|
|
#331 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
hehe to mnie przyłapałaś
![]() ja zaczynam od jutra fazę 1 i pół zero słodyczy i owoców przez dwa tygodnie (jak w pierwszej fazie) ale bede jadła chleb pełnoziarnisty robiony na zakwasie i kasze (ale postaram się po południa to jesć) - tak sobie zmodyfikowałam diete ze wzgledu na karmienie piersią trzymajcie kciuki. jutro znów lece na basen na 6![]() pozdrawiam, buziaki lece spać |
|
|
|
#332 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#333 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I niech tak juz zawsze bedzie,zeby to szczescie trwalo zawsze ![]() Ja tez mialam dzis udany dzien.Bylismy na wedrowce gorskiej z psem,a teraz siedze przed domem i pilnuje zeby ognisko nie zgaslo a malzon pojechal do sklepu po winko i kielbase na ognisko.Bedzie oczywiscie grzecznie SB-owo.Tzn kielbasa bedzie z indyka o obnizonej zawartosci tluszczu.Kurde zeby tak to ognisko przestalo wydzielac zapach,bo mi rosnie ochota na pieczonego ziemniaka ![]()
|
|
#334 |
|
Zadomowienie
|
gdzie jesteście
|
#335 |
|
Zadomowienie
|
Oj Ahcak zzera mnie ciekawosc
Strasznie sie ciesze, ze jestes szczesliwa Oby to dluuugo trwalo![]() Hej kochane ![]() Wczoraj nie pisalam, bo caly dzionek poza domkiem. Dietki sie trzymalam, z cwiczen zaliczony basen o 8 rano i vacuWell o 17stej - przeszlam na program zaawansowany ![]() Dzis caly dzien pracuje i na cwiczonka kurde malo czasu, ale cos wymysle. jestem po sniadanko omletowym jak zwykle Problem w tym ze zapomnialam zrobic obiadowe zakupy dla siebie i... nie bardzo mam co zjesc, a czasu, zeby gdzies wyskoczyc tez brak... ehhh. Cos wymysle.Jutro sie mierzę. Buziaczki dla Was
|
#336 |
|
Zadomowienie
|
tiara daje Ci coś to vacuwell bo się nad tym zastanawiam
|
#337 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejo laseczki
ładne słonko w telikowie zza chmury wyszło ![]() na dobry początek dnia była owsianka z jogurtem, jabłkiem , gruszką, cunamonem czekoladą i słonecznikiem..... ![]()
|
#338 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ta fasola jest w puszkach normalnie, czy trzeba kupić na targu jakimś na wagę czarnej i przeprowadzić ją przez proces namaczania?? bo na fasolach, groszkach i innych takich to ja sie nie znam![]() Cytat:
Cytat:
brzmi świetnie, zwłaszcza, że teraz taka moda na grillowanie, że już nie pamiętam kiedy prawdziwe ognisko widziałam!! ale na majówce odbiję sobie!! ![]() nad patelnią z omletem ![]() Cytat:
![]() hmmm a ja się omletem delektuję mniammmmmm ... mój omletowstręt przeminął!! ![]() no i piękny dzień się zapowiada!! wieczorem bieganie! ![]() lolly zważona?? |
||||
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() czeka mnie niezbyt fajny dzien, a moze sie myle ? no ale w gruncie rzeczy duzo zalatwiania, pewnie malo czasu dla siebie no i jakos tak musze cos zrobic na co nie mam kompletnie ochoty ![]() śniadanko było: danio pieczone jabłko i grahamka, teraz popijam zieloną herbatkę
|
#340 |
|
Zadomowienie
|
jest mój teliczek
a carmelova i kaszelek czemu się czają i nic nie piszą
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
dzisiaj mam wolne, więc będę pewnie często zaglądać A wstałam raniutko, żeby referat pisać, bo wieczorem jest zawsze wiecej innych atrakcji. ![]() Śniadanko planuje ok. 9. Teraz jeszcze ledwo na oczy widzę :P I wiecie co? Jestem coraz bardziej zadowolona ze swojego ciała. Nie jest idealne, ale brzusio sie spłaszczył i na ud nie ma już tyle grudek. Nie wspomnę o kondycji paznokci, ktore wreszcie zaczynają jakos wygladac ![]() edit: kaszellku Twoj omlet z bloga wyglada oblednie ![]() kasiaczku dzisiaj pewnie na tej liscie czajacych sie bede caly dzien, ale co jakis czas bede tylko odswieżać jennuś czy To Ty jesteś Kasia D. ? |
|
|
|
#342 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#343 |
|
Zadomowienie
|
no a ja lecę na zajęcia do 18
![]() buziaczki
