![]() |
#331 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moja "twórczość"
Feme no co tu dużo mówic-CUDEŃKA!!! masz fantastyczne pomysły.......bardzo podobaja mi sie Twoje prace co jedne to ładniejsze
BRAWO!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Raczkowanie
|
Femus witam po dlugiej nieobecności
![]() ![]() ![]() buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Wtajemniczenie
|
Klaudensik! no wiesz... "miałeś chamie złoty róg, ostał ci sie jeno sznur" - czy jak to tam szło...
widze ze lekturki czytasz ![]() witaj kochany Writerku. Juz myslałam ze o mnie calkiem zapomniałas... i nie zaglądasz do mnie w ogóle... miło Cię znów widziec po tak długiej nieobecnosci... i dziekuje za miłe słowa ![]() ![]()
![]() |
#334 |
Wtajemniczenie
|
srednio mi sie to podoba... ale co tam
stwierdziłam ze i tak Wam pokaze... troche zgapione w róznych miejscach,... od róznych istotek ![]() oto co stworzyłam...
![]() |
#335 |
Zadomowienie
|
Feme chwilę mnie nie było, a Ty tu cudów a cudów natworzyłaś!!!
![]() ![]() Cholerka nie miałam w ogóle ostatnio czasu jak byłam w Polsce. Teraz będę od 12-19 maja. Możeby byśmy się wybrały na tą giełdę razem co??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Zadomowienie
|
Feme świetne nowości
![]() ![]() Jesteś wszechstronnie uzdolnioną kobietką, koszyk świetny a złoty róg normalnie bomba ![]() ...śliczna karteczka komunijna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Zadomowienie
|
I co ci się tu kobietko nie podoba?? to całkiem przyzwoita kartka jest!
![]() A co do zgapiania- ja ciągle to robię, bo na forum tyle piękności jest, że aż grzech nie wykorzystać. No i przeciez nikt pretensji nie ma ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
![]()
Julijo moja Julijo!!! Toś mnie zastrzeliła tą kartką
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem Feme gdzie Ty i od kogo zgapilaś te karteczke, ale ja takiej komunijne jeszcze tu nie widzialam. Jest sliczna.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
![]() |
#341 |
Wtajemniczenie
|
Śliczniutka karteczka
![]() ![]()
![]() |
#342 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo ładna kartka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Wtajemniczenie
|
dzieki za miłe słowa na temat mojej niewydarzonej kartki
![]() o lece po kolei: Castilia - ja ide 18 na komunie ale jak cos to zawsze mozemy sie zgadac... wiesz.. najlepiej to by było jechac 688 z Katowic (jedzie przez Kostuchne to byśmy mogły sie w busie jakos zgadac) a tak to wszelkie tyskie które jada na Tychy browar (na tym przystanku trzeba wysiaśc do kwiaciarni) jak tylko chcesz to chętnie sie wybiorę... nie wiem czy nie lepiej autkiem ale to sie okaze ![]() Yoanna - dzieki za taki miły komentarzyk ![]() Karola - ciesze sie ze nie masz do mnie "ale" ze odgapiłam pomysł od Ciebie ... nawet specjalnie poszłam kupic zloty pisac zeby ładnie wygladało... a ze komunijne... no tak jakos mnie naszło skoro komunia sie zbliza... Joasiunia - jak ja to zrobiłam.. a narysowałam se na "lewej" stronie wzór w prostokacie, to co wystawało za prostokat wyciełam z jego zewnetrznej a to co było w to w srodku i wyszło.. robiłam dwa razy jedna wywaliłam bo zle.. ta tez nie była genialna po przeciełam za daleko w jednym miejscu... i podkleiłam i jakos sie trzyma... Hejasz - zgapione od Karoli ale wzor inny, bo komunijny a ona miała serduszka... ![]() ![]() ![]() Adalira - a no sie napracowałam... i nie jestem zadowolona.. ale co tam, cieszy mnie fakt ze Wam sie podoba ![]() Agniesia Mamuta - dziekuje Wam slicznie i zapraszam czesciej ![]() buziaki dla wszystkich ![]()
![]() |
#344 |
Przyczajenie
|
ogladam te dziela i jestem pelna zachwytu ... zarowno dla tych cudeniek jak i dla was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Wtajemniczenie
|
witaj finezja na moim watku!
