|
|
#331 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: smoczkowa pierwsza próba biżuteryjna :) co sądzicie?
1 od razu lepiej.
2 - śliczne! kocham motyw gwiazdek zabiorę Ci ![]() 3 - najbardziej w nich to podoba mi się listek z AC |
|
|
|
|
#332 |
|
BAN stały
|
szczerze mówiąc to aż tak bym się nie przejmowała, tym kursem, co do tej amatorki, Twoje prace mają także inny klimat od tego, co właśnie przeglądam u Fiann. I prawdę powiedziawszy, to Twoje podobają mi się bardziej, ale to pewnie ma też związek z tym, że Twoje mi bardziej pasują stylistycznie, u Ciebie druidzi, lasy, nimfy w długich szatach
, u niej formy bardziej jak to z galerii. ![]() Nie przepadam za tymi wrzucanymi przez Ciebie kolczykami, (choć ten komplet z gazetowego widzi mi się ok), nie pasuje mi to gdzieś, ale wisiory robisz naprawdę warte obejrzenia. Wiadomo, że kurs dużo by dał, ale myślę też, że masz szansę z czasem się nieźle wyrobić, jak to u większości ludzi, którzy dłubią, nie brak im talentu, i stawiają sobie coraz większe wyzwania. ![]() W każdym razie, myślę, że można spokojnie o Tobie powiedzieć, że jesteś z pracami wśród tych dziewczyn, które prezentują swoimi wyrobami tzw. poziom. ;-) |
|
|
|
|
#333 |
|
Rozeznanie
|
Wiitaj smoczku
. Zniecierpliwością, czekałam na Twoje nowe prace, a szczególnie na ten duży projekt AC o którym gdzieś wcześniej wspominałaś .Wisior jest przepiękny, ale zamiast sznura perełek wolałabym zwykły łańcuch. Czytałam o tym konkursie, i tak się zastanawiam, kiedy i czy w ogóle zwracają te prace... Kolczyki bardzo ciekawe... Wczoraj projektowałam sobie wisiory, bo po powrocie z wakacji mam zamiar kupić sobie troche AC i niestety w jednym z nich też miałam takie wycinane gwiazdki ...
|
|
#334 | |
|
Zakorzenienie
|
1 - lepiej z oksydą, choć forma nie moja
![]() 3 - fajnie, fajnie choć gwiazd nie lubię ![]() 3 - absolutnie jak dla mnie ![]() A naszyjnik - niewypowiedzianie fatastyczny i piękny
|
|
|
|
#335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do gwiazdek, to tyle ich na niebie,że na pewno chodziło Ci o inne i Twoje na pewno będą niepowtarzalne ![]() Hultaj- ja generalnie lepiej czuję się w wisiorach, bo to dla mnie podstawa biżuterii, a powiedzmy sobie szczerze, ja robię tą biżu przede wszystkim pod siebie, bo sprzedaż jest raczej mała (zresztą najczęściej sprzedaje się to co mi się najmniej podoba dla mnie to jakiś fenomen). A kolce to głównie "ćwiczebnie" choć niektóre z nich polubiłam Teraz chcę jeszcze popróbować z naszyjnikami, ale nie wiem co z tego będzie. Mam też kilka projektów na bransoletki, ale są daleko w kolejce ![]() Dzięki dziewczyny za opinie .
|
|
|
|
|
|
#337 |
|
Raczkowanie
|
smoczku, ja prac Fiann nie widziałam, ale zgadzam się co do słowa z Hultajem, no może poza tym, że nie przepadam za wrzucanymi przez Ciebie kolczykami
![]() A z ostatniego wrzutu - kolczyki z gwiazdkami są prześliczne.
|
|
|
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
zapięcie konkursowego - cudne
a kolczyki listkowe
|
|
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tam nadal nie wiem co za konkurs
![]() Niemniej wisiorek jest dla mnie idealny - po prostu sliczny
|
|
#342 |
|
Zadomowienie
|
dla mnie też wisiorek jest ideałem!!! - uwlelbiam perły, i uwielbiam twoje mistyczne i roślinne klimaty.
