|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!!
właśnie troski najbardziej nachodzić będą w święta.Problemy zdrowotne rodziny.Niestety nie mogę mówić wam co i jak bo to tajemnica.Ogólnie niemiło i bardzo niefajnie.
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to Anisia na zaparcia codziennie wcinam kiwi..pomaga...i waga przestla mi rosnac w tak zastraszajacym tempie
. A jaja to rzeczywiscie moze tylko sobie na nie popatrz..hihihi.A u mnie swieta to pewnie beda jakies takie nijakie, bo tu ani zadnych tradycji ani nic, takie jakies bezbarwne, pewnie jaja sama sobie pomaluje i chyba trzeba bedzie samemu zadbac o swiateczne atmosfere. Przebiore sie w zajaca o...i tyle bedzie
|
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
marticia szkoda,że u nas nie ma tradycji świątecznej o tematyce kangurow,świetnie byśmy się nadawały
|
#334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaa ja z moim brzuchem to przypominam Pasibrzucha a nie ponetnego kroliczka
|
|
#335 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas wielkanocy to tez nie bedzie, bo tu sie obchodzi inaczej, a nawet nie mam jednego dnia wolnego w szkole. Zreszta wole nie obchodzic, bo inaczej tesknie za rodzina. Moze jakies jakja faszerowane sobie zrobie i to wszytsko. Moj maz, to juz w ogole nic nie obchodzi.
Skrecajaca sie z bolu plecow Poulette PS Anisiu, Bodziak zyrafkowy cudny ! |
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
A oto najfajniejsze cytaty z maili byłej żony ojca Wiktorii. Uwaga grozi śmiechem!!:
• To ze teraz mówi ze nie bedzie chciał widywać dziecka podpatrzył od innego faceta • M dalej nie dorósl do dorosłego życia. • Ciekawe czy jak bedzie mial 40-tke dalej bedzie farbowal włosy i udawał że ma nadal 18 lat...?<aaaaa padnę zaraz ze śmiechu> • Co do Jego pracy to było tego sporo(firm) i nie za długo każda z nich, jak twierdzi mój tato to "On zwiedzał zakłady pracy a nie pracował" • chwali się jakimiś kursami ale nikt żadnych potwierdzeń o ukończeniu nigdy chyba nie widział (no moze kurs z podrywania i grania w klubach to On zaliczył). • Dla przykładu pracował w pewnej firmie kurierskiej, potem go zwolnili a On dalej na drukach firmowych "zatrudniał" laski na swoje rzekome asystentki (de facto już tam dalej nie pracując, ale kwestionariusze sobie porobił i z laskami sie umawiał,podam Ci tylko przykladowe pytania z wypelnionych ankiet, ktore On stworzył na swoje własne wyimaginowane potrzeby: 1.Jak nazywał się pies ktory pierwszy poleciał w kosmos? 2. Podaj jakie masz wymiary w cm: biust.....,talia...biodra ....3. Podaj Ile chciałabyś zarabiać? Wlaściciel tej firmy kurierskiej poświadczył to wszystko przed sądem (laski mu wydzwaniały potem, ze mialy obiecaną pracę, a tu nagle pan M sie nie oddzywa to one by chiały wiedzieć co się dzieje....) I na takiego gogusia udało mi się natrafić.Weźcie się nie zalamujcie.Przecież to jeden wielki pan Chodzący Falsz.Mam dość!!!
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
Kto przebije mnie większym debilizmem?? Tylko nie wiem czy debilizm to z mojej czy z jego strony.Na pewno mu nie uwierzę,w żadne słowo.
|
#338 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Judi, dziekuje za zaproszenie, juz cie wczoraj dodalam do znajomych ![]() Ale mnie pocieszylsyscie z tymi wozkami 4 kolowymi, bo byc moze taki bede miala, a chicco ma wlasnie skretne przednie ze stopowaniem. O kilogramach trudno mi mowic. Jestem w 23 tyg i mam na plusie ok 5 kg moze...ale to tez nie jest pewnie bo u lekarza zawsze wychodzi troche mniej, niz w domku
|
||
|
|
|
#339 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry Dziewczynki
![]() Mam pytanko - czy czułyście może kiedys takie paskudne uczucie ciagnięcia w okolicach krocza? Nawet nie w pachwinach, tylko tak... w srodku? Od wczoraj przy chodzeniu, przy kazdym kroku tak mnie ciagnie, boje sie że to może szyjka się skraca? Nie wiem, macie jakiś pomysł???? Jestem dzis zapisana do takiej wrednej pani gieniowej - włascicielki tej przychodni do której chodze, miałam sobie te wizyte darowac, ale w takiej sytuacji chyba pójde, jak myslicie??? Anisiu - z kulinarnych przysmaków wielkanocnych to jeszcze biała kiełbaska pieczona, hmmm.... palce lizać
|
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was mamusie
![]() Ja już po śniadanku Biorę się zaraz za sprzątanko, mama chora i mam trochę więcej do zrobienia niż zawsze.![]() co do wózka to nie kupujemy go, rodzinka mi odradziła za tą cenę wózek używany, a babka taniej sprzedać nie chce, więc jednak w maju kupimy nowy czarny w białe kwiaty, może ten w koła o którym Jowiszek pisała ![]() w ogóle wiecie jaki ja sen dzisiaj miałam.... ![]() ![]() że urodziłam bliźniaki dwóch chłopców, do końca ten jeden ukrywał sie za drugim i spotkałam w szpitalu Jowisza, urodziła chłopca Nazywał się Augustyn Edward .... ufff ale się uśmiałam Jowiszku jesteś pewna, że bedzie dziewczynka????