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam do moich kamieniołomow
|
|
|
|
#345 |
|
Zadomowienie
|
k_asiaczek bylam dopiero 3 razy, cwicze tez duzo w domu , chodze na basen i jezdze na codzien na rowerku, wiec efekty widze. Jesli chodzi o samo VacuWell to dla mnie jest swietny trening kondycyjny- po 30 min schodze zlana potem - top trzeba wyciskac. No i podobno to najlepsze na redykcje cellulitu co istnieje, ale duze efekty widac podobno po 10 zabiegach. Takze dam znac
Ide jutro i w piatek i to bedzie juz 5 Moja klientka mi mowila, ze lekarz jej kiedys to zalecil na rehabilitacje sciegien po wypadku i przy codziennym chodzeniu, po 10 zabiegach schudla o rozmiar. I to nie byla woda, tylko tluszcz bo od 4 miechow jej nie wrocilo.Najbardziej podoba mi sie to, ze to nie jest kolejne magiczne urzadzenie w ktorym nie robiac nic ma sie wyjsc pieknym. Tu naprawde trzeba sie swoje nameczyc, bo w podcisnieniu i chodzi i biega sie duzo ciezej. Mi sie podoba Zdam relacje po calej serii
|
|
#346 |
|
Zadomowienie
|
a mi się włączył nowy hopel
![]() napiszę Wam wieczorem więcej, teraz biegiem na zajęcia ![]()
|
|
|
|
#347 | |
|
BAN stały
|
Dzien dobry!
Dzisiaj oczywiscie miałam wskoczyc na II fazę ale pobędę jeszcze na pierwszej dzisiaj i jutro , bo tak jak mi radziłyście weszłam rano na wagę i przyznam, że jestem rozczarowana tym ile ważę. Jak znajdę centrymetr jeszcze się pomierzę troszkę.. i zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() Chciałabym do wakacji zrzucic te pieprzone 10 kg. (brzydkie słówko) narazie wzięłam therm line więc czekam troszkę i idę jajeczko zrobic. a w piątek piję zakończeniową rokową (hehe) wódkę więc akurat dugofazowa jest ![]() Cytat:
Zaczynając od początku tygodnia to na przykład poniedziałek 8 minutes stretch, abs, legs i arms plus cwiczonka na boczki, wtorek rowerek i skakanka i stepper, środa znowu to co w poniedziałek i tak przeplatam sobie raz to raz to, używam kremu który ma niby ujędrnic moje ciałko, (NIBY) plus staram się nauczyc kręcic hula hopem co mi niestety nie bardzo wychodzi (nie wiem od czego to zależy). Dziękuję w sumie za miłe słowa bo miło mi się zrobiło jak ktoś mnie tak ocenia, moim marzeniem jest ważyc jakies 62 kg w tedy to już chyba będę najszczęśliwsza na swiecie nawet facet mi tego nie zastąpi ale daleko mi do tego.Oprócz tego ukończyłam a6w .. (ciężko było oj ciężko) Głupotą z mojej strony przed SB była kopenhaska... ale mam nadzieje, że do wakacji dam radę schudnac .. w końcu to niby kilogram na tydzien?
|
|
|
|
|
#348 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie plażowiczki!!
Ide zaraz zrobić śniadanko, twarożek wiejski, pomidorek, papryka, kromka chlebka razowego. Ta druga faza jest trudniejsza niż myślałm, niby więcej można a trzeba sie pilnować żeby niezjeść wszystkiego. Dziewczyny macie moze jakieś ćwiczonka na boczki bo brzusio spadł szybko a tyłak trochę wolniej i teraz jestem kwadratowa
|
|
|
|
#349 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zgapiam od Ciebie śniadanie, tylko bez papryczki ![]() Ja tez sie mecze z boczkami, poki co robie trening kardio siłowy z shejpa a do tego biegam wieczorem. Mam nadzieje,ze boczki jak i reszta tłuszczyku zacznie powoli spadać. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#351 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#352 |
|
Wtajemniczenie
|
uff... przebrnelam. lacznie jakies ze 20 stron
![]() tyle tego bylo, ze juz nie wiem co napisac ![]() przepraszam za nieobecnosc, ale mialam tyle roboty, ze jeszcze mnie nogi bola od stania w labku! i tz na weekend byl... ale sie jakos wymknelam na zakupy i mam nowe czarne rurki z mango [38 ] i pieeeekne buty! potem sie wam pochwale. mam jeszcze ochote na letnia sukienke... w zarze widzialam w sobote PIEKNA ale jak po nia wczoraj wrocilam to w zadnej zarze w wawie jej nie bylo czeka mnie jeszcze wyprawa do promenady.tak wiec kocham was, tesknilam, a teraz lece zrobic sniadanko i sie pouczyc!