Twoje prace są niesamowicie niepowtarzalne, Trzymam kciuki za wygraną! Edytowane przez falling in love Czas edycji: 2008-07-28 o 12:37 Powód: zjadłam literkę |
|
|
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
Sub, konkurs jest taki:
http://www.planetart.pl/ na stronie głównej poniżej jest info w pdf, ale tak zrobionym, że nie mogę łatwo skopiować tekstu, więc daję linka ![]() Falling in love -> hehe wygrać nie wygram, bo tam są specjaliści, tacy wiesz, prawdziwi , ale po prostu mam ochotę pokazać gdzieś coś co robię i dlatego wysyłam, bo czemu nie No i dzięki wszystkim za opinie
|
|
|
|
|
#344 |
|
Raczkowanie
|
Przeczytałam cały wątek. Oczy mi wypływają a szczęka leży na podłodze. Biję pokłony, bo to co robisz jest absolutnie piękne i niesamowicie klimatyczne.
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki arctia
![]() Wrzucam dzisiejszy wisiorek - taki sobie, prosty dość - Kwiat paproci z oliwinami. Mi się nawet podoba, bo ładnie na szyi wygląda, ale mam wrażenie, że chyba jest trochę kontrowersyjny ![]() Plus tradycyjnie linki do ostrych zdjęć:http://img73.imageshack.us/my.php?im...aproci2wn3.jpg http://img73.imageshack.us/my.php?im...aproci1ip4.jpg http://img143.imageshack.us/my.php?i...aproci3wd8.jpg |
|
|
|
|
#346 |
|
Rozeznanie
|
Wiesz, lubię twoje zdjęcia bo są takie klimatyczne
![]() A wisiorek śliczny, mimo, że pojawia się oliwin, a za bardzo za zielonym nie przepadam - to jednak bardzo mi się podoba i z chęcią bym go sobie "przywłaszczyła"
|
|
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
specjalnie byłam w lesie cyknąć. Całe szczęście mam blisko. Co do kamienia to ja zielony lubię, ale za oliwinami nie przepadam, ale akurat tak się składa, że to jedne z niewielu zielonych kamieni, które mogę wypiekać z AC.
|
|
|
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
Cudny ostatni
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
noo
śliczny, ale jakby jeszcze troszku ażurowy zrobić - miooodzio
|
|
|
|
|
#352 |
|
Raczkowanie
|
świetne prace druga bardziej mi się spodobała
|
|
|
|
|
#353 |
|
Zadomowienie
|
Prześliczny ten wisior
|
|
|
#354 |
|
Zadomowienie
|
jest śliczny
![]() a byłby jeszcze śliczniejszy gdyby nie było tego oliwinu obok zawieszki. wtedy wyglądałby jak od najlepszego jubilera! |
|
|
|
|
#355 |
|
Rozeznanie
|
przepiękny ten wisior! cuuudo... i chyba jednak faktycznie krawatka mogłaby zostać goła, bez tego dyndającego... ale jest fantastyczny! i, tylko nie odbierz tego źle - dużo bardziej.. trendi
niż inne Twoje prace. genialny, o!
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki wszystkim
. Choć znając życie i tak go nikt nie kupi - już tracę nadzieję
|
|
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
Ten wisior to jedna z lepszych Twoich prac - slowo - prosze zdecydowanie o wiecej
|
|
#358 |
|
Raczkowanie
|
Z ostatnich prac podoba mi sie wisior konkursowy
![]() |
|
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
i taki samotny naszyjnik
Już usłyszałam, że połączenie kolorów jest kontrowersyjne, ale to miało być jak łan zboża z makami, chabrami itd. Naszyjnik zwie się Lughnasadh czyli celtyckie święto początku żniw. Jak zwykle - medalion z AC, plus robaczywki, lapis lazuli i mleczne bursztyny.Poniżej linki do ostrych zdjęć (choć i tak są słabe, bo miałam problemy z aparatem). http://img227.imageshack.us/my.php?image=lugh0br8.jpg http://img227.imageshack.us/my.php?image=lugh2ej9.jpg http://img134.imageshack.us/my.php?image=lugh3hk6.jpg |
|
|
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
wisior super, ale wybacz, bez kamieni... ;p
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.

zabiorę Ci 

. Zniecierpliwością, czekałam na Twoje nowe prace, a szczególnie na ten duży projekt AC o którym gdzieś wcześniej wspominałaś
...