|
#341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Judi na 100% pewności nie mam ale ma być baba no ![]() nowy bolder kosztuje niecałe 1500zł, więc do przeżycia. ten w koła jest git
|
|
|
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do ciagnienia w kroczu to moze to byc rozchodzenie spojenia lonowego.. skracanie szyjki nie boli Ja jak podnosze prawa noge to czuje jak mnie ciagnie w pachwinach w kroczu w brzuchu wszedzie naokolo ![]() To pewnie przez dzidziola bo sie wierci i wierci ![]() Judi sny masz bezbledne, buehehehe ja tez dzisiaj mialam we snie rodzic a przede mna rodzila moja siostra, bylo pelno krwi no i urodzila dziewczynke taka sporawa juz z zebami. Bomba mam sny
|
|
#343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihihi no to zobaczymy czy Twojej Idze jajka nie urosły hihihiha co do boldera-dokładnie, więc nie warto dawać 1100 za używany. Zwłaszcza, że od początku chcemy czarny w kwiaty bądź w koła także w maju będę śmigać bolderkiem po domku ![]() Anisia z zębami?????? buahahahah
|
|
#344 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale przejde sie jeszcze po poludniu do tej gieniowej, a co tam. |
|
|
|
|
#345 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam!!
Kasiuniu wiesz ja zapomnialam ze sa swieta moze z wzgledu ze nienawidze tych swiat wrr jeszcze kiedys nie sprawialo to dla mnie problemu ale jak od 2 lat jestesmy sami z ojcem to te swieta jak nie swieta ...no to najwyzej po swietach sie umowimy.. na pogaduchy...Umowimy sie gdzis blisko ciebie i pojdziemy na jakas kawke czy soczek ![]() Wszystkie ciuszki,wózki itd sa slicze...Wy to dziewczeta macie gust....
|
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
hello,
byłam wczoraj na rosyjskim i tak było zimno w sali, że po godzinie zaczęło mnie boleć gardło. no i mam dziś paskudne przeziębienie z katarem. jak ja jutro będę gadać na tej konferencji? ![]() w życiu tak często się nie przeziębiałam jak teraz w ciąży. to już 3ci raz ![]() nie wychodzę dziś z domu i popijam herbatkę z miodem i cytryną. może strzelę sobie ajran z mega ilością czosnku? ale macie już mnóstwo rzeczy ja nadal nic nie kupiłam ![]() choć chyba już tż nie może dogrzać i pewnie trzeba będzie porozglądać się za jakimś bobasowym wyrkiem. ech... już mamy zaplanowane, który pokój przeznaczymy na dziecięcy |
|
|
|
#347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze bryke i fotelik reszta pozniej Wersto mozesz lykac rutinoskorbin i wit.c, a takze psikac tantum verde do gardla.
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
u nas wali śniegiem....:/ a tu piesa trzeba wysikać, a mi się nawet nosa nie chce wychilić z domku gdy widzę takie g.... za oknem
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
no za oknem dziadosto straszne.. brrr...
|
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
a u nas slonko
rano byl przymrozek, ale to przynajmniej idac do pracy nos sie wyczyscil z porannego gluta
|
#352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Anisiu cudowne ciuszki, wszystkie prześliczne. Ja właśnie wróciłam z uczelni i pędzę sobie zrobić parę frytasków bo mam ochotę Poza tym moja ankietka nie była zła, parę poprawek i lecę robić badania, ciekawe czy mi się zgodzą w szkołach? Poza tym pogoda tak badziewna, że słów brak. Niby słońce, a przed chwilą padał śnieg. Rano ja wstałam, mało nie padłam. Zobaczyłam w dopiero rozkwitających tulipanach bołdy śniegu.
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co... dziś się ważyłam i jestem 2 kg na +. ostatnio było wiecej. ..
KAsiulka, a podzielisz się z nami wnioskami ze swoich badań ? Tak ogólnie oczywiście. Bo interesuje mnie co Ci tam wyjdzie.
|
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
heloo lachony czy żadna nie skomentuje tego,co wcześniej napisałam o ojcu Wiktorii.A ja się tak namęczyłam....