odpowiem Ci z mojego punktu widzenia (a punt widzenia zalezy od punktu siedzenia) materiały : moj budżet domowy jest bardzo skromny bo nikt nie zarabia na moj fundusz emerytalny i jest kapiato.. ale to sa wszelkie mozlie sciepy skad popadnie.. czy jakies tanie graty w pasmanterii za grosze, albo najzwyklejsze bloki z kolorowymi kartkami... i troche pomysłów i wyobraxni, dziewczyn z wizazu i da sie cos zrobic ![]() jakie koronki?? bo tego to u mnie raczej nie ma ![]()
![]() |
#346 |
Raczkowanie
|
Feme21 - ślicznie, ślicznie, ślicznie, ślicznie,ślicznie,śliczni e,ehh bardzo bardzo ślicznie
![]()
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
Femuś ja tak samo jak Ty , nie zarabiam a rodzice nie chcą dawać na"pierdoły" kasy ;P . Mam pełno starych bzdetów z jakiś młodych lat,kiedy to zbierałam wszystko na plastyke-technikę. Dodatkowo kupię raz na jakiś czas coś w pasmanterii kupię + bloki techniczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Zadomowienie
|
łoooo ile tu juz sie zdązyło nowości pojawić!! No to koszyczek , zakąłdki ... świetne. Szczególnie koszyczek a karteczka - naprawdę fajna -mnie się podoba
![]() A tu widze ze się szykujecie na zdobywanie katowic :d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Wtajemniczenie
|
milka ja codziennie zdobywam katowice
![]() niestety nie wyniosłam sie stąd i nadal miezkam .. ![]() i czekam na odwiedziny Castili ![]()
![]() |
#350 |
Zadomowienie
|
ach no tak .. teraz zauwazyłam pod avatarem
![]() Poza tym dlaczego niestety ?? ja tam codziennie zdobywam Zabrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Wtajemniczenie
|
Femuś mam taką małą nieśmiałą prośbę - czy mogłabym zgapić od Ciebie ten wycinany rysuneczek z karteczki komunijnej? Mam już pomysł, oczywiście moja kartka byłaby inna, ale ten rysuneczek tak bardzo mi się spodobał
![]()
![]() |
#352 |
Raczkowanie
|
Czyżby ten rożek to papierowa wiklina?-następne cudo ,które mi się podoba!Bardzo bym chciała też się za to wziąć tylko kiedy?
![]() Fajne cudeńka!
![]() |
#353 |
Zadomowienie
|
Femuś ja "ale" to mogę mieć jak nic nie będziesz robić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Zadomowienie
|
Świetne nowości!!! Bardzo fajny pomysł na kartkę Komunijną. Ja też jeszcze takiego nie widziałam... Co to za złotko na niej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny! miło Was sie czytac
![]() ![]() Milka ja mieszkam na peryferiach misata, daleko od Centrum i jestem z tego faktu bardzo zadowolona, mam za oknem rezerwat murckowski i pełno domków jednorodzinnych (mieszkam w bloku na 3 pietrze). jest mi tu dobrze... ale centrum katowic to ja omijam szerokim łukiem jak tylko mogę... ostatnio udało mi sie zadko tam bywac, z czego jestem bardzo rad... czesciej bywam w centrum sosnowca - tam mieszka moj TŻ i znajduje sie moja szkola... a tak to Tychy (bo blisko) ![]() ![]() Aguś.. rysunek znalazłam w internecie i go troche przystosowałam do sposobu jakim wykonała swój Karola i wyszło cos takiego... zgapiaj jak chcesz ![]() ![]() Julcia - ten rożek to oczywiscie papierowa wiklina... zrobiłam go z tego co mi zostało po koszyku, bo nie wszystki rurki wykorzystałam ![]() ![]() ![]() Karola to sie ciesze ze nei masz do mnie "ale". postaram sie sprostac Twoim "wymaganiom" i robić cos dalej... tylko teraz nam dowalili tyle ze szok a za tydzien na zajeciach juz zaczynaja m sie zaliczenia.. oszaleje... aaaaaaa... i kilka referatów musze zrobic.. biblioteka na mnie czeka... maaaaaaaasakra Malgwa złotko na mojej karteczce to poprostu zloty brokatowy długopis zelowy (jedyny złoty jaki u mnie dostałam... za 2,50 ![]() ![]()
![]() |
#356 |
Wtajemniczenie
|
Oj to dobrze
![]() ![]() ![]()
![]() |
#357 |
BAN stały
|
ejo potrzebuje pomocy... napisze mi ktos list formalny po angielsku?? comm?? np do dyrektorki szkoły.. zeby były dluższe przerwy , albo do Ministerstwa Edukacji o zniesienie mundurków pls pomóżcie.. tylko napiszcie po polsku i po angielsku papa z góry dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
To chyba nie ten wątek...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
To beka wielka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Wtajemniczenie
|
Ty malineczkatruskaweczka - prosze mi nie zasmiecać wątku!!!!
bo bede krzyczec i moderator sie toba zajmnie!!!!!!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:55.