|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: nie jestesmy swiete - ktory grzeszek popelniasz najczesciej? | |||
| pychy |
|
115 | 16,57% |
| chciwosci |
|
117 | 16,86% |
| nieczystosci |
|
147 | 21,18% |
| zdardy |
|
42 | 6,05% |
| lakomstwa |
|
262 | 37,75% |
| gniewu |
|
271 | 39,05% |
| lenistwa |
|
479 | 69,02% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 694. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 | |
|
BAN stały
|
Dot.: nie jesteśmy święte
Cytat:
![]() i do slubu tez sie do kosciola nie wybieramy. jak zwiazek duchowy to ma byc to bedzie, niezaleznie od tego czy mnie gosc w sukiennce poblogoslawi czy nie |
|
|
|
|
#332 |
|
Wtajemniczenie
|
ja chyba rok temu byłam u spowiedzi.
wierzę w Boga, a nie w Kościół [a jeżeli zaraz mi tu jakaś wizażanka wyskoczy że to się wyklucza, to ją
|
#333 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ekhem, mowisz ze od roku nie jestescie ze soba a nadal rozmawiacie i przy okazji wysluchujesz od niego jakichs smentnych tekstow o waszym zwiazku?? no nieee.. to raczej brzmi jakby ten kolo chcial sie sam dowartosciowac, ze moze nadal gadac ze swoja eks, opowiadac jej bzdury a ona bedzie tego sluchac nadal podniecona emocjonalnie swoim zwiazkiem sprzed roku... jesli chcesz podjac tu jakies dzialania to pokaz jak bardzo cie on nie obchodzi, zle przeprowadzona zemsta uderzy cie bumerangiem w pupe. |
|
|
|
|
#334 |
|
Wtajemniczenie
|
Nasze rozmawianie wygląda tak że w tej chwili nic, jakiś czas temu co parę dni, a ostatni okres w miarę regularnych rozmów to chyba wrzesień.
o naszym związku smętów nie wysłuchuję, skąd taki wniosek? jeśli chodzi o to że wiem że mu zależy, to wiem to stąd, że powiedział mi parę minut przed tym jak nazwał mnie hmm... jakąśtam hipokrytką ![]() a podniecona naszym związkiem nie jestem. szczerze? myślę że on wie że dla mnie jest zerem, i choćby np. dlatego nie odzywa się do mnie po naszej ostatniej rozmowie, którą zakończyłam baaardzo łagodnie ![]() ale co ja poradzę na to że chciałabym żeby ON uwierzył że tym zerem jest
|
#335 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja, jak juz pisalam, musialm siegnac po ciezsza artylerie
|
|
|
|
|
#336 |
|
Wtajemniczenie
|
no ktoś go śmiał obrazić. zbrodnia w biały dzień.
Jak już pisałam - nie ma niebezpieczeństwa że gdyby już mój genialny plan doszedł do skutku, exio by sobie pomyślał że mi zależy. Bo ja chyba aż tak udawać nie umiem ![]() no, a Ty z tymi panami z Karnego nieźle poleciałaś ale rozumiem absolutnie.
Gonna walk because it would save me And my fragility could kill me Is this the best I can be? Is this the best I can give? Edytowane przez lapus Czas edycji: 2008-03-11 o 19:05 Powód: dopisek |
|
|
|
#337 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
Lapus faktycznie zero, wręcz rzekła bym -1
|
#339 |
|
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem to on zaczął
W miarę upływu czasu dojrzałam, zmieniłam się strasznie, a to że Księcio jest zaskoczony że Kopciuszek zamienił się w Xenę, nie znosi już jego wiecznych ciosów, i nawet potrafi mu dojechać, to już.. cóż.ale że co, że niby dać sobie spokój?