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
no ja już znam ogólnie historię pana M, więc zero komentarza (szkoda klawiatury na takie coś..)
ja jestem za to rpzypadek beznadziejny - dopiero dziś zauważyłam, ze wasz wątek przekroczył 5000 postów i dlatego nic na nim sie nei dzieje... bo zawsze szukalam w subskrypcjach czy nie ma czegoś nowego :p jestem genjórz!!!
|
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Moniu historia Macieja bardzo się ładnie toczy.Jego była żonka to super babka i powoli wierzę,że on nie będzie miał szans na to by wygrać w sądzie.Ma że tak powiem przesrane....
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
chwila przerwy w pracy
![]() pytanie mam. czy macie znajomych, którym łóżeczko turystyczne służy na codzień ? czy się sprawdza ? poważnie biorę pod uwagę to czy nie odpuścić sobie przynajmniej na początek zakupu drewnianego łóżeczka. mamy takie dokłdnie: http://www.allegro.pl/item309127625_...iomy_supe.html do tego dokupilibyśmy materac i już. jeśli po pierwszych miesiącach okaże się, że drewniane jednak niezbędne to dokupić można przecież od ręki w 1szym lepszym sklepie jak myślicie ? help
|
|
|
|
#358 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie Dziewczęta.
U mnie dzisiaj również paskudny dzień, masakra. Jeszcze od rana miałam sprzeczke z mamą i rozmowe z tatą. Wczoraj dzwonił mój brat, który mieszka z ojcem dzidzi i naopowiadał jakieś niestworzone rzeczy, że Andy (ojciec dzidzi) ostatnio jak nie chciaąłm z nim romzawaić prze tel (a nie chciałam dlatego bo coraz trudniej mi go zroumieć, tak bełkocze uliczną angielszczyzną, a po za tym byłam rozgoryczona, że obiecał mi tyle, a narazie to gówno z jego obietnic mam) to się popłakał, że on chce już wózek kupować, że niby już nie może się doczekać, aż przyjade, podobno całe Henley on Thames (wioska gdzie oni mieszkają) nie może się doczekać aż wróce. Teraz moja mama oczywiście uważa, że mam tam jechać i się z nim pobrać bo bęzdie wstyd, ze urodze nieślubne dziecko. Masakra. Jestem ciekawa za co Andy chce kupić ten wózek skoro on nie ma nawet by smsa mi wysłać. No więc kłótnia od rana była. Ogólnie to jestem teraz najgorsza. To nic, że martwie się o przyszłość dziecka, ale najwazniejsze dla moich rodziców bym miała meża, no bo co ludzie powiedzą. MASAKRA. Najchętniej to bym wyjechałą i olała wszytskich ojaca dzidzi i rodzinke bo tylko na łeb można dostać od ich gadania. MALADAT Dziwni są Twoi rodzice. Może zamieszkamy sobie razem i będziemy razem wychowywały nasze maleństwa z dala od ich beznadzijenych ojców. Jeśli chodzi o ojca Twojej dzidzi to chyba nie ojceiec mojej dzidzi nie przebije go głupotą, ale wiesz co oni mają coś wspólnego bo Andy też jest dj-em P co za zbieg okoliczności. I wiesz raz mi ojciec dzidzi powiedział, ze nie ma kasy i jedzie sprzedać wzmacinacze- ostatecznie nie sprzedał ich, ale wymienił na więcej sprzetu dj-owskiego. Nieźle.Dobrze, ze masz dobry kontakt z byłą żoną tego gagatka. I że pomoże Ci w sądzie. Niech nieodpowiedzlani faceci wiedzą na kogo trafili i że się nie damy. Głupie nie jesteśmy.
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
WITAM WITAM I O ZDROWIE PYTAM!!!!
Dzis mam humorek cudny, ale czuje sie jak zdechly..kroliczek playboya..hahahaha. No coz, wielkanocny stroj juz przyszykowany. Jakas taka oslabiona sie czuje totalnie, krew z nosa dalej daje, a tu do pracki trzeba...no ale to jesczez tylko 7 dni...wielkie odliczanie .No i ten dzidziol, ktory od wczoraj wierci sie na wszystkie strony i urosl chyba podwojnie! no musze Wam wkleic jakiegos fotosa .
|
|
|
|
#360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z tcyh dj-ow to sie usmialam dziewczyny, moze rzeczywiscie zamieszkajcie razem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

. A jaja to rzeczywiscie moze tylko sobie na nie popatrz..hihihi.

ale przejde sie jeszcze po poludniu do tej gieniowej, a co tam.
jeszcze kiedys nie sprawialo to dla mnie problemu ale jak od 2 lat jestesmy sami z ojcem to te swieta jak nie swieta ...no to najwyzej po swietach sie umowimy..
sa slicze...Wy to dziewczeta 
łyknę sobie