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
blondee nawet nie wiesz jak my tu za Tobą tęskniłyśmy
![]() dobrze, że kasiaczek uprzedziła nas o Twoim zapracowaniu, bo byśmy się martwily
|
|
|
|
#354 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam, witam
![]() marzenka się już wyspała i zdolna do jakichkolwiek czynności życiowych jest.a! muszę się Wam pochwalic, wczoraj wieczorkiem, kątem oka spojrzałam na moje stare, kochane spodnie, które z 4 miesiące temu rzuciłam, bo "się w nie nie mieszczę!!" i coś mnie podkusiło, żeby przymierzyć - ile jeszcze muszę schudnąć a tu psikus... i się w nie zmieściłam. ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7324647]Dziękuję niema sprawy ja też uwielbiam ptasie ![]() Cytat:
zobaczymy, czy zdziała cuda ![]() Dzisiaj jednak koniec lenistwa i trzeba ruszyć się ![]() Może rowerek i wypad gdzies za miasto... tak ładnie słoneczko świeci. blonde dobrze, ze już jesteś
|
|
|
|
|
#355 |
|
Rozeznanie
|
chciałam się przywitac
Helloooooo ![]() ja juz jestem po śniadanku omlecik z pieczrakami, serkiem, papryką i pomidorkiem ![]() alez mi się nie chce dzisiaj iśc na zajęcia ... a musze ... ehhh.....
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Marzeniątko a ile Ty ćwiczysz na twisterku ?
Wiecie co zauważyłam ? Chodzilam raz na 10 dni na leżące solarium (5-7 min) i teraz jak podniosęrekę to mam białą pachę,tak jakbym ją talkiem wysmarowala Czy jak będę teraz chodzić tylko na stojące i opalac się z podniesionymi rękami,to się chociaż troszkę wyrówna ?
|
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
Tak codziennie, gdzieś 10-15 minut później mnie już nudzi..
![]() a Ty? wiesz, Carmelova może sobie balsam samoopalający kup? i wysmaruj, tam gdzie jest biało.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#358 |
|
Rozeznanie
|
czesc Dziewczynki
![]() Dzisiaj bezgrzesznie zamierzam przetrwac Wczoraj TZ namawial mnie na pojscie na pizze, ale wybralam swoj zdrowy obiadek. Skusilam sie tylko na jednego pierożka ruskiego, bo nie mogłam wytrzymac zapachu i ich wygladu na talerzu tzta![]() Czy na II fazie mozna jesc musli crunchy, ktore jest slodzone? Dzisiaj zjadlam troszke takiego musli, bo nie mialam ciemnej buleczki, ani chleba w domu no i takie postanowilam dac organizmowi weglowodany. Mam jeszcze jedno pytanie: chodze regularnie-2-3 razy w tyg na silownie. Czy warto wprowadzic jeszcze 15 min-30min hula hop? Cwiczy ktoras z Was regularnie? |
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
co do jedzonka - to nie wiem
![]() ale hula-hop pomaga na boczki więc jak poćwiczysz, to się nic nie stanie (((;
|
|
|
|
#360 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dlatego lepiej wybierac łożka... w których lampy są na całej powierzchni ... ewentualnie przekręcać się... ja jak chodziłam to leżalam połowe czasu na plecach a połowę na brzuchu i nigdy nie miałam nierówności
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.

zero słodyczy i owoców przez dwa tygodnie (jak w pierwszej fazie) ale bede jadła chleb pełnoziarnisty robiony na zakwasie i kasze (ale postaram się po południa to jesć) - tak sobie zmodyfikowałam diete ze wzgledu na karmienie piersią
trzymajcie kciuki. jutro znów lece na basen 

wystarczy Marzena