaka nakręcacza" Haruki Murakamiego (bardzo lubię tego autora) ale choć lektura wciągająca, to idzie mi jak po grudzie. Musze się przeorganizować, bo w końcu mam dużo wolnego czasu i znaleźć chwilę na czytanie.

Bardzo dużo czytałam w ciąży, polecam m.in. "Gottland" Mariusza Szczygła, "Uchodźców" i "Drohobycz, Drohobycz" Henryka Grynberga, "Norwegian Wood" H. Murakamiego, "Penelopiadę" Margaret Atwood (i inne z serii Mitów) .

demonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 14:20   #342
biankaaa
Zadomowienie

ja uwielbiam biografie teraz czytam dzienniki sylwii plath, wczesniej biografie virginii woolf i nory joyce. odkad zaczelam dorastac zaczely fascynowac mnie zyciorysy "wielkich" kobiet - edith piaf i marleny dietrich piosenek sluchalam cala ciaze jednoczesnie wracajac do historii ich zycia. Pamietam ze jeszcze jak blanka byla w brzuszku to jej opowiadalam o nich

tz robiac dzis zakupy odebral nam paczke z hippa w rosmannie - lyzka jaka tam dodali ma rozmiary takiej normalnej, doroslej! blanka zdecydowanie bedzie musiala do niej dorosnac pozatym byl tez fajowy sliniak i jedzonko.

moje dziecko dzis popelzalo po puzzlach, w tyl rzecz jasna byla zafascynowana swoim odkryciem

a i jeszcze chcialam wam powiedziec jaka poczta polska jest bezmyslna! wymienili nam w bloku skrytki na listy, wogole o tym nie upzredzajac. I nie rozdali nowych kluczykow. hehe a na mnie tam czeka rachunek z plusa do zaplacenia grrr nie ma to jak logika polskich urzedow:/

demoniku - zapomnialam napisac, Jasiu jest na zdjeciach porpostu powalajacy. Ma w sobie tak duzo chlopiecego uroku, i te wielkie brazowe oczy aaa ciasteczko

annula - noo Macius to prawdziwy macho w ciemnych szkielkach i super bryce a widoki na fotkach naprawde ladne, juz sie nie moge doczekac tego weekendu w krakowie))

My mimo pieknej pogody siedzimy w domku bo Blanka ma stan podgoraczkowy i nie wiem czy cos z tego nei wyniknie niedobrego:/
biankaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 14:23   #343
biankaaa
Zadomowienie

eszeweria - widze cie, napisz co u ciebie
Stary 2008-02-28, 14:25   #344
demonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biankaaa Pokaż wiadomość
tz robiac dzis zakupy odebral nam paczke z hippa w rosmannie - lyzka jaka tam dodali ma rozmiary takiej normalnej, doroslej! blanka zdecydowanie bedzie musiala do niej dorosnac pozatym byl tez fajowy sliniak i jedzonko.
Dziewczyny (Sylwia i Bianka) - o jakich paczkach piszecie?

Cytat:
a i jeszcze chcialam wam powiedziec jaka poczta polska jest bezmyslna! wymienili nam w bloku skrytki na listy, wogole o tym nie upzredzajac. I nie rozdali nowych kluczykow. hehe a na mnie tam czeka rachunek z plusa do zaplacenia grrr nie ma to jak logika polskich urzedow:/
Ja do własnej, prywatnej, kupowanej przez mojego męża skrzynki nie mam kluczyka . Muszę go sobie wreszcie dorobić .

Cytat:
demoniku - zapomnialam napisac, Jasiu jest na zdjeciach porpostu powalajacy. Ma w sobie tak duzo chlopiecego uroku, i te wielkie brazowe oczy aaa ciasteczko
Dzięki Kochana! Oczy wielkie ma, to fakt, ciemne są, a i owszem. Ale jakiego koloru? Nie wiem. Chyba raczej bliżej im do zielonych .