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
aby jeszcze bardziej go upodlić stosuj jakże przyjemną formę wypowiedzi: R-exio
|
#341 |
|
Konto usunięte
|
Przyznaję się do zwinięcia ostatnio 3 gazet z poczekalni w solarium. Mam zamiar oddać przy najbliższej okazji, ale artykuły były tak ciekawe, że po prostu musiałam. Mam wyrzuty sumienia ale pocieszam się (wiem, wiem, szukam rozgrzeszenia), że akurat tymi gazetami nikt się tam za bardzo nie interesował i mają po kilka miesięcy.
|
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
no to może i ja dorzucę swoje [grzeszne] trzy grosze
![]() obżarstwo [zwłaszcza w kwestii słodyczy ]egoizm, zawsze wszystko musi być tak jak ja chcę, jakbym conajmniej była pępkiem świata. podczas kłótni, zawsze robię z siebie pokrzywdzoną ofiarę, jestem tak przekonująca, że pomimo iż wina leży bardziej po mojej stronie, osoba, z którą się kłócę zaczyna mnie przepraszać. jestem bardzo dumna. Nie lubię się uginać przed innymi- to oni mają się ugiąć przede mną. Przez to bardzo rzadko po kłótni wyciągam do kogoś pierwsza rękę. Potrafię się całymi dniami nie odzywać, bo nie zamierzam robić pierwszego kroku. Obgaduję, obrabiam tyłki wielu osobom. Zajmuje mi to większość czasu na uczelni. Wbijam szplie i sprawia mi to ogromną satysfakcję. Szpieguję niektórych ludzi w necie Robię nadzieję facetom na coś więcej niż koleżeństwo, a potem ich olewam Gdy nie mam ochoty się z kimś spotkać, a ten ktoś proponuje mi wypad, nigdy nie mówię od razu nie. Zawsze najpierw mówię, że się zastanowię, chociaż wiem, że i tak odmówię. Czyli jednym słowem- kręcę Gdy ja zrobię coś źle, tłumaczę się, że każdemu mogło się zdarzyć, gdy ktoś inny zrobi coś źle, jest to niedopuszczalne. Tak, jestem niesprawiedliwa. A do tego dorzucę jeszcze mściwość, małe kłamstewka, nadmierną podejrzliwość i nieufność i alkohol |
|
|
|
#343 |
|
Zadomowienie
|
jestem egoistką, bywam wredna i złośliwa.do tego jestem leniwa jak nie wiem...obgaduję ale nie jakoś nadmiernie, we wstrętny sposób oceniam ludzi tylko po ich wyglądzie. klnę jak szewc.
|
#344 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No ja podobnie, ale na mszy staram się częsciej bywac ![]() Tak a propos tych waszych grzechów to zauwazyłam że jednym z najczęściej wymienianych jest obgadywanie ludzi hehe......no przyznam sie że i ja popełniam ten grzech zresztą nie znam osoby która go nie popełnia !! hehe
|
|
|
|
|
#345 |
|
Raczkowanie
|
cerise: znikam
właśnie dostałam ostrzeżenie za obrażenie użytkowniczek słowem 'mohery'. bo pęknę... mniejsza, że ja dostałam sporo obelg w paru wątkach i nikogo to nie ruszało :P ale pewnie dotknęło to kogoś i pobiegł na skargę. piszę tu, bo tu zajrzysz, fajnie było, pewnie się gdzieś jeszcze spotkamy na sieci :P a poza tym niech wizażanki uważają na słowa, jeśli nie kumplują się z modami [sama jestem modem i nigdy nie stosowałam wybiórczo zasad] a uciekam, bo pewnie jutro czy pojutrze dostanę jeszcze 2 osty za cokolwiek i banik :Pmam jeszcze jeden grzeszek - szybko się nudzę zwłaszcza kłótliwością ludzką pozdrawiam was, wizażanki
|
|
|
|
#346 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jak to bylo?? piosenka przewodnia nasza moje drogie powinna byc ta piosenka!: Bywa że nie jestem szczery Czasem zwyczajnie kłamię Jestem próżny pazerny Dbam tylko o swoje cztery litery Bywam małostkowy Cyniczny i bezduszny Osądzam bez litości Bez serca i miłości Miewam nieczyste intencje Łamię własne zasady Jestem niekonsekwentny Drażliwy i nieznośny Nie potrafię słuchać A sam bez przerwy gadam Jak bym isniał tylko ja A światem rządził szatan no, moze z tym szatanem to lekka przesada ![]() ah, szpilka, to ze akurat ciebie cytuje nie znaczy ze tylko do ciebie. tylko ty to ujelas w taki sposob ze zaraz mi sie przypomnialo |