Stary 2008-02-28, 14:35   #345
sylwia-zuza
Zakorzenienie

Monis dostalysmy poczta paczki z hippa(pisalam o tym kilka dni wczesniej) a w tej paczce byla ksiazeczka z kuponami rabatowymi na produkty i z kuponem na dodatkowa paczke do odbioru w rossmannie
Stary 2008-02-28, 14:37   #346
myshia
Rozeznanie

GG do myshia

Cytat:
co czytalam? rany ostatnio w ciazy.......lubie kryminaly i ksiazki senacyjne. Coben jest fajny, robin cook i niesmiertelna agatka christy oraz wielu innych, ktorych obecnie nie pamietam
Ja Agatę Ch. też uwielbiam. Niestety już dawno nie miałam chwili na czytanie. Z dwójką dzieci i komputerem nie ma chwili na lekturę

Dziewczyny czy macie namiar na jakąś fajną aptekę internetową? Z szybką dostawą?
myshia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 14:37   #347
demonik
Zakorzenienie

Cytat:
Monis dostalysmy poczta paczki z hippa(pisalam o tym kilka dni wczesniej) a w tej paczce byla ksiazeczka z kuponami rabatowymi na produkty i z kuponem na dodatkowa paczke do odbioru w rossmannie
I wszystko jasne!

Stary 2008-02-28, 14:46   #348
maatra
Wtajemniczenie

Bianka ja jakos nie moge sie przemoc do ksiazek biograficznych,probowalam ,ale nic z tego nie wychodzi.
czytala ktoras z Was "co widzialy wrony" to jedyna nieprzeczytana ksiazka jaka mam w domu.jakos po 15 stronach zawsze ja odkladam.
Sylwia Cobena bardzo lubie,przeczytalam wiekszosc jego ksiazek.moj rekord to 2 dni,a dodam,ze bylam na wakacjach.znajomi stwierdzili,ze niezla nudziara ze mnie kiedys sie zarzekalam,ze kryminaly to tandeta,szybko jednak zmienilam zdanie po pierwszej ksiazce.
Demoniku nie slyszalam o zadnej z tych ksiazek...ale mi wstyd.ja sie chyba kulturalnie cofnelam
Stary 2008-02-28, 14:50   #349
sylwia-zuza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myshia Pokaż wiadomość
Ja Agatę Ch. też uwielbiam. Niestety już dawno nie miałam chwili na czytanie. Z dwójką dzieci i komputerem nie ma chwili na lekturę

Dziewczyny czy macie namiar na jakąś fajną aptekę internetową? Z szybką dostawą?
https://www.ai.☠☠☠☠☠☠☠/ odbierasz osobiscie!! w warszawie jest sporo aptek tej sieci
Stary 2008-02-28, 15:01   #350
poissonivy
Zakorzenienie

Cytat:
Jeżeli to te skrzynki tzw. europejskie (z przodu z otworem do wrzucania listów), to kluczyki odbiera się u zarządcy budynku, nie na poczcie.
poissonivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 15:04   #351
demonik
Zakorzenienie

Cytat:
Z dwójką dzieci i komputerem nie ma chwili na lekturę
Święte słowa

Cytat:
Napisane przez maatra Pokaż wiadomość
Demoniku nie slyszalam o zadnej z tych ksiazek...ale mi wstyd.ja sie chyba kulturalnie cofnelam
Zacznij od "Norwegian Wood" . 600 stron po prostu połknęłam! Albo od "Penelopiady" - Odyseja widziana oczami Penelopy. Krótka, świetna książka.

Cytat:
https://www.ai.☠☠☠☠☠☠☠/ odbierasz osobiscie!! w warszawie jest sporo aptek tej sieci
Dzięki za informację, przyda mi się .

Stary 2008-02-28, 16:20   #352
sylwia-zuza
Zakorzenienie

a przypomnialam sobie -uwielbiam ksiazki ( Tylko prosze sie nie smiac!!!!!!!!) z serii Harry Potter(nad czym ubolewa moj maz) tylko tej ostatniej nie czytalam
Stary 2008-02-28, 16:38   #353
biankaaa
Zadomowienie

ja tez calego HP przeczytalam, mam wszytskie czesci w orginale - prezent od TZta
Stary 2008-02-28, 17:37   #354
pysiamn
Zakorzenienie

hihi hey poteromaniacy, ja też kiedyś przeczytałam fajnie się czyta, ale ostatniej to ja nie czytałam