|
|
|
|
#347 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() wiadomosc na pw masz i na gg
|
|
|
|
|
#348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale chyba sprawiedliwosc mnie dosiegła. bo sie sama pogubilam w tym wszytskim.. ![]() Trafilam w koncu na kogos na kogo nie zasluguje. Facet sie zakochał (nie wie ze mam TZ), mnie on poporstu pociaga, zawsze mi sie podobal i pomyslalam ze kiedys bedzie moj, chcoiaz na chwile ![]() no i jest. mam co chciałam..tylko ze jak juz zdobylam to przestalo mnie to kręcic. Tylko ze jest mi przykro, ze on musi cierpiec przezemnie bo to byla ostatnia rzecz jaka dla niego chciałam. No ale za pozno na gorzkie żale. Musze sprawe tak okrecic, zeby wyszlo ze to jednak nie moja wina... Plan juz mam, ale nie napisze poki co bo ktos przeczta, doniesie i mnie jeszcze zamkna ![]() Cytat:
ajjj ajjj... |
||
|
|
|
#349 |
|
BAN stały
|
Mnie nic ostatnio nie denerwuje, kurde coś się spokojna zrobiłam
|
|
|
|
#350 |
|
BAN stały
|
generalnie sie spokojnie zrobilo
agrafiena poszla, bo sie m*** obrazily, biibii przeprasza, czeska nic nie chce zmalowac, sandre sie przyznala ze koloryzowala, ehhh i jeszcze do spowiedzi niektore lataja...
|
|
|
|
#351 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mohery=moherowe berety Cytat:
Wyrazenie funkcjonuje od paru lat i juz nie jest neutralnym slowem. -------------------------- Drugi nurt bialych rekawiczek atakuje! ![]() Wyzwalam Cie od salcesona, paszteta i golonki? A o co Ci chodzi? dorabiasz ideologie do neutralnych slow.... przeciez salceson to takie dobre amciu, mama kupuje co tydzien u rzeznika
|
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Sprawa upomnienia użytkownika, to sprawa między administracją, a użytkownikiem
- która jest rozstrzygana najczęściej w korespondencji prywatnej . Jeśli jednak chcecie złożyć "reklamację" dla decyzji moderatora proszę, zróbcie to zgodnie z regulaminem : Cytat:
Tom Waits Edytowane przez rambo Czas edycji: 2008-03-13 o 16:06 Powód: literówki ;) |
|
|
|
|
#354 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
spoko loko, jeszcze ja tu jestem ![]() a że cierpię na permanetnego wk*rwa to pojechałam wczoraj po facecie, który mi się podoba, chociaż on o tym nie wie, no ale to przecież jego wina, cymbał jeden... no i się schlałam no i ogólnie to jestem chyba przyjemna jak papier ścierny aaa i nie chce mi się odpisywać na mejle moich absztyfikantów (pożal się boże...)
|
|
|
|
|
#355 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Łooo matko diablice...a która to z Was narozrabiała, no przyznać się bez bicia P.S. no i ja też tu jeszcze jestem. Mam ochotę na coś słódkiego, tak mnie niesie że zaraz muszę polecieć do sklepu
|
|
#356 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj zjadłam pół litrowego loda-łakomstwo.
nakrzyczałam na męża-gniew a co to jest grzech nieczystosci?? czy to sex przed ślubem?
|
|
|
|
#358 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#359 |
|
Wtajemniczenie
|
ale mam beznadziejny dzień
chyba sprawiedliwość mnie dosięgła zwaliłam "kartkówkę" z finansów, a właściwie to nie musiałam jej pisać, tylko nie wiem, chyba chciałam być uczciwa ![]() i jak tu teraz wierzyć w swój narcyzm.
|
#360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobnie jak salceson czy golonka ![]() o wiele bardziej bym sie obrazila gdyby ktos mnie nazwał głupkiem czy idiotka ale salcesonem? prosze bardzo
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

he he
taki okaz.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale rozumiem absolutnie.

]
hehe

dorabiasz ideologie do neutralnych slow.... przeciez salceson to takie dobre amciu, mama kupuje co tydzien u rzeznika