*** -12,5kg***
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 17:45   #355
ebena
Zadomowienie

Cytat:
Ja ostatnio tu robiłam zakupy http://www.aptekaeskulap.pl/

-dostawa w dwa dni-myślę, że dobre ceny
Stary 2008-02-28, 18:15   #356
Katarzynka77
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez joli31 Pokaż wiadomość
Witam, juz jestesmy.Dostałam dzis paczkę z Hippa . Jest słoiczek, dynia z ziemiaczkami i kaszka jabłko-brzoskwinia. A i łyżeczka. Pucka dostała do łapki, to nie chciała puścić. .
Cytat:
A dzisiaj przyszlo do nas krzeselko do karmienia jest super wypasne, bardzo mi sie podoba, ale co najwazniejsze mala tez zachwycona wrzucam foty:

A i kolejan paczuszka - tym razem nestle - probka mleka Nan, kaszka ryzowa z bananami, lyzeczka i poradnik
Dlaczego ja nic nie dostaję? Nie wypełniałam ankiety w szpitalu, ale wcześniej jeszcze przed porodem, bo dostałam różne próbki wraz ankietą od mojej ginki.

Krzesełko super! My jesteśmy właśnie w trakcie szukania jakiegoś fajnego. Jakiej firmy jest to Twoje?

Cytat:
Cytat:
a przypomnialam sobie -uwielbiam ksiazki ( Tylko prosze sie nie smiac!!!!!!!!) z serii Harry Potter(nad czym ubolewa moj maz) tylko tej ostatniej nie czytalam
Uwielbiam książki Cobena, Kinga, Cooka, Christie i niektóre Jonathana Carolla. A co do Harrego Pottera też jestem potteromaniaczką i mój mąż też tego nie pochwala twierdząc, że czytanie tego typu książek jest dziecinadą.
Stary 2008-02-28, 18:22   #357
biankaaa
Zadomowienie

Katarzynko - to jest to krzesełko : http://www.allegro.pl/item315621120_...w_wys_0zl.html
Stary 2008-02-28, 18:32   #358
dorka19801
Wtajemniczenie

a ny miałyśmy siedzieć w domku ale wrócił tż i wyciągnął nas po obiadku na spacerek.Troszkę chłodno się zrobiło ale mała bardzo się ucieszyła bo uwielbia spacerki.

no a teraz pomęczymy nasze dziecko i obejrzymy jakiś filmik.
Stary 2008-02-28, 18:49   #359
Katarzynka77
Rozeznanie

Cytat:
Katarzynko - to jest to krzesełko : http://www.allegro.pl/item315621120_...w_wys_0zl.html

A widzisz... To Wasze krzesełko dlatego tak mi się spodobało, bo to jeden z moich faworytów na allegro . Czy jesteś z niego zadowolona? Jakim materiałem jest pokryte?

Oglądam też to: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=313720711

To mi się nawet trochę podoba, ale w rzeczywistości jest bardzo duże. W osiedlowym sklepie z rzeczami dla dzieci kosztuje aż 370 zł, a na allegro 229! Różnica ogromna, prawda?
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=313518584
Stary 2008-02-28, 19:02   #360
biankaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Katarzynka77 Pokaż wiadomość
A widzisz... To Wasze krzesełko dlatego tak mi się spodobało, bo to jeden z moich faworytów na allegro . Czy jesteś z niego zadowolona? Jakim materiałem jest pokryte?

Oglądam też to: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=313720711

To mi się nawet trochę podoba, ale w rzeczywistości jest bardzo duże. W osiedlowym sklepie z rzeczami dla dzieci kosztuje aż 370 zł, a na allegro 229! Różnica ogromna, prawda?
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=313518584
Jestem, a w zasadzie jestesmy z niego bardzo zadowolone Blanka siedzi w nim dumna i cieszy sie bo ma wsyztskie zabawki w zasiegu lapek na tacce. Dla mnie jest super wygodne bo nie musze sie schylac przy lezaczku, ma regulowana wysokosc, i co jest bardzo praktyczne -tapicerke latwa do czyszczenia. To taka delikatna ceratka - mila w dotyku i jednosczesnie praktyczna.
Moge ci to kzreselko polecic jak najbardziej, narazie uzywamy go od 2 dni -mam nadzieje ze nie zmienie opini na jego temat hehe
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości